www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Frost med BFF

Hej fina ni!
Dagen har spenderats med att göra precis INGENTING. Så jag slängde iväg ett mess förut till min bästa att hon måste underhålla mig. Så om en kvart blir jag hämtad av Sara och kommer att spendera kvällen hos henne. Vi skall äta godis och kolla på Frost hihi. Som jag längtat!
 
Robin kommer även förbi efter jobbet och tar säkert en öl med Patrik. Vi planerar även att vi skall laga någon middag tillsammans och mysa till det hihi. Tur att dom inte bor så långt bort!
 


Snart är vi i mål

Hej godingar!
Inatt har jag sovit helt okej. Tog min tablett i vanlig ordning och stendäckade så fort jag lade huvudet på kudden hihi. Vaknade vid halv elva och nu ligger jag i sängen och tittar lite på Sons of anarchy. Kan man få nog liksom?
 
Bebis ligger och sparkar och sparkar som vanligt och jag bara njuter. Snart är vi i mål och det känns så himla bra. Snart är våran älskling hos oss och jag kommer njuta ännu mer än vad jag redan gör. Då kan vi helt plötsligt börja uppleva saker ihop, lära liten allt vi kan och ge honom eller henne all kärlek i världen. Ja Gud vad jag längtar!!
 


Ultraljud

Hej fina!
Nu har jag varit hos läkaren och tji fick jag för att jag klagade på läkaren. Idag var han jättesnäll och sympatisk. Han förstod att jag verkligen haft ont och sjukskrev mig fram till i början av mars.
 
Så nu skall jag bara vara hemma och kurera mig och ta det lugnt. Fick även titta på bebis idag med och h*n verkar ha det superbra där inne. Sparkade och sög på tummen så duktigt så! När jag förklarade att barnmorskan försagt sig under rul så sa han att jag inte skulle vara helt säker på att det är en tös i magen för han kunde inte se det tydligt. Så det kanske blir en liten pojk som tittar ut ändå i maj hihi. Så himla mysigt!! Jag blir ju glad oavsätt vad som kommer ut så länge bebis är frisk och mår bra.
 
Nu skall jag bara ta det lugnt och byta om till mjukisbyxor. Det har snöat precis heeeela dagen så ut tänker jag absolut inte gå hihi. 
 
 

Välkommen vecka 27

Hej alla!
Idag går jag in i vecka 27 (26+0) och det känns alldeles fantastiskt. Snart är 30 veckor gjorda och det är bra gjort minsann hihi. Det känns skönt nu att om bebis av någon outgrundlig anledning skulle vilja komma ut så är chansen större att hon överlever. Så det känns betryggande!
 
Om 45 minuter så skall jag bege mig till MVC och träffa en läkare angående mina smärtor i sidan. Skall be om att få bli sjukskriven på halvtid så att jag slipper sitta 9 timmar per pass på jobbet för det känns just nu inte överkomligt. Dock är det samma dumma läkare som jag hade på förlossningen i Varberg så vettefan om han vill hjälpa mig denna gången heller. Men jag hoppas ju självklart på det. Nu är det ju faktiskt FJÄRDE gången som jag ber om hjälp från sjukvården.
 
Men nu skall jag sätta på molly sin tratt igen och fixa iordning med det sista inför jobbet som är efteråt. Ha en fin torsdag!
 


Min stackars rygg

Hello!
Harregud vilken dag det blev idag. Först blev det en långdusch och ompysslande av mig själv. Sedan blev det ompysslande av molly med hennes dagliga dos utan tratt och tvättning av sig själv. Sedan har jag spenderat dagen med att tvätta tvätta och tvätta. Har även burit upp mängder med ren tvätt ifrån källaren och sorterat lite. Därefter fick jag byta lakan eftersom molly spydde upp maten i sängen, typiskt! 
 
Så nu har jag äntligen lagt mig i sängen med molly och vilar min stackars rygg, puh. Kanske ska ta en powernap?
 


 

Två gånger per natt

Hej fina!
Igårkväll struntade jag i att ta min spasmofen bara för att känna om det skulle bli någon skillnad. Sämre sov jag ju såklart, men jag hade inte jätteont i sidan. Inte som innan!
Dock har jag fått en ny vana nu att gå upp och kissa två gånger per natt istället för en. Lite störande men inte lika illa som när blåsan är fylld till bristningsgränsen haha. Då är det INTE skönt! Sedan vaknade jag vid halv fem med världens halsbränna så då var det bara till att kliva upp ytterligare en gång och trycka i mig en nouvaluzid.
 
Vaknade runt nio och har hunnit äta frukost. Nu ligger jag i soffan med en kopp kaffe och skall strax hoppa in i duschen. Lilla bebis ligger och sparkar för fullt i magen nu och jag bara njuter <3

99 dagar kvar


Äntligen tvåsiffrigt. Nu är det bara 99 dagar kvar, hoppas att tiden går fort!

Skev mage

Hello you!
Vid tolvtiden kunde jag inte hålla ögonen öppna mer så jag sov till kvar över två hihi. Men det var nog behövligt antar jag. Molly låg så fint bredvid och sov med mig.
 
Nu har jag precis ätit en semla och skall göra rent pumpen i akvariet för det börjar se ut som skit. Senare kommer Elain, Lisette och boff hit och äter mat med oss och myser. Sedan kanske det blir lite mer Diablo ||| spel och sedan sova hehe. Smell you later!
 
 
Skevast i stan hihi.

Smutsig katt

Hej fina!
Inatt har jag sovit som en stock. Robin kom in strax innan han skulle åka och berättade att bilen inte kommit upp för backen på grund av all snö som fallit inatt. Typiskt! Men hans snälla mamma kom och hämtade honom så att han fick låna deras bil istället. Tur det!
 
Just nu ligger jag i sängen och har tagit av molly sin tratt. Harregud, enligt henne så har hon nog aldrig varit såhär smutsig någonsin. För nu har hon legat och tvättat sig i mitt knä i säkert 15 minuter haha. Sötan!
 
Men nu skall jag bara ta det lugnt för mitt huvud dunkar utan bara tusan. Så en vilodag är verkligen på sin plats hihi. Ha en fin dag!
 


Läkarsamtal

Hej fina!
Har äntligen lyckats få prata med min barnmorska och har nu bokat in ett läkarsamtal på torsdag angående smärtan i sidan. Dock är det samma läkare som nere på förlossningen och vi förstod inte varandra för fem öre. Så förhoppningsvis så blir det bra ändå.
 
Snart är min jobbdag slut och det skall bli skönt att få komma hem och vila lite hihi. Ha en fin dag!
 


100 dagar kvar

Hej finisar!
Igår hade vi bror med sambo här på besök. Så himla mysigt! Vi lagade mat och lämnade lite julklappar alldeles för sent haha! Men det uppskattades i alla fall verkar det som.  
Efter att dom åkt hem så satte jag mig en stund med Robin och spelade Diablo (som jag för övrigt är proffs på) och sedan blev det direkt i säng.
 
Så nu är jag knappt vaken och blir hämtad av Sara kvart över sju. Jag är så jääääkla trött alltså, Fattar inte vad problemet är, hua. Det kommer bli en lång dag helt enkelt. Apropå idag så är det bara 100 dagar kvar tills mini är beräknad hihi <3
 


Dagens mamma

Hej fina!
Ögonen håller på att trilla ur sina hålor känner jag. Fysatan vad trött jag är! Men nu har jag gått från att vara pigg till att känna mig sådär trött igen som jag gjorde i början av graviditeten. Så nu är det bara att vila vila vila så fort jag får chansen.
 
I eftermiddag så kommer min bror med sambo förbi för att laga lite mat och mysa! Var så himla längesedan vi sågs. Eller det känns så i alla fall hihi. Men nu skall jag fortsätta att sätta tandpetare under ögonen så att jobbdagen kan ta slut hehe. Kramkalas!
 
 
Dagens mama!

Vadå februari?

Harregud, är det redan februari snart?
Alldeles nyss blev jag ju på tjocken och nu är det redan snart februari. Vart har tiden tagit vägen? Nu är det i princip bara tre månader kvar och jag längtar så att jag spricker. & spricker gör jag snart med. Trots att magen skall hinna växa ännu lite mer så känns det redan som att jag är enorm. Tokigt!
 
Anyways. Jag har sovit helt okej inatt. Hundarna har varit lugna och Molly har också sovit thank you lord. Hade hon inte gjort det inatt så hade jag nog fått stänga in henne i något annat rum haha. Mina hormoner klarar inte av hur mycket som helst. Nu sitter jag på jobbet igen tillsammans med elmustaschiobästis och bara dör av trötthet. Just nu ringer det inte överdrivet mycket så det är ändå helt okej hihi ♥
 
.

Vecka 26

Vecka 26 (25+2)
 
 
 

Sovit så himla dåligt

Hej fina!
Här sitter jag vid frukostbordet och äter lite innan Sara skall komma och hämta mig för en ny arbetsdag. Problemet är bara att jag har sovit så IN I HELVETES DÅLIGT, och det beror verkligen inte på värk i sidan idag. Snarare värk i alla tålanodsnerver! Min katt har nämligen gått bananas hela natten. Bråkat med allt som hon har hittat, hoppat på både mig och Robin, attackerat våra fossingar och varit allmänt galen. & med tanke på Robins tillstånd när han kom hem inatt så har inte hans natt varit perfekt heller haha!
 
Men nu sitter jag som sagt och äter lite medan jag väntar på att Sara skall komma. Förhoppningsvis så blir det en lugn lördag och söndag för våran del hehe. Ha en fin dag!
 


Yes dear

Hej finisar!
Dagen har spenderats med att tvättas lite smått med tanke på att vi inte har någonting att ha på oss haha.  Så fastän sidan har skrikit av smärta så har det varit tvunget ändå.
 
Mitt på dagen åkte vi även iväg in till Kungsbacka en snabbis och tittade in i röda stugan, som är en utav kungsbackas äldsta byggnader. Där är det just nu utförsäljning av massa smått och plock. & jag hittade den perfekta presenten till Robin hihi.
 
 

Välkommen vecka 26

Hello you!
Igår gick vi ju in i vecka 26 (25+0) och nu när jag tittar på bilder så verkar det ju som att magen faktiskt blir större och större även om jag inte märker det.
 
Just nu är graviditeten fortfarande hyfsat okej. Det enda som jag faktiskt haft jobbigt med är ju den där jäkla smärtan i sidan. Men det är ju också allt. Jag känner att magen blir tyngre och tyngre och för varje dag som går så blir vanliga vardagsbestyr jobbigare och jobbigare. 
 
-Nu till exempel så är det inte alls lika lätt att gå upp ur sängen om nätterna, det undslipper alltid en liten suck när jag väl kommit upp.
-Jag kväver nästan mig själv när jag böjer mig framåt för att knyta skorna eller ta på strumporna.
-Att testa kläder i affärer var jobbigt innan, nu är det som ett självmordsuppdrag. 
-Att ta på mig tajta jeans tar säkert tio minuter och jag är alldeles svettig efteråt haha.
 
Så ja, allting börjar lite smått att kännas som ett marathon. Men snart är vi i mål och då har vi äntligen våran lilla älskling hos oss <3
20 veckors skillnad!




Babystol ifrån Erikshjälpen

Hej fina ni!
Igår glömde jag verkligen inte bort min tablett. Så jag har faktiskt sovit väldigt bra inatt må jag säga! Idag skall jag försöka få tag i min barnmorska igen och så skall jag friskskriva mig på jobbet. Jag behöver verkligen jobba, känner mig helt skev när jag bara går hemma och gör ingenting haha.
 
Jaja idag blir det inte mycket som händer här hemma. Jag skall försöka få tvättat lite, vilket veeeeeekligen är nödvändigt då alla Robins strumpor är slut. & det säger ju sig själv egentligen. AKUTÄRENDE helt enkelt. Jaja, nu måste jag fixa och trixa här lite, ha en fin dag!
 
Denna stolen köpte pappa och Elisabeth till mini igår hihi. Så söt!

Den dagen den sorgen

Hej fina ni!
Harregud vad jag har varit rastlös idag. Det känns som att jag snart kommer att klättra på väggarna om ingenting händer. Imorgon är sista dagen jag är hemma sedan blir det jobb resten utav helgen. Skall prata med min chef om att möjligtvis gå ner i tid så att jag slipper sitta i nio timmar på jobbet varje dag. Men vi får se. Den dagen den sorgen.
 
Idag har jag plockat och pillat inne i TV-rummet. Har packat tre stora kartonger med prylar som stått där inne och stökat. Saker som vi fått av Birgit, Gunnel och lite andra människor. Så lika bra att ha allt nerplockat inför flytten. Vill verkligen flytta upp nu på en gång. Vill börja boa in mig och fixa inför minis ankomst. Jag längtar såååå mycket. Vad skall jag ta mig till liksom? Helt galet. Det är snart bara 100 dagar kvar till  beräknad förlossning. Det känns som en evighet just nu, vill snabbspola tiden.
 
Men nu skall jag gå och äta en macka, ha en fin dag alla ♥
 

Handbok för att sova som par

Hujedamig alla.

Det borde verkligen finnas en handbok i hur man sover för par alltså. Innan jag blev gravid så tog jag upp den största delen utav våran 180 säng och jag kunde inte aaaalls förstå vad Robin klagade över. NU däremot så är det helt tvärt om. Robin tar upp två tredjedelar utav sängen medan jag ligger och trycker i mitt lilla hörn och krampaktigt håller i mig för att inte trilla ur sängen. Robin skall alltså ligga så nära mig som möjligt och helst puta med rumpan så mycket han bara kan.
& nu när vi bara har lilla molly i sovrummet så skall hon såklart av ALLA ställen (läs hela Robins sida är i princip tom) lägga sig mitt på mig och sova där. Såklart! Så förutom att jag glömde ta min spasmofen igårkväll, fick rusa upp vid tolvtiden pga illamående för att jag hade sån smärta i sidan, gå upp och kissa två gånger efter det, ta en macka vid femtiden, så måste jag dessutom ligga och knuffas med mina älsklingar! Inte så konstigt att jag är trött om dagarna va? Haha. Jag hoppas verkligen att den sista tiden fram till maj går fort nu, för snart får jag väl inte sova en endaste sekund under nätterna!
 
Ja så har i alla fall min natt sett ut. Just nu ligger jag i våran stoooora TOMMA säng och har molly hos mig. Skall nog ta mig en liten luring om en stund för jag är verkligen helt slut. Ha en fin dag alla hihi. 
 


