www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Thank you lord

Hej vänner!
Igår var jag så otroligt trött. Det var ett mirakel att jag ens orkade hålla mig vaken hela dagen! Fick sedan skjuts hem utav pappa, vi lagade god mat som bestod av kött och klyftpotatis omnomnom. Sedan däckade jag i princip i soffan resten utav kvällen.
 
Idag är första natten på länge som jag faktiskt har fått sova! Så himla skönt. Thank you lord att jag är ledig imorgon med. Dock skall jag och Robin upp tidigt imorgon men ändå. Det är skönt att få vara ledig hela dagen. Idag händer det för övrigt inte alls mycket. Jag har städat i sovrummet, vikt tvätt och nu blir det strax lunch. Är superhungrig! Men nu skall jag fortsätta fixa, ha en fin dag ♥
 
 

Stormen brakade loss

Hello lovers!
Igår slutade jag kvart över två, harrejävlar vad trött jag var när jag skullegå hem. HELT SICK. Eftersom jag sov så jädrans dåligt under natten så hade jag sån himla huvudvärk när jag skulle hem. Så jag fick tack och lov skjuts utav pappa som åkte hem tidigare. Väl hemma bunkrade vi upp oss lite inför stormen som skulle komma, och när klockan blev sex och vi fortfarande inte märkte av någonting så tänkte vi "jaja, den kommer väl inte". Men vid nio, JÖSSES! Att inte hela huset lyfte och flög iväg. Det var faktiskt lite obehagligt haha. Så strax efter niosnåret så kröp jag i säng och somnade. Dock hade jag huvudvärk heeeela natten så här sitter jag nu igen på jobbet och dör.
 
Så vad mer? Det händer absolut ingenting idag. Jag skall jobba, åka direkt hem och ta en nap och sedan är jag ledig i två dagar. Thank you lord. På torsdag så fyller även min älskade My 10 år hihi, gosan ♥
 
 

Min wifey är sjuk

Hej alla!
Sitter för tillfället på jobbet. Började skittidigt idag, men hellre det än sent! Så känner jag just nu i alla fall. Kanske inte lika kul för Robin som måste köra mig till tåget men ändå hihi. Inatt sov jag bedrövligt dåligt och jag tror inte jag fick en endaste timmes sammanhängande sömn, typiskt! Men trots det så är jag på otroligt bra humör. Den ni!
 
Egentligen så skulle jag jobbat tillsammans med Sara idag men min wifey är sjuk, uuuuh. Känns ju förjäkligt. Nu när jag äntligen har börjat med dagpass igen så går hon och blir dålig. INTE OKEJ! Hör du det? Så nu får du bli friskis och komma tillbaka till mig hihi. Mer än så händer inte idag, det blir till att åka direkt hem efter jobbet och gömma mig undan för stormen som skall komma. Usch, hoppas ni får en fin dag i alla fall och inte blåser bort ♥
 
 

Uppe på vinden

Hello you!
Idag var det lönedag och fy i helvete vad mycket räkningar jag och Robin hade denna månaden. Det blev betalning för veterinärbesöket förra månaden med två vaccinationer och en kastrering av våran hankatt. TOKDYRT. Men vad gör man inte för sina små älsklingar?
 
Häromdagen så var jag och Robin hemma hos Elain och åt lunch, var uppe en sväng på deras vind och tittade på lite smågrejer. Så himla mysigt! Mer än så har inte hänt, jag har ju som sagt försökt att bli av med mina nattpass igår och idag. Igår lyckades jag bli ledig men inte idag. Så det blir tyvärr inget konfirmationsläger för min del denna helgen. Så jäkla typiskt. Men detta är min sista natt på väldigt länge, har bara bokat in mig på dagpass nästa period hihi. SKÖNT. Så idag har jag inte gjort någonting vettigt alls, förutom att betala räkningar haha.
 
Vi har för övrigt TOKKÖER på jobbet för tillfället så nu får jag lägga i en högre växel, ha en fin kväll och ta hand om er godingar ♥
 
 

Grey's anatomy

Hej vänner!
Idag har jag inte gjort många knop hemma alls. Jag sov till halv elva (HALV ELVA!!) och har i princip hela dagen legat och glott på Grey's på datorn. Har inte känt mig manad till att göra någonting haha. Så typiskt mig nu för tiden!
Sitter för övrigt på jobbet nu, jobbar till tolv inatt. Så senare kommer Robin och hämtar mig. Fick dessutom bort mitt nattpass imorgon så jag blev ledig istället, woho! Dock har jag inte lyckats bli av med nattpasset på fredag. Poängen är ju att jag skall på konfirmationsläger i helgen men blir jag inte av med fredagspasset så har jag fanimej problem. Då får jag bli hemma helt enkelt, det skulle suga riktigt ordentligt. Men jag kämpar på! Än är det inte slut haha. Anyways, idag jobbar jag tillsammans med Sara och det är precis vad jag behöver, känner mig skitdeppig idag. Ha en fin kväll ♥
 
 

Borra hål i toalettväggen

Hej godingar!
Sitter på jobbet (as usual). Slutade ju nattpasset klockan sju i morse och åkte med favoritåsa hem till Mölndal och sov där med henne. Sedan vaknade jag igen vid tvåtiden av att Jens höll på att borra hål i toalettväggen, vilket innebar att han i princip borrade i mitt huvud för det var så högt som det lät haha. Skämt å sido. Det blev lite gofika med Åsa, Jens och hans pappa med respektive. Så himla mysiga människor! Dessutom så fick jag åka med dom till jobbet, snälla som dom var hihi. Så jag kom tidigt till jobbet och kände mig hyfsat utvilad.
 
Nu känner jag mig dock som en död sill. Är såååååå himla trött. Tack gode gud så slutar jag om en timme ungefär och min älskling kommer och hämtar mig stackarn. Imorgon skall jag dock sova som bara den och på tisdag också. Skriver antagligen lite mer imorgon, är alldeles för seg i huvudet nu. Ha en fin kväll ♥
 

Ett oönskat nattpass

Hej vänner!
Idag har jag inte gjort speciellt mycket alls över huvud taget. Försökte sova så länge jag bara kunde i morse, vilket inte hjälpte mig ett dugg för jag var uppe ur sängen redan innan klockan slog nio. Sedan åkte jag och Robin en stund till hans farmor och hjälpte till där. Plockade lite på vinden och fixade i trädgården bland annat! & med min onda rygg var det verkligen vad jag behövde haha.
Sedan blev det i vilket fall direkt hem och äta lunch och sedan sova. Nu sitter jag på jobbet och det vaknas ett oönskat nattpass. USCH. Jag är så himla opeppad på nattpass nu för tiden och jag vet verkligen inte hur jag skall överleva idag. TUR är däremot att jag har Åsa hos mig hela natten. Thank you lord! & sedan åker jag med henne hem och sover eftersom jag börjar jobba imorgon igen klockan fem. Usch. Det är ingen bra helg helt enkelt! Meningen var att jag skulle jobbat två nattpass men jag fick bytt bort det jag har imorgon eftersom jag skall till läkaren tidigt på måndag.
Men nu skall jag fortsätta jobba, har köpt en påse med cheeseballs så ni får ha en fortsatt trevlig kväll ♥
 
 

Tillsammans i två år

Hej finisar!
Vet ni vad? Idag för exakt två år sedan så blev jag och Robin ett par. Vart sjutton har tiden tagit vägen och hur har det kunnat gå så jäkla fort? Oavsätt så är jag lyckligare än någonsin & att ha Robin i mitt liv är det bästa som någonsin har hänt mig. Robin vet precis vilka nerver han skall trampa på, till och med stampa och hoppa på för att göra mig riktigt galen, precis som jag gör på honom. Ändå är han mitt allt i hela världen. Jag hade inte klarat mig en endaste sekund utan honom i mitt liv.
Robin är min fästman, min familj och min allra största kärlek. Jag skulle göra precis vad som helst för att få se honom le, för att få hålla om honom och trösta honom när han gråter. Jag värdesätter våran relation så himla mycket. Vi får inte alltid våran vilja igenom, men vi älskar varandra och ställer upp för varandra i vårt och torrt. Han är min älskade och min bästa vän. Jag älskar honom tiotusen mil runt månen och hela universum och tillbaka till hjärtat igen ♥
 

Jag ska verkligen bli bättre

Hej alla trogna läsare!
Trots att jag är pissdålig på att uppdatera här för tillfället, så är det ändå några ynka besökare varje dag! Ni är ju fantastiska. Jag SKA verkligen försöka bli bättre, men jag är inne i någon slags svacka nu. Jag vet inte vad jag skall blogga om, jag vet inte NÄR jag skall ha tid att blogga. Det känns som att min kropp just nu går på automatik och sover, jobbar, äter. Mer än så orkar jag inte med för tillfället! Suck.
 
Förhoppningsvis så är den här svackan snart över, och då blir det mer uppdatering kan jag lova! Men tills dess så får ni allt ta och hålla ut. Vad har jag gjort sedan sistens? Jag var hemma hela förra veckan och kände mig skitdålig, hade ont i ryggen och bara mådde sämst. Nu är jag dock lite bättre! Elisabeth fyllde år i söndags och då hade vi lite middag hemma för henne, tacos. Omnomnom, godaste någonsin. Så det är väl allt jag har hunnit med haha! Igår var jag i kyrkan med konfirmanderna, var helt slut när jag äntligen kom hem. Orkarde inte ens kolla på matchen utan låste in mig direkt och somnade på studs. Men nu skall jag fortsätta jobba, ha en fin dag ♥
 
 

Mår inte alls bra

Hej vänner!
Ligger för tillfället nerkrupen i sängen och mår inte alls bra. Är förkyld, har ont i ryggen och känner mig allmänt låg och nere. Så idag har jag bara tagit det lugnt och legat och tittat på första säsongen av Greys Anatomy. Älskar den serien, så tänkte att jag skulle börja kika om på den ifrån början! Idag fyller för övrigt min moster 50 år, men eftersom jag inte mår så bra så blir det inget besök hemma hos henne tråkigt nog.
 
Antagligen blir det så att jag håller mig hemma imorgon med. Lika bra att försöka kurera sig ordentligt med en gång. Mer än så blir det inte, skall bara ta det lugnt helt enkelt ♥

Lite gladare idag minsann

Hej vänner!
Natten till igår så sov jag pissdåligt. Jag sov i princip ingenting alls faktiskt, jag låg som i en dvala och bara önskade att få somna. Mest hade det att göra med min jäkla rygg, för fasiken vad den värker för tillfället. Jag kan inte ligga, sitta eller stå på något sätt utan att det värker. Så himla störande. Dessutom så har jag åkt på en förkylning på det.
 
Så igår fick jag vara hemma ifrån jobbet. & idag har jag inte sovit bättre kan jag säga, mår inte särskilt bättre heller. Dock känner jag mig lite gladare idag, för Robin är iväg på en utbildning. Han har tackat ja till ett säljarjobb i väntan på att få svar ifrån ett jobb som tekniker! Förhoppningsvis så får han jobbet som tekniker, men ändå! Nu har han någonting att göra åtminstone. Anyways, idag  blir det bara att sova och ta det lugnt ♥
 
 

En helt sick match!

