www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Gott nytt år

Sista dagen på året. Vi spenderar denna dagen hemma hos mina svärföräldrar. God mat och bara ta det lugnt. Vi stannar över här över natten. Imorgon är den dagen jag älskar mest på hela året! Kalendern är helt tom, den skall fyllas med nya spännande härligheter. Helt perfekt! Dagen till ära får ni en bild på min vackra svärmor! 
 


Månadens naglar


Jag gjorde naglarna häromdagen hos världens finaste tessie. Vad tycks? Är riktigt dundernöjd. Har ni för övrigt sett min nya header? Har fixat och pillat här lite idag hihi.

Bråkande visdomstand

Hej vänner.
Dålig uppdatering jag vet. Men det är så att jag för tillfället har en visdomstand som håller på och bråkar med mig och det har jag haft sen innan jul. Jag vill bara lägga mig ner och gråta av smärtan. Fyfan. Jag har försökt hålla ut nu eftersom det har varit helg och röda dagar men imorgon är det jag som ringer tandläkaren det första jag gör! Julaftoninlägg kommer lite senare i efterhand som ni kanske förstår. Hoppas ni står ut med tystnaden här inne så länge. Kram på er!
 
 

Lilljul

 
Lilljul hemma hos Antons farmor och farfar tillsammans med övriga släktingar. Så himla mysigt! Tomten tyckte tydligen att jag och Anton varit supersnälla i år för vi fick hur mycket fint som helst! Tack snälla underbara ni! ♥

Julafton i bilder

 
 
Vi har haft en helt fantastisk julafton tillsammans. Min familj, min mamma och två bröder och min systers familj. Det var så otroligt god mat och trots trötta och sjuka barn så hade vi ändå en supermysig dag ihop ♥

Dagens Emma



God jul


God jul alla bloggläsare ifrån Anton och hans bästa vän Olivia! Ha en fin dag & njut av den lilla studen som det har snöat hihi.

Julklappar till Anton

 

Lite snö tack

Hej fina ni!
Dagen innan julafton! Vad säger ni om det va? Hihi. Jag kan verkligen inte förstå att det är julafton imorgon. Det har inte snöat någonting och inte lär det ju göra det till imorgon heller. Det känns inte som jul alls! Men det är första året med Anton så det kommer bli supermysigt ändå. Jag längtar!
 
Idag har jag varit hemma hos Idah och Olivia och myst. Hon följde sedan med oss hem och vi har gjort grönkålssoppa och revben till imorgon. Yummie! 
Men nu är det uppesittarkväll med Sara och Patrik. Vi hörs imorgon!
 


Pill med bloggen

Hej fina ni!
Nu har jag pillat lite med bloggen. Jag tröttnar ju så himla fort på designen. Headern är bara tillfällig tills jag orkar göra något mer ordentligt. Men jag var så trött på den gamla hihi. 
Idag skulle jag och Anton egentligen åkt in till Göteborg för att träffa girlsen men Anton hostar som bara den och även näsan har börjat rinna. Usch! Jag vill verkligen inte att han skall få en till sån där dunderförkylning, och speciellt inte nu innan jul. Så idag blir det en hemmadag istället med mys.
 
Imorgon är det uppesittarkväll! Antagligen så skall Patrik och Sara komma hit. Vi ses nästan alltid den 23 för lite julmys hihi. Jag längtar! Dessutom är det enda gången som bingolotto faktiskt är spännande och kul! Men kan ni fatta att det är jul redan på onsdag? Det kan inte jag. Jag försöker verkligen att få in julstämningen men med allt regn och värmen så är det svårt. Men nu får det nog bli att koka lite skinka istället tror jag ♥

Saknar detta

 
Harregud vad jag saknar detta. Att ha en liten filur i magen, längta efter någon som man inte har en aning om vem det är men som man älskar över allt annat. Ja, jag saknar det. Tänk att det var min lilla Anton som låg där inne och busade runt. Det är så jäkla häftigt! ♥

Julfest

Hej fina ni!
Igår var vi på julfest med alla våra vänner. Det var hur mysigt som helst! Alla hade med lite olika maträtter till julbordet och det blev kanoners! Lilla älsklingen var också med och var alldeles uppklädd och fin hihi. Prinsen! 
Idag har vi däremot inte gjort mycket alls. Vi skall alldeles strax ner och äta tillsammans med pappa, elisabeth och bertil! Kram på er.
 
 

Julbak

Hej fina ni!
FÖRLÅT. Jag har verkligen varit sämst på att uppdatera de senaste dagarna. Men vi har haft full rulle här hemma! 
 
I tisdags så blev det julbak tillsammans med Elisabeth, Idah och lilla Olivia! 
Självklart var Anton med också. Vi bakade en hel del lussebullar och gjorde även vår alldeles egna pepparkaksdeg!
 
Igår så satt vi hela dagen och gjorde pepparkakor samt ett pepparkakshus! Så på kvällen blev det dekoration av huset och glöggdrickande!
 
Idag har Anton varit hos sin farmor och farfar hela dagen och jag och Elisabeth har bakat kola och knäck hela förmiddagen. & kvällen spenderades med bio tillsammans med Idah och Karin. Vi så den sista hobbit filmen och den var helt okej! Gillade dock de två första bäst hihi. Men nu blir det sova! ♡
 
 
 
 


Skriva julkort

 
Hej fina! Hur har ni det?
Idag har jag och Anton varit med Elisabeth mestadels. Vi har skrivit en hel jäkla dröse med julkort, tillsammans blev det över 50 kort! Jisses säger jag bara. Men vi fick även skickat dom och jag fick sprungit in i affären och handlat köttfärs. Jag hade nämligen tänkt göra lite julköttbullar till på lördag när vi skall hem till Sara och Patrik på julfest. Så himla mysigt!
 
Imorgon står det julbak på listan. Vi skall göra lussekatter och pepparkakor! Så det blir en heldag med bak. & på onsdag så blir det julgodis som står på schemat. Det kommer bli så himla kul! Det är något utav det bästa med hela julen hihi. Har ni julbakat något än? ♥
 


Innebandy VM

Hej fina!
Jag har varit såååå dålig med att uppdatera hela helgen men det är för att vi var tittat på innebandy VM som varit på Scandinavium. Så igår tittade vi när Sverige spelade semifinal och idag när det var final! Så himla kul.
 
Under tiden så har Anton varit här hemma med sin morfar och Elisabeth! Dom har haft det jättebra och Anton har varit helnöjd hihi ♡
 
 


Lucia imorgon


Imorgon är det lucia och vi har klätt granen och druckit lite bubbel. Att klä granen kan vara något av det bästa jag vet. Det ingår i december, när julen närmar sig. Så här inne är julkänslan på topp! Godnatt på er.
 


Julbord med jobbet

Hej vänner!
Jag är senast på att skriva. Men jag har verkligen inte tid nu. Det är mycket att göra inför jul och Anton tar upp mycket tid nu när han har så himla ont i munnen, lilla älsklingen.
 
Igår var det julbord på Henriksberg och det var SÅ GOTT, alltså verkligen! Det var kalas i min mun hela kvällen hihi. Det var lite mysigt att klä upp sig och vara med mina underbara kollegor för en kväll hihi.
 
 
 


Fixar mig

Hej fina vänner!
Vad har ni för er? Själv har jag duschat och lockat håret. Vet ni varför? Jo det är julbord med jobbet idag. Så himla kul! Träffa alla goa kollegor igen och äta förhoppningsvis god mat hihi. Dessutom är Sara och Åsa där, mina favoriter! Så om en liten stund skall jag börja sminka mig och fixa det sista. Anton är hemma med Robin som är lite förkyld.  Så förjoppningsvis så får vi en grym kväll! 


Ullared igen!


Hej vänner!
Dagen har spenderats på Ullared tillsammans med Sara och Elisabeth. Eftersom jag inte hade särskilt mycket pengar så köpte jag bara lite måsten! &
Med tanke på vädret så var det otroligt tomt med folk, så vi hade en supertrevlig dag tillsammans. 
 
Vet ni mer? Inatt så sov Anton för första gången en hel natt utan att vakna en endaste gång. Inte ens för att få nappen! Jag var så chockad när jag vaknade vid sex att jag inte kunde somna om. Anton sov ända till nio! Harregud. Fast det är nog så att tänderna gör honom utmattad. Han är fortfarande svårsövd om dagarna. Men om jag har tur så börjar han sova ordentligt snart igen hihi. Godnatt fina ni!


Ont i munnen


Anton har en period igen med sina tänder. Det är så himla jobbigt när han har så ont! Han vill knappt äta, är svårsövd, alldeles rosig om kinderna och allmänt gnällig. Han vill vara med mig konstant men ändå passar jag inte! Det är verkligen jobbigt. Undrar vilka tänder det är som skall dyka upp nu? Dom två nedre har ju verkligen växt upp ordentligt.
 
Så idag har vi varit hemma, inte gjort någobtingn. Jag har försökt underhålla lillprinsen så gott det går. Snart är det läggdags för honom och jag hoppas att det blir hyfsat smärtfritt ♡
 


Anton och Olivia

 
Det här är Olivia. Antons absolut bästa vän. Dom har känt varandra sedan Anton var 3 veckor, då träffades dom för första gången. Olivia är en månad äldre än Anton, hon fyller år i början av April. Olivia är ett riktigt vildknippe medan Anton lugnt sitter bredvid och tittar på henne! Han vill gärna hålla hand och pussas medan Olivia är mer intresserad av att ta leksaker ifrån honom. Jag är så himla glad att dom har varandra! Att dom kommer ha en barndomskompis för livet. Jag är så lyckligt lottad som får vara en del av Olivia och Idahs liv och se när Olivia växer upp. När jag ser på dessa bilderna så smälter mitt mammahjärta ♥
 


Anton 7 månader

 
Idag blir den här fina underbara killen hela 7 månader. Kan ni fatta eller? Tiden går alldeles för fort. Stoppa tiden! Han är så himla duktig. Han sitter helt stadigt själv, han står gärna om man håller i honom, han pratar och pratar och pratar. Han petar och fixar och donar, tänker, testar rösten, han vinkar, håret har börjat växa ut ordentligt. Ja, min lilla bebis är inte längre någon bebis. Helt plötsligt har han blivit en liten person. Snart är han så stor att han börjar krypa och sedan gå. VAD HÄNDER?
 
Idag kom i alla fall Antons två tanter hit till oss. Åsa åker på söndag till Australien och är borta fram till februari. Hur skall vi klara oss, jag och Anton? HUR? Anton fick i alla fall sin julklapp lite tidigt och i den låg en batman-body med mantel! SÅ FIN. Han kommer vara fräckast någonsin i den! Men jisses vad vi kommer sakna Åsa. Usch ♥
 
 

Anton gungar

 
Idag gungade Anton för första gången! Han tyckte att det var riktigt skojigt hihi. Han gapskrattade ibland men vi var tvugna att ta hög fart på honom hihi. Min stora lilla älskling ♥
 
 

Hjälp med att vika tvätt

Städa: halvcheck ✔️
Handla: check
Lyssna på julmusik: check ✔️
Ensam med Anton hela helgen: börjar idag 
Äta godis: check ✔️
Kolla på frozen: check ✔️
 
Så nu ligger Anton och sover och mamman tittar på sin favoritfilm. Är man själv hela helgen så får man göra det bästa av situationen! 
 

Anton hjälpte sin mammi förut att vika tvätt hihi. 


Förstoppad

Hej vänner!
Idag har jag varit så himla trött. Anton var superförstoppad igårkväll och var riktigt ledsen större delen av kvällen. Men till slut så fick han ut det och somnade. Däremot har han vaknat lite inatt och varit ledsen!
 
Så idag har vi bara tagit det lugnt, lyssnat på julmusik och plockat här hemma. Vi var en sväng på Apoteket för att hämta ut min medicin och så har jag även ringt till min planerare på jobbet och bokat mina första pass. Godegud. Det är ca 1,5 månad kvar tills jag börjar jobba! Skräckblandad förtjusning kan jag medge, hua. Men nu är det dags att gå och lägga sig, äntligen!
 
 


Flygande bajkorv

Godkväll vänner! Hur mår ni? Själv är det helt okej. Inatt var Anton extremt hård i magen och hade jätteont stackarn. Jag brukar verkligen inte skriva bajsinlägg men när ungen skjuter en korv över halva rummet och ner på golvet, då måste jag nämna det! Jag stod och stirrade på den här korven i säkert en minut och började sedan att tokskratta haha. Halv fyra på morgon var det superkul!
 
Vi var en snabbis idag på kungsmässan och jag köpte Antons första julklapp ♡ så himla mysigt. Köpte även en ny almanacka och kalender, känslan när man fyller i helt nya hihi. I love it! Blir helt manisk. Sedan blev det sushi för hela slanten och nu under kvällen har vi bråkat med Antons tröga mage igen. Min stackars lilla älskling ♡
 

Morgonmys med min prins 
 


Tänder

 
Min duktiga lilla älskling. Han sitter nu väldigt stadigt och ramlar nästan ingenting längre! På bilden kan man även skymta hans två små bissingar som har tittat fram där nere. Så efter att ha varit på Apoteket och köpt tandborste och tandkräm så blev det premiär för det idag! Han bara skrattade haha. Tyckte det var superkul!
 
Idag sänder jag även massor med styrkekramar till min mamma som inte alls mår bra och måste spendera sin natt på sjukan. Usch! Men om jag känner henne rätt så är hon snart på benen igen ♥


Hello december

Hej fina ni!
Inatt var Anton så jäkla jobbig så han fick komma och ligga bredvid mig och Robin. Det är lite jobbigt att ha honom bredvid (vaknade upp med nackspärr haha) men även supermysigt. Lisette har varit här hela dagen och hjälpt mig att passa lilleman så kan ni gissa, jag har hunnit duscha! Woho. Det är bannemej inte lätt att hinna med sig själv med en liten bebis omkring sig.
 
Imorgon händer inte så mycket. Jag skall fota hundarna åt pappa och Elisabeth och sedan åka en snabbis till Apoteket. Ikväll har vi tänt den första brasan här inne och dessutom åt jag en skål med tomtegröt hihi. SÅ MYSIGT. December alltså ♥
 
 
 
 
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.