Blommor och choklad

Hello you!
Det blev en snabbis med Sara på kungsmässan. Jag köpte ett par nya svarta mammabyxor från HM eftersom mina tidigare gått sönder. Hittade även ett par ljusa mammajeans och två superfina tröjor. Känns bra att ha nu med tanke på att jag bara blir större och större hihi. 
 
Igår för övrigt så kom Robin hem med en jättefin blombukett och FYRA stora chokladkakor (apelsinkrokant såklart) och fyra trisslotter! Han hade skrivit det gulligaste kortet till och jag blev alldeles till mig. Min fina älskling, vad skulle jag gjort utan dig? Mitt i allt elände så får du mig att må så bra! Helt galet.
 


Utvidgad njure

Hej fina ni!
Igår fick jag åka hem precis som jag trodde. Eftersom ingenting hittas mer än att njuren är lite utvidgad så fick jag mer alvedon utskrivet och 10 stycken spasmofen. Himla bra med tanke på att det verkar vara det enda som hjälper när jag skall sova. Sen kommer jag däremot KRÄVA att få fler utskrivna för om det här skall fortsätta fram till maj så kommer jag avlida innan dess.
 
Inatt har jag däremot sovit bra. Det är fram mot småtimmarna som värken kommer tillbaka men då är jag fortfarande så pass klubbad och trött att jag ändå knappt märker av det. Helt okej! 
Nu har jag precis ätit frukost och skall strax lägga mig lite inne i sängen igen och titta till Molly. Hon kom ju hem igår efter att ha steriliserats och det där med att vara groggy och trött, glöm det. Hon är fanimej vilden själv! 
 
Idag blir det antagligen en snabbis till Kungsmässan med Sara och Åsa och sedan hem och mysa igen. Är sjukskriven fram till fredag och sedan skall jag känna om jag orkar jobba. Gör jag inte det så får det bli längre sjukskrivning. Men nu skall jag vila lite till, ha en fin dag alla ♥
 
 
Mina älsklingar igårkväll ♥
 

Sovit så himla dåligt

Hello you!
Jag tror det blev så att jag inte kunde slappna av efter att Robin åkt hem igår och jag fått gråta ut i hans famn. Så jag har inte haft särskilt ont i sidan men har ändå sovit otroligt dåligt inatt. Jag har vaknat var och varannan timme och kollat på klockan trots att jag varit så förbannat trött.
 
Igårkväll när jag somnat så blev jag först väckt av min sköterska och sedan av barnmorskan som skulle jobba under natten. Så det sista jag fick göra innan sängdags var att höra lilla litens hjärtslag! Så himla mysigt. Somnade gott efter det kan jag lova.
 
Nu har jag precis hämtat frukost och det kändes så himla orättvist att få se alla små nykläckta bebisar medan jag själv går runt med mini i magen och bara har ont av ingen anledning. Så himla orättvist. Längtar så till maj nu! Åh.
 
Jaja snart kommer läkaren in och ger mig min dom. Antagligen blir det hemgång och förhoppningsvis så får jag spasmofen utskrivet så att jag får sova om nätterna. Det hade varit det allra bästa tror jag. Hörs mer sen!

Får stanna över natten

Hej alla!
Kom till Varberg vid tretiden men fick inte träffa läkaren förrän vid fyra. Då gjordes ett ultraljud på bebis och ett litet snabbt över gallan och njuren. Läkaren sa då att njuren var lite utvidgad men att det är helt normalt när man är gravid.
 
Personal bestämmer att det är lika bra att jag stannar över natten och tar lite blodprover efter att ha fått mitt rum. Jag blir skickad till röntgen för ser göra ett mer ordentligt ultraljud över buken/gallan/njuren. Sedan blir jag tilldelad lite mat och sedan denna otroligt långa väntan. Vid ett tillfälle får jag så ont att jag ringer på barnmorskan som får söka läkaren. Hon kommer in och ger samma svar som först. Utvidgad njure men helt normalt! Så jag skall få gå på smärtstillande tills maj och bli kollad varje månad om njuren ändrats. 
 
Fick en till spasmofen och blev alldeles groggy. Älskling kom förbi och jag börjar böla helt okontrollerat mycket och blir helt hysterisk. Stackars Robin! Jag grät i säkert en timme. Lugnade mig imellanåt men mina hormoner är helt galna så jag grät bara jag hörde Mys namn haha. Nu har han i alla fall åkt hem och jag kommer att däcka när som! Skriver mer imon, kramkalas.

Tid hos förlossningen

Hej fina ni.
Jag fick till slut tag på rätt person och har nu fått en tid hos förlossningen på varbergs sjukhus klockan tre. Thank you lord! Förhoppningsvis så blir det då röntgen/ultraljud för att se om det bildats några stenar i gallan på mig. Så, önska mig lycka till helt enkelt!
 


När tar det slut?

Hej alla!
Är på lite bättre humör idag än vad jag var igårkväll. Jag har dock inte alls sovit bra inatt utan haft värk utav bara helvete... Suck. När skall det ta slut? 
Så nu har jag suttit hela morgonen och försökt ringa till mödravården för att få tag i min barnmorska. Jag kan verkligen inte jobba när jag har såhär ont. Dessutom måste hon hjälpa mig att ta kontakt med Varberg igen så att jag kan bli skickad till röntgen för de här smärtstillande som jag fått hjälper verkligen ingentingen. Så egentligen är det precis som innan jag var på sjukhuset. Just nu är jag så jävla desperat av att inte behöva ha ont mer så det skulle inte ens spela mig någon roll om jag blev inlagd på sjukhuset. För det här går verkligen inte mer. Jag önskar att jag bara kunde lägga mig under täcket och SLIPPA känna den där hemska smärtan i sidan, men det gör ju precis lika ont oavsätt om jag ligger/sitter/står eller går. Helt sjukt!
 
Så nu väntar jag i alla fall på att någon från mödravården skall ringa upp mig och hjälper inte det så får jag ringa ner till Varberg. Vilken jäkla skit alltså.
 
Tur att jag har Lucy som stöd.

Är på så satans dåligt humör

Är på så jävla in i helvetes dåligt humör och skulle kunna börja lipa på direkten. & det har inte bara med den jäkla värken att göra. Så jag tänker inte skriva en endaste rad till idag.

Månadens naglar

Hej fina!
Inatt har jag sovit lite halvdant, har haft värk i ryggen sen fyra på morgonen men har lyckats sova lite efter ändå.
 
Nu sitter jag hemma hos fina tessie och fixar naglarna vilket jag inte gjort på år och dagar. Så nu känner jag mig supernöjd och så himla fin. Egentligen så skall jag följa med till Robins farfar och äta middag men jag har så förbannat ont i ryggen. Så jag får se hur jag känner mig lite senare när vi är på väg tillbaka. Har för tillfället asont fastän jag tagit mina värktabletter! Suck.
 


Som en liten geléklump

Hej fina.
Igår efter att jag tagit min tablett så blev jag som en liten geléklump i sängen. Jag blev alldeles groggy och det kändes som att någon klubbade mig i huvudet haha. Så jag totalslocknade på två röda och sov tills klockan var över över tio på morgonen hihi. Så skönt!
 
Dock var meningen att jag skulle följa med till Sara och chilla lite men jag mådde så jävla illa då jag fortfarande kände mig otroligt groggy på morgonen. Så jag blev hemma och sov mellan tolv och halv fyra, helt galet. 
 
Nu sitter vi hemma hos Robins farmor och skall äta middag. Är dock redan tröttis och hade kunnat somna på direkten! Så vi hörs helt enkelt senare!

