www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Årsresumé 2012

Hej hjärtan! Jag tänkte göra en liten sammanfattning över vad som har hänt i mitt liv under detta året.
Låter det lockande? Oavsätt så får ni lite text och bild här hihi.
 
Januari 2012.
Den första Januari flyttade jag efter fyra månader ut ifrån storebrors lägenhet på Hisingen. Jag bodde därefter hemma tillsammans med mamma, lillebror, storasyster, systerdotter, jäsande bebis i systers mage samt växlande systers pojkis. Knökat? Ja. Jag pendlade väldigt mycket mellan mamma och Robins familj i Lindome. Jag hann med att ha långt löshår, gå på bio tillsammans med min favoritmy, åka till min älskade bästis i Vara och  dessutom åka på en skidresa till Branäs tillsammans med hjärtat, älsklingssara och flera till. 
 
 
Februari 2012.
Den första februari flyttade jag och Robin in i en hyrlägenhet i Strömensberg. Centralt, nära till jobbet och bara min och Robins bostad. Hur skönt? Jag svävade på moln. Ankan i princip bodde hemma hos oss i början och vi hade flera fester i lägenheten. Det blev firande av Johannisen och vädret var helt perfekt ute. Jag och Therese hittade tillbaka till varandra, det togs fantastiska bilder ifrån våran utsiksbalkong och bebis fortsatte att jäsa i systers mage.

Mars 2012.
Boendet fortsatte i vår alldeles egna lägenhet. Lisette hann fylla 20 och Boff blev 14, vilket betyder dubbelkalas. Jag bakade mina allra första semlor och hann tatuera in min lilla uggla på armen. Jag var på konfirmationsläger och badade i världens varmaste badtunna, jag såg på rallycrossträning och var med och firade när Britt fyllde år!
 
 
April 2012.
Början av April var den mest läskiga tiden i mitt liv. En resa närmade sig som gjorde mina känslor så otroligt knäppa. Jag tror att jag kände allt man någonsin kunde känna. Israel var landet jag besökte i en veckas tid. En vecka i en helt ny värld, utan min älskling. Det var fantastiskt, läskigt, häftigt, underbart, hjärtskärande och alldeles perfekt. Jag fyllde år och fick otroligt fina presenter av mina nära och kära. Robin ordnade kalas för mig och flera gånger gick vi och tittade när Boff spelade match.
 
 
Maj 2012.
Jag var och tittade när Niklas skulle tävla i Rallycross. Kameran dör självfallet precis innan Niklas skall börja köra! Det blev ytterligare ett kalas för min del eftersom alla inte kunde komma hem till lägenheten. Jag lyckades ta kort på polishelekoptern som flög utanför balkongen. Robin var i Stockholm och kom hem med en papphjälm till mig. My hade fotbollsturnering och systers mage blev helt plötsligt jättestor! I slutet av månaden hann jag även med att åka en tripp till min älskade Eveline i Vara, som alltid är något av det bästa i månaden.
 
 
Juni 2012.
I Juni gick jag och min familj till Slottskogen och passade på att träffa cirkusens elefanter. Det var kärlek vid första ögonkastet. Jag fotade och fotade och fotade. Vi umgicks vid flera tillfällen med hunden Nellie och familjen Pålsson, My hade skolavslutning och vi gjorde en otroligt god jordgubbstårta. Det blev flera grillkvällar både hemma på balkongen men även i Stenungsund tillsammans med flickorna. Midsommar firades hemma hos pappa tillsammans med faster och farmor och älskade Therese! & den 29 Juni kom äntligen min efterlängtade andra lilla systerdotter till världen.
 
 
Juli 2012.
Nästan hela Juli spenderades med att packa ihop lägenheten igen. Sex månader hade passerat fort och helt plötsligt hade jag och Robin ingenstans att bo. Vi sökte lägenheter under tiden men ingenting hjälpte oss i vårt desperata försök att hitta något nytt. Så planen blev att flytta till pappa. Mitt i allt packande hann jag ändå göra mig fin och gå ut och dricka Sangrias. Jag hann även leka med både My och mysa med Neah.
 
 
Augusti 2012.
Augusti börjades med att jag och Robin flyttade hem till pappa och Elisabeth i Lunna. Vi fick hjälp av nära och kära och när allting började komma till rätta besökte vi återigen min käresta i Vara. Det blev mycket twisterspelande, kräftskivor, firandes av mamma Pålsson i Skrea strand, soldagar vid havet. Till och med Zeke fick vara med om sitt första dopp i havet någonsin. Det festades vilt när Ankan och Dala fyllde år och stackars Iggzter blev av med sina heligaste delar i slutet av månaden.

 
September 2012.
Månadens första dag började med att Robin fyllde stor och fick en rosa tårta med bilar på. Vi åkte och kikade på rallycross och plötsligt gick jag från blondie till brunett. Vad tänkte jag med? I mitten av September togs min älskade morfar ifrån mig och världen blev helt plötsligt väldigt mörk. Jag började med min medicinering, fick blommor ifrån världens finaste vänner och vid flertalet tillfällen hade vi besök utav rådjuren med sina små ungar.
 
 
Oktober 2012.
Oktober började fint med en fotografering av Neah och My hemma hos systeryster. Morfars begravning kom med stormsteg och jag har nog aldrig gråtit så många tårar i mitt liv. Jag och Robin firade våran ettårsdag tillsammans med att äta ute på Esters. Vi firade pappa Pålsson som fyllde år och även lilla My som fyllde nio stora år. När blev du så stor? Mitt i allting hämtade vi även hem vår älskade lilla Chabo. Lilla lilla älskade Chabodilen.
 
 
November 2012.
Chabo tog upp den mesta av min och Robins tid, lilla grynet fortsatte att växa och ändra färg. Vi kalasade mer för My och en dag hittade vi Chabo i kattlådan haha. Efter nästan ett år fick jag äntligen krama om lilla Sallyman igen! Saknade barn. & på tal om stora barn så fyllde även Cameron 12 stora år! Vad hände?
 
 
December 2012.
Robin började att spela innebandy igen och fick en otroligt rosa träningströja. Chabo älskade när snön kom och lekte väldigt ofta med Bella. Vi bakade pepparkakor här hemma, julbakade hemma hos storebror och firade en tidig jul hemma hos Robins farmor. Lisette fick sex stycken vinflaskor och julen firade vi här hemma bara lilla familjen. Inte nog med att julen var mysig så råkade även lilla Neah på sin första förkylning.
 

Jobba på nyårsnatten

Hej hjärtan. Nu sitter jag här på jobbet med resten av alla 20 operatörer. Det ringer knappt över huvud taget och jag känner att min förkylning bara blir värre och värre haha. Ögonen värker och näsan rinner. Dessutom känner jag mig skitvarm i hela ansiktet så jag är nästan säker på att jag nog har fått feber med. Lyckat! Jag får i princip aldrig feber, men nu är jag nästan säker. Kokar över hela jag.. Men vad skall man göra? Skulle ju se väldigt bra ut om jag stack hem på nyårsnatten när jag blivit jämkad att jobba. Njä, jag får nog försöka hålla ut till sju imorgon bitti. Sen skall jag sova heeeeela dagen lång.
 
Hoppas ni får en toppenkväll allesammans! Själv kommer jag nog inte ha överdrivet mycket att göra. Får kika lite på snygga tatueringar och fundera vidare på min sleeve. Är så sjukt peppad att fortsätta med armen för tillfället! Får se om jag kanske kan få in någon tid veckan fyra när jag och Sara ska hänga en hel vecka medan pojkarna åker skidor. Längtar ♥

Goodbye 2012

Hej finisar! Nu har vi precis avnjutit världens godaste måltid skulle jag tro. Vi åt oxfilé med hasselbackspotatis och vitlökssmör. Självklart hade vi en god sallad till med! Så otroligt gott. Vi åt även förrät i form av rostat bröd med gräddfil, rödlök och någon löjrom på. Gott! Efterrätt blev en helt vanlig daimtårta. Nu är jag så mätt så jag smäller av! Hihi. Om tio minuter skall Robin köra ner mig till tåget och så beger jag mig vidare emot jobbet. Det blir till att jobba natten som sagt. Förhoppningsvis så kommer det inte ringa allt för mycket så att vi får lite tid över att kika på fyrverkerierna och skåla lite vid tolvslaget! Hoppas att ni alla får en toppenkväll och håll er sansade så slipper jag att behöva jobba så mycket hihi. Gott nytt år vänner ♥

But it's time to move on

Hej hjärtan! Fyfasiken vad jag är förkyld. Näsan rinner, ögonen rinner, det är tjockt överallt. FY! Idag är det åtminstone sista dagen på året. Kan ni förstå det eller? Jag kan verkligen inte fatta det över huvud taget. Men nästa år, det kommer att vara mitt år. Det har jag besämt ska ni veta. Det kommer bli ett sjukt bra år och det känner jag på mig redan nu. 
Om en liten stund skall jag gå och sova igen och efter det ta en dusch, äta god middag tillsammans med Robin och lilla familjen och sedan beger jag mig hela vägen till jobbet för att jobba nyårsnatten. Kul va? Ingen nyårskyss, inget mys med Robin och inget kramandes. Men det löser väl sig! Jag var ju åtminstone ledig på jul! Men men, vi hörs senare idag hjärtan♥
 
 
 

Ibland vill jag bara slå till dig

Hej finisar. Jag har ett litet problem här hemma. Lilla lucy fortsätter oavbrutet att kissa inne vad vi än tar oss till. Är det någon som har något tips? Jag vet inte vad jag skall ta mig till och känner mig helt desperat. Robin vill såklart slänga ut henne och kommer med spydiga skitkommentarer hela tiden. Exempelvis att vi skall kasta ut henne. Ibland vill jag nog bara slå till honom, idiot.
 
Men finns det någon som kan hjälpa mig? Eller som i värsta fall kan ta sig ann henne om vi/jag inte klarar av att lösa kissandet? Jag vet inte vad jag skall göra. Jag älskar ju Lucy, jag älskar henne något enormt. Jag har ju tagit hand om henne sedan hon var en liten kattunge. Fy. Vill bara gråta nu känner jag.
 
 
 
Älskade jäkla Lucy ♥

Lilla älskade neahbus

Hej hjärtan! Det blev en hektisk dag idag ändå. Trots min förkylning åkte vi alla hem till Lotta, Christian och Neah för att lämna lite mer paket och för att fika. Stackars Neah var superförkyld precis som mig, så vi snorade ikapp ganska fint med varandra. Här kommer lite bilder på lilla Neah! För er som undrar så var My iväg hos sin farmor för att fira jul. Lite bilder!
 

Svärdet och spiran

Hej finisar! Sitter och äter frukost här hemma fortfarande. Kan ni tänka er eller? Jag vaknade upp som en klubbad säl i morse och kände mig som en sill i hela ansiktet. Har nog snor i varenda del av mitt ansikte idag. Men mest i hjärnan. Känner mig nästan groggy! I vilket fall som helst så var jag ute tre gånger med lilleman i morse innan Robin gick upp och tog honom. Sedan sov jag ända från åtta till elva! & ändå är jag hur trött som helst. Idag skall jag göra precis INGENTING.
 
Igår började jag för övrigt att läsa Svärdet och spiran. Jag trodde inte att jag hade läst den boken men det har jag nog! Kände igen den som sjutton när jag började läsa. Speciellt prologen! Jag kunde liksom tänka i förväg vad det var som skulle hända hihi. Men bra är den i alla fall! Skulle egentligen börja läsa Femtio nyanser utav honom, men jag hittade inte boken här hemma mitt i allt. Men men, vi hörs senare. Ha en fin dag ♥
 

Men snälla bio!

Hej hjärtan! Sitter på jobbet nu och skall alldeles strax ha min sista rast. Efter det är det bara en timme kvar till avslut! SKÖNT. Jag är verkligen helt slut i hela huvudet för tillfället. Luften på jobbet är värdelös ikväll. Skall strax gå ut och ta lite luft hade jag tänkt. Åt en skitgod räksallad förut för övrigt! Köpte den i en utav matställena på Centralstationen. Gott
 
Pratade nyss med min prins med. Han är sjuk idag och har sovit på soffan hela natten. Stackarn! Märkte dock inte ens när han lämnade sängen. Försökte locka med honom på bio imorgon  eller på måndag men han verkar inte särskilt sugen. Själv vill jag så jättegärna se The Hobbit! Den verkar skitbra. Men vi får väl se hur det blir, vill gärna gå bara jag och Robin och se någon film tillsammans. Mysigt. Men men, vi hörs imorgon alla! ♥

Vilken överraskning!

Hej finisar! Sitter på jobbet nu och börjar om tio minuter. Jag hann inte uppdatera hemma eftersom jag är en latmask som försöker sova så länge jag bara kan haha. Så jag hann i princip fixa mig, äta frukost, måla naglarna och sedan springa till bussen! Men jag hann såklart. Vill ni veta något toppen? När jag kom till jobbet alldeles nyss så såg jag att jag bara jobbar till 21 idag och inte till tio. Hur skönt?? Blev otroligt nöjd i alla fall. Har även köpt med mig en räksallad och någon turkiskyoghurt/musli-blandning att käka nu på dagen. Gott! Men men, nu får jag fixa klart allt innan jag börjar. Ha en toppendag så hörs vi senare! ♥

Sjutimmarspass

Hej hjärtan! Nu sitter jag på jobbet tillsammans med Sara. Det här sjutimmarspasset har gått ruskigt fort må jag säga! Så himla skönt. Jag känner mig helt jäkla slut. Nu är det bara 20 minuter kvar tills vi slutar tack gode gud hehe. Sedan blir det direkt hem och sova för imorgon har jag mitt femte och sista pass innan jag är ledig en dag haha. Knasigt. Kommer känna mig helt groggy imorgon alltså. Sedan blir det jobb på nyårsnatten tillsammans med femtioelva andra operatörer hihi. Lite mysigt men ändå tråkigt. Kan ju inte vara med Robin i år..
 
Men men, nu skall jag fixa i ordning lite innan jag slutar. Men vi hörs imorgon! Hoppas ni haft en skön dag ♥

Mat i hela kinden

Hej hjärtan! Sitter för tillfället i köket och käkar några köttbullemackor. Hur gott liksom? Mums! Jag skall alldeles snart få skjuts till tåget, sedan skall jag köpa mat och därefter börjar jag jobba. Maten skall jag självfallet ha med till jobbet hehe. Idag har jag inte gjort många knop över huvud taget. Jag vaknade runt tio och var helt SLUT på alla sätt. Halsen värkte som sjutton, så kanske blir jag av med skiten snart? Det blev en timmes morgonpromenad med hundarna och sedan gick jag faktiskt och sov en timme till hihi. Jag var så trött så jag märkte inte ens att Robin lämnade rummet. Det säger väl en del? Men men, både jag och Sara jobbar 16-23 idag vilket är supergott. Så det blir skönt sällskap och 7-timmar jobb. Grymt! Ha en fin dag allesammans så hörs vi senare ♥
 
Mat i hela kinden hihi

Vinnaren är jag!

Hej hjärtan! Vet ni vad jag gör? Kan ni gissa? Inte ett jäkla dugg. Jag har hunnit med ett träningspass med Sara och Patrik. Vi körde ben, rygg, axlar och mage! Asgött. Funderar på att träna imorgon innan jobbet med. Börjar ju faktiskt klockan fyra på eftermiddagen hihi. Får se dock hur förkylningen utvecklar sig nu efter mitt pass. Mer då?
 
Jo jag har hunnit med att åka en sväng hem till systeryster och leka tomte tillsammans med Robin! Vi delade ut julklappar och vilka höjdare det blev! (HA TOBBE! VINNAREN ÄR JAG I JULKLAPPAR). Det blev en hel massa bebisgos och lek med My. Jag sprang även runt med Chabo utomhus i säkert en timme för att få honom att kissa eller bajsa. Gjorde han det? Självklart inte. Vad trodde ni liksom? 
 
Men vi ni vad jag gör precis nu? Förutom att skriva då. Jag sitter i min soffa. Min egna soffa (tekniskt sett) och bara tar det lugnt. När hände det senast egentligen? Haha. Jag minns knappt senaste gången. Jag har till och med hunnit tvätta mina träningskläder som luktade apa. & ändå sitter jag här och tar det lugnt? Galet. Men men, nu skall jag inte uppehålla er mer. Hoppas ni har haft en bra dag och en mysig kväll ♥
 
 

Kalla mig jultomten

Hej finisar! Har inte hunnit skriva något idag än. Nu slutar jag jobbet om tio minuter så jag har börjat packa ihop mig hihi. Efter jobbet skall jag med Sara hem och dra till gymmet med henne och Patrik! TAGGA! Är fortfarande förkyldis men jag orkar inte hålla på att mjäka. Förkylningen försvinner ju aldrig, suck. Men jag är grymt taggad och det kommer bli ett jäkligt grymt pass helt enkelt!
 
Efter gymmet skall jag hem till systeryster och leka jultomte hihi. Alla skall få sina julklappar och det kommer bli så hiiiimla kul att se alla reaktioner. Saknar dessutom My och Neah jättemycket! Kanske får jag en liten matbit med om jag har tur. Men men, vi hörs senare ikväll ♥

Grönkålssoppa

Hej hjärtan! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg. Vi har haft besök här hela eftermiddagen av Alexandra och Tobias. Vi har ätit supergod grönkålssoppa med vörtbröd och julmust. Så otroligt gott alltså! Har ni ätit det tidigare? Om inte, gör det. Supernyttigt är det dessutom. Även Birgit har varit med här hemma såklart och hon skall stanna över natten vad jag förstod. Själv börjar jag jobba halv åtta imorgon, så nu skall jag minsann sova. Hoppas att ni har haft en underbar dag, vi hörs imorgon ♥
 
 

Vilken rörig natt

Hej hjärtan! Sitter på jobbet nu och har precis börjat. Idag är vi 25 av 39 lediga. Hur skönt på en skala? Det behöver jag verkligen idag. Har sovit skitdåligt inatt. Somnade inte förrän vid 1-tiden och redan vid halv tre höll jag på att pinka på mig haha. Så det var bara att rusa upp. Vid fyra gnäller Chabodilen så jag slänger upp honom i sängen och då somnar han gott kan jag lova. Dock ville han gå ut kvart i sex, en halvtimme innan klockan skulle ringa. Så ut med honom i regnet, in med honom, sätter klockan på en kvart senare och plötsligt ringer klockan och jag skall upp. Typiskt! Så nu har jag köpt med mig två stycken redbull till jobbet eftersom jag glömde mina koffeintbletter.
 
Efter jobbet skall jag göra absolut ingenting. Jag skall hem, äta och sedan sova. Jag har ju världens skitjobbvecka framför mig. Jobbar tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag. Kul va? Nej inte direkt. Men vad skall man göra? Ha en fin morgon nu så hörs vi senare ♥

Tänkte bara slänga in ett hej

Hej hjärtan! Sitter för tillfället på jobbet och chillar. Det är 20 lediga operatörer utav 36. Hur galet är det? Har det någonsin hänt den senaste tiden? Nöjd är jag i alla fall! Åsa är här med, och henne har jag saknat otroligt mycket medan hon varit i Thailand i två veckor. Känner mig för övrigt ganska okej, har lite huvudvärk och känner mig trött. Men humöret är ändå ganska bra! Nu är det bara ca tre timmar kvar till jag slutar och det känns helt okej. Robinhjärtat hämtar mig kvart i tolv. Sedan börjar jag imorgon igen vid halv nio, orka! Men men, jag tänkte bara slänga in ett litet hej. Hoppas ni får en mysig kväll allisammans ♥

Bleker håret

Hej hjärtan! Fyfasiken vad trött jag var i morse när jag skulle gå upp. Jag sov enda till klockan var tio! Sedan blev det gröt, kesella och ett äpple till frukost. Mums! Just nu sitter jag med blekningsmedel i håret och väntar på att det skall bli klart. Det är ett lika stort mysterium varje gång jag gör det haha. Blir det bättre, ljusare? Blir det helt förstört och trillar av? Haha, jobbigt läge för mig. Förhoppningsvis blir det inte mer oranget än tidigare åtminstone.
 
Vad ska ni göra idag allesammans? Själv skall jag börja jobba klockan tre idag. Kul va? Jobba på juldagen. Men jag var nöjd så länge jag var ledig på julafton. & den var väldigt mysig! Men men, jag skriver nog ett litet inlägg senare idag. För övrigt har jag åkt på världens dunderförkylning, igen. Den kom dagen efter att jag och Sara var ute och röjde i staden. Det känns som att jag har snor i hela jäkla hjärnan! Men det löser väl sig hoppas jag. Egentligen vill jag ju bara dra till gymmet!! Ha en fin dag ♥
 

Julafton

Hej finisar! Här kommer lite bilder ifrån min och Robins julafton. Vi firade den här hemma tillsammans med pappa och Elisabeth. Vi har ätit gott och myser nu framför TV:n med Tomten är far till alla barnen hihi. Det är någon av den bästa filmen jag vet om på jul. Tycker att den är så himla kul haha! Men men, hoppas ni haft en fin jul Jag har haft en toppendag och fått massor av fina julklappar ♥
 

Julafton i Lunna

Hej älskade! Idag är det den där speciella mest unika och mysigaste dagen på hela året. Julafton! Finns det någon mysigare än julafton? Vi har precis tittat på Kalle Anka på TV. Samma visa varje år, men ändå är det så otroligt kul att titta varje år.  Dock var det flera korta bitar som i år var borttagna, otroligt tråkigt. Robin har precis klätt ut sig till tomte. Han skall nämligen upp till grannarna och vara tomte nu när deras lilla barnbarn är där. Han har tryckt in en stor fin kudde under tomtekläderna och är väldigt söt hihi. Min fina vackra gubbe! Men till saken, jag tänkte bara logga in och skriva god jul till er alla här! Hoppas ni får en toppendag och myser till er riktigt ordentligt. Jag skriver nog lite mer ikväll ♥
 

Dan före dopparedan

Hej hjärtan! Nu sitter vi här hemma och tittar på Bingolottos uppesittarkväll. Så himla mysigt! Vi har ätit lite gott och druckit julmust. Snart kommer lite snacks fram också såklart. Just nu börjar julkänslan verkligen att inställa sig. Jag har inte känt den alls i år i princip, lite imellanåt men inte alls mycket. Det var som i fredags när jag och Anna gick hem ifrån jobbet och alla ropade god jul. Jul, va? Kan det verkligen stämma? Aja, om ni säger det så. Nä, men det har känts väldigt underligt i år. Dock är det min andra julafton tillsammans med min älskling, och det gör mig så otroligt lycklig ♥
 
Mina älsklingar ♥
 

Klä granen tillsammans

Hej finisar! Nu har vi precis klätt granen här hemma. Så himla mysigt! Älskar lukten av gran innan julen. Blir så himla lycklig. Julkänslan börjar sakta men säker att smyga sig på men inte överdrivet mycket. Hur kan det ens vara julafton imorgon bitti liksom? Hur kan detta året ha gått så o t r o l i g t fort? Galet. Senare ikväll skall vi kika på uppesittarkvällen tillsammans och äta lite vörtbröd med julskinka och senap. Mums!

 

Tidig julafton

Hej finisar! Big sorry för sämsta uppdateringen. Jag minns inte vad jag har gjort de senaste dagarna förutom att jobba och mata syrrans katter. Igår vad jag i vilket fall som helst ute tillsammans med Sarahoney. Jäklar vad vi körde all in. Vi började med att käka pizza hemma hos min syster, sedan drack vi lite och begav oss emot The Queen. Därefter gick vi direkt till Rockbaren och sedan in till Excet. Väl inne på Excet dansade vi inne på Schlagerdansgolvet till klockan blev tre. Så himla kul hade vi hela kvällen!
 
Idag skulle jag dock hem till Robins farmor och fira lite julafton tillsammans med hans släkt. Det var supermysigt och både jag och Robin fick massor av fina julklappar! En helt fantastiskt kväll helt enkelt.
 

dunkadunka huvudvärk

Hej hjärtan. Nu är jag äntligen hemma i min säng. Jag tror inte att någon av er förstår hur otroligt trött jag är. Migränen är i full rulle och huvudet bara dunkar. Dock har jag haft en otroligt mysig eftermiddag med Robin och lilleman hemma hos mammi. Vi åt världens goaste mat (min favorit-mamma-mat) och åt tomtegröt med MASSOR av kanel på till efterrätt. Gott! Vi pratade om mobiltelefoner och lite om julafton om två år, ja ni läste rätt. TVÅ ÅR haha. 
 
Direkt efter besöker hos mamma släppte Robin av mig i Majorna. Det blev lite matande av katter och gos såklart. Så himla sällskapssjuka katter hihi. Men det är ju inte konstigt när familjen inte är hemma. Redan när vi åkte ifrån mamma kände jag att migränen var på gång. Så trots flera tabletter så ligger jag här nu med världens dunka-dunka i huvudet. Skulle egentligen åkt hem till Pålssons för att vara där med Chabo, men jag fick självklart tillåtelse att åka hem till sängen istället. Så nu skriver jag inte en rad till utan det blir till att sova direkt! Hoppas ni haft en fin dag ♥
 

Mys hemma hos mamma

Hej hjärtan! Fyfasiken vad trött jag är. Det är knappt så att jag orkar hålla ögonen öppna idag. Somnade inte förrän vid elvatiden igår och Chabo ville ut och kissa redan vid fem i morse. Att jag inte hade ihjäl honom då haha. Men det var bara att gå ut och se glad ut. 
 
Efter jobbet idag skall jag åka hem till mammi! Vi skall äta godgod mat och bara mysa tillsammans. Har lagt i ordning alla julklappar så att jag kan ta med dom. Jag tror att både mamma och Markus kommer att bli nöjda över sina julklappisar hihi. Jag älskar att ge bort julklappar! Men men, nu måste jag borsta tänderna innan vi åker, ha en fin dag ♥
 

Cabodilen

Hej hjärtan! Alla jäkla djur här hemma lever rövare för tillfället haha. Jag orkar inte riktigt med dom nu! Lucy står och slår på kattluckan för att hon vill ut, tidigare sprang både Chabodilen och Zeke efter Lucy och skällde och grävde och gjorde allt för att komma åt henne. Tokiga huset! Robin ligger instängd i TV-rummet och surar. Blahblahblah osvosv. Blir nästan lite grinig själv hehe. Tänkte dela med mig av söta lillan förut när hundarna letade efter henne. Smarta katt!
 

Kungsmässan med Lisette

Hej finisar! Nu har jag äntligen satt mig i soffan och ätit en god måltid ifrån Donken! Mums. Idag har jag varit iväg på Kungsmässan tillsammans med Lisette! Så himla mysigt. Vi köpte de allra sista julklapparna och tog oss en muysig fika tillsammans på Espresso House. Kunde verkligen inte bli bättre, otroligt mysigt. Hon köpte dessutom ett par GRYMT SNYGGA skor på dinsko. Harregud vad avundsjuk jag blev haha! Tänker köpa likadana när de kommer på rean förhoppningsvis hihi. Fin dag hade vi i alla fall! ♥
 
Sedan var jag iväg på Erikshjälpen som är en secondhand butik här i Kungsbacka. Jag hittade en skitfin klänning som kom ifrån Vila som jag köpte med mig hem för 170 kronor. Blev så nöjd efter att jag varit där! Men nu har vi som sagt ätit en god middag och senare i kväll åker jag hem till Lotta för att ge lilla Signe och Bosse mat och vatten. Gullfisarna! Ha en fin kväll allihopa. Imorgon blir det jobb för min del igen ♥
 

Julstök hos karlsson/nygren

Hej finisar! Här kommer de eftertraktade bilderna ifrån julstöket hemma hos familjen Karlsson/Nygren hihi. Så himla mysigt hade vi det! Njut av bilderna lika mycket som jag gör är ni snälla. Mysigt!
 

Vilddjur

Hej vänner! Det blev inga bilder idag. Det har varit en bedrövligt lång och tråkig dag idag. Jag har haft alldeles för mycket att göra idag på jobbet. Egentligen skulle familjen hem till Bertil då han fyller år idag, men han kände sig tydligen lite dålig. Så jag fick åka hela vägen hem istället efter jobbet hihi. Jag har hunnit äta, bråka med Robin som är på pisshumör, grina lite mer med honom, bråka med Chabo som är ett riktigt vilddjur idag, osvosvosv. Nu sitter jag här och har inte hunnit fixa bilderna haha. Det får bli imorgon, om jag hinner då med. Skall träffa lisette, hinna tvätta, och dessutom åka hem till mammi! Ha en fin kväll allisammans ♥

Robin? Tobbe?

Hej gullungar! Redan tillbaka? Wow tänker ni. Det har ju bara tagit typ halva dagen. Men vet ni vad? Jäklar vad dagen har sprungit sin kos. Jag var hur trött som helst i morse. Både jag och Sara höll på att dö utav uttråkning. Det ringde inte, klockan var lite, det fortsatte att inte ringa, tiden flög iväg etc etc. Ni förstår va? Helt plötsligt så var klockan kvart över tre och jag var på väg emot 60 bussen för att ta mig hem till min kära lille storebror. Bilder får ni självfallet imorgon. Ni trodde väl inte att jag var SÅ pigg nu eller? Jag har haft en otroligt fin dag i alla fall och fick träffa massa roliga människor. Speciellt My och Neah! Jag och My skrattade så otroligt mycket tillsammans idag. Älskade unge.
 
Vi ni en konstig sak? När jag var hemma hos Tobias så kallade jag honom för ROBIN två eller tre gånger. & här hemma så kallar jag Robin för Tobbe, vad är det som händer? Min hjärna är verkligen koko för tillfället. Men som Tobias sa, jag bara mååååste älska honom liiiiiiiite mer. Haha, ja dom banden är ju svåra att bryta. Men men, ha en mysig söndagskväll allihopa. Imorgon blir det upp tidigt igen för jobb ♥
 

Tidig jobbdag

Hej vänner! Nu sitter jag i köket och har precis ätit frukost. Alldeles om några minuter så skall Robin köra mig till jobbet. Börjar 06:30 idag, blöh. Men lite till har jag allt som jag måste fixa innan jag väcker hjärtat. Så det får bli ett superkort inlägg nu såhär tidigt på morgonkvisten. Vi hörs senare idag ♥
 

Snöstorm

Hej finisar! Vilken jäkla dag det har varit idag. Den började ju inte allt för bra kan jag ju tala om. Det hade tydligen snöat SKITMYCKET inatt. Så backen upp ifrån huset, glöm att jag och Robin kom upp med bilen. Vi totalfastnade i backen och blev alldeles förtvivlade. Robin skällde, jag försökte hjälpa till, Robin skällde mer, Arne grannen kommer ut, Robin grinar, Arne försöker hjälpa oss med bilen. Till slut säger snälla Arne att han kör ner mig till stationen eftersom hans bil står uppe ovanför backen. Skönt tänker jag, dock har jag redan missat mitt tåg, men skönt ändå. Väl framme vid tåget så får jag vänta i 50 minuter innan nästa tåg kommer in till stationen, och som dessutom var försenat. Men efter mycket om och men är jag äntligen på väg.
 
En timme efter att jag egentligen skulle börjat jobbet är jag framme i det varma operatörsrummet. Så mitt pass blev förskjutet en timme framåt. Dock gjorde det inte så mycket eftersom jag bara jobbade sju timmar idag. Så jag slutade kvart över fyra och begav mig genast till gymmet såklart. Sprang en halvtimme på bandet och körde sedan lite armar och rygg. Var helt slut efter gympasset. Men tror ni det slutade där? Sjävklart inte.
 
Efter gymmet skyndade jag mig till Nordstan för att hitta en speciell julklapp till Robin som jag tänkt ut. Dock var det inte öppet när jag kom dit. Så jag gick på jakt efter gripens acetonmedel. Tror ni det fanns någonstans? NEJ. Men till slut sprang jag in på hemköp och då hittade jag äntligen vad jag skulle ha. + blekmedel.
 
Långt inlägg va? Hoppas någon orkade läsa. Imorgon skall jag efter jobbet hem till min älskade lilla storebror och julstöka lite. Vi skall baka allt julgott man kan tänka sig hihi. Mysigt! Dock blir jag där senare eftersom jag jobbar till kvart över tre. Men men, nu skall jag sova. Skall upp kvart i fem imorgon ♥
 

Fys innan jobbet

Hej finisar! Här är man minsann uppe med tuppen. Idag har jag faktiskt fys innan jobbet så jag hade tänkt ta med mig min ickeförkylning (förnekelse) till gymmet och försöka träna lite. vi får väl se hur det går haha. Nä, men så länge jag inte har ont i halsen så är det ju inga problem. Lite seghet har väl ingen dött av? Nä skämt å sido. Nu sitter jag i köket och väntar på att mina ägg skall koka klart. Eller snarare börja koka. Att det kan ta en sån evighet när man faktiskt är sugen hihi. Mer än så här får det väl inte bli just nu, jag skriver lite senare ikväll när jag kommer hem. Slutar ju inte först efter kvart över sex, puh. Vi hörs sen, ha en fin dag ♥
 

Lucia

Hej hjärtan! Nu har vi precis haft lite luciafika här hemma i köket. Det blev lite lussebullar och självklart lite hembakade pepparkakor. Imorgon blir det jobb för min del igen. Undra hur det skall gå att skriva med mina naglar? Haha. Det känns lite halvknasigt här nu när jag skriver. Men det löser väl sig. Imorgon har jag fys innan jobbet så det får bli att checka in på Sportlife tidigt imorgon bitti. Vi hörs imorgon, sov gott ♥
 

Julpyntat

Hej finisar! Jag och Elisabeth har suttit och julpyntat lite till här hemma. Visst blev det fint? Jag bara äääälskar lukten av apelsin och nejlikor. Så himla mycket julmysfaktor på det!
 

Fixat naglarna!

Hej finisar! Idag har jag varit iväg med min älsklingssara och fixat mina naglar vid Avenyn. Så himla kul! Jag har inte haft mina naglar fixade sedan i somras när lillfingernageln blev avsliten hihi. Men nu vågade jag mig på det ändå bara för att Sara tjatar hål i huvudet på mig. Therese som fixade mina naglar var superduktig och jättesnäll. Så dit tänker jag minsann komma tillbaka igen innan nyår och piffa upp naglarna igen hihi. Mer än så har jag faktiskt inte hunnit med att göra idag hittills! Vi hörs senare vänner ♥
 

Julbak i bilder

Hej finisar! Här kommer lite bilder ifrån bakningen som varit här hemma hihi. Det var supermysigt och julmusiken flödade här hemma i köket. Jag verkligen älskar julbak! Det är nog det bästa med hela julen.
 
 
 

Baka pepparkakor

Hej finisar! Igårkväll somnade jag som en stock kan jag tala om. Jag var verkligen helt slut. Vi tog nämligen en tripp till Ikea Kållered för att jag och Robin behövde köpa ett TV-bord. Vi hittade ett jättefint som vi skall använda i vårt TV-rum. Bara det att pappa och Elisabeth hittade en hel dröse med saker som också skulle köpas. Så vi sprang runt där från säkert fem till åtta på kvällen när det stängde. Jösses!
 
Idag skall vi i alla fall baka lite pepparkakor här hemma, det måste ju faktiskt göras också. Sedan skall jag iväg till Oasen och hämta ut ett paket som jag beställt hem till Bobbinhjärtat i julklapp hihi. Kan ju självfallet inte skriva här vad det är för något. Senare i eftermiddag skall jag i alla fall träffa mami i stan och mysa runt lite. Vi kanske tar en fika eller någonting? Mysigt att ses i alla fall ♥
 

Game of thrones

Hej vänner! Ligger just nu i soffan och kikar lite på Animal Planet. Idag känner jag mig helt bedrövlig i jämförelse med igår. Jäkla förkylning! Nu verkar den dock ha brutit ut ordentligt så förhoppningsvis är jag friskare snart igen och kan börja träna som vanligt. Känner mig skitlat när jag bara ligger hemma.
 
Jag skall alldeles snart lägga mig och läsa klart min bok hade jag tänkt (äntligen, det tog mig bara nästan två år att läsa fyra böcker haha). Nä, men jag har ju läst The game of thrones serien på engelska, och i mellanåt har jag pausat och läst annat för att jag måste variera mig lite mer. Men nu är jag äntligen på sista kapitlet och snart är den slut! Hihi. Bra serie dock! Efter att jag läst klart boken skall jag nog ta och svimma lite i sängen med. Är helt slut i skallen. Ha en fin dag så hörs vi senare ♥

Veckorevyn

Hej vänner! Nu sitter jag i soffan med en liten påse godis och en Veckorevyn. Gooooooott! När man är hemma och mår dåligt så får man äta godis. Mums! Vi har precis ätit Robins supergoda middag här hemma. Kyckling i ugnen med paprika och chili creme fraiche i. Vi skall sätta på Shreks jul eller vad filmen nu heter. Så himla mysigt och julkänslan är på topp här hemma hihi. Hoppas ni alla får en fin kväll ♥
 

Mina älsklingar

Hej finisar. Nu har jag precis tagit mig en timmes powernap. Jösses vad det behövdes! Men är fortfarande galet trött och seg i både huvud och kropp. Huvudet värker dessutom fortfarande. Typiskt! Sitter och tittar runt lite på julklappar till hjärtat. Det är så himla svårt att hitta något som han faktiskt skulle vilja ha! Åh. Jaja, jag var ute förut en liten stund med Chabo ute på ängen. Bella kom springandes och det var så himla fint ljus ute så jag hämtade kameran och fotade lite. Snarare 300 kort haha. Här får ni se ♥
 
 
 

Vilken jävla smäll!

Hej finisar! Vilken lång natt det har varit. Hade lite ont i huvudet igårkväll när jag gick och lade mig och huvudvärken har suttit i hela natten. Dessutom vaknade Robin upp och mådde inte alls bra. Min förkylning var inte bättre den heller. Så idag är jag hemma ifrån jobbet. Förkylningen känns bråkig som sjutton och dessutom så har jag antagligen fått någon lätt hjärnskakning med. Blä. Så idag skall jag bara göra absolut ingenting. Sova ikapp mig och bara vila ut. Det låter väl som en bra idé? Hoppas ni får en fin dag allisammans ♥
 
Ser ni bulan på högersidan över ögonbrynet?
 

Bula och huvudvärk

Hej finisar! Tänkte bara tala om att jag, Elain, Christoffer och slutligen även Ankan och Dala var iväg och kikade när Robin spelade match. Hjärtat fick sig en armbåge i ansiktet och går nu med en jäkla fläskläpp och ett fint sår innanför. Dessutom tacklade han en kille så att han flög över sargen och rakt in i oss (elain, dala och ankan) och dessutom slog han klubban rakt upp i mitt ansikte. Så nu sitter jag här med världens bula och huvudvärk och har precis slängt i mig en god pizza. Stackars mig! Dumma Robin helt enkelt.
 
Precis innan jag fick en bandyklubba i skallen.

Bilder ifrån matchen

Hej finisar! Tänkte lägga upp lider bilder ifrån igår när Robin spelade match hihi. Så himla söt är han i sin rosa uppvärmningströja! Lilla hjärtat. Duktigast i världen sålart enligt frugan. Det blev ganska kassa bilder igår men några blev helt okej åtminstone!
 

Jäkla fisförkylning!

Hej vänner! Som ni märker så är jag redan tillbaka igen hihi. Det betyder att internet fortfarande fungerar! Woho. Dock känner jag mig alldeles för krasslig idag. I säkert två veckor har jag gått runt och varit sådär fissjuk. Med det menar jag att jag har haft en förkylning som inte riktigt har brutit ut. Jag trodde att den bröt ut i början av veckan, men det gick över efter några dagar igen. Men jag tror att den kan ha brutit ut nu? Jag känner mig alldeles tung i hela ansiktet och huvudet hänger inte riktigt med. Vi får se helt enkelt om jag orkar följa med och titta på Robins match senare idag. I värsta fall får jag släpa med mig filt och te haha.
 
För övrigt som ni säkert redan vet, så är det andra advent idag! Hihi. Så himla mysigt! Jag älskar verkligen julen. Det betyder att det bara är två veckor kvar nu! Hjälp, jag och Robin måste verkligen sätta fart med julklapparna. Dessutom måste jag hitta något fint till Robin med! Gah. Det är skitsvårt i år ju. Men det löser väl sig antar jag! Nu skall jag titta på julkalender på SVTplay och sedan skall jag däcka i sängen igen och sova i några timmar till. Ha en fin andra advent allesammans ♥
 

Bedrövligt pinsamt

Hej finisar! Först och främst så måste jag säga sorry för den bedrövligt kassa uppdateringen. De två senaste veckorna har varit utan internet som ni kanske har märkt. Men vet ni vad? Igår var någon gubbe här och fixade i ordning internet och telefonin. Så, nu är jag tillbaka! Hihi. Äntligen va?
 
Idag har jag varit ledig och detsamma gäller för imorgon. Skönt som sjutton! Idag har Robin spelat match tillsammans med A-laget. Lindome spelade emot Skår och vann med 22-1. Hur pinsamt är det på en skala liksom? Haha. Otroligt bedrövligt. Men det var kul att äntligen få se hjärtat spela. Han är så himla duktig. Imorgon skall han spela match emot Guldheden med B-laget. Förhoppningsvis kan jag följa med och titta då också. Men nu måste jag sluta skriva. Ankan är här och vi tittar lite på TV tillsammans med pappa och Elisabeth. Hoppas ni får en fin lördagskväll ♥
 
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.