Hej godingar!
Nu har jag äntligen slängt mig i soffan och pustat ut! Igårkväll åkte jag ju hem till Robins föräldrar och sov där med honom. Jag har sovit i soffan och fick nästan ingen blund alls eftersom jag har sån värk i ryggen. Sedan var det bara upp och fixa sig för att Boff skulle spela match! Så jag och mina nerver satte oss i hallen och höll på att dö när Lindome låg under med 0-3 och sedan kvitterade till 4-3. Helt sick!
 
Efter matchen blev det direkt födelsedagslunch för Robins morfar som fyller år! Så det blev lax och spenatpaj och tacopaj. Därefter en äppelkaka som Britt gjort, SÅ GOTT. Nu är jag så tjock och mätt så det nästan är löjligt. & med tanke på hur dåligt jag sovit inatt så blir det en powernap alldeles strax hihi. Hoppas ni har haft en lika fin söndag som mig ♥
 
 

Helt utvilad och totaltrött

Hej finisar!
Sitter för tillfället och dricker en kopp kaffe och tittar på TV. Jag somnade inte förrän vid halv ett inatt efter jobbet och sov ända till ELVA. Har det någonsin hänt? Haha. Så nu är jag utvilad och totaltrött istället. Men jag antar att det ingår i hela den här sovprocessen.
Idag börjar jag jobba klockan tre igen, som vanligt haha. Sara börjar inte förrän klockan sex och Åsa jobbar natten. Så det blir tre timmar helt ensam buhu. Men det löser sig. Idag har jag bunkrat upp med frukt som jag ska ta med till jobbet och sedan åker jag hem och sover hos Lotta. Imorgon blir det kalas hemma hos Britt och Stig så det är full rulle hela helgen!
 
Men nu skall jag dricka klart mitt kaffe och packa det sista innan det är dags att bege sig ♥
 
 

I love pizza med mina BFFS

Hej godingar!
Sitter för tillfället på jobbet, precis som alla andra dagar haha. Mötte dessutom upp Sara och Åsa innan jobbet och drog till I Love Pizza. SÅ GOTT. Jag & Sara delade på en supergod kebabpizza medan Åsa satt bredvid och åt en utav sina nutrilettbars haha. Så himla hemskt!
Därefter skulle Åsa dra och träna och jag och Sara började bege oss till Jobbet. Dock hann vi bara gå några meter innan vi hittade Triumfglassen och SJÄLVKLART var vi tvugna att köpa var sin glass. Så nu sitter vi här på jobbet och dör dödens död verkligen. Jag tror aldrig att jag har varit såhär mätt i hela mitt liv haha.
 
Anyways, mer än såhär händer inte idag. Det blir jobb till tolv inatt, direkt hem efter det och sova och sedan blir det jobb imorgon igen haha. Såklart! Men nu måste jag fortsätta jobba. Vi har fanimej 20minuters köer här, INTE OKEJ. Ha en fin kväll ♥
 
 

Har haft en bloggpaus

Hej vänner!
Nu var det alldeles för längesedan jag skrev här! Jag vet inte riktigt vad jag har haft för mig eller varför jag inte har skrivit, men en liten paus var helt perfekt! Men nu är jag tillbaka hihi. 
Idag blir det jobb mellan 14-22 tillsammans med Saragos, vi skall köpa med oss var sin godispåse och frossa lite. Det är en sån dag idag, på alla sätt! Jag har sovit dåligt, vilket jag gör nästan varje natt och då får man köpa en påse med godis! 
 
I helgen så var jag och Robin först på födelsedag/förlovningsfest hemma hos Åsa! Så himla mysigt. Det var mycket folk och bra drag hela kvällen hihi. På söndagen åkte jag, hjärtat, Ankan och Hanna till Förlandabanan och kikade på Rallycross hela dagen. Så himla roligt! Det är verkligen det härligaste jag vet, bara sitta och lyssna på alla bilar och känna spänningen. SÅ KUL.
 
Men nu skall jag fixa i ordning resten och sedan springa till bussen hehe. Men skriver antagligen lite senare igen. Ha en fin dag allihopa ♥
 
 
 
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.