Varbergs sjukhus

Hej fina vänner.
Vilken dag det blev igår. Så nu får det bli ett ganska långt inlägg här.
 
Vid halv tre så kom vi till akutmottagningen i Varberg. Med tanke på att det varit en seriekrock i närheten så hade alla drabbade kommit till just detta sjukhus. Typiskt! Men jag var först på listan och efter bara 20 minuter så fick vi ett rum. Då var klockan runt tre möjligtvis. Tiden går och efter ett tag kommer det in en sköterska som tar prover och sätter en sån där fin kanylmygga som jag kallar det, i armen. Tar urinprov och sedan börjar den långa väntan.
 
Ju mer timmarna gick desto ondare fick jag. Jag var så nära på att börja gråta hela tiden och jag vandrade runt och runt för då gjorde det minst ont. Men ju mer tiden gick desto mer gjorde det ont oavsätt om jag låg, satt, stod eller gick. Så jag dunkade huvudet några gånger i väggen i ren frustration och irritation över att läkaren aldrig kom och för smärtan. MEN, kära vänner. När klockan var runt sju så kom äntligen läkaren. Han klämde och tryckte och ställde massa frågor. Han kom fram till att det troligtvis är gallstensanfall eller irritation i gallan. Jahaja, och så gick han.
 
Vid halv åtta kommer en ny kille och säger att vi skall bli skickade till FÖRLOSSNINGEN. Vaihelsickesägerdu? Tänker jag hysteriskt men jag och Robin följer snällt med. Väl där uppe får jag äntligen lite smärtstillande och livet känns helt okej. Dock har jag inte ätit sen klockan var ett och att jag inte dog av hunger. Vid strax efter åtta kommer förlossningsläkaren in och känner och klämmer och sedan får vi se på ett snabbultraljud lilla hjärtat i magen. Mini är nöjd och sparkar för fullt så hon har inte tagit någon skada tack och lov.
 
Vi kommer i alla fall fram till att det antagligen är en irritation i gallan och jag skall få smärtstillande tabletter och en tablett att köra upp i ändan! Mysigt. Men vid tio blir vi äntligen utsläppta och fick åka hem. Mer om natten skriver jag i ett annat inlägg haha.
 


Det får bli sjukhuset istället

Hej fina.
Snabbisuppdatering.
På vårdcentralen så kunde läkaren inte över huvud taget förstå vad det var för konstigt som hänt mig. Han klämde och tryckte och petade men tyckte att det hela verkade jätteunderligt. Vi tog snabbsänka och urinprov men det visade ingenting med gallsten/njurfel och ingen UVI. Så det enda han kunde göra var att be mig åka till varbergs sjukhus. Så nu ligger jag hemma i sängen och väntar på att pappa skall komma hem så att vi kan åka. Uppdaterar mer senare när jag har koll!
 


Vårdcentralen

Hej alla.
Vilken helvetes natt jag har haft. Jag somnade igår vid halv tio, men när klockan var elva så fick jag RUSA till toaletten för att jag mådde så jävla illa. Jag var helt hundra procent säker på att jag skulle spy, men eftersom det är det värsta jag vet så blev det ingenting med det. Istället vaggade jag runt inne på toan och försökte koncentrera mig på något helt annat. 
 
Sedan har även sidan värkt enda från att jag kom hem från jobbet igår och hela natten fram till nu. Så idag blev det sjukskriva mig och nu sitter jag på vårdcentralens dropin vilket kommer att ta hundra år för just nu är det säkert 10 pers innan mig. Sköterskan kollade medlidande på mig när hon sa det haha. Jag skrev att jag inte kan varken sitta, stå, ligga eller gå, vilket stämmer just nu. Innan har jag haft "perioder" när jag inte känt av sidan men nu har jag känt det konstant sedan igår eftermiddag. Så vi får se hur domen gäller sen.
 
Skriver lite mer när jag kommer hem. Ha en fin dag alla!
 


Jag måste vara trasig

Hello you!
Vilken jävla eftermiddag jag haft. Enda sedan jag kom hem från jobbet har jag haft väääärldens värk i sidan. Jag avlider. Vad i helvete kan det vara egentligen? Någonting är rejält i kläm eller så har en muskel pajat ordentligt.
 
Så nu har jag legat och tittat på tre avsnitt av Sons of anarchy! Började titta igår från början. Innan har jag bara sett några enstaka avsnitt här och där och redan då blev jag såld på serien hihi. Så nu ligger jag och försöker att tänka på något annat än smärtan. Vill att det skall bli onsdag nu så att jag kan åka till vårdcentralen. Orkar inte med detta mer.. Blä. Har verkligen inte råd att stanna hemma från jobbet bara för att kolla upp sidan. 
Jaha ja, nog med tjat och gnäll. Snart middag!
 
 
Här hittade jag Klara när jag kom hem hihi.

Semlor for life!

Hej fina!
Sitter för tillfället nere i cafet med Sara och vi glufsar i oss var sin semla hihi. Det har varit en hyfsat lugnt dag och eftersom Åsa jobba med oss så har det blivit en hel del tjöt hehe. Vi har även kikat en hel del på olika naglar eftersom jag och Sara skall göra våra på söndag! Jag trodde att det skulle bli en lugn och obokad helg men inte, det blir full rulle nu med haha. Men det löser sig!
 


Välkommen vecka 25

Hej fina!
Här är vi minsann uppe med tuppen alla dagar i veckan haha! Nu är jag inne på fjärde jobbdagen och har bara imorgon kvar, sen är jag ÄNTLIGEN ledig under helgen, puh.
 
Idag gick jag för övrigt in i vecka 25. Harregud, tiden bara springer iväg samtidigt som den går i snigelfart vissa dagar. Jag känner bebis mycket tydligare nu än innan, hon sparkar hårdare och på ställen som jag inte tidigare känt av henne på. Nu kan jag även känna när bebis är vid två ställen och rör sig, vilket känns jätteunderligt hihi. Min lilla älskling!
 
Men nu måste jag rusa, ha en fin dag!
 


Fan vad jag längtar

Hello you!
Så var denna enhetsdagen över och jag tycker inte att den var särskilt mycket att hänga i granen. Vissa delar var mer spännande än andra så att säga! 
Bebis har hållt igång vid flera tillfällen under dagen och Åsa vart så nöjd när hon fick känns lite sparkar på handen hihi. Min lilla älskling i magen, som jag längtar efter dig. Har jag sagt det innan kanske? Jag kan säga det om och om igen vareviga dag. LÄNGTARSÅMYCKET.
 
Med andra ord så har jag precis kommit hem och skall nog skippa middagsmaten idag. Kan tänka mig att rosta lite bröd och dricka lite oboy istället hehe. Känner verkligen inte för matmat idag! Ha en fin kväll allesammans så hörs vi av imorgon istället hihi.
 
 
60% idag hihi, bara 40 kvar!!

Enhetsdag på jobbet

Hej fina ni!
Sitter på tåget nu tillsammans med saragos hihi. Vi är på väg till jobbet och det är så himla kul att ha en resekamrat äntligen. Mycket trevligare än att åka själv varje dag.
Idag har vi i vilket fall enhetsdag hela dagen, så det är bara att sitta och lyssna och få betalt för det. Helt okej med andra ord hihi. Är dock supertrött så dagen lär spenderas med att försöka hålla ögonen öppna!
 


Kaggen i vecka 6

Hej fina!
Hittade precis en bild på "kaggen" i vecka 6 hihi. Fasen vad det har hänt grejer haha. Jag stirrar mig ju blind på magen varje dag så jag märker ju knappt någon skillnad. Så ni som är precis som mig, titta på det här! Harrejösses så rund magen har blivit!!
 
Lilla älskling som växer så mycket!
 

thankyouuuuverymuch

Hej finisar!
Nu är min jobbdag över, thankyouuuuverymuch. Har inte varit speciellt mycket att göra men jag känner för varje dag att det blir jobbigare att sitta en hel dag. Usch! Får bara ont jämt nu för tiden haha.
 
Mer då? Jo jag skall hem och har inte alls planerat att göra särskilt mycket. Möjligtvis packa lite småplock i TV-rummet eller färga mitt löshår hehe. Har inte bestämt mig än! Känns däremot kul att kunna använda det igen efter så lång tid! Det är ju i princip oanvänt. Färgat en gång! Men nu ska jag bara vänta på pappa sedan blir det att åka direkt hem hihi. Ha en fin dag!
 


Burret blev brunt igår

Hej fina ni!
Här är jag uppe med tuppen minsann. Jag måste bara påpeka att kroppen verkligen är helt finnemang! Innan jag blev gravid så var jag TVUNGEN att sova minst åtta timmar per natt. Men just nu så känns det som en evighet sedan jag sov så många sammanhängande timmar. Inatt exempelvis så sov jag mellan tio och tre och sedan satte värken i sidan igång. & ändå ändå klarar jag av att gå till jobbet precis som om jag vore någon robot eller något.
 
Aja, nog om det. Idag startar dagen med värk, vilket är ovanligt. Men förjoppningsvis så löser jag och bebis detta. Jag skall ringa vårdcentralen idag och boka en tid för det här går ju liksom inte mer. O ja, som ni kanske förstod så färgades burret brunt igår. Robin är nöjd, han tycker att det känns mer som mig haha. Min fina älskling. 
 


Mitt mosterhjärta smälter

Hej fina ni!
Nu har jag legat utsträckt på sängen och vilat ryggen samtidigt som jag tjatat hål i huvudet på min syster. Vi har inte pratat i telefon på ett tag, & när vi väl gör det så tar det aaaaldrig slut. Om man inte lämnar telefonen till Neah såklart för då blir man tvärklickad haha. Men mitt lilla troll sa faktiskt både Emma och moster idag, åh mitt mosterhjärta smälter av kärlek. Tänk när Lotta får samma kärlek från mina barn.
 
Såhär såg jag ju för övrigt ut i morse när jag kom till jobbet. Nu däremot så det jag inte ut så länge. Undrar var Robin säger när han kommer hem? Hihi.
 


Denna galna smärta!

Hej alla.
Alltså, jag har haft en helt okej dag på jobbet. Jag har suttit med så rakt ryggstöd jag kunnat och haft en kudde vid svanken för att hjälpa ryggen. Jag tog nyss spårvagnen in till Brunnsparken, gick in till Åhléns och redan där känner jag hur ryggen/sidan ger upp. Det skriker av dmöra bara av att ha gått i någon minut. Går in på Åhléns och rycker åt mig lite hårfärg och får trippa på tå till kassan för att jag har så ont. Går långsamt långsamt till tåget och hinner bli alldeles kallsvettig den lilla bit det är att gå. 
 
Nu har jag så ont att jag bara vill gråta. Jag fick till och med ringa Elisabeth och be henne komma till Kungsbacka trots att jag vet att hon är sjuk. Jag skulle ALDRIG ens tänka tanken annars, med tanke på att hon har råkat på min förkylning. Men jag hade verkligen inget val, suck. Så när jag kommer hem skall jag bara lägga mig i sängen och dö och möjligtvis färga håret sen om jag orkar :(

Åtta minusgrader

Hello you!
Inatt har jag sovit helt okej. Ledsen att mina inlägg alltid börjar med nattstatusen men eftersom det är ett jobbigt dilemma just nu så måste jag klaga av mig. Inatt har jag dock sovit helt okej. Somnade med värk och vaknade inte förrän vid två och hade ont igen! Sedan sov jag lite sådär, men det blev ändå fyra timmars sammanhängande sömn, woho!
 
Nu sitter jag däremot på jobbet. Det var åtta minusgrader hemma när vi åkte, fy och helvete vad kallt. Blev ju nästan en lugn istipp haha. Efter jobbet blir det till att köpa hårfärg (späääännande) och ett par nya mammajeans eftersom mina gick sönder i morse, typiskt. Ha en fin måndag!
 


Badat i 40 minuter

Hej fina!
Nu har jag legat i badet i 40 minuter. Förhoppningsvis så gör det att jag kan sova lite mer inatt. Som ni förstått så är min enda gravid krämpa att jag har ont i sidan av ryggen. Jag förstår verkligen inte vad det kan vara! 
Antingen så är det foglossning, men det verkar lite avlägset eftersom det bara känns vid höger midja/höft/ryggslut. Det skulle kunna vara ischiasnerven som hamnar i kläm men det strålar liksom inge ner i rumpan och benet. Jag funderar på om det kan vara någon muskel som rasat ihop nu när jag blivit större? Vet att söstrami hade likadant fast framme vid magen.
 
Jag skall helt enkelt försöka ringa till min barnmorska imorgon och försöka boka in ett läkarmöte. För någonting MÅSTE göras. Jag har så ont att jag vill skrika och gråta varje natt. Så mycket sömn blir det inte alls, & jag kan inte gå runt i 4 månader och bara ha svinont.
Nä, men nog skrivet om det. Nu skall jag sova och imorgon blir det jobb som vanligt och starten på helvetesveckan!

Julklappar!

Hej fina ni!
Idag har varit en fullspäckad dag. Natten har varit precis som alla andra dagar men eftersom jag var ledig så fick jag i alla fall sova ut hehe. Dagen har spenderats hemma hos Robins farmor! Vi fikade lite och jag fick mina julklappar. SÅ HIMLA FINA. Harregud. En glasuggla och två ugglor att sätta utomhus med solceller till hihi. Blev så himla glad!
 
Efteråt åkte vi till jysk och köpte lite lakan till sängen, stannade och handlade lite semlor och nu har jag packat ner en massa skit ifrån sovrummet i kartonger. Sådant som vi faktiskt inte använder över huvud taget. Med tanke på att det faktiskt är mindre än fyra månader kvar tills vi flyttar så är det lika bra att börja. Jag lär ju inte orka så värst mycket sedan ju större jag blir.
 
Nu ligger jag utsträckt i soffan och det känns som att ryggen är på väg att brytas på mitten. Men det gör inget. Eftersom det inte blev något bad igår så får det bli ikväll istället hihi. Hoppas ni haft en fin söndag alla!
 
 
Längesedan jag bjöd på en mustaschbild hihi

Statusuppdatering om graviditeten

Hej!
Tänkte köra en liten statusuppdatering om graviditeten nu. Idag är jag i vecka 24 (23+2) och jag har haft en sån fantastisk graviditet hittills. Ca 58% är avklarat och idag är det bara 116 dagar kvar tills liten är beräknad.
 
I början visste jag inte ens om att jag var gravid utan fick helt plötsligt för mig att ta ett test. Det var först någonstans i nionde graviditetsveckan som jag började att må lite illa, men att springa och kräkas fanns inte med på världskartan då det är något av det värsta jag vet, usch. Så jag lyckades hålla mig med det fram till vecka tretton då jag gjorde en glukosbelastning hos MVC för att kolla om jag har graviditetsdiabetes. Om jag har det fick jag aldrig reda på, för efter att ha druckit den här fasansfulla söta drycken så sprang jag och bjöd på min allra första spya inne på toaletten. Blä!
 
Mitt enda "problem" som jag upplevt från tidig vecka är en svag foglossning. Jag har haft lite småvärk i ryggslutet och känt mig trött. Både i ryggen och själen. Jag var utomlands under graviditetsvecka 20-22 och det gick jättebra trots värmen. Jag trodde att jag skulle svälla upp som en potatis men det gjorde jag inte en endaste gång. Ryggen klarade sig helt okej trots två veckor med otroligt mycket promenader, säkert en timmes gående varje dag.
 
Nu i vecka 24 så har jag fortfarande inte gått upp ett endaste kilo sedan start, däremot gått ner några hekto. Jag tänker inte gå ut med min vikt men är ändå nöjd över att ha gått mer än hälften utan att ha gått upp. Detta är ju självklart inget jag har strävat efter men det känns ändå helt okej då jag redan har mitt extrahull.
 
Valet och kvalet ligger just nu mellan att föda på varbergs sjukhus eller Mölndals sjukhus i Göteborg. Innan var jag helt säker på Mölndal men just nu börjar jag känna att kanske Varberg är rätt för mig ändå. Jag har flera personer som har pratat bra om Varberg och jag blir mer och mer övertygad. Nu är det som sagt bara fyra månader kvar och jag längtar så efter lilla skorpan! 
Det var egentligen den uppdateringen jag har att komma med. Undrar ni något så får ni självklart fråga hihi. Känner mig så lycklig!
 


Vad händer med min kropp?

Hej fina!
Idag har varit en riktigt seg dag på jobbet. Jag har suttit med internetanmälningar och det har nästan inte funnits något att göra alls. Sara har haft massa tokiga människor som ringt och skällt som bara den! Haha. Annars så har det varit en toppendag med min elmustaschio hihi.
 
Nu sitter jag i sängen lutad mot amningskudden och bara dör av värken jag har i högersidan av ryggen. Uuuuh, jag blir tokig snart. Det gör så satans ont och jag kan knappt gå vissa dagar. Får nog ta upp det med min barnmorska nästa gång om det inte blir bättre. Så fort det lugnar sig och jag råkar vrida mig lite för fort så är det tillbaka igen. Så himla irriterande! Men vad gör man inte för sin lilla älskling? 
 
Men nu skall jag strax äta middag här hemma och sedan får det nog bli ett långt bad som förhoppningsvis mjukar upp ryggen lite. Ha en fin lördagskväll!

Vad är det med höften

Hej fina!
Spänningen stiger, vad är nattens händelse nu då? Jodå det skall jag tala om, det blir bara bättre och bättre haha.
Jag somnade ju pladask när jag kom hem vid halv tolv, hade redigt ont i höften redan då. Men av utmattningen så stensov jag efter bara några minuter. Skönt va? Jo men sen vettni vid halv ett, då vaknar jag av att jag har så JÄVLA ont i höften. & som om det inte vore nog så mådde jag svinilla. Jag fick rusa till toan för jag var helt säker på att jag skulle spy, vilket jag inte gjorde tack och lov. Jag kunde gå och lägga mig sen igen vid ett och jag tänkte att det här går ju aldrig men jo. Jag somnade efter lite om och men och sov nu till klockan åtta! Perfekt. 
 
Så nu är jag vaken igen. Om tjugo minuter så blir jag hämtad av Sara och så jobbar vi till halv sju ikväll. Är ledig imorgon och sedan börjar min helvetes-jobbvecka. Ser inte fram emot den alls! Usch. Men nu får jag allt skynda mig på och få något gjort. Ha en fin morgon!
 


Men mitt hår?

Hej alla!
Vilken dag. Det har ringt på som bara sjutton och jag har varit så jäkla trött efter min tidiga morgon. Jag fick dessutom bytt mitt pass imorgon till en timme senare, så jag jobbar tillsammans med Sara hela dagen och får skjuts in hela vägen i bilen hihi. Så himla skönt! Anledningen var egentligen för att tågen går vråldåligt under helgen så antingen är jag framme två timmar för tidigt eller för sent. Typiskt! Men nu får jag jobba med Sara istället hehe.
 
Vi har även haft världens diskussion om vad sjutton jag skall göra med mitt hår. Jag är så trött på det nu så jag vill knappt se mig i spegeln. Jag har en utväxt på femton meter och jag är så trött på det blonda. Ska det bli mörkt? Ännu ljusare? Rött? Blandat? Vad sjutton skall jag göra?? Blir tokig! Snälla kom med förslag för snart rakar jag av allting.....
 
 
Snygg tjej med snygg hår!

Trevlig fredag

Hej fina!
Jag lyckades somna mellan sju och halv tio i alla fall. Tack och lov! Så jag känner mig inte alldeles döende hihi. Nu blir det strax jobb me Sara, får rusa så att hon inte behöver stå och vänta på mig. Ha en fin fredag!
 
 
Dagens mama!

Jävla ischiasnerv

Hej alla.
Jag tror jag blir vansinnig snart. Är det inte det ena så är det det andra. Är det inte halsbränna så skall den jävla ischiasnerven hamna i kläm. FYFAN. Jag somnade igår vid elvatiden, vaknade vid två för min vanliga kissepaus, somnade om till fyra och när jag ska vända mig om så BANG. Den där isande/ilande smärtan som dyker upp vid höger ryggslut/höft. JAG ORKAR INTE. När skall jag få sova egentligen? Haha. Det känns så jävla overkligt. Så nu har jag varit vaken sen fyra och står nu lurad mot diskbänken efter att i ett desperat försök ha svalt en alvedon. HOPPAS verkligen att det hjälper. Jag blir tokig snart.
 
Blir nästan livrädd när nerven hamnar i kläm alltså. Det gör så in i helvetes ont. Det känns som att det ilar ända in i höftbenet och jag blir helt illamående när jag först känner av smärtan. Hur i helskotta skall jag då klara av en förlossning? Usch. Detta är faktiskt enda tillfället som jag blir nervös inför förlossningen. Nu vet jag ju inte om det är samma smärta om man säger så, och skulle jag fråga min älskade systeryster så är det nog tuuuuusen gånger värre haha. Eller hur Lotta? Men om jag frågar någon annan så säger dom säkert något helt annat.
 
Nä fy, nu är jag så trött så att jag snart ser i kors. Det känns bättre att stå än att ligga ner. Får ge det ett nytt försök alldeles snart. Thank you heaven för att jag börjar sent och för lottas amningskudde som jag fått. Den hjälper åtminstone något när jag ligger ner! /godmorgon igen från klagar'n.

Att mina hormoner inte dog

 
Hej fina! Hittade precis den här filmen på Bingo Rimérs blogg hihi. Att mina hormoner inte dog! Så fantastiskt fin, underbar och rolig förlossningsfilm. Jag verkligen GAPFLABBADE ♥

Välkommen vecka 24

Hej fina ni!
Lyckades faktiskt somna om efter min halsbränna-incident i morse, tack och lov! Var så trött så att jag nästan såg i kors hua. Vaknade sedan vid elvatiden och åt frukost. Hann även med lunch vid ett och nu ligger jag halvt utslagen i sängen. Fick sån pang huvudvärk helt plötsligt så jag skall försöka vila lite.
 
Idag gick vi in i vecka 24 (23+0)! Just nu så bara ruuuusar tiden fram och vart tar den egentligen vägen? Helt galet. Men förhoppningsvis så går resten utav tiden fort också för jag längtar så efter min lilla älskling. Om 19 dagar så är vi nere på tvåsiffrigt äntligen, då är det bara 99 (hurlänge?!) dagar kvar hihi.
 


Världens halsbränna

Hello you!
Det verkar vara tji på mig nu nästan hela tiden haha. Igårkväll tänkte jag att skönt, jag är så trött så jag svimmar, tur att jag kan sova ut imorgon. Ha! Vem sitter uppe nu halv sju med världens halsbränna? Jo jag såklart. Jag avskyr halsbränna, det är så himla vidrigt. + förkylningen på det, nä hujedamig nu får det faktiskt vara bra snart. Har precis slängt i mig en nouvaluzid och förhoppningsvis så lindras magen lite så att jag kan somna om. Tröttsamt!
 
Jag läste mig till att mjölk kanske lindrar lite, så det får nog bli lite mjölk och sedan försöka sova sittandes haha! /Godmorgon från sjukmongot
 


Underbara barnmorska!

Hej fina ni!
Nu har jag varit och träffat min nya barnmorska och harregud vilken underbar kvinna! Jag gillar henne till och med mer än min gamla. Hon var så snäll och omtänksam och verkligen gjorde allt för att det skulle kännas bra för mig. Så himla underbart! Nu känns det verkligen som att jag har mer koll på läget och jag har fått ventilera mina tankar och lyssnar på minis lilla hjärta! Åh, jag blir alldeles tårögd. Det är så häftigt och mäktigt att få höra ditt barns hjärta slå. 
 
Vi planerade även in ett nytt glukostest (hujedamig), en amningsträff, två nya möten med min barnmorska och då skall vi även börja mäta magen hihi. Skall även få kontakt med en dietist eftersom jag bara har ett möte kvar hos min hälsocoach och så skall jag börja med vattengympa för gravida hihi. Jag är så nöjd så det finns inte. & inte nog med allt detta så har jag flyttat över Lucys försäkring på mig och försäkrat de andra små monsterna. Så det har varit en lång dag hittills! Skall lägga mig lite och läsa nu och vila ut. Förhoppningsvis verkar förkylningen gå åt rätt håll! Ha en fin dag.
 
 
Så sugen på att göra mina naglar igen... Tror ni Robin dödar mig?

Yttepytte lite bättre än igår

Hej fina ni!
Idag känner jag mig yttepytte lite bättre än igår. När jag skulle lägga mig så mådde jag verkligen skitdåligt, kunde knappt andas eller någonting... Usch. Idag är jag däremot vaken i tid eftersom jag har en tid hos barnmorskan halv elva. Jag är lite nervös eftersom min ordinarie BM har blivit långtidssjukskriven. Så nu skall jag träffa en helt ny människa. Aja, what to do? Förhoppningsvis så får vi lyssna på hjärtljud och liknande idag hihi. Om jag har tur!
 
Sedan blir det i alla fall raka vägen hem till sängen och vila igen. Även om jag känner mig bättre så är jag inte bra. Stackars Robin är inte heller frisk än..
 


BFF



Älskade singeltäcke

Hej fina ni!
I princip hela dagen har spenderats i sängen med mitt gamla "singeltäcke" runt mig. Älskar verkligen detta täcket! Annars har ju jag och Robin ett stort täcke som vi delar på, men eftersom jag har kallsvettats under dagen så har jag velat ha ett mindre täcke!
 
Det enda som hänt idag är att jag har tittat på massvis med avsnitt av gossip girl och läst min bok. Robin har tittat på film hela dagen inne i TV-rummet och jag har försökt att inte vara så mycket med honom ifall hans magsjuka smittar. Men nu skall jag fortsätta läsa, ha en fin kväll! 

Fyra månader kvar


Idag är det exakt fyra månader kvar tills min lilla älskling är beräknad. Exakt 120 dagar. Vart har tiden tagit vägen egentligen? 9 månader är ju jättelång tid, nästan ett år. & nu har det redan gått 5. Jag längtar så efter dig lilla liten. Mitt i mammas och pappas sjukstuga och illamående så får du oss ändå att må så bra <3

Det räcker med kräksjuka

Hej alla.
Vilken natt jag haft. Jag hade planerat att oavsätt hur jag mår imorgon så SKA jag till jobbet. Tji fick jag. Nu är jag värre än någonsin. Har känt mig lite halvkass i magen med sedan igår och mina värsta farhågor blev besvarade i morse när Robin sprang till toan och spydde. Så för mig blir det hemma idag från jobbet, likaså Robin. Antagligen har vi åkt på influensan eller någon (huamig) vinterkräkis. USCH!!
 
För tillfället så försöker jag äta en macka tillsammans med mina mediciner så att jag slipper försöka trycka i mig dom sen om jag blir sämre i magfrontenx. Men fyfan, det räcker att någon säger kräksjuka så blir jag nojig och mår dåligt. Men förhoppningsvis så klarar jag mig ifrån att spy, PEPPAR PEPPAR, och att Robin bara har fått ett virus i sig precis som jag verkar ha.
 
Men nu skall jag försöka dricka mitt te för halsen. Ha en bättre dag än oss! /sjukisfamiljen

Perfectomento

Hej fina!
Idag jag jag verkligen inte gjort många knop. Jag känner mig så himla trött och seg och halsen värker för fullt. Så ser min vardag ut för tillfället! Usch. Men förhoppningsvis så går det över snart.
 
Imorgon börjar jag halv sju och för första gången så får jag sällskap av min ELMUSTASCHIOBÄSTIS hihi. Kommer bli så mysigt att äntligen slippa sitta själv på tåg och buss. Perfektomento helt enkelt.
 



Jäkla förkylning!

Hello you!
Vaknade strax innan åtta och kunde inte somna om. Har inte alls sovit bra inatt! Min jäkla förkylning märks av som mest under nätterna. Jag kan knappt andas genom näsan och halsen blir torr och värker.... Typiskt. 
 
Robin har dessutom sovit hos sina föräldrar inatt så inget sällskap har jag haft över huvud taget haha. Aja, skall alldeles strax gå upp och äta något. Kanske kan somna om efter det om jag har tur? Hihi. Ha en fin morgon!
 
 
Hittade detta häromdagen, katter.....

Det är nog en manlig förkylning

Hej alla.
Det får nog bli en manlig förkylning på det här alltså. Inte nog med världens täppta näsa och alla andra krämpor så har jag även idag världens ryggvärk. Så ja, idag är det faktiskt förbannat synd om mig och det tänker jag erkänna. Jag brukar vanligtvis vara positiv och känna att det snart är över men inte idag. Idag är jag gnällig och trött.
 
Dagen har bestått i att titta på film, läsa och sova. Har haft alla hundarna i sängen och två katter. Så himla mysigt! Precis som att dom känner på sig att jag är dålig hihi. Mina älsklingar!
 


Sjuk och gravid

Hej fina vänner!
Idag kan jag be att få tala om att jag inte är särskilt tuff, inte för fem öre. För inatt har min jädrans nästan-existerande förkylning brutit ut. Så jag är snorig, täppt i näsan, slemmig och har SÅ ont i halsen. Kunde knappt sova inatt för att jag mådde skit.
Jag kände ju av näsan redan igår när jag var hos Sara men jag tänkte att det skulle gå ner som vanligt. För så har det gjort de senaste två veckorna liksom. Men inte inatt, nej nej. Så nu känns det verkligen som att någon har gett mig en käftsmäll och jag vill bara dra täcket över huvudet. Usch!
 
Så dagen kommer antagligen att spenderas i sängen med te och en bok. Möjligtvis lite Netflix också. Bläääääää, kan man räkna detta som en manlig förkylning nu när jag är gravid samtidigt? Hmm, får nog fundera på den hehe.
 


Kattskrällen!

Hello you!
Ligger för tillfället i sängen och är alldeles dödstrött. Men jag kan och vill inte somna eftersom mini ligger och har gympa i magen. Det finns verkligen inget mysigare i hela världen! Min lilla älskling. Spark efter spark efter spark! Hon börjar verkligen bli starkare nu, det känns. Innan var det bara små PET men nu är det verkligen mer ordentliga SPARKAR hihi. 
 
Håller för övrigt på att åka på en förkylning. Är helt täppt i hela näsan och halsen är rasslig. Men jag skall försöka vila så mycket jag kan nu under mina lediga dagar så hoppas jag att det går över. Godnatt alla fina!
 
 
Kom hem till detta förut, kattskrällen!

Byta julklappar

Hej fina ni!
Idag vaknade jag först runt tio tiden hihi. Det var så himla skönt att äntligen få sova ut lite och slippa stressa.
 
Idag stod det i vilket fall på listan att vi behövde bege oss till djuraffären och köpa tillbehör till akvariet. Sedan åkte vi hem till systeryster och bytte julklappar hihi. Även Tobias och Alex kom förbi med fika så vi hade väldigt trevligt!
 
Nu har jag precis kommit hem och jag och Sara har planerat en riktig myskväll med film och massa gott till, mums! Precis vad jag behöver. Älskar att hon bara bor fem minuter bort med bil hehe. Ha en fin lördag alla!

Åsa känner första sparken

Hej fina!
Idag har jag haft en jättebra dag både på jobbet och hemma. Det har inte alls varit mycket att göra och det har varit helt perfekt!
Efter jobbet blev jag hämtad av Åsa i Mölndal och vi åkte raka vägen hem till mig. Hon fick äntligen träffa Zack och fick sin present ifrån Teneriffa hihi. Sedan blev det mat och nu har hon precis åkt hem för att sedan bege sig till jobbet.
 
Åsa fick även känna för första gången ni när bebi sparkade. Så himla häftigt! Nu är det bara mer och mer sparkar och de blir hårdare för varje vecka som sagt! Min lilla älskling, äntligen börjar du visa dig ordentligt <3
 
 
Hittade mina älsklingar i morse i soffan hihi.

Somnade vid halv nio

Hej alla!
Igår efter jobbet när Robin hämtade upp mig så kände jag en sån där riktig DUNDER spark mitt under naveln. Det kändes precis som att liten försökte bryta sig ut från magen, och harregud vad det kittlades. Tänk den där känslan om någon typ skulle peta dig i naveln. SÅ kändes det fast från insidan hihi. Började gapflabba och Robin förstod ingenting! Men kul var det.
 
Mindre kul var att jag hade världens huvudvärk mitt i allting så jag gick faktiskt och lade mig redan vid halv nio och jag tror att jag har lyckats sova bättre inatt. Men efter idag så är jag i alla fall ledig i tre dagar! SÅÅÅÅÅÅ behövligt haha. Hade behövt semester redan efter min semester!
 
 
Det här unnade jag mig innan jag skulle sova igår kväll, omnomnom!

Torteras för tillfället

Hej alla!
Sitter på jobbet och bokstavligt talat torteras. Jag har sån himla värk i höger höft/ryggslut och luften i rummet är idag bedrövlig. Känns som att jag ser i kors snart!
 
Skall för övrigt skriva med att min fina älskling körde mig till tåget i morse ändå, på eget initiativ till och med! Snacka om att göra min morgon. Totalslocknade med hela vägen in till Göteborg och är fortfarande lika trött nu som då haha. Orkar verkligen inte! Sedan skall jag och Robin med på Boffs träning och på vägen dit skall jag nog tigga till mig lite mat! Har varit vrålhungrig hela dagen hihi. Ha en fin kväll alla!

Enda bilden ifrån nyårsafton

Hej fina!
Tänkte bjuda på den enda bilden som faktiskt togs under nyårsafton. Det är på våran efterrätt. Marängsviss med massor av tomtebloss i! Så himla gott ♥
 
 

Grinpellen

Hello you!
Ja, jag är vaken. Igen. Som alltid när jag är hemma och jobbar. Jag somnade nog inte förrän vid tolv eller någonting i den stilen igårkväll och trofan att jag sov dåligt under hela natten. Så himla typiskt! Vaknade för att gå upp på min vanliga kisserunda, sedan väckte Robin mig för att en utav katterna hade spytt på golvet. Då var det bara att gå upp och torka....... t y p i s k t. Men nu är jag vaken åtminstone och bussen går strax vid tio i snåret. Om jag har tur så vaknar jag när bussen och tåget är framme idag, för jag känner mig bra seg alltså haha.
 
Men nu skall jag fixa iordning det sista och säga hej då till mitt hjärta innan han beger sig till jobbet. Grinpellen vägrar nämligen att köra mig in till Kungsbacka! Men det gör inte så mycket, någon gång måste jag ju faktiskt ta bussen haha. Ha en fin dag ♥
 
 

Jobbdag

Hej finisar!
Sitter fortfarande på jobbet och det är faktiskt inte så många knop att göra idag. Så himla skönt! Jag trodde att det skulle vara full rulle eftersom det är nyårsdagen liksom. Men nejnej! Jag sitter däremot och halvkikar på Imortals på sexan. Inte nog med det så ligger lillan i magen och bökar runt och buffar och jag blir nästan tårögd när jag tänker på att hon känns mer och mer för varje vecka och dag som går! Min lilla älskling. Jag längtar så mycket efter dig! Hur kan någon okänd liten krabat vara så älskad redan? Otroligt. Alll min fokus ligger för tillfället på mini i magen och Robin såklart <3
 


Första januari 2014

Första januari 2014. Jösses vad underligt det känns att skriva det! Är det verkligen redan ett nytt år? Det är ju helt sjukt.
Däremot är jag otroligt glad att det äntligen är 2014! För nu är det äntligen mitt och Robins år. Året när vårat älskade mirakel är planerat att komma till världen. Hur fantastiskt är det? Jag menar, vi fick ju faktiskt reda på att jag var gravid redan den tredje september. & hur lång tid är inte det? Just nu känns det som en evighet och ändå har tiden gått så otroligt fort. Jag var i vecka 6 när vi fick se plusset och nu är jag i vecka 23 imorgon. Det är ju helt otroligt!

Anyways, nog med pladder. Igår hade vi en superfin nyår tillsammans med Pålssons och fastän jag somnade redan vid halv två och jobbade hela dagen innan så hann jag vara med och äta både middag och efterrätt hihi. Fick ju till och med en liten nyårskyss ifrån min älskling!

Nu skall jag i alla fall strax åka till jobbet igen och jobbar ända till elva ikväll. Det blir helt enkelt jobb hela veckan! Ha en fin första dag på året alla.
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.