Hjälpa mormor med flytt

Hej fina vänner!
Den här helgen har varit fullspäckad från lördag morgon till söndag kväll vill jag lova. Det har varit väldigt svårt att hinna med bloggen, men vad skall man göra? Livet kallade lite. 
 
Lördagen började med att vi åkte hem till Antons mormor för att hjälpa henne att flytta. Som tur är så var det inte så långt mellan lägenheterna, fortfarande i samma område. Så det tog många timmar innan vi blev klara med allt flyttande! Det bjöds på gofika och bröd som Alexandra hade ordnat med. Direkt efter flytten skyndade vi hem för att byta kläder och åkte sedan hem till Johan och Jenny för middag och mys. Så himla trevligt! Vi åt potatisgratäng med rådjur som Johan skjutit, styckat och tillagat själv. Så häftigt! & gott som bara den.
 
Igår så var vi hemma och Antons farfar kom hit. Han och Robin ordnade med belysningen här hemma och dom började vid tio och var inte klara förrän klockan var åtta på kvällen! Vi åt hemmalagad pizza och då även tillsammans med Elain och Lisette. Sedan gick vi och lade oss tidigt eftersom Robin började fem i morse ♥
 
 

Kommentarer
» Olini.blogg.se

Vilken fin blogg du har!

Svar: Tack snälla du! ♡
Emma Johansson

2014-10-14 // 11:13:14
URL: http://olini.blogg.se/
» Susanna Maria J

Så himla söt han är!!

Svar: Tack snälla!! ♡
Emma Johansson

2014-10-14 // 11:34:46
URL: http://oslofru.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback