Pissed at men syndrome

Hej finisar! Har verkligen inte haft någon ork till att blogga idag. Jag vaknade vid ett-tiden och var helt säker på att klockan var ungefär fem på eftermiddagen. Sov skitdåligt hela morgonen och hade inte alls lust att ligga kvar i sängen. Men vad skall man göra? Det var bara att hoppa upp och äta frukost.
Efter att jag ätit åkte jag och Robin till Kungsmässan och handlade lite på Dressman eftersom han fått ett presentkort på 1000 kronor av jobbet. Så det blev en ny fin skjorta, två vita linnen och filsingar. Sedan gick vi till Phonehouse och kikade på telefoner till mig. Det blir antagligen en Iphone 5, fast inte med Telia utan med Tele2! Har alltid haft Telia innan, buhu haha. Men det blir billigare i alla fall!
 
När vi kom hem somnade jag en stund inne i sovrummet. Frös så himla mycket, låg med en filt och täcket om mig och hackade tänder. Suck! Har fortfaranfde mensvärk och har ont. Störande! Men borde få min mens när som nu, och då är det äntligen klart. Nu skall Robin hålla en demo här hemma för oss så nu måste jag sluta skriva. Ha en fin kväll så hörs vi imorgon ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback