www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Trettioförsta mars 2014

Godkväll på er!
Som ni säkert minns att jag skrev tidigare så flyttade ju pappas och Elisabeths hyresgäst i helgen & idag var hennes sista dag i huset. Så efter lite vel med städningen och annat tjafs så har vi nu äntligen tillgång till övervåningen! Jag är så himla nöjd. 
Robin håller för tillfället på att bära upp lite kartonger som vi redan har packat sen länge tillbaka och det känns så himla fint. Vi har även fått hjälp av Saras snälla pappa att ordna färg till taket och täckmaterial. Så förhoppningsvis inom några veckor så är detta vårt nya fina hem! Jag längtar så jag spricker.
  
Hälsningar från preggot som sitter och tittar på haha.

Sista mars


Men hallå där på er! Nu är jag äntligen på väg hem från jobbet. Känns helt okej. Jag vet inte riktigt vad som hände med vädret då det skulle vara mulet idag, men vem blir inte glad av lite sol va? Själv är jag nöjd nöjd. Dessutom är det första april imon, hur är det ens möjligt? Då är det två veckor till min födelsedag och sen är det nästan dags för liten att komma ut! Helt klart en deal.
/nöjdchey

Dröm om förlossningen

Godmorgon fina ni!
Jag har verkligen sovit SÅ dåligt inatt. & Robin har klängt på mig som en liten igel. I vanliga fall hade jag tyckt att det var hur mysigt som helst, i nuläget med tjockistillståndet? Inte lika mysigt. Jag blir varm och kall om vart annat, jag får ont i höfter och sidan så att jag måste byta sida stup i kvarten, det är ett helt marathon att ens byta sida (!!!) och dessutom måste jag upp och kissa var tredje timme. UH! Nä nu är jag bannemej trött på det här. Nu får min lilla bebis komma ut tycker jag!
 
Inatt drömde jag dessutom om att förlossningen startade. Att jag började få känningar och värkar. Nu när jag vaknar så har jag lite molande värk nedtill igen, så förhoppningsvis så är det dags snart! Jag känner mig verkligen trött och utmattad i hela kroppen.
 


Proppmätt

HEJ PÅ ER!!
Ledsen för den superdåliga uppdateringen. Det har verkligen varit full rulle hela dagen. Det är knappt så att jag har hunnit springa och kissa faktiskt!
Vi spenderade ju hela förmiddagen hemma hos Robins mormor som fyller år idag. Vi åt supergod lunch som bestod av egenplock på färskt nyskuret bröd. Så det blev bland annat tonfiskröra på bröd, äggmackor och köttbullemackor! Helt perfekt hihi. 
 
Sedan åkte pålssons med oss hem och vi avnjöt vår första grillning i år! Det blev flintastek och fläskytterfilé med potatisgratäng omnomnom. Så kan ni fatta att jag är proppmätt idag eller?! Helt galet att bebis ens får plats fortfarande haha. Men jag har haft en supermysig dag och vädret har varit helt perfekt!
 


Kalas hos Britt

Godmorgon på er!
Har ni alla kommit ihåg att vrida fram klockan en timme? Tur att telefonen gör det själv hihi. Nu är det bara alla andra klockor som skall dras fram! Här hemma har vi precis ätit stor söndagsfrukost. Robins syster har sovit här under natten så idag blev det massa gott till frukost.
 
Idag fyller Robins mormor år, så vid 13-tiden skall vi hem till henne och fira lite. Så himla mysigt! Vi har inte setts på väldigt länge, så det skall bli mysigt. Men nu skall jag alldeles straxhoppa in i duschen och fräscha till mig lite. 
 


Rätta ut funderingar

Hej på er!
Nu vet inte jag hur många "utomstående" det är som läser min blogg. Men för att göra situationen lite klarare för er så skall jag rätta ut lite funderingar som jag gissar att ni har!
 
Jag och min fästman bor för tillfället hemma hos min pappa i Vallda. Jag och Robin hyrde en bostadsrätt inne i Göteborg i 6 månader och hoppades på att få bo kvar där lite till, vilket det inte blev då den skulle säljas av ägarna. Så vi skulle tillfälligt flytta hem till min pappa. Men det blev inte så tillfälligt eftersom Robin blev av med sitt jobb.
 
Pappa bor i ett stoooort hus tillsammans med sin fru. Huset är tvådelat så att en familj kan bo på övervåningen och en familj på nedervåningen. De har under den här tiden haft en hyresgäst boende hos sig med sina två barn. 
 
Men eftersom Robin blev jobbsökande så har vi nu hunnit bo här i över två år istället. Plötsligt så blev ju jag på tjocken med och situationen blev helt plötligt väldigt annorlunda. Vi kunde ju inte bo kvar här med en egen unge, det funkar ju absolut inte. Så efter att Robin äntligen fått en fastanställning som kurir hos DHL så sa pappa och Elisabeth upp hyresgästen i slutet av förra året, & nu skall jag och Robin flytta upp. Så denna helgen (i denna stund) så håller hyresgästen på att flytta ut alla sina saker. Så efter helgen så har vi egentligen vårt egna boende fastän vi bor kvar på samma tomt! Det känns helt fantastiskt. 
 
Så nu skall vi bara spraymåla taket vitt, riva en vägg och göra någon slags bardisk och sedan är det fritt fram! Men prio ett är ju att måla taket innan vi kan börja flytta in. Så vi har ungefär en vecka kvar här nere hihi. Jag längtar så!

Bubba

Godmorgon på er hjärtan!
Här är man uppe med tuppen minsann. Så blir det när gubben är hemma igen, han vet inte hur man sover länge och lägger sig gärna och försöker hitta på roliga utflykter som vi kan göra medan jag ligger och halvsnarkande lyssnar hihi.
 
Igår efter att vi ätit tacos så lade vi oss i sängen och Robin gosade och gosade med magen för fullt. Han pratade med lilla hjärtat och petade. Tyckte det var jätteskoj när liten sparkade på mina revben! Haha. Det var så fint att se och jag blev alldeles varm i hjärtat! Det var precis som att han varit ifrån sin bästavän i en hel vecka och var tvungen att prata ikapp sig igen! Åh, jag är världens lyckligaste.
 

Robin hade även med sig en liten nalle hem till sin fru och bebis. Den fick heta Bubba hihi.

Sovkompis

HEJ KOMPISAR!
Ligger för tillfället i sängen fortfarande efter att ha sovit middag hihi. Så himla skönt! Nu är jag dock sugen på en piggelin, jamenar vädret har ju varit perfekt hela dagen! & snart kommer även Robin hem till mig. Så ikväll blir det tacos för fullt hus omnomnom. Blir hungrig bara jag tänker på det.
 
 
Sovkompis.

Tröttismamman


Idag kommer min älskling hem! Woho /tröttismamman

Skillnad!

Hej fina!
Sitter och skäller som in i helvete på tv:n. Frölunda spelar mot Linköping sista matchen och ligger under med 2-0 för tillfället. SUCK! Mina hormoner klarar verkligen inte av detta.
 
Vi åt i alla fall lite pasta med kyckling i pepparsås förut. Så himla gott! & nu har jag tryckt i mig lite vaniljglass med chokladsås hihi. Bra kompensation för en dålig hockeymatch från Frölundas sida! 
 
Vet ni vad? Imorgon kommer min älskling hem och då får jag äntligen pussa lite på honom. Gud så jag längtar <3




Välkommen vecka 35

Hej på er fina!
Idag gick vi in i vecka 35 (34+0) och bebis är ungefär 45 cm lång och väger ca 2,5 kilo i slutet av veckan hihi. Min stora lilla skrutt! Idag var jag dessutom hos läkaren och fick fortsatt halvtidssjukskrivning april ut, eller ja, till den 22 april när jag går på semester! Så himla skönt. Läkaren sa dessutom att om fem dagar om bebis skulle få för sig att komma ut så försöker inte personal hos förlossningen stoppa någonting. Så om fem dagar är det fritt fram för bebis att komma haha.
Nä skämt å sido, ni förstår vad jag menar. Nu skall jag bara ta det lugnt och vila lite innan det blir middag.




Läkaren senare

Godmorgon fina ni!
Nu har jag fått i mig min frukost och är på bättre humör hihi. Idag började jag jobba 06:30 och slutar vid elva. Sedan skall jag vara hos läkaren på MVC klockan två för att se hur det ser ut med min njure! Förhoppningsvis så är allting under kontroll nu med och om jag har tur så blir jag fortsatt halvtidssjukskriven fram till den 22 april när jag går på semester. Mer om det senare! Nu blir det fortsatt jobbande.
 


Nu är jag trött på detta

 
Hej på er!
Okej nu erkänner jag. Jag börjar tröttna på att vara gravid nu. Jag vill ha ut min älskling i magen nu nu nu! Jag är stor som sjutton om magen och jag känner mig tung och otymplig. Nu vill jag ha min bebis hos mig och börja träna ordentligt igen! Jag gick ju igenom mina bilder igår. Ser ni här ovanför? Jag var 18 bast och såg bättre ut än någonsin. Nu är jag ju lite mer realistisk och tror verkligen inte att jag kan se precis likadan ut igen efter att ha klämt ut en liten bebis. Men någon slags motivation måste man ha! Eller vad säger ni? Så maj, kom nu är du snäll!

Brandlarmet

Hej på er!
Frukost #2 är nu intagen hihi. Men jösses för att vara på jobbet idag. Det är brandlarmstest idag, så det jäkla larmet går typ en gång i kvarten. Självklart går den när jag står i hissen och precis har kommit upp till våning åtta. Då vänder hissfan och åker ner till våning 1. Så jag får GÅ åtta våningar upp i trapporna. Att jag inte dog haha. Årets motion verkligen! Fick stanna på nästan varje våning för att försöka få lite luft.
 
Nu kommer strax Sara till jobbet med så då blir dagen förhoppningsvis lite bättre! Kram på er snäckor.
 
Dagens slappis! Tjocktröja och mysjeans.

Våffeldagen

Godmorgon vänner!
Hur står det till med er? Själv har jag sovit helt okej. Robin sms:ade vid halv tre inatt (dubbelsuck) och nämnde någonting om någon rumskompis som däckat på hans toalett! Åh vad lugn jag blir nu.........not. Vad hände med att ta det lugnt? Nja, det gick väl in genom ena örat och ut genom det andra.
 
Nåväl, idag blir det jobb till klockan tolv. Har precis slängt i mig frukost #1. Känner mig lite tokig i blåsan idag, hoppas verkligen inte på UVI nu.
 

/Gårdagens kvällsfika omnomnom.

Gamla bilder

 
♥ På bild nummer 1. ser ni mig som plutt, min pappi och min två år äldre storebror.
♥ På bild nummer 2. ser ni mig som liten bebis. Vet inte hur gammal jag kan ha varit men innan året i alla fall!
♥ På bild nummer 3. ser ni mig och min mammi.
♥ På bild nummer 4. ser ni mig som lite äldre plutt.
♥ På bild nummer 5. ser ni mig och min lillebror! Så här är jag minst fyra år, tippar på fem möjligtvis.
♥ På bild nummer 6. ser ni mig och min storebror när jag inte är så gammal heller hihi.

Känner mig ledsen

Hej kompisar!
Är inte alls på humör. Jag saknar Robin. & jag visste att det skulle bli såhär! Det förklarade jag redan för honom innan, för att förbereda honom. Jag brukar sakna honom i vanliga fall, med med alla dessa hormoner i kroppen. Usch! Jag hade kunnat sätta mig ner och storböla nu på direkten. Så ensamt känns det!
 
Egentligen så skulle jag ju gå på första föräldragruppen idag. Men jag känner mig så himla nedstämd så jag ringde och sa att jag var dålig. Det hade ju inte varit någon idé att komma dit själv och känna sig ledsen liksom. Så istället har jag rensat mammas gamla hårddisk och fört över mina bilder till min egna hårddisk. Dock är jag inte ens inärheten utav klar!! Suck. Hittade däremot massa fina bilder som jag glömt bort. Mest på släkt (läs My) och djur, även lite inskannade bilder på mig som bebis hihi. Men nu blir det strax fisk och senare ikväll så blir det våfflor!
 

Föräldragrupp

Hej på er!
Idag vaknade jag vid halv tio. Har sovit lite halvdåligt och vaknat fler gånger än vanligt. Jag har hunnit äta frukost och nu betalat alla räkningar. Snart skall jag fixa upp i sovrummet och sedan duscha. Eftersom det inte blev någon föräldragrupp igår så skall jag på den idag istället vid halv fem. & vet ni vad? Ikväll blir det våfflor hihi. Som jag längtar!
 

Jag och mini saknar dig

Godkväll kära ni!
Tänkte bara kika in en snabbis och önska er alla en godnatt. Själv kommer det känns otroligt tomt hela natten då Robin är en liten sugpropp om nätterna hihi. Skämt å sido. Jag och mini saknar honom redan, väldigt mycket.

Underlig barnmorska

Hej fina!
Det blev ingen föräldragrupp idag, den blev tydligen flyttad till imorgon istället. Lika skönt det för annars hade det blivit en vääääldigt lång dag idag.
 
Besöket hos barnmorskan gick bra. Dock hade jag inte min ordinarie då hon var sjuk, så jag fick någon annan stolle istället. Jättesnäll och trevlig men väldigt underlig! Alla värden såg väldigt bra ut och hjärtslagen låg på 128 hihi. 
 
Robin har nu åkt till Stockholm. & jag känner mig redan superensam! Usch. Jag avskyr när han inte är hemma. Men förhoppningsvis så tar han det lugnt och kommer hem säkert på fredag igen! Nu skall jag bara ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt. Kram på er!

Helt mossig i huvudet

Hej på er!
Harregud, fick en chock nu när jag såg att jag inte ens har skrivit något inlägg än haha. Jag sov förjävla dåligt inatt och började halv sju i morse. Så när Sara hämtade mig så var jag helt mossig i huvudet hihi. Det som var mest positivt i morse var att Andreas jobbade, vilket betyder att han är hemma igen från sin utlandsresa. Så jag blev genast på bättre humör efter att ha kramats lite!
 
Nu sitter jag dock på tåget hem! Idag blir en superspäckad dag. Först jobb som sagt, nu hem, barnmorskan vid halv fyra och vid halv fem börjar första föräldragruppsträffen! & den är inte slut förrän kvart i sju ikväll, blä. Men det löser sig hehe. Så låg uppdatering idag! 
 

Ensam på fredag

Hej på er!
Har inte haft sån jättelust att blogga idag. Har känt mig allmänt trött och slutkörd! Jag jobbade fram till tolv och sedan sov jag mellan halv två och fyra hihi. Det behövdes!
 
Sedan blev det mat från Sibylla och nu kollar jag och hjärtat på hockeyn! Frölunda leder med 2-1, är det sant liksom? Haha. Tycker dom har varit så himla knaggliga de senare matcherna. Menmen, imorgon börjar jag 06:30 och på kvällen åker Robin till Stockholm med jobbet för en veckas utbildning. Buhu, kommer vara så himla blödig när han är borta. Men förhoppningsvis så går det fort!
 


Noll energi

Godmorgon mina sköna!
Idag är en sån där dag när man skulle kunna dricka för mycket äpplejuice och bara dra täcket över huvudet. Noll energi idag!
 
 
/tröttis

Någon som känner sig manad?

Hej godingar!
Jag och sambon har ju precis köpt en ny bil (saaben) om ni minns? Vi behöver nu sälja våra två andra bilar som vi har ståendes. Så gå gärna in och kika på annonsen som vi har ute på blocket!
 

http://www.blocket.se/halland/Volvo_V70_och_Volvo_740_52679866.htm?ca=20&w=1

 

 






/någon som känner sig manad?

Kortisdag på jobbet

Hej godingar!
Nu har jag precis ätit lunch på jobbet. Idag blir det bara 3,5 timme eftersom jag egentligen skulle jobbat ett sjutimmarspass! Så jag slutar redan om två timmar, woho. 
 
Idag har jag inte planerat något speciellt som sagt. Bara ta det lugnt och kanske tvätta lite mer. Snart är det ju inte långt kvar tills vi flyttar upp! Hihi.
Kom ut nu lilla älskling!

Bara ta det lugnt

Hej på er fina ni!
Igårkväll åkte Robin hem till Patrik för att dricka öl och se på hockeyn! Så jag tog det bara lugnt och gick och lade mig i tid. Jag hade köpt en liten påse med godis till igår men den orkade jag knappt röra. Så den skall jag och Sara smaska på idag på jobbet istället hihi. Helt perfekt!
 
Så nu har jag hunnit äta frukost, fixa mig, hängt upp tvätt och nu äter jag en piggelin hihi. Strax kommer mini elmustaschiotaxi och hämtar upp mig!
 


Förnya sminket

Hej godingar!
Nu är jag hemma ifrån jobbet igen. Innan jag började så skyndade jag mig bort till Åhléns för att förnya mitt sminkförråd. Både puder och foundation var slut haha! Jösses som jag har fått snåla den sista månaden som varit. Men inte nu länge!
 
Sara blev så himla grinig när jag lämnade henne på jobbet förut hihi. Min lilla pärla! Hon har varit ett riktigt dumhuvud idag på jobbet haha. Men såna dagar har vi alla ibland. Men nu skall jag strax äta lite middag. Bebis leker latjolajban just nu så mina revben är bra byten för tillfället!
 

Obligatoriska hissbilden på jobbet!

Jobbdag

Godmorgon!
Inatt har jag sovit helt okej. Bebis har inte varit allt för mycket i vägen och jag har inte haft allt för ont i höfterna hihi. Så idag är jag nöjd! 
 
Idag börjar jag jobba klockan ett och slutar kvar över fem. Första dagen på vääääldigt länge som jag jobbar senare! Nu skall jag in och duscha, ha en fin morgon hihi. 
 


Morsan du klarar dig galant

Godkväll på er!
Jag varnar Lisette Pålsson redan nu från att läsa detta inlägget haha. Du kommer aldrig mer vilja komma hem till bäwerhuset!
 
Jag håller i vanlig ordning på att fixa mig inför kvällen när jag hör någon klappra på en utav flyttkartongerna som står vid sidan av min säng. Jag ser något svepa förbi i all hast och sätta sig på elementet. Jag kan ju säga detta med en gång, jag har INTE problem med spindlar. Men den här var ENORM. & jag ropar hysteriskt på pappa som kommer in med Elisabeth och en burk! Hon petar och spindeln som (vi kallar den för Arne) klättrar såklart upp bland mina kläder som jag skall ha imorgon. Hysteriskt lyfter jag allt och börjar skaka tröjor och ser då hur Arne börjar krypa in i ena byxbenet! Paniken som uppstår alltså haha. Jag börjar slå mot byxorna och Arne trillar ner på golvet med en duns (fatta då hur stor den var), varpå pappa utbrister "men var försiktig så att du inte skadar den!". VASADUASADU!? Den kommer ju döda oss förfan, är vad som blåser genom mitt huvud!
 
Här tänker man kanske att katterna skall gripa in och hjälpa till men Dansken, han ligger vid fönstret och stirrar precis som att "morsan du klarar ju dig galant" utan att så mycket som fundera på att flytta på sin tjocka rumpa. 
Det slutar i alla fall med att Arne blev försiktigt utkastad genom fönstret och jag ligger nu i sängen och tycker att det kliar överallt på mig. USCH! 
 

Bjuder på en liten trevligare bild. /traumatiserade mamman

Välkommen vecka 34

KOMPISAR!
Idag gick vi in i vecka 34 (33+0) och bebis är ungefär 44 cm lång och väger strax över 2 kg. Är det inte helt otroligt? Dock blir jag lite förundrad över hur mycket mer lilla hjärtat skall hinna lägga på sig under dessa sex till åtta veckorna  som är kvar. Tokigt!
 
Jag känner av mer och mer hur tung och tjock jag blivit. Jag har i och för sig bara gått upp 6 kg sedan jag plussade, men alla dom extrakilona har satt sig på magen och det märks i knäna. Igår tror jag att bebis sjönk ner lite i magen eller bara ändrade position väldigt bra. Jag hade molande "mensvärk" hela dagen men det har tack och lov försvunnit nu.
 
På måndag åker Robin till Stockholm för utbildning med jobbet. Så jag skall först vara hos barnmorskan halv fyra och sedan får jag gå på första föräldraträffen ensam. Men what to do? Robin får vara med nästa gång helt enkelt hihi.
 

Max åtta veckor kvar

Godmorgon fina ni!
Inatt har jag sovit lite halvkonstig. Bebis har ju på något sätt flyttat på sig så nu kan jag inte ligga bekvämt alls! Dessutom värker det sååååå i höfterna när jag sover på dom. Suck! Men idag vänner så gick vi in i vecka 34 så nu är det MAX åtta veckor kvar tills jag har min lilla älskling hos mig hihi.
 
Idag skall jag försöka tvätta lite här hemma och möjligtvis packa lite småskit. Nu är det inte alls långt kvar tills hyresgästen flyttar och jag och Robin får flytta upp! Äntligen. 31 mars, inte alls långt hihi.
 


Newbie


Titta så gulliga kläder mini fick av pappa och Elisabeth idag! Jag älskar Newbie från kapahl. Så himla fina bebiskläder. Tusen tack!

Så rolig sommar

Hej godingar!
Enda sedan jag vaknade vid tio har jag haft en sån himla molande mensvärk nertill under äggstockarna. Det har inte blivit värre eller så men det har varit konstant värk hela dagen. Typiskt! Det är ju som jag säger, bara för att Robin skall bort nästa vecka till Stockholm på utbildning så kommer bebis välja att komma ut då. Då blir jag vansinnig! Haha.
 
Idag fick jag och Robin dessutom inbjudan till min kusins bröllop som är nu i sommar! Så himla kul. Det är så mycket roligt som jag ser fram emot nu.
 
7 maj beräknad bebis
3 juni Linas student
11 juni Christoffer har skolavslutning och bal
29 juni fyller Neah 2 år hihi
19 juli är det bröllop för min kusin
26 juli fyller storebror 25
 

Magen har börjat sjunka

Godmorgon på er!
Igår somnade jag som en stock efter att ha skippat min vanliga powernap när jag var hemma hos Robins föräldrar. Jag har sovit väldigt bra inatt (så bra som går) och bara haft lite ont i magen när jag legat konstigt. Dock börjar jag få jääääkla ont i höfterna nu när jag ligger på sidan. Hua vilken smärta!
 
Idag när jag vaknade så kände jag mig dock lite konstig i magen. Lite molande värk nedtill (som jag har ofta nu för tiden) och det kändes bara underligt. Nu när jag kollar mig i spegeln så ser det ut som att magen har börjat sjunka lite. Det är inte alls samma tryck upp mot brösten idag! Jättetokigt. Är ju i 32+6 idag, är det lite tidigt kanske?
 


Weirdest grandparents

HEJ PÅ ER!
Efter jobbet åkte jag hem till Robins föräldrar i Lindome. Jag har målat med dagbarnen och ätit lite smått av allt möjligt här hemma hihi. Jag har suttit den senaste timmen med Lisette för att skicka in en ansökan till mitt jobb som telefonist! Så vi har fixat och trixat med CV och personligt brev hehe. Så nu är det äntligen fixat!
 
Nu väntar jag på Robin och så skall vi äta lite middag här innan vi beger oss hemåt igen. Imorgon är jag ledig! Så himla skönt. Vi hörs mer imorgon! Kramkalas.
 

Intelligenta klubben

Godmorgon fina ni!
Jag vet att det alltid är gnäll angående hur jag sovit under natten men, det ÄR faktiskt ett stort problem för mig. Jag har ALDRIG haft problem me sömnen tidigare. & nu känner jag mig helt mörbultad när jag vaknar varje dag. Usch. Men nu är det inte långt kvar thank you lord!
 
Idag blir det jobb till klockan två. & säkert lite mer bråk med försäkringskassan eftersom dom är så jäääääävla intelligenta.
 

Molly är ett geni

Hej fina ni!
Jösses så trött jag var när jag kom hem igen från jobbet. Idag har jag jagat min handläggare hos försäkringskassan som en tok och flippat över deras korkade regler hit och dit. Blir vansinnig!
 
Nu har jag i alla fall tagit mig en välförtjänt tupplur och ligger och läser i min bok. Jag har inte ens orkat tvätta! Men jag är ju ledig onsdag och torsdag så det löser sig hihi. Hoppas ni haft en fin dag!
 

Molly gömde sig fantastiskt bra på bordet häromdagen haha.

Inte långt kvar till flytten

Hej godingar!
Sitter på jobbet nu. Jag är så förbannat trött så det finns inte! Har sovit pissdåligt inatt, har inte kunnat somna och har känt mig så himla underlig i magen. Bubblig och konstig!
 
Idag skall jag bara åka till Apoteket efter jobbet och sedan hem och tvätta och ta min eftermiddagsluring. Nu är det ju inte långt kvar till flytten hihi. Längtar så!
 

Dagens mamma!

Tur man inte är så tjock

HEJ KOMPISAR!
Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag har fixat lite i sovrummet, tvättat Robins jobbkläder och lite annat och nu kikar jag lite på TV. Skall alldeles strax börja laga lite mat till familjen också! Det är väl tur att man inte är så himla tjock, för då hade jag ju aldrig orkat göra allt som gjorts idag hoho.
 

BFF och patte

Godmorgon på er!
Har ni sovit gott? Själv har jag sovit som om någon klubbat mig. Ni vet det där jag nämnde igår om att ta det lugnt och inte göra så mycket? Det blev ju inte av. Alls. Efter att Robin tvättat bilarna åkte vi en snabbis hem till hans farmor i Oskarsberg, som inte var hemma. Så vi begav oss hem till hans föräldrar istället och åt lunch. 
Meningen var att vi skulle vara hemma och ett par vänner vid halv fyra men dom var fortfarande ute på ärenden! Så vi begav oss till balltorp och hälsade på ankan och Hanna. Sedan åkte vi alla hem till Sara och patte istället. 
 
Med andra ord var det mycket bilåkande, mycket skratt, mycket kebab och wiispelande. & ibland skrattade jag så mycket att jag fick sammandragningar deluxe haha. Men utan att ha tagit någon powernap på hela dagen så var jag helt utslagen när vi kom hem vid halv tio haha. Så IDAG skall jag vila och tvätta lite utav Robins jobbskjortor. INGET MER.
 


Hurtig sambo

Godmorgon på er!
Idag gick jag inte upp förrän vid halv tio och det var sååååå skönt att få sova ut för en gångs skull. Jag har hunnit äta frukost, fixa mig lite och nu sitter jag i saaben med Robin medan han pillar med stereon. Han har dessutom plockat ur all skit ur V.70:n och tvättat båda bilarna. Så himla hurtig!
 
Mer då? Idag skall jag bara ta det lugnt och inte göra ett piss. Bara vara ute i solen och ta det lugnt hihi. Vad skall ni göra idag vänner?
 



Min prinsessa

Hej på er!
Nu har jag varit hos mammi och myst en stund. Vi åt supergoda pannkakor och pratade om allt mellan himmel och jord hihi. Så mysigt! Nu skall mamma strax köra in mig till stan så att jag kan ta tåget hem.
 

Min prinsessa!

Mammas pannkakor

Hej fina!
Nu har jag äntligen slutat jobbet och är på väg hem till mamma. Jag längtar såååå efter att få äta pannkakor hihi. Har tänkt på det hela dagen haha. Vi hörs senare!
 


Godmorgon raringar

Godmorgon raringar!
Jag sitter redan på jobbet och börjar inte förrän om en kvart. Om ca en timme kommer Sara hit äntligen! Det är första gången på en evighet som vi inte arbetar samma pass haha.
 
Inatt har jag sovit lite halvdåligt. Jag har känt mig tung och osmidigt, har behövt kissa tusen gånger och bebis har legat och sparkat på revbenen. Men glad är jag ändå för efter jobbet skall jag åka hem till mammi och hon har lovat mig pannkakor hihi. Så snäll! & så skall jag äntligen få träffa lilla Caesar. Gos!
 


Skev mage deluxe


Nu säger jag och min skeva mage godnatt för idag. Man ser ju åtminstone direkt vilken som är bebbos favoritsida! Det är allt en liten bebisrumpa och rygg som putar ut så fint hihi. Mammas älskling! AJAJ säger dock mina högra revben snart om det skall pillas så mycket med fossingarna!

Skillnad vecka 32 och 33

HEJ!
Jag somnade bra mellan ett och tre! Sov som en stock tills hundarna kom och började gnälla. Så då var det bara att traska ut med raringarna! Nu har jag precis varit nere i tvättstugan och hämtat upp resten utav alla tvättade bebislakan och kläder. Så nu är BB-väskan smygpackad och resten utav alla bebiskläder och lakan är nedpackade i en flyttkartong! Eftersom vi flyttar i slutet av mars så känns det bra att ha alla bebissaker packade åtminstone. Vi skall ju inte flytta så långt om man säger så hihi. Anyways, mer knop blir inte gjorda idag. Robin blir sen från jobbet och maten blir nog inte förrän vid sju ändå. Så nu skall jag läsa min bok!
 

Välkommen vecka 33

Hej godingar!
Idag gick jag in i vecka 33 (32+0). Tänk vad tiden går fort! Det är så himla fashinerande. Bebis är nu ca 43 cm lång och väger ungefär 2 kg redan! Min stora lilla älskling. Det är en livlig liten goding som ligger i magen. H*n älskar att sparkas både morgon/kväll/natt, ja nästan så fort tillfället ges. Det kommer bli fullt ös medvetslös efter maj haha! 
 
Just nu känner jag mig väldigt tung och otymplig. & värre lär det bara bli! Nu har jag inte vägt mig på ett tag så jag vet inte exakt hur mycket jag har gått upp. Fast det spelar faktiskt inte så stor roll, så länge bebis mår bra! Jag längtar så efter mitt lilla pyre.
 


Vadå mer snö?

Hej på er!
Nu är min arbetsdag slut. Puh! Harregud vad det har varit mycket att göra idag. Det har ringt utav bara helvete från halv sju i morse tills jag gick nu vid elva. 
 
Nu sitter jag på tåget och bara njuter av att det är så himla fint väder. Hur kan någon ens påstå att det skall komma snö på söndag och i nästa vecka? Den jäkeln måste skämta. Jag kommer bli riktigt FÖRBANNAD om det kommer snö, usch. Jaja, nu bär det strax av hemåt i alla fall hihi. Kram på er!
 

Satans halsbränna

Godmorgon alla!
Jösses vad tidigt det är. Det känns som att jag har sprungit in i en lyktstolpe eller någonting, så väck är jag. Inatt har jag haft sån satans halsbränna och drömt mardröm efter mardröm. Så mycket sömn har det inte blivit för min del!
 
Idag står det jobb på schemat fram till elva, sedan skall jag bara hem och ta det lugnt. Det blev inget packande av BB-väskan igår så möjligtvis att jag orkar göra det idag istället hihi.
 

Tolfte mars 2014

Hej på er!
Jag har inte gjort många knop alls idag från att jag kom hem från jobbet. Jag har hunnit sova och läsa lite, fixa med mat och gosa med magen hihi.

Nu skall jag alldeles strax gå och lägga mig för hua vad trött jag är och imorgon ringer klockan tio över fem. Usch! Imorgon har jag nog planerat att börja packa lite i BB-väskan så att det är hyfsat klart när det är dags. Hur tidigt packade ni era väskor? Jag går ju in i vecka 33 imorgon och man vet aldrig när mini planerar att komma ut!



Thank you lord!

Hej på er godingar!
Nu är min jobbdag över! Thank you lord. Det har varit så fantastiskt varmt inne i operatörsrummet idag så jag har nästan smällt av. Så fort solen börjar komma fram så blir det galet varmt.
 
Nu skall jag hem och inte göra någonting alls. Bara ta det lugnt och ligga och mysa med lilla bebis i magen. H*n har haft fullt ös medvetslös i magen hela dagen också HAHA. Hur är det möjligt? Sover du aldrig lilla vän? Men det är bara mysigt.
 

Mina små troll igår när jag låg och vilade i sängen hihi.

Disco hela natten

HEJ KOMPISAR!
Inatt har jag sovit som en pottaskit. Jag var så himla arg på Robin när vi gick och lade oss att jag inte kunde somna alls inatt. Dessutom så har lilla älsklingen i magen legat och haft disco hela natten haha.
 
Men nu är jag äntligen på väg till jobbet tillsammans med Sara hihi. Förhoppningsvis så får jag sitta med internetanmälningar idag också. Hade varit himla gott! Ha en fin dag alla.


Pasta, lax och citronsås

Hallå i stugan!
Nu slänger jag in sista inlägget för ikväll. Just nu väntar jag på att min älskling skall komma hem och pussa lite på mig. Sedan blir det pasta med lax och citronsås, mums! Jag ÄLSKAR lax. Vi hörs imorgon fina ni. Smell you later!


Fint väder

Alltså vädret!
Hur fint väder är det egentligen? Trots det håller jag schemat väldigt bra hihi. Jag har hunnit komma ända ner till lunchpunkten. Jag rostade lite bröd och satte mig ute i solen och åt. SÅ MYSIGT! Vad hände liksom? Nu skall jag läsa lite och alldeles strax ta mig en liten lur. Sedan blir det dusch! Kram på er och njut av vädret.
 

Lite måsten

HEEEEJ!
Jag är på strålande humör idag. Vet ni varför? Jo för solen lyser utav bara tusan och det blåser inte någonting ute. Helt perfekt vårväder med andra ord!
 
Dagens lista får bli:
Frukost
Kaffe
Fota bilarna
Byta lakan i sängen
Lunch
Powernap
Duscha
Middag 
 
Det låter väl helt okej eller? Det är vissa saker som verkligen måste göras. Så det är egentligen bara att sätta fart! Frukosten är precis slukad, så nu fortsätter vi med lite kaffe helt enkelt.
 


Chips och bok

Hej på er godingar!
Efter jobbet åkte jag raka vägen hem och har nu legat och sovit mellan två och fyra hihi. Helt otroligt att man kan vara så jäkla trött! Nu däremot sitter jag och mumsar på lite chips och läser min bok hihi. 
 


Pretend it's not monday

Gooood morgon!
Eller? Nja. Det känns mer som att någon behöver ge mig en käftsmäll för att jag skall vakna till liv. 
 
Igår spenderade jag ju dagen med att leka med lilla Neah! Vilket resulterade i en ond rygg och missad eftermiddagsvila haha. Så när vi väl ätit middag hemma och pålssons varit här för att lämna Volvon så höll jag på att somna ståendes. Helt galet! Så inatt har jag i princip sovit som en stock förutom de få gånger jag orkat släpa mig upp för att kissa hihi.
 
Så nu blir det jobb till klockan tolv och sedan skall jag hem och VIIIIIILAAA! Ha en fin måndag alla.
 
 

Blivit med Saab

HEEEJ GODINGAR!
Jag har tydligen blivit med Saab! Någon som är sugen på att köpa en fräsch V70? Haha.

Jag & Neahbus

Hej fina ni!
Här leker vi för fullt. Jag & Neahbus. My är lite mer vuxen nu för tiden och sitter inne på sitt rum hihi. Så hon är inte med nu. Robin är och kollar på en bil som vi kanske skall köpa och sedan skall han komma hur och hämta mig.
 


Mys hos syster

Hej på er!
Dagen har gått hyfsat fort idag. Jag jobbade fram till tolv och nu sitter jag hemma hos systeryster och tjockar mig med mackor och pålägg hihi. Omnomnom!
 
Nu väntar jag bara på att lilla Neah skall vakna med så att jag får gosa lite med henne också hihi. Men om jag hade fått bestämma så hade jag ju krupit ner bredvid henne och somnat som en stock med haha. Får dock inte plats i sängen. Men nu skall jag strax klippa christians hår! Ha en fin eftermiddag.
 
 

Du skall bli moster

Godmorgon solstrålar!
Okej jag erkänner direkt, jag är dötrött. & jag skulle jobba sa vi va? Harregud. Det här kommer att bli en lååååång dag. Jag är så trött så det nästan är fjantigt.
 
Efter jobbet idag så skall jag i vilket fall bege mig till min systra mi för att lämna en födelsedagspresent! Dessutom vill jag allt pussa lite på mina favoritsyskonbarn hihi. Helt galet att jag har en liten själv snart! & att Lotta skall få bli moster äntligen. Heltokigt haha. Jaja, nu åter till frukosten!
Bebisarna i förrgår efter att vi handlat. Påsar är tydligen det bästa som finns hihi.



Ensampreggot

Hej på er! 
Eller godkväll kanske jag skall säga? Nu har jag haft en lång dag och ryggen värker utav bara satan. Efter jobbet åkte jag hem till ett tomt Pålssonhus, väntade på att Sara skulle sluta och hämta upp mig haha. Sedan sov jag en timme och därefter blev det matlagning. 
 
Nu har jag precis kollat på melodifestivalen final och jag vette sjutton vem jag skulle rösta på om jag hade gjort det. Jag älskar ju Songbird även om det inte är en schlager för mig! Men en utav låtarna som för tillfället går på repeat i telefonen hihi. 
 

Tur att jag inte behövde kolla på mello själv i alla fall........... Godnatt /ensampreggot

Kärlekskulan



Hej på er! Snacka om att ligga och gotta sig hemma hos svärisarna. Lyssnar högt på Lars Winnerbäck och känner mig allmänt nostalgisk hihi.

60 dagar kvar

Hej på er!
Nu är mitt arbetspass över och jag skall bege mig hem till pålssons för att invänta min man. Innan det måste jag förnya mitt busskort och det känns så jäkla surt att behöva pröjsa 925 kr. Usch! Det är verkligen så himla dyrt nu för tiden. Men vad skall man göra?
 
Mer än såhär händer inte idag. Såg precis att det är 60 dagar kvar till beräknad bebis hihi. Jag längtar så jag spricker!
 


Final i Melodifestivalen

Godmorgon finisar!
Sitter för tillfället och äter lite frukost, flingor och äppeljuice i sin vanliga ordning hihi. Idag blir det jobb mellan halv nio och ett! Känns helt överkomligt en lördag om man får säga så. Efter jobbet skall jag springa in till nordstan och köpa nytt puder och sedan beger jag mig hem till pålssons för att invänta min man.
 
Mer då? Jo ikväll är det ju final i melodifestivalen!! Det är ju nästan ett måste att titta på det. Kommer bli kul att få se alla bidragen eftersom jag missat en hel del deltävlingar. Dessutom skall jag smälla i mig lite pepparchips omnomnom!
 

Känns som att det blir en finfin dag!

Huvudet nedåt

Hej fina!
Idag har jag varit hos barnmorskan mitt på dagen. Bebis mådde jättebra och har lagt sig med huvudet nedåt, dock kan h*n ju fortfarande ändra på det men om jag har tur så blir lilla bebis snart fixerad. Hjärtljuden låg idag på 130 och SF måttet på 31. Så växt har vi gjort också! Alla andra prover såg jättebra ut och vikten tog vi inte denna gång utan skall göra det om två veckor igen hihi.
 
Just nu ligger jag i sängen och har vilat. Jag lade mig vid fyratiden och vaknade nu vid halv sex trots att jag ställt klockan på fem. HUR ÄR DET MÖJLIGT?! Hur svårt kan det vara att vakna liksom haha. Jag blir tokig på mig själv!
 
Antways, snart blir det middag med mitt hjärtegull och därefter skall jag slå mig ner framför let's dance!

Barnmorskan

Hej på er!
Inatt har jag sovit helt okej, antagligen på grund av att kroppen var slut efter ullaredstrippen hihi. Jag känner mig fortfarande helt tillfredsställd över allt som inhandlades! Nu skall jag bara tvätta klart det sista och sedan kommer fokus att ligga på BB-väskan. Spännande!
 
Idag skall jag till barnmorskan klockan ett. Kommer bli mysigt att få mäta magen och lyssna på bebis hjärta hihi. Hoppas lilla liten mår bra och har växt ordentligt!




Välkommen vecka 32

Hej på er!
Idag gick vi in i vecka 32 (31+0). & för varje vecka som går så känner jag hur magen bara blir tyngre och tyngre och bebis sparkar mer och mer upp mot revbenen. Men det är ganska hanterligt, dock inte när mini slår på blåsan, DET gör ontontont. Men här har ni i alla fall veckans magbild!
 


Bebisinköp på Ullared

HEEJ VÄNNER!
Nu är jag hemkommen ifrån Ullared igen, puh. Jag är numera 4081 kronor fattigare, med värk i fötter, ben och rygg, men jag har precis allting som behövs inför bebis ankomst! Woho. Så himla värt varendaste krona. Det enda som köptes som INTE var till bebis var 12 stycken underlägg till mig och Robin, en kartong med Redbull, några paket ölkorv samt ett paket med delikatessbollar till herrn. Så nu har vi precis allt, förutom några dreglisar som skall köpas in på Ikea. Men det är ingen brådska hihi.
 
Oj vad snabbt vi var där tänkte kanske ni, men eftersom jag bor i Vallda/Kungsbacka så tar det bara knappt en timme att åka ner! Så vi gick runt mellan kvart över nio och kvart över tolv ungefär. Helt lagom och speciellt nu när jag är på tjocken! Men nu skall jag ringa min gubbbe och sedan ta en välförtjänt powernap. Kram på er!


Ullareeeeeed

Hej godingar!
Nu är jag till och med uppe med tuppen på mina lediga dagar! Hihi. Nä men idag är det ju dags för ULLAREEEEED med mina två älsklingar! Så himla kul. Åsa är här och hämtar mig om några minuter och sedan blir det upphämtning av Sara med. Jag har skrivit världens lista på alla bebisprylar som behövs och som möjligtvis finns att köpa där. Så himla kul, jag är taggad till tusen! 
Efter idag kommer det kännas så jäkla befriande att veta att nästan allting är ordnat inför bebis ankomst (beroende på hur mycket jag hittar där). Åh så spännande! Ha en fin dag alla så hörs vi av senare idag.
 


Kisseschema

HEEEJ!
Tänkte berätta om mina dagar lite, med början från kvällen faktiskt för att ni skall förstå haha.
 
21:00 går jag in och borstar tänderna och kissar
22:00 går upp och kissar
22:30 kissar en sista gång innan jag somnar
02:30 gå upp och kissar
04:00 gå upp och kissar
05:30 klockan ringer och jag fixar iordning mig för jobb, och kissar
06:30 kissar innan jag åker hemifrån
08:00 kissar efter lite kaffe på jobbet
11:00 kissar igen 
12:00 kissar innan jag går från jobbet 
14:00 kissar när jag kommer hem
16:00 kissar efter min powernap
18:00 kissar innan middagen
19:00 kissar efter maten
 
Och så börjar det om. Om och om och om igen. Jag gör inget annat än att kissa haha. Hur mycket kan man ha i sig liksom?
 

Mina älsklingar igårkväll hihi.

Grattis söstrami

Hej på er!
Idag fyller världens absolut finaste syster år. Tänk om jag inte hade haft henne i mitt liv, hur tusan hade jag klarat mig då? Du är min klippa och absolut bästa vän. Jag älskar dig!
 


Äppeljuice craving

Hej på er!
Har sovit helt okej inatt för er som undrar. Förhoppningsvis kan det hålla i sig fram tills bebis vill komma ut hihi. Önsketänk!
 
Idag blir det jobb mellan halv åtta och tolv. Sedan skall jag hem och bara ta det lugnt och vila upp mig inför imorgon då det är dags att göra ullared! Kommer bli så himla kul!! Längtar väääldigt mycket. Har inte varit där på över ett år nu hehe. & då hamnade ju kvittot på en väldigt hög summa! Usch. Men nu är det bara dags för bebisgrejer.
Just nu, omnomnomnom.

Mysfaktor

Hej finisar!
Hittade mina älsklingar förut. Kartonger är tydligen supermysiga att sova på!
 


Möte med Sebastian

Hej på er! 
Idag har jag haft en jättebra dag. Det känns jätteskönt att bara jobba halva dagar nu. För då är jag sysselsatt och kan gå hem och vila på eftermiddagarna.
Idag efter jobbet träffade jag en gammal jobbarkompis och åt lunch. Vi gick till I love pizza och tjötade i en timme. Sedan var han tvungen att gå tillbaka till jobbet och jag begav mig av hemåt igen. 
 
Nu har jag sovit en stund på eftermiddagen och jag kan inte fatta att det är så ofantligt svårt att vakna varje gång! Helt galet. Idag kom jag åtminstone upp i tid igen men harregud vad det tog tid haha. Mer än såhär händer inte idag, jag skall bara ta det lugnt. Imorgon börjar jag halv åtta och på torsdag blir det ULLARED!

Semla till frukost

Hej finisar!
När klockan ringde tio över fem i morse så trodde jag helt seriöst att det var ett skämt. Vill någon mig illa? Haha. Jag har aldrig haft problem med att gå upp tidigt innan, tills jag blev på tjocken! 
 
Så nu sitter jag och äter frukost tillsammans med Åsa och Sara hihi. Idag är Sara på bättre humör, speciellt efter att ha fått äta sin semla nu till frukost! Haha. Knäppskalle. Idag slutar jag elva och har en planerad lunch med sebbe, mysigt! Vi har inte setts sedan han slutade på jobbet buhu. Så det kommer bli mysigt.
 


Första arbetspasset

Hej godingar! 
Nu är jag äntligen hemma efter att ha gjort mitt första arbetspass på över en månad. Det känns finfint! Jag jobbade mellan halv nio och ett, eftersom jag nu går på halvtid hela mars.
 
Jag fick i alla fall en hel del fixat idag! Min semester är godkänd, schemat håller på att ändras till halvtid och föräldraledigheten är inplanerad med hjälp av min schemaläggare! Så himla smidigt och bra. Så nu känner jag att jag har mycket mer koll på läget vad gäller jobbet hihi. Men nu skall jag faktiskt ta en liten powernap för jag är dödstrött. Ligger även och myser när liten har hicka i magen haha. Mammas älskling!




Min suris

Hej fina!
Att jag inte sköt mig själv i morse när jag var tvungen att gå upp klockan sex! Hujedamig. Jag tvättade håret direkt och när jag reste på mig så gick det nog lite för fort... Jag fick världens blodtrycksfall så jag fick sätta mig pladask på golvet och andas lite. Usch!
 
Men nu är jag på jobbet och har precis försökt fixa iordning lite inför min kommande mammaledighet. Då förhoppningsvis så hinner allting bli klart. Jag har varit på vår stackars planerare hela morgonen haha. Nu sitter jag och Sara och äter lite frukost hihi. Hon surar som fan när hon är hungrig! Gullefjun.


Lite födelsedagsfirande

Hej fina!
Sitter fortfarande hemma hos familjen Pålsson. Vi är på kalas eftersom Lisette fyllt år och Christoffer fyller år på fredag, så lite firande idag blev det allt! Vi har ätit fantastisk god mat, efterrätt och fika. 
 
Om en stund blir det hemgång och då skall jag fixa iordning inför min jobbdag imorgon hihi. Så himla kul! Äntligen göra något annat än att krypa på väggarna hemma. & dessutom tjäna lite pengar haha. Det behövs! Vi hörs mer imorgon.


Datenight med Robin

Hej godingar!
En liten redogörelse över gårdagen kanske är på sin plats? Det började med att Robins pappi körde in oss till Göteborg och vi gick in i en klädesbutik som Robin alltid levererar paket via jobbet. Ägaren är nämligen väldigt förälskad i Robin och kallar honom för sin fästman haha.
 
Efter det gick vi en snabbis till vasagrillen och delade på en kebabtallrik (eftersom tjockisen var hungrig). Sedan gick vi till avenyn och satte oss på Evas Paley. Robin drack en öl och jag mumsade på en kardemumma muffin. Jag hade vid denna tidpunkt fortfarande inte den blekaste aning om vad vi skulle hitta på. 
 
Vi begav oss längre upp på avenyn och efter att ha svängt ner på en tvärgata så kommer vi fram till Lorensbergsteatern! Det visar sig att Robin köpt två biljetter till Familjen Addams. Harregud så exalterad och glad jag blev! Jag nämnde för min älskling så fort det gjordes reklam för föreställningen att jag hade velat se den. & det kom Robin såklart ihåg. Det var verkligen SÅ JÄVLA BRA. Alltså, gå bara och se föreställningen för det var så jäkla bra!!!

Ja lyckligare har jag nog inte sett ut på länge hihi. Jag var så nöjd efter att vi varit där men tror ni att det tog slut? Nejnej. Robin hade även beställt bord på Ottmania, en restaurang med turkisk mat. Så himla gott! Bra mat, bra service och min fina älskling som sällskap. 
 


Så efter att ha blivit behandlad som en prinsessa hela dagen så somnade vi gott tillsammans hemma. Jag har verkligen hittat mannen i mitt liv. Han är så fantastiskt fin mot mig och skämmer bort mig på detta sätt. Jag vet att han kommer bli världens bästa pappa till vårt barn och det finns ingen jag älskar så mycket. Hur kunde jag hitta dig? Robin är mitt allt i hela världen, & ja det kanske låter klyschigt. Men så känner jag. Jag skulle inte klara mig en sekund utan honom vid min sida. Jag älskar dig!

En perfekt dag med min man

Hej på er fina!
Igår hade jag en fantastiskt fin dag tillsammans med min älskling. Dock har jag lovat honom att inte skriva här på bloggen vad vi gjorde. Inte än! För vi skall nämligen på kalas sen och han vill att hans nära skall få ha lite is i magen hihi (förlåt Elain och Lisette!!!!). Jag kan däremot tala om att dagen var helt perfekt på alla sätt och vis och vi hade hur trevligt som helst.
 
Idag känner jag mig däremot bakis. Vi kom inte alls hem sent igår och jag somnade vid elva. Ändå har jag huvudvärken från helvetet och vill bara slänga täcket över huvudet igen haha. Jaja, men det kommer upp ett inlägg senare idag om gårdagen i alla fall! 
 


Wish me luck

Hej godingar!
Nu är det på gång. Robin och hans pappa har hämtat soffan och tagit hem den. Just nu sitter vi i bilen och skall lämna tillbaka kärran till Robins farmor. Sedan bär det av. Vart vi nu skall... JAG ÄR SÅ NERVÖS. Jag tycker att det är så himla läskigt med överraskningar!! Wish me luck fina ni.
 
 

Hello March

Hej fina!
Mars. Kan ni fatta eller? Det är redan den första mars och snart är det bara två månader kvar tills beräknad bebis hihi. Som jag längtar!
 
Robin är iväg nu och skall hämta våran soffa tillsammans med svärfar. Själv skall jag försöka fixa iordning mig lite för Robin har nämligen planerat en heldag för oss två inne i stan. DOCK har jag inte den blekaste aning om vad vi skall göra. Han har varit minst sagt förtegen och vägrar att lämna ut några hemligheter till mig hihi. Så jag skall vara liiiite finklädd (mer än vardag som han uttryckte sig) och vi skall åka vid tolv ungefär. Så himla spännande!! Så det kan hända att uppdateringen idag blir väldigt låg. Kram på er!
 


Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.