www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jävla hormoner

Hormoner.
Dom här jävla hormonerna. Ligger för tillfället och storgråter i sängen av absolut ingen anledning. Jag är bara trött på situationen, ser inget ljus i tunneln (idag heller) och kan inte riktigt föreställa mig tanken på att kanske gå över tiden två veckor. Det är en helt omöjlig tanke för mig just nu. Jamenar, det hade ju känts lite bättre om jag visste att det faktiskt skulle gå igång någon tid under den 7 maj. Punkt slut. Men nu är det så lulligt, plus minus två veckor liksom. & ja jag vet, ALLA går igenom detta som blir gravida inte bara jag. Men jag tycker ändå jävligt synd om mig själv när jag mår såhär. 
 
Annars då? Jo maten var bedrövligt god. Synd är ju att jag inte kan äta särskilt mycket eftersom det kommer upp igen då. Jag längtar helt enkelt efter att kunna äta normalt utan att behöva må illa och springa till toan som en jäkla idiot. Men nu blir det att läsa lite innan läggdags, godnatt på er!
 

Kvällens sällskap framför Pretty Woman!

Oxfilé och klyftpotatis

Hej på er!
Fyfanken vad trött jag är, dessutom har jag fått ont på vänstersidan av käken. Ingen tand specifikt, men i själva käkbenet. Säkert någon dum visdomstand som bråkar, eller så har jag väl knipit ihop tänderna för hårt när jag sov middag förut haha. Orkar inte!
 
Åsa var ju här förut och myste lite. Vi pratade igen oss om vad som händer och så fick hon gå upp och kolla på övervåningen hihi. Så fint! 
Just nu håller familjen på att göra lite mat i köket. Idag blir det oxfilé och klyftpotatis i all ära, omnomnom. Dock kan jag ju inte äta oxfilén som jag vill, men det blir gott ändå med en hel dröse vitlökssmör på! Kommer ha halsbränna deluxe inatt. Men det får det vara värt. 7 dagar kvar till beräknad bebis nu!


Glad valborg?

HEJ ALLA!
Glad Valborg på er, eller hur säger man? Haha. Inatt har jag sovit helt okej, så okej det nu går med en fullvuxen bebis i magen hihi. Om en liten liten stund kommer Åsa hit och myser! Vi har inte setts på en evighet, så det kommer blir supermysigt att ses. Hur skall ni spendera Valborg?
 
Här hemma skall vi nog bara äta en god middag med oxfilé (alltså omnomnom) och lite god efterrätt. Sedan möjligtvis att vi åker och kollar på någon brasa här i Vallda. Men det får vi helt enkelt se ikväll vad jag orkar och inte! Robin däremot skall träna av okänd anledning, så han missar all denna gomaten.
 

Lite söta

 
Lite söta kan nog våra barn bli ändå. Eller vad säger ni? Tänkte bara skriva ett litet godnatt till er från hormonkossan. Dessutom kommer bebis säker komma inatt eftersom ingen har gissat på den 30 april. Tjing!

Varför skall det vara så krångligt?

Nä nu får det vara bra!
Jag är så trött. Jag vet att det är mycket klag nu för tiden, men jag kan verkligen inte hjälpa det! Jag är så trött, både fysiskt och psykiskt. Jag är trött på att inte orka, på att vara tjock och väga mycket så att det belastar kroppen fel, trött på halsbrännan från helvetet, illamåendet och för att inte tala om de svullna händerna och fötterna! Jag är såååå jääääkla trött. På klåda och på myror i benen, på att inte få sova ordentligt och kunna ligga på rygg eller mage. Kan någon förstå det? Jag vill att övervåningen skall bli klar så att vi kan flytta upp innan bebis kommer ut, men det kommer inte hända. VARFÖR SKALL DER VARA SÅ JÄKLA KRÅNGLIGT ALLTING?!
Nä nu slänger jag inte handduken. 

Tillväxtultraljud

Sorry för den dåliga uppdateringen idag! Jag har sovit såååå dåligt inatt igen. Jag har varit helt slut men ändå bara legat och blundat hela natten. Jag har inte fått någon riktig djupsömn utan bara legat och slumrat. Sedan skulle jag upp tjugo över åtta och jag har inte fått dricka någonting under hela natten eftersom jag skulle ta prover idag hos barnmorskan. Så ja, ni kan ju gissa hur läget var. 
 
Hos barnmorskan så visade det sig att magen växt YTTERLIGARE 1 cm på en vecka, så på fredag blir det ett tillväxt-ultraljud. Barnmorskan tror nämligen att jag har väldigt mycket fostervatten, vilket dom skall kolla då. & förhoppningsvis så behöver jag då inte gå över tiden utan blir igångsatt runt beräknat datum. Vilket hade varit så skönt! Jag vill ha ut min lilla älskling nu, jag vill se vem det är som gömmer sig där inne i mammas mage hihi.
 

Den här bebisen kan ju inte bli annat än snygg HAHA. Jag till vänster och Robin till höger hihi. Dubbelhakornas dubbelhakor verkligen!

Stryker av listan

John-John Kristenson - 19 april, pojk
Mamma Johansson - 23 april, pojk
Marika Tóth - 23 april, pojk
Elisabeth Sandahl-Bäwer - 25 april, flicka
Viktor Ohzol - 26 april
Markus/lillebror Karlsson - 27 april, pojk
Sanna Andersson - 28 april, flicka
Annemaj/faster Kristenson - 28 april
Tina Bertlin - 29 april
Sari Persson - 1 maj, flicka
Bertil Engstrand - 1 maj, flicka
Sebastian Martinez - 2 maj, pojke
Tobias/storebror Karlsson - 2/3 maj, flicka
Pappa Sandahl-Bäwer - 3 maj, flicka
Anna Pettersson-Ek - 3 maj, flicka
Jennifer Säll - 4 maj, flicka
Erzebeth Frank-Axelsson - 4 maj, pojk
Britt/gammelmormor Hansson - 4 maj, pojk
Carolina Åhsberg - 5 maj, pojk
Jag - 5 maj
Jennifer Magnusson - 5 maj, pojk
Jacueline Johansson - 5 maj, flicka
Åsa Sundberg - 5/6 maj, flicka
Elain/svärmor Pålsson - 6 maj, pojk
Elin Ström - 6 maj
Lisette Pålsson - 6 maj, flicka
Lotta/syster Johansson 6/8 maj, flicka
Sara Engström - 7 maj, flicka
Catharina Agaeus - 8 maj, pojk
Jennie Fredriksson - 9 maj, pojk
Christoffer Pålsson - 9 maj, flicka
Alexandra Nygren - 9 maj, pojke
Pernilla Persson - 10 maj, flicka
Emma Holmgren - 10 maj, flicka
Fredrik Magnusson - 10 maj, pojk
Robin/pappa Pålsson - 11 maj
Annika Andersson - 11 maj, pojk
Linda Johansson - 12 maj, pojk
Anna Eriksson - 13 maj
Louise Gyllensvärd - 13 maj, flicka
Julia Gustavsson - 14 maj, flicka
Christian kvant - 16 maj, flicka

Kameran är här!

HEJ KOMPISAR!!!
Vet ni vad? Mitt i allt elände så har min kamera äntligen kommit hihi. Min älskade pärla är här, batteriet är på laddning och jag bara längtar efter att få testa den. Dock blir ju inte det förrän imorgon, men ändå! Min lilla älskade käraste ägodel. Så nu skall gamla Bettan få gå i pension och min lillebror skall få ha kameran tills den ger upp sina sista krafter hihi. Det blir så bra! Så nu får bebis komma preeeeecis när som helst, FÖR MIN KAMERA ÄR HÄR!! 
 
Är det någon utav er som har någon erfarenhet av Canon Eos 700D? Jag har bara testat min svärfars och harregud så skön den är att använda.


Sängliggandes

Hej på er!
Vad gör ni? Själv har jag legat i sängen nästan hela dagen. Jag har försökt ta det lugnt och har ätit lite smått och försiktigt hela dagen. Vill inte slänga i mig världens måltid och sedan kanske spy upp allt igen, usch. Ni fattar att jag inte gillar det där med att kräkas va?
 
Jag är för övrigt med i en majmammagrupp på Facebook och nu bokstavligt talat PLOPPAR det ut bebisar på löpande band. Bara idag har tre mammor snittats och fått sina bebisar! Så himla orättvis så jag smäller av. MEN JAG DÅ?! Typiskt. Men det är så mysigt att titta på alla bebisbilder som kommer upp hihi.

Första spyan

Hej finisar!
Vet ni vad? Så himla himla underligt. Men idag kom första spyan under hela graviditeten. Hur kan det bli så? Jag vaknade klockan sex i morse och var tvungen att SPRINGA till toan. & jag som har sån himla emotofobi (kräkfobi) trodde nästan att jag skulle få upp bebis den andra vägen. Jag har inte känt av någonting under hela natten annars, inte mått illa eller någonting.
 
Jag lyckades i alla fall somna om vid halv åtta och gick upp nu halv elva. Jag sitter nu och försöker få i mig lite rostat bröd. Skulle det vara så att jag är magsjuk (pepparpeppar nejnej) så slänger jag fanimej in handduken på riktigt. Då kan det inte bli värre tror jag! Men förhoppningsvis så får jag behålla mina stackars mackor med smör. 
Annars då? Mår ni bra? Haha.
 

Bebis kommer nog aldrig

Hej fina ni!
Vilken dag det har varit, puh. Jag känner mig alldeles slut i både kropp och själ! Det har varit FANTASTISKT väder hela dagen, synd bara att jag inte kan vara ute mer än en liten stund åt gången för att inte svälla upp mer än jag redan gjort. Jag har bakat bullar som blev supergoda, vi har grillat och haft en supermysig och härlig eftermiddag tillsammans.
 
Ändå ligger jag här i sängen nu och känner mig allmänt deppig. Det känns som att bebis ALDRIG kommer att komma ut, h*n kommer vara stor som ett hus. Ingen fixerad unge, för stor mage enligt barnmorskan, jag är tung och har ont som attans i svanken! Dessutom har vi inte hunnit flytta upp än. Det är sååååå mycket som inte känns bra. Sen vet jag att allt kommer kännas perfekt när bebis väl är ute, men just nu ser jag inget som helst ljus i tunneln. Alls! Så ja mina vänner, nu skall jag läsa och sedan sova. Godnatt från klagtanten!
 
Gamla tanten chillar i soffan. Om blickar kunde döda hihi!

Mensvärken är tillbaka

Hello you!
Klockan ringde idag vid halv tio & när jag kommer upp så är redan halva familjen Pålsson här. Robins pappa skall hjälpa till med taket och Elain och Lisette i trädgården. Själv åt jag frukost snabbt och började sedan att baka bullar som jag lovat pappa! & jisses vad gott det blev, omnomnom. Verkligen hur gott som helst!
 
Nu däremot har jag lagt mig i sängen igen med lilla Lolly för att vila. Jag är helt slut, "mensvärken" är tillbaka och ögonen bara faller ihop. Idag tror för övrigt min lillebror att bebis skall ploppa ut! Undra om han får rätt? Det blir ju mer och mer känningar för varje dag hihi. Kram på er!


Stryker av listan

John-John Kristenson - 19 april, pojk
Mamma Johansson - 23 april, pojk
Marika Tóth - 23 april, pojk
Elisabeth Sandahl-Bäwer - 25 april, flicka
Viktor Ohzol - 26 april
Markus/lillebror Karlsson - 27 april, pojk
Sanna Andersson - 28 april, flicka
Annemaj/faster Kristenson - 28 april
Tina Bertlin - 29 april
Sari Persson - 1 maj, flicka
Bertil Engstrand - 1 maj, flicka
Sebastian Martinez - 2 maj, pojke
Tobias/storebror Karlsson - 2/3 maj, flicka
Pappa Sandahl-Bäwer - 3 maj, flicka
Anna Pettersson-Ek - 3 maj, flicka
Jennifer Säll - 4 maj, flicka
Erzebeth Frank-Axelsson - 4 maj, pojk
Britt/gammelmormor Hansson - 4 maj, pojk
Carolina Åhsberg - 5 maj, pojk
Jag - 5 maj
Jennifer Magnusson - 5 maj, pojk
Jacueline Johansson - 5 maj, flicka
Åsa Sundberg - 5/6 maj, flicka
Elain/svärmor Pålsson - 6 maj, pojk
Elin Ström - 6 maj
Lisette Pålsson - 6 maj, flicka
Lotta/syster Johansson 6/8 maj, flicka
Sara Engström - 7 maj, flicka
Catharina Agaeus - 8 maj, pojk
Jennie Fredriksson - 9 maj, pojk
Christoffer Pålsson - 9 maj, flicka
Alexandra Nygren - 9 maj, pojke
Pernilla Persson - 10 maj, flicka
Emma Holmgren - 10 maj, flicka
Fredrik Magnusson - 10 maj, pojk
Robin/pappa Pålsson - 11 maj
Linda Johansson - 12 maj, pojk
Anna Eriksson - 13 maj
Louise Gyllensvärd - 13 maj, flicka
Julia Gustavsson - 14 maj, flicka
Christian kvant - 16 maj, flicka

Kalas hos mamma

Hej alla!
Just nu ligger jag utslängd i soffan med världens mest svullna ben och fötter. Ryggen värker utav bara helvete! Så efter att ha varit på kalas hemma hos mamma och fikat så är jag nu helt jäkla utslagen. Alla syskon var på plats och lilla Neahbus var busigare än någonsin! Jag blir så glad när hon känner igen mig och ganska direkt fäster sig vid mig. Min lilla guldklimp! Hon som alltid är så blyg, men det blir bättre och bättre nu för varje gång hihi. 
 
Imorgon skall jag bara ta det lugnt. Robin och hans pappa skall måla på övervåningen hela dagen, så honom lär jag inte se på hela dagen. Fast nu kom jag i och för sig på att jag skall baka bullar på förmiddagen. Men det kommer att ske i min takt och sen skall jag PROPPA i mig en hel dröse och hoppas på att lilla bebis vill ta sig ut hehe.


Kalasfika

Hej vänner!
Fanken vilket fint väder det är ute idag! Helt galet. Dock är jag så jävla vattenfylld och svullen så det är nästan bara jobbigt att sitta ute i solen. Känns skittråkigt!
 
Just nu sitter jag inne på Klubbhuset i stan. Robin och Patrik skall köpa nya innebandyklubbor och efter det skall vi åka direkt hem till mamma för lite kalasfika. Mysigt! 
 
 
Robin var uppe tidigt i morse och målade. Då blir man tydligen vit i hela ansiktet hihi. Min sötnos!

Hemligt

Godkväll vänner!
Hur party är ni idag? Själv ligger jag i sängen och är så ofräsch man kan bli i princip. Jag längtar absolut inte efter att gå ut på krogen, men jag längtar efter MÖJLIGHETEN att faktiskt kunna göra det om jag nu får för mig att vilja. Eller fattar ni?
 
Anyways så har jag inte gjort många knop idag. Bara suttit vid TV:n och datorn och pillat med lite saker. HEMLIGA saker hihi. Det är så spännande så det finns inte! Men mer om det när jag kan avslöja mer. Imorgon skall jag hem en snabbis till mammi och fika eftersom hon fyllt år. Men med tanke på ryggen så blir det nog inte en jättelång visit. Men mysigt kommer det bli! Så vi hörs helt enkelt imorgon. Natti!
 


Betala räkningar

Hej på er godingar!
Jag har verkligen inte orkat blogga idag. Det hade inte förvånat mig ett dugg om bebis velat komma inatt, så trött och utmattad som jag var. Jag kunde knappt röra på mig en millimeter och idag värker knäna och ryggen för fullt haha. Så himla typiskt! Men som sagt, nu är det nästan fritt fram för bebis att komma när han eller hon vill! Jag har absolut inget mer inplanerat innan det är dags (vad jag kommer på nu?) och det känns bra. 
 
Meningen var ju att Åsa skulle komma hit idag med men jag fick ställa in våran date. Min kropp orkar som sagt inte alls idag. Så det enda jag har gjort är i princip att betala räkningar, vilket var en hel del hua. Men nu är det gjort och en hel del är insatta på sparkonton med. Vilket känns så himla bra att vi börjat få ordning på! Men nu skall jag ta mig min powernap. Vi hörs säkert senare!
 

Kom ut till mig nu, jag längtar så efter dig!

Fixat inför kusins bröllop

Godkväll på er fina ni!
Idag har jag haft en fantastisk dag. Jag kan fortfarande inte berätta vad jag har gjort men så kul vi har haft! Jag har träffat min kusin och fixat lite inför hennes bröllop. Nu är jag dock HELT slut efter en heldag med henne så jag har faktiskt redan lagt mig i sängen för att läsa lite och snart sova. Jag missade ju min powernap idag så snacka om att jag är trött nu! Dessutom råkade jag dunka i stortån i dörren (eller tvärt om) så att jag böjde halva nageln och började blöda en hel del genom strumpan. Så nu pulserar det fint i tån hehe.
 
Imorgon skall jag däremot inte göra ett knop mer än jag måste. Förhoppningsvis så kommer min älsklingsåsa förbi och gosar lite och säger hej. Jag känner mig ju så himla ensam när jag inte kan åka iväg och träffa alla mina godingar när jag känner för det. Jag är ju som sagt inte så värst smidig längre! Men nu blir det lite läsning. Godnatt!


Välkommen vecka 39

HEJ VÄNNER!
Idag går vi in i vecka 39 (38+0). Så himla HÄFTIGT. Det betyder att det faktiskt inte alls är långt kvar. Inte om man jämför med att jag gått runt i snart 9 månader med den här lilla kotten i mig. Bebis är nu ca 48-50 cm lång och väger strax under 3,5 kilo. Dock verkar det ju som att min bebis är liiiite större enligt min barnmorska haha. Så jag får nog räkna med en fyrakilosklump i alla fall, minst! Men just nu längtar jag så att jag spricker, jag vill ha ut min älskling nu!
 

Hemligt uppdrag imorgon

Godkväll på er!
Nu har jag precis lagt mig i sängen och skall läsa min bok innan läggdags. För tillfället så ser ju mina dagar i princip ut likadant. Jag vaknar, äter frukost, gör ingenting eller möjligtvis tvättar lite, sover en stund på eftermiddagen och sedan middag vid sju och läggdags igen vid nio haha! Snacka om koll.
 
Imorgon däremot kommer det inte att se ut så. För imorgon skall jag och min kamera iväg på hemliga uppdrag med hemliga personer hihi. Mer än så kan jag faktiskt inte avslöja, inte förrän om ett väldigt bra tag. Men jag är supertaggad och det kommer bli så himla skojigt! Så bloggen kommer antagligen att stå väldigt tom imorgon. Men så är det vissa dagar helt enkelt. Skall ni göra något speciellt imorgon?
 
 

14 dagar kvar

BLÖ.
Dagen blev genast lite tråkigare. Jag fick lyssna på minis hjärtljud som låg på 138, lika underbart som alltid! Dock hade SF-måttet ökat från 35 till 40 cm på två veckor, vilket tydligen är väldigt mycket. Så nu blir det en extrakoll nästa tisdag för att se om inte skrutten bara legat konstigt idag! Men det känns ju ändå lite segt. SKULLE det vara något underligt så blir jag igångsatt tidigare antagligen, vilket är skönt eftersom jag vill ha ut bebis, men jag vill ju egentligen inte bli igångsatt! Jag vill starta av mig själv. Men men, what to do?
 
Nu skall jag försöka ta en liten powernap och sova bort den molande värken som jag har nedanför maggen. Ha en fin dag!
 


Barnmorskan

Hej på er!
Jisses vad jag sover dåligt om nätterna nu helt plötsligt. Jag menar, det är klart att man sover dåligt när man är gravid, men jag har ändå sovit helt okej! Fram till nu. Jag har haft lite förvärkar inatt igen. Eller, jag tror att det är förvärkar? Magen blir hård, molande värk framtill och ett jäkla tryck bak i svanken/höfterna. Så känns inte mina "vanliga" sammandragningar. Så vem vet? Det kanske är en liten bebis på gång snart hihi.
 
Jag har ändå nästan accepterat ödet att vi inte kommer hinna bli klara där uppe i lägenheten innan bebis kommer. Det känns just nu bara som ett hopplöst fall! Så himla tråkigt. Men vet ni vad som är roligare? Idag skall jag till barnmorskan och lyssna på min lilla älsklings hjärtljud <3 
 


Deklarerat

Hej fina ni!
Idag har jag inte gjort många knop alls. Jag har lyckats prata med försäkringskassan som sagt och sedan tog jag mig en lång och härlig dusch. Jag har även deklarerat & det känns bra att även det är gjort hihi.
 
 
Nu skall jag alldeles strax ta mig min dagliga powernap. Idag är det egentligen sista delen av föräldragruppen men jag känner mig inte alls pepp på att gå dit. Jag blir så arg över att dom lagt in den så sent för oss här i Kungsbacka. Vi började sent (tror det var vecka 35-36 för min del?) och sista gången nu så är ju alla vi mammor som är med höggravida och kan föda vilken dag som helst. Man vill ju ändå vila den sista tiden... & skall man gå på föräldragrupp så vill man ju veta att man faktiskt kan vara med på alla träffar. Nä. Sånt irriterar mig!


Nu är jag ledig

HEEEJ!
Hur har ni det? Jag förväntade mig nästan att det skulle vara sol idag med ute, men när jag trött kikar ut så är det molnigt? Vad tusan! 
Jaja. Inatt har jag sovit som en kratta. Av någon anledning så har jag inte kunnat somna ordentligt, och när jag väl har somnat så har jag bara drömt en massa mardrömmar. Fy!
 
Men vet ni vad? Nu är jag för övrigt HELT ledig fram till förlossningen och till första februari nästa år (som är planerat hittills). Det låter ju helt vansinnigt haha. Men det känns skönt och befriande. Nu har jag inte en massa "måsten" att göra. Som till exempel att gå upp tidigt och gå till jobbet! Nu kan jag bara vara hemma och ta det lugnt, mentalt förbereda mig och bara försöka må så bra jag kan innan det är dags.
Det enda jag hade kvar på listan var att ringa till försäkringskassan men det löste en kvinna där åt mig idag genom att ringa upp. Så nu är det avcheckat på listan också hihi. 
 
Nu är det bara den där sköna majvärmen som skall dyka upp med så blir allting helt perfekt hihi.

Kom ut nu älskade onge, 15 dagar kvar!

Listan blir längre, vad tror du?

Listan blir längre och längre, men nu kan jag faktiskt börja stryka av den också! Hihi.
 
John-John Kristenson - 19 april, pojk
Mamma Johansson - 23 april, pojk
Marika Tóth - 23 april, pojk
Elisabeth Sandahl-Bäwer - 25 april, flicka
Viktor Ohzol - 26 april
Markus/lillebror Karlsson - 27 april, pojk
Sanna Andersson - 28 april, flicka
Annemaj/faster Kristenson - 28 april
Tina Bertlin - 29 april
Sari Persson - 1 maj, flicka
Bertil Engstrand - 1 maj, flicka
Sebastian Martinez - 2 maj, pojke
Tobias/storebror Karlsson - 2/3 maj, flicka
Pappa Sandahl-Bäwer - 3 maj, flicka
Anna Pettersson-Ek - 3 maj, flicka
Jennifer Säll - 4 maj, flicka
Erzebeth Frank-Axelsson - 4 maj, pojk
Britt/gammelmormor Hansson - 4 maj, pojk
Carolina Åhsberg - 5 maj, pojk
Jag - 5 maj
Jennifer Magnusson - 5 maj, pojk
Jacueline Johansson - 5 maj, flicka
Åsa Sundberg - 5/6 maj, flicka
Elain/svärmor Pålsson - 6 maj, pojk
Elin Ström - 6 maj
Lisette Pålsson - 6 maj, flicka
Lotta/syster Johansson 6/8 maj, flicka
Sara Engström - 7 maj, flicka
Catharina Agaeus - 8 maj, pojk
Jennie Fredriksson - 9 maj, pojk
Christoffer Pålsson - 9 maj, flicka
Alexandra Nygren - 9 maj, pojke
Pernilla Persson - 10 maj, flicka
Emma Holmgren - 10 maj, flicka
Fredrik Magnusson - 10 maj, pojk
Robin/pappa Pålsson - 11 maj
Linda Johansson - 12 maj, pojk
Anna Eriksson - 13 maj
Louise Gyllensvärd - 13 maj, flicka
Julia Gustavsson - 14 maj, flicka
Christian kvant - 16 maj, flicka
 
 

Världens roligaste tvååring

Hej fina ni!
Nu har jag busat av mig hela dagen tillsammans med Lisette och lilla Neahbus! Världens roligaste tvååring hihi. Mitt mosterhjärta riktigt smälter när hon pratar och säger långa meningar som faktiskt är sammanhängande. Så duktig är hon! Vi har sprungit runt på gräsmattan och så har hon fått hoppa lite studsmatta med mig bredvid hållandes i hennes händer hehe. Lilla goding! My orkade däremot inte följa med med tanke på att hon har en njurbäckeninflammation, stackarn. Men nu blir det en powernap för min del, jag är verkligen helt slut!
 

Robin lever ett farligt liv

Godmorgon kära ni!
I morse kan jag tala om för er att Robin levde ett farligt liv. Han kom nämligen först och främst in och väckte mig tio minuter INNAN min klocka skulle ringa. & vet ni hur han väckte mig? Genom att hålla för näsan på mig. Dessutom slängde han en kudde i ansiktet på mig när jag vägrade att gå upp!
Att jag inte slog ihjäl honom. Jag som sover så himla lite om nätterna, och så kan han inte ens unna mig lite sömn eller ett fint uppväckande på morgonen! Paybacktime säger jag bara när bebis är ute.
 
Nu sitter jag i alla fall och dricker te och har ätit frukost. Om en timme kommer mina favoritflickor hit och skall busa med sin moster! Så himla mysigt hihi. 

Pill i trädgården

Godkväll vänner!
Nu är det dags för mig att slänga in handduken. Jag går i princip varje kväll och lägger mig vid nio för att jag är helt slut. Dessutom har jag inte fått mig någon powernap idag på eftermiddagen heller, idag är jag verkligen trött.
 
Idag vid halv tre så kom min storebror med respektive förbi. Så det pillades en del i trädgården, vi körde första ordentliga grillningen och satt ute halva kvällen och åt. Helt underbart! Dock har jag bra ont i ryggen efter att ha tvättat och sprungit upp och ner för källartrappan & dessutom hjälpt till att få ut ett stort träbord ifrån uthuset! Att det skall behövas en höggravid kvinna för att det skall funka alltså hihi. Nä skämt å sido, ont i ryggen har jag nu i alla fall. Så det får bli till att sova så bra jag kan inatt!

Strålande sol

Hej fina ni!
Hur är eran påsk? Själv har jag inte firat påsk i år heller. Så himla typiskt! Jag älskar påsk och tycker att det är en fin tradition att ha tillsammans med nära och kära. Men självklart när jag för en gångs skull är hemma under påsk så är jag dunderförkyld och kan inte vara med på någon middag. Typiskt!
 
Vädret idag är ju för övrigt helt fantastiskt! Eller vad säger ni? Vi har strålande sol och det är riktigt varmt ute. Dock är jag ju fortfarande väldigt förkyld, men en liten lunch fick minsan ätas utomhus idag. Nu ligger jag i sängen igen och skall vila lite hade jag tänkt. Mina fötter och ben håller på att klia sönder och det är förjävla jobbigt. Men vi hörs nog lite senare! Kramkalas.
 


Blödig BFF

Hej fina ni!
Igårkväll hade jag skrivit även detta i mitt kvällsinlägg: 
 
"Nu ligger jag för övrigt och är sådär blödig. Min fina elmustaschiobästis skall åka till England imorgon och jag kan inte följa med. Nu handlar det egentligen inte om det heller, men jag har blivit så blödig och orolig sedan jag blev gravid! Tänk om planet störtar, om någon får för sig att bomba tunnelbanorna igen eller KIDNAPPAR henne! Hua. Då får jag klämma ut bebis snabbt och leta reda på min fru igen! Då kommer det inte bli skoj för gärningsmannen alltså, att få känna på mina hormoner!!
Men nu skall jag sova lite innan jag brusar upp mig för mycket hihi.
Godnatt!"
 
Tills Sara en sekund senare klämmer ur sig av ren slump egentligen att Patriks syster som skall med, (hela Patriks familj och Saras familj skall åka) inte vet om att se blir fler än bara familjen. Hua! Slängde bort inlägget fort som tusan haha. Jag är nämligen inte säker, men jag tror att hanna läser min blogg & hur kul hade det varit om jag spoilat överraskningen några timmar innan? FY. Så det blev lite svettigt. Men nu är dom iväg!
 

Loveyoudarlingfrugan.

Lugn dag

Godkväll på er fina ni!
Det har varit en lugn dag idag vilket är superskönt eftersom jag fortfarande är så satans förkyld. Bra trisst att det varit så fint väder när varken jag eller Robin har kunnat vara ute. Själv har jag bara tagit det lugnt i sängen, medan Robin varit uppe och målat hela dagen. Min duktiga fina älskling! Jag tror inte han förstår hur mycket jag uppskattar honom, speciellt nu när jag känner mig helt handfallen själv.
 
Men nu skall jag läsa min bok och försöka sova lite. Ha en fin kväll alla!
 
 
Gammal bild från i somras hihi. Nån månad eller två innan jag fick veta om bebis i magen!

Själv är man portad

Hej fina ni!
Jag skall alldeles strax ta en powernap hade jag tänk. Det känns bättre att göra det tidigt på dagen, så försvinner inte all tid. Jag tänkte bara slänga upp en bild och visa hur duktig Robin och hans pappa var igår som började måla taket. Robin är där uppe nu med och målar, så himla duktig. Själv är jag ju som sagt portad. Vi vet inte hur bra det är för mig att andas in den där färgen när jag är på tjocken. Men titta vad fint det blir!
 


Glad påsk

Glad påsk på er!
Vad skall ni hitta på idag? Själv är jag och Robin bjudna till min faster för påskmiddag, men med tanke på hur jäkla förkyld jag är fortfarande så kommer jag inte orka annat än att ligga i sängen idag. Jäkla skitfökylning!
 
Dessutom skulle detta ha varit min sista jobbvecka innan semester och mammaledighet, men detta var väl kroppens sätt att säga stopp. Så det känns lite halvtråkigt att inte kunna säga hejdå till alla underbaringar men jag kommer ju att komma förbi med lilla loppan sen när h*n är ute hihi. Men jag jobbade i alla fall bra länge in i graviditeten även om jag blev sjukskriven någon månad hit och dit på grund av njuren. Men ändå! Heja mig.


Min prinsessa är sjuk

Godkväll vänner!
Nu skall jag och min migrän gå och lägga oss, fyfan vilken krävande dag. Jag har känt mig helt jäkla klubbad hela dagen och jag som trodde att jag var på bättringsvägen. Knappast! Jäkla skitsjuka.
 
Fick dessutom veta precis att min lilla prinsessa är på östra för att hon är dålig! Usch. För er som inte vet så syftar jag på min systerdotter, älskade. Hon har tydligen varit jättehängig det senaste och knappt ätit. Dessutom har hon nu 39 graders feber! Hujedamig. Vill bara åka in och krama henne! Men jag blir nog mer uppdaterad under natten när jag sover. Förhoppningsvis!

Sprutmåla taket

HEEJ!
Typiskt att jag skrev att jag sovit så bra inatt haha. Förut när klockan blev elva så totaldäckade jag i sängen igen och sov fram till halv ett. Den här jäkla förkylningen alltså, den tar död på mig! Jag känner mig *pepparpeppar* lite mindre snorig idag men halsen är fortfarande katastrof och huvudet är tungt. Antagligen var det på grund av min sjuka som jag behövde somna om, men ändå.
 
Robin och hans pappa är för tillfället uppe på övervåningen och har börjat sprutmåla taket, woho! Fyfan vad läckert det blir. Nu har dom inte hunnit med överdrivet mycket men det lilla jag fick se så blir det grymt fint hihi. Nu skall det bara bli klart med så att vi kan hinna flytta upp innan bebis kommer!!! (Paniken)
 
 
Inplastat hem.

2,5 år tillsammans

Godmorgon kära ni!
Inatt har jag sovit mycket bättre än på länge. Har egentligen ingen aning om varför! Bebis har legat och sparkat för fullt och jag har haft en hel del molande värk. Men ändå har jag sovit bra haha! Knasigt.
 
Vet ni vad? Idag har jag och Robin för övrigt varit tillsammans i 2,5 år. Fanken vad tiden springer iväg. & nu skall vi snart ha barn tillsammans! Hur är det möjligt? Haha. Men vad jag älskar min prins, mer och mer för varje dag & det går inte en sekund utan att jag tänker på honom och blir alldeles varm inom mig. & nu skall vi få uppleva det mest fantastiska någonsin tillsammans!

Denna jäkla förkylning

Hej på er!
Huvudet känns inte lika tungt idag tack och lov, men fan vad jag snorar alltså. Jag sov en stund förut mellan ett och tre, så himla skönt. Jag gör verkligen allt för att bli av med denna skiten nu. För övrigt haha, så var jag ute med hundarna förut. & det var KNAPPT att jag fick igen dragkedjan på jackan. Jag fick slita och kämpa medan hundarna stod och stirrade och inte fattade någonting HAHA. Då vet man ju åtminstone att man har blivit tjock! Eller vad säger ni?


Välkommen vecka 38

Hej på er godingar!
Inatt har jag sovit så himla underligt. Vanligtvis så brukar det ila på bra i höfterna när jag legat för länge på en sida, men inatt har det ilat på som sjutton konstant oavsätt hur länge jag legat åt något håll. Tur att det inte är långt kvar nu. 20 dagar!! Hur är det ens möjligt?
 
Idag gick vi dessutom in i vecka 38 (37+0). Bebis är nu ungefär 48 cm lång och väger strax över tre kilo om man går efter gravidappen på telefonen! Bebis är färdigbakad så nu ligger den egentligen bara och gottar till sig fram till dagen med stort D. Hihi, så himla spännande! Jag har lovat Robin att försöka hålla bebis inne nu under helgen eftersom vi skall måla taket då. Men vem vet, det hade inte förvånat mig ett dugg om liten vill komma precis under påsken!
 

Bra huskurer?

Hej på er!
Harregud vad trött jag är på den här förkylningen. Ena sekunden är det hanterbart och i nästa sekund så är det precis som att någon klubbar mig i huvudet. Detta innebär att jag måste sova en stund, vilket innebär när jag vaknar att jag känner mig ännu värre! Snart kommer jag nog att fräsa ut bebisen med allt snor genom näsan, eller hosta upp liten genom munnen. Eller vad tror ni? Jag vet att det bara har varit såhär i några dagar, men det känns som att det gått en evighet nu. Jamenar det är jobbigt nog att ha svårt att andas som höggravid och kväva sig själv så fort man skall böja sig. Men en sån här dunderförkylning på det? USCH. 
 
Någon som har några bra huskurer?
 

Adressändring

Hej fina ni!
Vilken morgon. Jag är täppt som en jäkla propp i ansiktet! Halsen värker utav bara HELVETE och jag snorar som bara den. Febern verkar som att den hålls i schack just nu, vilket är skönt. Så just nu lägger jag precis all krut på att försöka kurera mig. Det enda nyttiga jag gjort idag är att adressändra åt mig och Robin, vilket känns jävligt onödigt då vi bara ändrar från B till A på samma adress haha. Men vi vill ju ha posten i en egen brevlåda, så det är bara att göra det! Men men, vad annars? 
 
Jo jag blir så jävla trött på folk. Folk som beter sig som svin och som jag helst hade velat bryta näsan på. & nej, det är verkligen inte mina hormoner som talar. Men fanken vad irriterad jag blir ibland! Men nu skall jag inte vara den som är den. Jag skall skära upp en bit kardemummakaka och sedan läsa lite i sängen. Ta det allmänt lugnt! Hoppas ni får en fin dag! Själv längtar jag något enormt efter min lilla bebis idag ♥
 
 

Uppdaterat listan

HEEEEJ!
Den nya listan nu då hihi.
 
John-John Kristenson - 19 april, pojk
Mamma Johansson - 23 april, pojk
Marika Tóth - 23 april, pojk
Elisabeth Sandahl-Bäwer - 25 april, flicka
Viktor Ohzol - 26 april
Markus/lillebror Karlsson - 27 april, pojk
Sanna Andersson - 28 april, flicka
Annemaj/faster Kristenson - 28 april
Tina Bertlin - 29 april
Sari Persson - 1 maj, flicka
Bertil Engstrand - 1 maj, flicka
Sebastian Martinez - 2 maj, pojke
Tobias/storebror Karlsson - 2/3 maj, flicka
Pappa Sandahl-Bäwer - 3 maj, flicka
Jennifer Säll - 4 maj, flicka
Erzebeth Frank-Axelsson - 4 maj, pojk
Britt/gammelmormor Hansson - 4 maj, pojk
Carolina Åhsberg - 5 maj, pojk
Jag - 5 maj, pojk
Jennifer Magnusson - 5 maj, pojk
Jacueline Johansson - 5 maj, flicka
Åsa Sundberg - 5/6 maj, flicka
Elain/svärmor Pålsson - 6 maj, pojk
Elin Ström - 6 maj
Lisette Pålsson - 6 maj, flicka
Lotta/syster Johansson 6/8 maj, flicka
Sara Engström - 7 maj, flicka
Catharina Agaeus - 8 maj, pojk
Jennie Fredriksson - 9 maj, pojk
Christoffer Pålsson - 9 maj, flicka
Alexandra Nygren - 9 maj, pojke
Pernilla Persson - 10 maj, flicka
Emma Holmgren - 10 maj, flicka
Fredrik Magnusson - 10 maj, pojk
Robin/pappa Pålsson - 11 maj
Linda Johansson - 12 maj, pojk
Anna Eriksson - 13 maj
Louise Gyllensvärd - 13 maj, flicka
Julia Gustavsson - 14 maj, flicka
Christian kvant - 16 maj, flicka
 
Spännande va? Gissa på om ni vill hihi.

Jag är nog döende

Hej vänner!
Jag är döende. Så känns det. Hur i helvete blir man av med den här skiten? Jag snyter mig och snyter mig, om och om igen men intefan blir det någon skillnad. Suck! Nu har jag precis sovit en stund mellan halv fyra och fem men egentligen hade jag kunnat gå och lägga mig för natten. Jag vill bara bli frisk. Som att det inte är nog krävande att vara höggravid? 
 

Min lilla älskling som ställer upp i alla lägen. Trogen sovpartner och gosvän! Snart har jag förhoppningsvis en liten trogen bebis bredvid mig med. 
/hälsningar från hon med en manlig förkylning

Vardagstankarna

Hej på er!
Min förkylning blir inte bättre. Inte ett dugg! Den har snarare ändrat karaktär nu och gått över ifrån att inte ha någon röst alls och vara snustorr i munnen till att ha så mycket slem (ursäkta) att jag knappt kan hosta bort det. Jag har dessutom börjat få ont i tänderna... Så idag skall jag bara ta det lugnt och ligga i sängen. Inte göra några knop för fem öre! Låter det som en deal? Jajjemen.
 
Jag är för övrigt livrädd att förkylningen inte skall hinna försvinna innan förlossningen startar. Verkligen livrädd! Jamenar, det är ju som ett marathon att föda barn frisk. Hur i helvete klarar man då av det när man knappt kan andas och mår allmänt skit? Jag vill verkligen helt slippa göra kejsarsnitt, det låter så obehagligt. Blä!
/vardagstankarna.

Höggravid febrig tant

Fjortonde april 2014.
Vad tokigt. Ett år äldre. & egentligen så är det bara för att jag har en bebis i magen som jag känner mig mer vuxen. Jag väntar på mitt egna barn. Snart kommer inte världen längre att kretsa kring mig och Robin, hela vårt liv kommer att kretsa kring det här lilla livet. Tänk så många födelsedagar vi skall fira ihop, som familj och som en egen liten individ. Detta var nog sista året som jag tänkte på att det är "min födelsedag". Snart kommer jag bara att tänka på att det närmar sig lilla grynets födelsedag. Så himla spännande!
 
Trots all sjukdom idag så har jag haft en jättelugn och bra födelsedag. Vi åt god middag, jag bakade en kardemummakaka och en finfin tårta. Nu är jag dock helt slut och mår FÖRJÄVLIGT. Så imorgon blir det tyvärr inget jobb för min del. Jag måste tänka på mig själv och på att bli frisk! Höggravid febrig tant på jobbet? Nejtack!


När-kommer-bebis-gissning?

Listan är uppdaterad:
 
23 April - Mamma, Marika
25 April - Elisabeth
27 April - Lillebror
28 April - Sanna, faster
29 Apri - Tina
2 Maj - Sebastian, storebror
3 Maj - Storebror, pappa
5 Maj - Carolina, jag, Åsa
6 Maj - Elin, Svärmor, Åsa
7 Maj - Sara
8 Maj - Catharina
9 Maj - Jennie F, Christoffer
11 Maj - Robin
12 Maj - Linda J

Två år sedan Israel

Hej på er fina!
Dagen har spenderats med att dricka te och äta halstabletter. Min stackars hals blir inte bra! Suck. Jag ställde mig alldeles nyss och bakade en kardemummakaka, min absolut favorit! & senare skall jag även göra en tårta (eftersom jag älskar att dekorera dom).
 
För övrigt så är det exakt två år sedan jag kom hem ifrån min Israelresa! Hur sjukt är inte det? Jag sitter just nu och ser när den andra gruppen är iväg och lägger upp bilder. Jag blir så avundsjuk! Jag fick ju erbjudandet att följa med denna gången också, men som höggravid så fungerar det inte riktigt. Men jag kan inte säga ett jag inte var sugen på att tacka ja igen! Åh. Jaja, man kan alltid drömma sig tillbaka. Det var en fantastisk resa!
 
 
 
 
 

Min födelsedag

Hej fina ni!
Idag är det min födelsedag. Jag sov som en stock när Robin, pappa och Christoffer kom in och sjöng för mig. Vaknade upp med ett ryck och förstod ingenting haha. Tror aldrig att det har hänt innan faktiskt. Jag fick superfina skålar som tillhör min Iittala serie. SÅ FINA! Min älskling han är bra duktig han på att hitta presenter.
Dock har jag sovit lite halvkonstigt inatt eftersom jag varit så dålig. Jag tog en värktablett för febern innan jag somnade men halsen har värkt utav bara tusan! Inte så mycket att göra åt, men aj aj aj. Dessutom har jag blivit av med rösten vilket inte heller händer särskilt ofta i mitt liv.
 
Så idag blir det till att bara vara hemma och kurera mig. Förhoppningsvis så är rösten tillbaka och febern borta till imorgon! Så slipper jag sjukskriva mig sista veckan på jobbet. Det hade verkligen varit SKIT. Hoppas ni får en friskare dag än mig i alla fall, ha en fin måndag ♥
 
 

Jag ska ju föda barn

Men typiskt!
Vanligtvis så brukar min temp ligga runt 36 grader. Nu när jag kände mig extremt hängning och jag tog tempen så låg den på 37,5. Typiskt! Jag blir tokig. Jag vill vara frisk, jag skall ju föda barn snart. Jag har 1 vecka kvar på jobbet. Imorgon fyller jag år. Jag har ALDRIG feber. Men självklart får jag det idag. Inte konstigt att jag känt mig varmare än vanligt idag. Hängig har jag ju varit med halsont, men feber? BLÄ. Nu slänger jag in kudden.
/febermamman.


Canon Eos 700D

Hej kära ni!
Jag var helt säker på att jag redan skrivit ett inlägg idag, men det hade jag tydligen inte? Snacka om att jag blir mer och mer senil för varje dag som går. Hur är det möjligt att man kan bli så glömsk under en graviditet?
Idag vaknade jag tidigt och kunde knappt få fram ett ljud i och med min onda hals. Den har verkligen inte blivit något bättre under natten som gått. & inte lär den väl bli det heller till imorgon när det för övrigt är min födelsedag. Men i år är jag åtminstone hemma! Inte illa. Förrförra året så var jag i Israel, förra året var jag i Örebro med Robins mamma hihi. Men nu är jag åtminstone hemma och är LEDIG. 
 
Dagen började som sagt tidigt. Vid elvatiden befann jag och Robin oss vid Aktiviteten i Mölndal. Hans lillebror spelade final i Mölndalscupen och det slutade med en silvermedalj. Typiskt! Men Christoffer är så jäääävla duktig så det finns inte. Sedan blev det pizza hemma hos Pålssons, därefter åkte vi till Kungsmässan och Robin bytte till sin nya telefon samt så köpte han ett Nintendo Wii till mig i födelsedagspresent! Fina hjärtat. Blev så himla glad! & nu är vi äntligen hemma och så fort Robin och Christoffer kommer ner efter att ha plastat in lite mer av övervåningen så skall vi även beställa hem min nya kamera hihi. Åh som jag längtar! En Canon Eos 700D snart i min ägo. Jag ryser bara jag tänker på det. Jag vill ju ha hem pärlan innan förlossningen går igång! ♥
Hur fin är den liksom?
 

Förvärk eller behöva bajsa?

Godkväll kära ni!
Halsen blir värre och värre & jag känner mig lite skum i magen. Antagligen har jag ätit för mycket idag haha. Jag vet inte, men något är det. Brösten har helt plötsligt börjat värka mer och jag läcker mer än någonsin. Förut när jag låg och sov så fick jag sån himla molande "mensvärk" känsla nedtill i magen men jag kunde inte komma underfund med om det var en förvärk eller om jag bara behövde bajsa. Ursäkta ärligheten, men hur sjutton skall man veta liksom? Jag har aldrig gjort det här innan hehe.
 
Så om en liten liten stund så skall jag slänga mig i sängen, jag är helt slut efter dagens besök och min jädrans förkylning. Jag är verkligen SÅ irriterad över att jag blivit sjuk. 
 
Skev mage, ingen hormonrand och ingen utploppad navel. Typiskt!

Överrasknings-uppvaktning

Ha!
Där fick jag för att ta det lugnt. Jag går runt här hemma i världens äckelkläder och jag och pappa har precis varit iväg och köpt bröd för att föda grabbarna på övervåningen lite. Plötsligt tittar Robins syster, mamma och bonusfarmor in med presenter! Tusan tänkte jag som redan börjat duka och fixa. Tar fram några tallrikar till varav även min syster och systerdotter dyker upp mer paket! Vafaaaan! Nu skall vi föda ett helt kompani och detta har Robin liksom planerat ihop utan min vetskap. Så alla kommer jättefina medan jag går runt som en luns och är sjuk haha. 
 
Jaja, jag blev superglad ändå och fick väldigt fina presenter. Tack snälla ni för uppvaktningen! (jag fyller ju år först på måndag). Så detta var jag inte beredd på! & tack snälla älskling som ordnade det här fastän jag bestämt sagt att jag inte vill bli uppvaktad hihi.


Katastrofilla

Godmorgon vänner!
Idag är jag helt död. Igårkväll började halsen värka utav bara helvete, & jag tänkte att om jag har tur så försvinner det under natten. Tji fick jag! Det blev katastrofilla istället. Det känns som att jag har ett jävla rivjärn i halsen och jag kan knappt äta eller svälja alls. TYPISKT! Jag har inte tid med det här, jag skall ju föda barn snart!
Stackars Robin är också dunderförkyld, men trots det så är han så himla duktig och befinner sig på övervåningen för att fixa med sin pappa och farfar. Jag skall alldeles strax gå upp och kolla läget! Så uppdateringen blir nog lite låg idag. Kram på er!

Isglass mot halsbränna

Hej fina ni!
Sorry för dåliga uppdateringen men jag har verkligen inte orkat! Idag började jag jobba halv åtta och slutade tolv, fick skjuts hem av pappa och efter lite lunch så gick jag direkt och lade mig. Så nu har jag precis vaknat igen och är helt slut haha. Jag förstår inte hur man kan sova så mycket som jag gör? Det är ju helt galet. Men jag antar att det är vad kroppen behöver. Jag önskar bara att jag slapp den jäkla halsbrännan. Fyfan! 
 
Nu skall jag nog ta en liten isglass och sedan blir det middag när Robin kommer hem vid sju! Kram på er.
 
 

Jämförelsebilder

Här har vi lite jämförelsebilder på magen ifrån vecka 31 hihi. Ser ni skillnaden?
 
 

Bebis sjunker

HEEEJ KOMPISAR!
Om fyra dagar fyller jag år. För första gången någonsin så har jag inte haft en tanke på det. Det skulle inte förvåna mig om jag redan glömt av det på måndag haha. ALL min fokus ligger verkligen på bebis. Alla mina tankar, känslor, måsten, förberedelser. ALLT handlar om min lilla älskling i magen! & jag antar att det är precis så det skall vara hihi. Kan man längta ihjäl sig? För i så fall gör jag det nu.
Skillnad på vecka 36 och vecka 37?

Välkommen vecka 37

Hej fina ni!
Idag gick vi in i vecka 37 (36+0). Tiden rusar verkligen iväg samtidigt som det går så förbannat långsamt. Bebis är nu ungefär 47 cm lång och väger strax under tre kilo! (Hur sa vi att du skulle komma ut nu igen..?) Puh. Det är tungt och bökigt, men bebis är fixerad och kan i princip komma till världen när som helst. Gud så jag längtar!
 


Galna drömmar

Godmorgon fina ni!
Idag var det otroligt jobbigt att gå upp. Jag förstod inte ens att det var mitt larm som gick igång, det kom liksom med i drömmen istället haha. Så himla underligt! & den här drömmen skall vi inte ens tala om. Jag drömmer helt galna saker nu för tiden, varje natt. Men idag tog nästan priset!
 
För övrigt så hittade jag precis Robin i köket ätandes frukost (hör och häpna Elain). Jag trodde nästan att det var ett skämt först haha. Men nejdå, där satt min prins så fint och slängde i sig flingor och mjölk hihi. Men nu måste jag rusa! Kram på er.
 


Fixerad bebis

Hej godingar!
Hur står det till? Själv mår jag helt okej fastän jag är trött som tusan. I morse gick jag upp kvart över fem och jobbade till elva. Jag hade dessutom elev hacka dagen hihi. Mysigt!
 
Var för övrigt hos barnmorskan i eftermiddags och allting såg jättebra ut! Bebis är i princip fixerad, SF måttet låg på 35 och hjärtljuden på 122-125 hihi. Min fina älskling är dessutom färdigutvecklad om en vecka. Så nu kan bebis egentligen komma när som! JÖSSES VAD JAG LÄNGTAR. Imorgon går vi in i vecka 37!
 
 

28 dagar harregud

28 dagar.
Om 28 dagar är mitt och Robins barn beräknat att komma till världen. Det är så jäkla spännande, fantastiskt, underbart men även skräckinjagande, läskigt och galet! Ett barn. Vårat barn, mitt och Robins. Någonting som vi har skapat tillsammans. Halva honom och halva mig bor för tillfället i min mage. Jag är så nyfiken. Vem är du älskade unge? För älskad är du redan både av mig och pappa. Vi älskar dig mer än någonting och ändå vet vi inte ens hur du ser ut. Hur är det möjligt? Är du mammas lilla pojke eller pappas prinsessa? Jag vill så gärna veta, jag längtar så. Mitt mammahjärta slår för fullt och jag vill inget hellre än att få hålla dig i min famn. Kom ut till oss nu!
 
 
<3

Gissnigar

Godmorgon fina ni!
Igår hade jag inte den minsta lust att skriva här på bloggen. Vet inte riktigt varför men det fick bli en liten pausdag helt enkelt. Jag kände mig allmänt hängig och trött igår, trött på magen och på att vara tjock. Det var som jag sade till Robin igårkväll när vi skulle sova, vilken dag som helst nu så lär jag ju få ett anfall och bara gråta ut. Precis som jag gjort några gånger tidigare haha.
För övrigt så sitter jag redan på jobbet och inväntar fina Åsa och Sara. Jag är redan hungrig haha, men det är så himla tokigt för jag mår illa i princip så fort jag äter. Känner mig inte alls pigg på mat mer! Ändå gör jag inget annat än att äta. Mer då? Jo, idag blir det ett besök hos barnmorskan
 
För övrigt så har det börjat gissas när folk tror att jag skall föda.
Bebis är berkänad den 7 maj 2014.
 
23 April - mamma, Marika
27 April - lillebror
28 April - Sanna, faster
29 Apri - Tina
2 Maj - Sebastian, storebror
3 Maj - Storebror
5 Maj - Carolina, jag, Åsa
6 Maj - Elin, Svärmor, Åsa
7 Maj - Sara
8 Maj - Catharina
9 Maj - Jennie
11 Maj - Robin
12 Maj - Linda
 

Någon mer som är sugen på att gissa?

Fiffi klyvs på mitten

Hej fina!
Jösses vilken lång dag det varit idag. Jag har bara gäspat och gäspat och knappt fattat vad jag tänkt. Jag känner mig tjockare än någonsin och tung som fanken! Dessutom känns det som att min Fiffi skall klyvas på mitten när jag går.
 
Nu sitter jag åtminstone på tåget hem och skall försöka komma ihåg att springa in på Apoteket på vägen hem. Jag MÅSTE komma ihåg det annars kommer jag få en till helvetesnatt. Nåväl, halv fem idag skall jag och Robin befinna oss på sjukhuset för att gå på vårat första möte med föräldragruppen. Vi missade ju båda två första träffen hihi. 
 

När magen inte får plats i tjockiströjan längre, då är man stor....

30 dagar kvar



Typiskt alltså

NÄMEN hej på er!
Vad gör ni sidär halv två på natten? Själv har jag glömt att hämta ut min medicin, så här ligger jag helt klarvaken med ben som det kryper i utav bara helvete. Jag AVSKYR verkligen Restless legs! Så trots att jag är så trött så att jag snart gäspar upp min bebis så kan jag ändå inte sova. & om fyra timmar ringer klockan & då är det dags för jobb. Jäkla skit. Men vet ni vad? Det är inte alls många arbetspass kvar nu innan jag går på semester och föräldraledighet!
 
/nattugglan

Tacostacostacos

Hej godingar!
Hur har ni det? Själv sitter jag proppmätt vid matbordet och har precis ätit tacos så att det flyger ut genom öronen haha. Så himla gott alltså! 
Idag slutade jag ju klockan tre och min snälla älskling kom och hämtade mig på jobbet. Sedan hann jag i princip säga hej och hejdå till min bror och Alexandra. Dom har tydligen varit här och stökat i trädgården med pappa och Elisabeth hihi. Sånt man missar när man jobbar!
 
Imorgon blir det jobb och sedan föräldragrupp på eftermiddagen! & då skall minsann Robin med dessutom hihi. Kram på er!
 

Arbetsledaren

Hej på er! 
Nu är det snart dags för jobb. Äntligen med min Sara dessutom! Känns som att vi inte har setts på hur lång tid som helst haha. Snacka om att vara beroende av varandra!
 
Det positiva med att vara gravid är att man får låtsas vara arbetsledare och inspektera när andra jobbar hårt hihi. Nä skämt å sido, Robin och Lisette är SÅ duktiga! Nu är halva stället inplastat i alla fall. Så himla grymt!
 

Byggarna pålsson

Hej på er!
Nu känner jag mig inte lika bitter som i morse tack och lov. Efter att jag kom hem ställde jag mig och stekte pannkakor & nu har jag tänkt lägga mig en stund för att vila hihi. Är som sagt tröttast någonsin! 
Robin och Lisette är på övervåningen och maskerar runt bjälkar och väggar eftersom vi skall måla hela taket vitt.
 
Ikväll vankas det räkor, bröd och aioli för hela slanten omnomnom.
 


Always both

Godmorgon på er.
Idag är en skitdag. That's it. Jag tror inte jag har sovit en endaste sekund inatt. Jag har haft så sjukligt ont i ryggen och höfterna, och även haft någon underlig värk i magen nedtill. Fyfan. & nu har jag precis ätit frukost och snart skall hjärtat köra in mig till jobbet. TACK GODE GUD att jag bara jobbar 3,5 timme idag, även om det känns lite halkasst att behöva åka hela vägen till Göteborg för det.
Men så fort jag kommer hem igen, då bannemej skall jag ta en lång powernap. Jag lär ju däcka på bara några minuter liksom. 
 
Så nog klagat nu, nu skall jag borsta tänderna och sedan bädda lite i sovrummet haha.
 


Riva väggen

Hej fina ni!
Har ni haft en bra dag? Själv har jag försökt spendera dagen med att tvätta överdraget på madrassen till sängen. Vilket jäkla hallå! Haha. Tog en evighet att få den torr, men nu är den äntligen på igen och sängen är bäddad. Jag förstår dock inte hur det kan ta så på kroppen att göra något enkelt, det känns verkligen som att ryggen kommer gå av på mitten redan nu och jag lär ju få sota för det ikväll. Kommer inte kunna vrida på mig alls, usch. Någon mer gravid som har liknande problem?
 
Mer än så har jag inte gjort. Det har varit en tvättdag helt enkelt både för kläder och för min egna del. Kom ut ifrån duschen alldeles nyss och snart blir det mat! Hihi. 

Här har ni förresten bilder ifrån igår när väggen revs. Kan ju tala om att vi dokumenterar bra mycket med min systemkamera också, men jag orkar inte tömma den eftersom vi håller på varje dag hihi. Det kommer bli så fint!

Frukost med min pojkvän


Frukost för två med min pojkvän hihi. Nu är det för övrigt bara 10 dagar till min födelsedag! Tokigt. 
/älskarvädret

Mage och mage

Godkväll!
Just nu ligger jag i sängen och skall läsa lite innan läggdags. Bebis är i full gång med kvällsgymnastiken och buffar precis överallt hihi. Kvällen har spenderats med att titta på när blivande farfar Marcus och pappa Robin har rivit väggen på övervåningen. Så nu skall allting i princip bara täckas med plast och sedan blir det att måla heeeeela taket. Puh! Blir trött bara jag tänker på det (även om jag inte kan hjälpa till själv). Men nu skall jag läsa! Godnatt kära ni.
Skillnad på 6 veckor och på 1 vecka!



Välkommen vecka 36

Hej fina ni!
Idag har jag mått så himla bra hela dagen. Nu är vi inne i vecka 36 (35+0) och bebis är ca 46 cm lång och väger strax över 2,5 kilo. Min lilla klump! Jag och pappa längtar så efter dig. Jag tror inte att det går en minut utan att jag tänker på dig, jag vill så gärna ha dig hos mig nu! Det känns i alla fall skönt att veta att SKULLE förlossningen starta nu av någon anledning så kommer den inte att försöka stoppas upp. Förjoppningsvis så går de sista veckorna snabbt nu, jag tycker ju faktiskt att hela graviditeten har gått väldigt fort. Så nu får vi bara vrida upp tiden liiiiite mer och snabbare hihi.
 
 

Fix där uppe

Hej finisar!
Idag vaknade jag självmant vid nio! Hur tokigt liksom? Jag var verkligen dötrött igårkväll trots att jag knappast gjort något vettigt haha. Förutom att bränna mig på ugnsplåten och titta på när Robins och familjen fixade på övervåningen. Idag blir väggen raserad! Woho. Så himla spännande.
 
Nu är i alla fall Bertil här och skall fixa med träden som rasade i NOVEMBER och som försäkringsbolaget inte orkar prioritera. Skriver lite mer senare! Kramis.
 


Scones och te

Hej på er!
Så himla tokigt, jag var absolut dödstrött när jag kom hem. Jag somnade halv fyra och vaknade nu halv sex. & vet ni vad? Jag trodde att det var torsdag morgon och jag funderade allvarligt på vart Robin var. "Nä han måste ju vara på jobbet såklart, och jag är ju ledig". Haha! Jag avskyr att vakna så och inte förstå någonting.
 
Om en liten stund kommer Elain och Lisette hit och Robin slutar nog jobbet när som helst. Ikväll kör vi dessutom på scones och te istället för vanlig middag! Helt perfekt för min del. Kram på er!

Börja packa lite

Hej fina ni!
Nu är min arbetsdag över och harregud så trött jag är idag. Jag somnade nästan på tåget in till Göteborg och är inte långt ifrån att somna nu med haha. 
Det första att göra när jag kommer hem är helt enkelt att ta en liten luring i sängen. Sedan skall jag börja packa lite småkrafs som ligger utspritt här och var hihi. Om jag orkar såklart! Mer än så tänker jag INTE göra idag.
 


Hjälp med övervåningen

Godmorgon godingar!
Hur står det till med er? Har ni sovit gott? Jag har sovit jättebra. Dock vaknade jag med världens värk i ena höften. Ni vet när man bara kan sova på sidan så tar höfterna sjukt mycket stryk, men vanligtvis brukar den ilande smärtan gå över när jag vaknar. Inte idag minsann!
 
Anyways. Idag börjar jag jobba halv tio och slutar först klockan två. Sedan beger jag mig nog hemåt och tar möjligtvis en liten powernap. Ikväll kommer Elain hit igen och skall hjälpa Robin att fortsätta maskera uppe på övervåningen. Så himla spännande att få se slutresultatet hihi.
 


I make people

Heeeej!
Kort och gott så har jag hunnit äta pizza och tittat på när Robin, hans mamma, syster och bror börjat fixa på övervåningen! Perfekt slut på dagen. Imorgon vankas jobb och sedan är jag ledig torsdag och fredag. Godnatt på er!
 

APT hela eftermiddagen

HEJ KOMPISAR!
Nu är min jobbdag slut. Den har varit så himla chill. Vi har haft APT hela eftermiddagen mellan ett och fyra och har då bara suttit och pratat om arbetsplatsen hihi. Bra eftermiddag va?
 
Just nu sitter jag och Sara på tåget och två killar i samma ålder som oss sitter och tittar på Frost-klipp i telefonen. Är vi överlyckliga eller? Haha. Vi som kan alla sånger och repliker. Men nu skall jag vara lite mer social och spela Yatzy med Sara istället HAHA.
Mammas skeva älskling i morse!

Hello april

Godmorgon underbara ni!
Första april. Var tar tiden vägen egentligen? Jag kan verkligen inte förstå. Nu är det bara en månad kvar till bebis är beräknad och på torsdag går jag in i vecka 36 hihi. Så jag hoppas att april visar sig från sin finaste sida (jag älskar vårmånaderna, speciellt april) & att denna månaden rusar iväg så att jag får ha min älskade onge hos mig snart!

Apropå, efter att bebis haft två ovanligt lugna dagar i magen så gick h*n bananas inatt! Harregud, det var så mycket sparkar och så mycket ös att jag inte ens kunde somna under en period haha. Men det är skönt att bebis är pigg och allert igen. Började faktiskt att bli lite orolig! Älskade. Kom ut till mamma nu!
 
 
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.