www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sista maj

Hej godingar!
Hur står det till med er? Själv är jag så otroligt trött så det finns inte haha. & ändå har jag det så himla bra i jämförelse med många andra med spädbarn. Anton är så himla duktig och sover väldigt bra om nätterna. Han vaknar en gång per natt och sedan tidigt på morgonen. Så inatt var han vaken vid tre och sedan vid sex igen. Men jag menar, det kunde ju varit värre? Peppar peppar. Dessutom tror jag nu att hans mage har börjat fungera lite bättre. Han har ju haft sån himla magknip och haft så ont om kvällarna. Men nu har vi bytt flaska, ersättning och ger honom både Sempers magdroppar och miniform. Så nu är det på väg åt rätt håll!
 
Appropå så är det den 1 juni imorgon. JUNI! Kan ni förstå det eller? Vart tog maj vägen egentligen? Jag tror mest att jag gick runt i en dvala dagarna innan hjärtat kom till världen och därefter har jag levt i min lilla bebisbubbla. & nu är det redan juni imorgon. Jag blir nästan rädd! För det innebär att på tisdag så är lillfisen redan en månad gammal! Hur är det ens möjligt? Han har blivit så stor och är redan med på ett helt annat sätt. Vad skall ni förresten hitta på i sommar? Antons lista är fullproppad.
 
3 juni: Första studenten.
10 juni: Farbror Boff har bal.
11 juni: Farbror Boff har skolavslutning.
7-10 juli: Danmark och Lalandia med farmor, farfar, faster och farbror.
18 juli: Första bröllopet.
26 juli: Morbror fyller 25.
 
& någonstans här under sommaren/sensommaren skall jag även försöka klämma in ett dop för lilleman. Så det blir en hel del att göra nu i sommar hihi. Men det kommer bli så mysigt! ♥
 
 
En dag gammal liten prins. Hur kan du redan om några dagar vara en hel månad? Det är ju inte klokt. Mitt hjärta svämmar över av all kärlek till dig ♥

Älskad faster

Godmorgon fina ni!
Under två dagar så har Antons faster varit hos oss och myst. Det är så himla tacksamt att hon orkar kolla lilleman och hjälpa till så att hans stackars mamma får vila lite. Som nu! Jag skall sova lite medan dom myser i soffan. Helt perfekt hihi.
 
Igår träffade jag även mina älsklingar Sara och Åsa. Vi fikade och tog en promenad med vagnen! Så himla behövligt för min del. Tänkte försöka ta en promenad idag med! Anton älskar ju att sova i vagnen så det är perfekt. Idag händer inget mer än att vi skall ta det lugnt och vistas i solen hihi. Kram på er!
 

Så snäll när han sover hihi <3

Onöjd bebis

Hej vänner!
Natten alltså. Lilleman har varit så himla onöjd. Han vaknade vid två och åt men somnade inte om förrän vid halv fem skulle jag tro! Sedan blev det lite mat igen och därefter började processen om. Han låg och gnydde, spottade ut nappen, gnydde mer, skrek, och höll sin mamma vaken helt enkelt. Så huvudvärken idag är verkligen på topp hehe. Men what to do?
 
Just nu ligger Anton i sitt gym medan jag dricker mitt morgonkaffe. Han pratar och pratar och om en stund skall vi bege oss till BVC för en ny vägning och mätning. Så himla spännande! Sedan blir det nog en promenad har jag bestämt. Ha en fin dag alla!
 


Grabbkväll

Hej fina ni!
Jag är så ledsen att bloggen hamnar lite i skymundan nu, men det är så mycket att komma in i nu i början med lilla Anton. Vi försöker att lära oss alla hans signaler och behov och det är inte lätt skall ni veta! Han utvecklas ju hela tiden med och ändrar sitt sätt att visa vad han gillar och inte.
 
Igår hade Anton en grabbkväll tillsammans med sin pappa, farfar och farbror. Hans farmor, faster och jag befann oss hela dagen hemma hos gammelfarmor Gunnel för att hjälpa till under hennes tillställning. Hon firade nämligen att hon varit sömmerska i 55 år, så jag var fotograf och Elain och Lisette kökspersonal hihi. Så himla kul!
 
Idag är det ju även mors dag och det känns helt fantastiskt att det äntligen är MIN tur att få ett grattis! Heltokigt. Är jag mamma liksom? Har inte Anton alltid funnits? Skämt å sido. Vi har varit och fikat med tjocka släkten på espresso house och bara myst här hemma. En helt perfekt mors dag och en bra avslutning på helgen.


Anton och Olivia

Hej godingar!
Igår hade vi en jäkla värme må jag säga. Det var varmt och kvavt och det gick knappt att vara uppe hos oss på grund av värmen. Så jag och Anton slog oss ner med babygymmet nere hos hans morfar och bonusmormor! Där var det svalt och skönt för lilleman.
 
På eftermiddagen så kom några vänner till pappa och Elisabeth på besök och även deras dotter och 6 veckor gamla barnbarn Olivia. Så Anton hade sin första date med sin framtida kompis hihi. Så mysigt! Sedan blev det godmiddag och massa bebistjöt med Idah.


Ingen sömn inatt

Godmorgon vänner!
Ja, från mig och Anton åtminstone. Ongen har ju vägrat att sova inatt, typiskt! Han verkar ha varannan-dag syndromet. Eller så beror det på värmen, att det har varit så sjukligt varmt ute och han sovit mestadels utav dagarna. Han har halvslumrat hela natten och vaknat och gnällt, vägrat somna om och vise versa. Han somnade äntligen vid fyra, trodde jag men vaknade lika fort igen vid sex. Men vi somnade tack och lov om igen vid sjutiden och då sov han till halv elva!!
 
Så idag skulle vi egentligen lunchat med mamma men det fick ställas in för att återställa sömnlagret lite. Nu ligger lilleman i sitt babygym i bara blöja och pratar med sina vänner igen. Det är verkligen sjukt varmt idag med! ♡
 

Den här grimasen ♡

Pannkakor och kaffe

Hej fina ni!
Idag har jag och Anton haft besök av Antons farmor och faster. Vi har ätit pannkakor och druckit kaffe. Dessutom har Elain fått vara barnvakt och Lisette hjälte mig att packa ihop och bära upp grejer ifrån vårt gamla sovrum på nedervåningen hihi. Så nu är det ganska tomt där nere! Men fanken vad mycket spritflaskor det är som skall bäras upp. Men det får bannemej Robin lösa hehe, för jäklar vad tungt det blir. 
 
Men nu har farmor och faster åkt hem och Anton ligger i sitt babygym som han testar för första gången idag. En sån hit! Han älskar att ligga där och prata med sina små vänner haha. Så skönt att slippa bära runt på honom hela tiden, för nu kan jag faktiskt göra lite nytta här hemma samtidigt som han är nöjd. Har någon haft samma problem med en mammig bebis? ♡
 


Snäll bebis

Hej godingar!
Inatt har lilleman varit så snäll mot sin mamma! Oja. Han åt vid nio igårkväll och somnade bums efteråt. Vi var trötta så vid tiotiden lade jag och Robin oss också. Jag var allmänt grinig eftersom jag hade så satans ont i bröstet & jag var säker på att Anton skulle vakna om bara någon timme.
 
Klockan tre ville han ha mat första omgången, andra vid sju och sedan vid halv tio. Så himla skönt att få sova ut! Även om det inte blir konstant sömn så är det ändå väldigt länge hihi. Så nu är jag nöjdis! ♡

Mjölkstockning

Hej fina ni!
Första dagen själva hemma. Hua vilken dag! Lilleman har verkligen visat sig från sin sämsta sida idag. Han VÄGRAR att somna. Jag blir tokig! Han har riktigt mycket magknip idag och är inte alls nöjd över situationen. 
 
Dessutom har jag fått världens mjölkstockning i höger bröst under natten så jag har SVINONT. Jag masserar och handpumpar var och varannan timme men det släpper bannemej inte! Jag blir tokig. Nu känner jag mig varm dessutom så skall försöka vila lite om Anton bara vill somna. Det får bli en långdusch sen när Robin kommer hem helt enkelt!
 

Mammas surpelle♡

Två veckor senare

Hej fina ni!!
Idag blir Anton 2 hela veckor! Hur är det möjligt? Tiden bara rusas iväg och imorgon börjar livet som mammaledig på riktigt. Robin börjar jobba igen och jag blir hemma själv med lillhjärtat. Men som tur är så kommer fina Julia hit och myser med oss hihi. Som jag saknat henne! Så första dagen ensam blir helt okej ändå skulle jag tro.
 
Nästa vecka skall jag även försöka att boka in en dag som jag kan göra mina fransar hos Elin i Varberg! Längtar så efter det med. Mer då? Jo vi var ju hos BVC igår och lilleman har gått upp till 3960 gram nu! Stora killen. Han har allts ökat med 200 gram på en vecka. Duktiga prinsen! Men nu blir det läggdags. Godnatt!


Morgonmys

Godmorgon kära ni!
Hur mår ni idag? Själv känner jag mig helt utslagen. Igår kom familjen Pålsson och Helena  hem till oss samt två nära vänner. Vi gjorde hemmagjorda hamburgare som vi grillade och det var så himla gott! Lilleman var dock ganska ledsen halva kvällen på grund utav magen, men somnade tack och lov gott efter ett tag. Han fick mat vid halv ett, halv fyra och halv åtta! Det känns ändå helt okej.
 
Han har varit vaken en stund med pappsen så att jag skulle få sova lite till men han blev otröstlig så nu ligger han och sover hos mig hihi.


Promenad i solen

Hej fina ni!
Jag är så ledsen över den dåliga uppdateringen, men det är fullt ös här hela tiden. Igår körde vi hem Lisette på morgonen, sprang in en snabbis på Ikea och sedan storhandlade vi på Coop.
 
Väl hemma så blev det sen lunch, strax efteråt kom två nära vänner förbi och vi kollade på hockeyn som gick på fyran! Killarna drack öl och rökte cigarr. Anton hade riktigt ont i magen och var väldigt ledsen stora delen av kvällen, stackarn. Idag får vi ytterligare besök av några vänner så då vaknas middag för hela slanten! Men det kanske kommer upp något mer inlägg senare.
 
Nu skall jag bara dricka upp mitt kaffe och sedan skall jag och Antonbus ut på en promenad i solen. Kram på er!
 

Lillkillen i sin fina mössa ♡

Faster och Anton

Hej godingar!
Sorry för den glesa uppdateringen, men min datorsladd är trasig och jag har inte överdrivet mycket tid över för att skriva nu med en liten kotte som behöver all min uppmärksamhet. 
 
Idag har vi varit hemma hos min mamma och visat upp lilla Anton! Det blir tyvärr så när vi bor en bit ifrån varandra. Men hon blev alldeles frälst och tyckte att han var världens finaste kille hihi. Så himla mysigt! Lisette var även med och nu sitter vi alla fyra här hemma och tittar på hockeyn på fyran. Själv är jag helt slut och imorgon vankas det handling och promenad med vagnen. Ha en fin kväll!
 

Såhär trött är faster och lilleman för tillfället hihi.

Bilder i efterhand

Här kommer lite bilder i efterhand hihi. Anton träffar sin yngsta morbror för första gången och bästa mormor! Mormor var så nöjd så. Första barnbarnet som är pojk!
 
 

Besök utav BVC

Hej godingar!
Igår var ni över 300 personer som läste min blogg. Helt otroligt! Vilka är ni alla? 
 
Som ni märker så gapar det lite tomt här för tillfället. Min datasladd har flippat så jag kan inte dela med mig av alla fina bilder som vi tagit under dagarna. Men förhoppningsvis så är det problemet löst snart!
 
Idag fick vi hembesök utav BVC. En fantastisk kvinna kom hem och pratade med oss och vägde lilla Anton. När vi lämnade BB så vägde han 3640 gram och idag hade han gått upp till 3750 gram! Sån duktig kille. Vi pratade en hel del om amningen och det kändes skönt att se på vågen att det faktiskt gett resultat att hålla igång det. Trots all smärta i början! Men nu skall jag fortsätta att strosa runt här hemma. Robin skall iväg och träna om en stund så då blir vi själva här hemma hihi ♡


Nästan 300 besökare


Alltså ni är ju helt fantastiska! Nästan 300 personer har läst min blogg idag. Wow. Tänk vad en liten bebis kan dra mycket uppmärksamhet till sig hihi. Godnatt fina ni!

Förlossningsberättelse

En liten förlossningsberättelse kanske är på sin plats?
 
Egentligen så började det redan den 5 maj. Jag kände lite molande värk hela dagen fram emot magen och jag kunde inte somna på natten alls. Jag vandrade runt, ringde förlossningen och kollade vad jag skulle göra då jag haft en liten blödning samma dag. Avvakta och ta en dusch fick jag till svar eftersom värkarna inte var regelbundna och någon gång runt 01.30 lyckades jag somna om.
 
Den 6 maj vaknar jag tidigt av att jag fortfarande känner av den här molande värken. Den tilltar mer under morgonen så vid 12:00 bestämmer jag mig för att ta en dusch och sedan går jag och lägger mig. Vid tretiden vaknar jag av att den molande värken övergått till lite mer ihållande smärta. Inget att oroa sig över tänkte jag, för jag skulle ju ändå gå över tiden som förstföderska.
 
Vid 16:00 så åker jag med pappa till Apoteket för att hämta ut mer medicin, på vägen ner i bilen börjar jag känna att vafanken, nu börjar det ju kännas på riktigt det här. Vi svänger förbi pizzerian och på vägen tillbaka hem så påpekar jag att smärtan tilltagit.
"Du borde nog ringa hem Robin nu" får jag till svar. Jahaja, det kan jag ju göra men jag skulle ju ändå inte föda barn än men jag gör väl det då. Han får tala om på jobbet imorgon att det var falskt alarm. & från att jag kommit hem och ätit halva min kebabrulle så eskalerar smärtan något otroligt. Värkarna börjar helt plötsligt att komma mer regelbundet.
Pappa ringer till mig och frågar om jag har ringt till förlossningen. Nejnej det har jag ju inte, för det är bara falskt alarm ändå. Värst vilket tjat det skall vara. Men jag får väl göra det då! 
Mitt i denna meningen så är det precis som att något klickar till i magen och det bara forsar vatten ur mig.
 
Oj. Efter ett väldigt olustigt toalettbesök och ett samtal till Varberg så börjar jag äntligen förstå att bebis nu är på väg. Om ett tag så är min lilla älskling äntligen ute! Själv börjar jag tycka att det är väldigt spännande. Jag har ont men jag vankar runt här hemma och känner hur det pirrar i hela magen av upphetsning. Elain kommer förbi och även pappa och Elisabeth kommer upp. Här börjar jag dock få väldigt ont, värkarna ändrar karaktär ytterligare och helt plötsligt är jag inte alls lika nöjd över situationen. Robin kommer hem hyfsat fort och till slut kastar jag nästan in honom i bilen för att jag vill åka iväg.
 
 
Efter en tokig bilresa på ca tjugo minuter där jag kastar ur mig min kebabrulle i en påse, så blir jag blir välkomnad med öppna armar hos förlossningen på Varbergs sjukhus. Dom har inte alls mycket att göra och dom ser nästan direkt hur ont jag har. På med CTG för att kolla hur bebis har det i magen och se hur mycket värkar jag har. Barnmorskan som jag har då gör första undersökningen och säger att jag är öppen 2 cm. TVÅ YNKA CENTIMETER. Att jag inte nitade henne. Jag hade så otroligt ont och jag blev så himla besviken över att det inte hänt mer. Barnmorskan bestämmer att jag skall få lite morfin mot smärtan, men när hon kommer tillbaka igen efter en stund (jag har ingen tidsuppfattning över själva händelseförloppet på sjukhuset) så berättar hon att hjärtljuden på bebis har sjunkit rejält. Så något morfin blir det inte tal om! Däremot tas lustgasen fram.
 
 
Jag blev hög som ett hus av lustgasen. & den hjälpte mig otroligt bra med värkarna i början, fastän jag inte rikigt hängde med i svängarna när jag skulle andas in i den. Eftersom effekten alltid kommer lite efteråt och jag tyckte att jag hade värkar konstant. Här någonstans blir det skiftbyte i personalen med. Så två nya barnmorskor kommer in till min undsättning. Jag blir undersökt igen, jag är nu öppen 4 cm och det sätts en elektrod på bebis huvud för att hålla koll på hjärtljuden. Jag får mer och mer ont och ber om att få ryggmärgsbedövning. Själva bedövningen kändes inte över huvud taget. & för er som inte vet så är jag extremt spruträdd. Kruxet var däremot att ligga stilla med kutad rygg samtidigt som man har värkar och bara vill dö. Därefter kändes situationen helt okej igen, det gjorde ont men inte så ont som jag haft innan. Efter ännu en undersökning så visar det sig att jag är öppen 8 cm. 
 
 
Efter bara en liten stund, kanske några minuter, kanske mer, så känns det helt plötsligt som att jag måste springa till toan och göra nummer två. Det var ganska häftigt, för kroppen ville genast börja krysta. Efter ännu en undersökning så är jag öppen 10 cm men med en liten liten kant kvar. Vi testade att ställa mig på flera olika ställningar för bebis ville inte riktigt rotera sig nedåt. När klockan var 23:36 så fick jag börja krysta ordentligt. & harregud vad man tar i! Det var skönt att få trycka på, fastän det gjorde otroligt ont. Men mellan värkarna så kunde jag slappna av och hämta nya krafter. Här någonstans börjar jag förklara för Robin att nej, den här varelsen kommer ALDRIG att komma ut. Bebisen har nog fastat mellan mina ben haha. Precis efteråt fick jag känna huvudet när det var halvt ute och 23:54 kommer min son till världen med en riktig jäkla flodvåg. Vattnet var alldeles grönt på grund av all avföring i vattnet. Så det första jag gör är att be om ursäkt till barnmorskan som fått allt vatten över sig.
 
 
Världens finaste och mest perfekta lilla pojke kom upp på mitt bröst. Det är en sån häftig känsla! Så fort barnet är ute, så släpper allt. Alla känslor tar över och man glömmer direkt hur ont man faktiskt haft alldeles innan. 
 
 
Medan jag låg med lilla gubben mot mitt bröst så fick jag två bedövningssprutor mellan benen och därefter blev jag sydd på två ställen. Alltså hade jag spruckit, men det var bara 1 cm åt något håll och 2 cm åt något annat håll. För mig var det väldigt avlägset, jag låg ju och tittade på det finaste som någonsin skapats.
 
 
Robin var ett sånt fantastiskt stöd under hela förlossningen. Han påminde mig hela tiden om att försöka andas och slappna av fastän jag hade ont. Han pussade på mig, baddade min panna med blött kallt papper, lät mig klämma sönder hans hand och fastän jag var spydig och taskig så stannade han kvar hos mig hela tiden. Jag hade inte klarat mig en sekund utan honom där hos mig. När jag påpekade att det aldrig skulle gå så stöttade han mig och förklarade att det snart var över, snart var våran bebis hos oss. När jag var som mest rädd så sade han hur mycket han älskade mig och att jag var duktig och han till och med andades med mig i krystvärkarna. Jag har verkligen blivit välsignad med två av världens finaste killar på denna jord.
 
 
 
 
 
 
Så om jag skall summera hela förlossningen så är jag riktigt nöjd. Jag var livrädd över att behöva ta ryggmärgsbedövning, men det gjorde jag ändå. Jag var livrädd för att spricka, vilket jag gjorde. Jag var livrädd över att behöva bli sydd på grund av att spricka, men detta klarade jag galant också. Allt med hjälp av Robin och den fantastiska personalen på Varbergs sjukhus. Mina två barnmorskor var helt fantastiska och stöttade mig och var väldigt lugna. Dom förklarade hela tiden vad dom gjorde med mig för att inte skrämma upp mig och både klappade och kramade om mig när det var som jobbigast. Jag är så tacksam! Jag fick en otroligt positiv upplevelse av min förlossning och det är jag så tacksam för.
 
Det var alltså såhär det gick till när Anton Pålsson kom till världen. Min och Robins son.
Mer älskad än såhär kan man inte vara ♥

Släktingträff

Här kommer lite bilder i efterhand vänner! Här fick Anton träffa sin äldsta morbror för första gången och de flesta ifrån Robins släkt. Han fick även träffa sin andra favorittant! 
 
 

Nedkissad

Hej godingar!
Livet är verkligen härligt. Hur har ni det? Själv har jag precis ammat, blivit nedkissad av lilleman och fått sova flera sammanhängande timmar under natten. Mitt stora hjärta erbjöd sig att mata lilleman inatt vid ett, så innan jag somnade så pumpade jag ut en hel massa mjölk som Robin sedan fick värma upp. Sedan ville inte Anton ha mat igen förrän vid sexsnåret. Så jag är helnöjd!! Så nu ligger Robin i sängen och vilat ut.
 
Idag kommer det för övrigt en hel massa människor hit för att träffa Anton för första gången. Så det blir lite tårta och fika. Men först skall familjen nog bege oss till affären och handla lite hihi.
 

Morgongos ♡

Tant Sara och gudfar Andreas

Hej fina ni!
Här är lite bilder ifrån när Anton fick träffa en utav sina tanter och sin blivande gudfar för första gången hihi. Så himla mysigt att få visa upp våran lilla prins!
 
 

Bilder i efterhand

Hej fina ni!
Här kommer lite bilder i efterhand. På vägen hem ifrån BB idag så åkte vi till Robins mormor och morfar för att visa upp lilla liten. Eftersom dom bor på vägen hem och inte riktigt kan ta sig hem till oss så blev det perfekt att slå ihop två flugor i en smäll. Så nu har Anton fått hälsa på en utav sina gammelmormors hihi.
 
 

Hemma från BB


Hej vänner! Ser ni min goding eller? Nu är vi hemkomna ifrån BB vilket känns både läskigt och helt fantastiskt. Det är nu som livet verkligen börjar! Hur kan man må såhär bra? Man har verkligen ett rus i kroppen, trots sömnbristen och ömma bröst och ont mellan benen. 
Anton Pålsson. Livet har helt plötsligt fått en helt ny mening  ♡

Bilder i efterhand

Hej godingar!
Här kommer lite bilder i efterhand. Den här eftermiddagen kom Antons farmor och farfar samt morfar och bonusmormor på besök. Så himla kul att få visa upp våran skatt för lite familjemedlemar. Äntligen! ♥
 
 

Bilder i efterhand

Hej fina ni! 
Här kommer lite bilder i efterhand. Här är min lilla fis inte ens ett dygn gammal! Tänk vilken lyckobubbla vi levde i på BB. Ingenting annat i hela världen existerade! ♥
 
 

Han är äntligen här!

Hej fina ni!
Som ni kanske förstår så är det något som har hänt! Igår eftermiddag åkte jag och Robin in till varbergs sjukhus och 23:54 föddes våran son på 3700 gram och 53 cm lång. En hel liten klump fylld av kärlek. Han är helt fantastisk! Mer om detta kommer såklart senare när vi har landat lite mer. Så uppdateringen kommer att vara låg ett tag framöver ♡


Ingen tur inatt

Godmorgon vänner!
Ingen tur för min del inatt, eller, ingen bebis rättare sagt! Jag hade väldigt ont från och till fram till klockan ett inatt, då blev det lugnare och jag kunde till slut somna av ren utmattning! Puh. Men nu ligger jag här i sängen och har molande värk ner mot magen, så vette sjutton vad det är som håller på att hända. 
 
Katterna går just nu bananas i vardagsrummet och jag funderar starkt på att kasta ut dom!!! Vi bestämde ju oss för att ha som inne första tiden nu på övervåningen men dom blir ju helt galna = jag blir galen. Men vi får väl se helt enkelt.
 


Förvärkar

Godkväll kära ni!
Nu skall jag och mina förvärkar försöka gå och sova lite. Jag försökte mig på att kolla på hundraåringen tillsammans med Robin, men det gick sådär. Kunde inte riktigt koncentrera mig, så lite ont har har jag faktiskt. Så vem vet? Bebis kanske kommer inatt om jag har tur!
 
/trötter

Äntligen helt fixerad

HEEEJ!
Idag är det lite hopp om livet igen. Jag var ju hos barnmorskan förut vid tre och bebis är ÄNTLIGEN FIXERAD! Woho. Inte konstigt att jag haft sånt jäkla ilande och tryck nedåt på sistone. Jag har ju gått som en jäkla tok och behövt hålla i mig i väggar haha.
 
Så nu kan bebis egentligen komma precis när som helst. Jag har känt av ryggen lite idag vid svanken och lite molande värk mot magen, så något är ju förhoppningsvis igång. Inget mer blod idag dock! Barnmorskan trodde att det var livmodertappen som börjat göra sitt och då blir det ofta små blödningar.
 
Så nu skall jag bara ta det lugnt, ligger och tittar på Frozen och om en stund så slutar Robin jobbet hihi. Längtar så efter honom!


Flyttar in köket

Hej på er godingar!
Ingen bebis och inga känningar. Jag har hållt på att fixa iordning här hemma hela förmiddagen. Jag diskar och diskar och diskar, jagmenar, vi har ju haft alla våra prylar nere i källaren i snart 2 år. Så det behövdes diskas i maskin ordentligt! Men det tar ju sin lilla tid som sagt. Jag har även packat upp bebis alla grejer som skall stå inne i tvättrummet (det är där vi har skötbädden). Skall visa er någon dag!
 
Om en timme skall jag vara hos barnmorskan för att kika på lilla bebis! Sedan MÅSTE jag till Apoteket för att hämta ut min medicin, verkligen ett måste. Så nu har jag slängt i mig några knäckemackor med ost så lilla bebbo är nöjd hihi.
 


Slemmis gick nog

Godmorgon fina ni!
Hur mår ni? Själv har jag sån jäkla huvudvärk på ena sidan av ansiktet, usch! Igår var det fullt ös medvetslös igen. Hela dagen gick åt till att packa upp en massa i köket och sedan handla på kvällen! Fy fan säger jag bara.
 
Mitt i allt tror jag att en del av min slempropp gick, för plötsligt var bindan full med blod, vilket inte har hänt sedan jag hade mens senast! Snacka om att bli skakis haha. Allt eftersom dagen fick så fick jag mer och mer ont i svanken och mensvärk framtill. Dock avtog detta efter några timmars vila i sängen. Jag som verkligen var helt säker på att det var något på gång haha. Jaja. Hur mår ni? Är allt bra?
 

Här kommer bebis att sova första tiden med oss i sovrummet hihi <3

Flytt hela dagen igår

Hej fina ni!
Förlåt för den absolut sämsta uppdateringen någonsin i världshistorien. Bebbo har inte kommit ut än för er som undrar! Vi flyttade dock igår hela dagen så jag har inte haft en sekund över att skriva någonting här. Samma gäller idag när jag har packat upp så mycket som möjligt i köket, vardagsrummet och för lilla bebis! That's it. Så jag skriver helt enkelt lite mer imorgon när jag får tid över hihi. Kram på er

Det fick bli en pizza

Hej fina!
När jag var hos läkaren så tyckte hon att jag skall äta mindre onyttigt (eftersom man lägger på sig som mest nu) och försöka gå ut och gå mer för att starta förlossningen! Så, jag slängde helt enkelt i mig en pizza till middag idag haha. Riktigt gott! Nä men så blir det ibland. Imorgon blir det däremot gröt och kvarg till frukost, lite mer nyttigt hihi. 
 
Nyss var jag och Robin ute och satte in bilbarnstolen i saaben med. Dessutom satte Robin på hjulet till vagnen igen med, efter att äntligen ha lagat det hihi. Så kom ut nu lilla bebis!
 


Inte förrän måndag

Hej hjärtan!
Nu har jag sovit middag mellan halv tre och halv fem. Så himla skönt!
På vägen hem förut så stannades det för att köpa in det allra sista inför bebis ankomst (som skall med i BB-väskan). Jag köpte två nappar för nyfödda, tandborste, tandkräm, duschtvål och annat till mig och Robin. Så nu slipper vi tänka på att komma ihåg en massa småsaker när det väl är dags. Fick även tummen ur och kokade napparna innan de packades ner i väskan! Så egentligen är det bara kameran som skall med och den står ju helt nyladdad och bara väntar på att få åka med hihi. 
 
Men som sagt, bebis får gärna komma först på måndag! Då har vi antagligen rivit det mesta på övervåningen och förhoppningsvis flyttat upp lite grejer! 
Komsi komsi nu mammas lilla hjärtegryn!

Tillväxtultraljud

HEJ PÅ ER!
Sorry för den dåliga uppdateringen. Jag var ju på ett tilläggsultraljud klockan elva i förmiddags. Läkaren mätte fostervattenmängden då de trott att jag haft för mycket. Men det var inte alls särskilt mycket mer än "normalt". Fick även reda på att jag har förhöjda gallsyrehalter vilket leder till den förbaskade klådan som jag har på hela kroppen. Så nu har jag fått tabletter utskrivna för det med!
 
Mer då? Jo lilla hjärtegrynet var hur fin som helst i magen och läkaren uppskattade vikten till ca 3500 gram! Sen kan det skilja ca 500 gram upp eller ner, men det är ändå en normalstor bebis enligt henne. Så det känns helt okej! Dessutom tror hon att bebis kommer i helgen eller strax efter helgen. Så nu är det bara för mig att upp och gå så är bebis snart ute hihi. Det känns som ett lyckorus i kroppen nu!
 


Fler blir strykta

John-John Kristenson - 19 april, pojk
Mamma Johansson - 23 april, pojk
Marika Tóth - 23 april, pojk
Elisabeth Sandahl-Bäwer - 25 april, flicka
Viktor Ohzol - 26 april
Markus/lillebror Karlsson - 27 april, pojk
Sanna Andersson - 28 april, flicka
Annemaj/faster Kristenson - 28 april
Tina Bertlin - 29 april
Sari Persson - 1 maj, flicka
Bertil Engstrand - 1 maj, flicka
Sebastian Martinez - 2 maj, pojke
Tobias/storebror Karlsson - 2/3 maj, flicka
Pappa Sandahl-Bäwer - 3 maj, flicka
Anna Pettersson-Ek - 3 maj, flicka
Jennifer Säll - 4 maj, flicka
Erzebeth Frank-Axelsson - 4 maj, pojk
Britt/gammelmormor Hansson - 4 maj, pojk
Carolina Åhsberg - 5 maj, pojk
Jag - 5 maj
Jennifer Magnusson - 5 maj, pojk
Jacueline Johansson - 5 maj, flicka
Åsa Sundberg - 5/6 maj, flicka
Elain/svärmor Pålsson - 6 maj, pojk
Elin Ström - 6 maj
Lisette Pålsson - 6 maj, flicka
Lotta/syster Johansson 6/8 maj, flicka
Sara Engström - 7 maj, flicka
Catharina Agaeus - 8 maj, pojk
Jennie Fredriksson - 9 maj, pojk
Christoffer Pålsson - 9 maj, flicka
Alexandra Nygren - 9 maj, pojke
Pernilla Persson - 10 maj, flicka
Emma Holmgren - 10 maj, flicka
Fredrik Magnusson - 10 maj, pojk
Robin/pappa Pålsson - 11 maj
Annika Andersson - 11 maj, pojk
Linda Johansson - 12 maj, pojk
Anna Eriksson - 13 maj
Louise Gyllensvärd - 13 maj, flicka
Julia Gustavsson - 14 maj, flicka
Christian kvant - 16 maj, flicka

Välkommen vecka 40

Hej hjärtan!
Klockan ett slängde jag mig i sängen igen och sov till halv tre hihi. Med tanke på hur dåligt jag sovit inatt så behövde jag nog det. Förhoppningsvis så påverkar det inte sömnen inatt bara!
 
Idag gick vi för övrigt in i vecka 40 (39+0) och det är bara 6 dagar kvar till beräknad födsel. Det är så himla ofattbart och jag kan knappt förstå det. Bebis är ca 48-52 cm lång och väger strax över 3,5 kilo. Tror dock att min loppa väger lite mer än så haha. 
Imorgon skall vi på tillväxtultraljud och titta på hur mycket fostervatten som skvalpar runt i magen! Det skall bli så mysigt att få se lilla bebis igen. Det var verkligen längesen nu! & nu är ju liten helt färdig hihi. Längtar så!
 

Rätt månad

1maj2014.
Det är ju inte riktigt klokt! Vi är nu inne i rätt månad och inte bara rätt år. Nu är mini beräknad om 6 dagar. SEX DAGAR! Vad i helskotta liksom?
 
Robin är ledig idag och är nu uppe och målar för fullt på övervåningen. Han menar på att taket faktiskt kommer att bli klart idag. Äntligen! Sen skall allting bara rivas ner, all plast och allt täckningsmaterial som är uppe. Lite städning på det och sedan är det fritt fram för oss att flytta upp!! Dock tror jag ju som sagt att bebis hinner komma innan dess ändå. För innan vi kan riva så måste färgen lägga sig i rummet (eftersom vi sprutmålar så osar det i hela rummet), så först på lördag kan vi börja med rivningen!
 
Själv har jag inte kunnat somna på hela natten, jag somnade först i morse vid sju när jag kröp upp hos Robin. Sedan sov jag ända till elva! Dock är jag fortfarande extremt trött. Men idag skall jag försöka bädda om i sängen och ta mig en välbehövlig dusch hihi.
 

Älskar att vi har ett helt paket med dessa i frysen! Hihi. 
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.