www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Trettionde september 2014

Hej fina ni!
Idag har det varit fullt ös medvetslös. Anton har börjat sova bra igen! Tack och lov, jag trodde faktiskt inte att jag skulle klara fler nätter utan sömn. Dagen började inte som jag hade velat! Klockan tio skulle jag vara med Anton på Kungsbacka bibliotek med mammagruppen och när jag skulle på bussen (som jag för en gångs skull valde att ta) så knör sig en dam med sin dubbelvagn före och jag får inte plats. Bussföraren ber om ursäkt och ja, det är ju inte hans fel att bussarna har så lite plats för barnvagnar.
 
Robin fick köra mig och efter att ha träffat alla fina bebisar igen så åkte jag in till Göteborg och hälsade på på jobbet hihi. Alla blev så glada (av dom jag kände igen haha). Anton kräktes på sina tanter och var allmänt nöjd. Nu är vi på väg hem för att ta det lite lugnt!
 
 


Världsfin



Trött och utplånad.

Hej fina ni! 
Jag är död. Helt slut. Trött och utplånad. Vet ni varför? Jo idag har jag och Anton varit hemma hos hans två kusiner. En elvaåring och en tvååring. Ha! Fullt ös medvetslös HELA dagen. My tog beslag på Anton i princip hela dagen, medan Neah tog beslag på mig! Mina gullungar. Dom är verkligen mitt allt här i livet, jag är så lyckligt lottad som får ha my, Neah och Anton i mitt liv (även om det tar på krafterna ibland hihi).
 
Vi åkte för övrigt kollektivt hem till min syster idag och Anton var så duktig! Tåg och spårvagn. Det var så spännande att han somnade! Med andra ord, inte spännande alls.
 
Så nu ligger jag utslagen i sängen och skall läsa lite. Om jag ens kommer igenom en mening haha. Hoppas hoppas att Anton vill sova hela natten nu och är lika trött som jag!

Säljer min bebis

Hej fina ni!
Jag tänkte sälja min bebis, någon som är sugen? Nä men fan, jag vill ha tillbaka min gamla snälla sovande bebis. Som det är nu så vaknar han i princip varje till varannan timme HELA jäkla natten. Därav den låga uppdateringen för jag är så himla trött nu om dagarna. Jag går runt med konstant huvudvärk! BLÄ.
 
Mer då? Jo igår kom Robins mamma och syster hit och pysslade om honom lite. Sedan gjorde vi absolut ingenting! Egentligen skulle jag åkt till Ullared idag med Elisabeth och hennes mamma men eftersom jag inte sov något inatt så orkade jag inte följa med. Så nu skall jag ta mig en glass och bara dö!

Vilken natt och dag

Hej fina ni!
Vilken natt det har varit och vilken dag. Därav den sämsta uppdateringen idag. Jag somnade vid tio, blev väckt av Robin vid tolv eftersom han mådde förjäkligt, somnade om och blev väckt av Anton vid två, vi somnade om och sedan ville Anton äta vid fyra. Så var tredje timme ungefär har jag varit vaken inatt, woho!
 
Robin tvingade jag iväg till vårdcentralen igår och gissa vad? Han har världens öroninflammation! Så nu käkar han penicillin i en vecka. Men men, nu kollar jag vidare på paradise hotel och snart blir det läggdags ♡

Körkortstillstånd

Hej vänner!
Idag har vi inte gjort många knop här hemma. Robin är fortfarande jätteförkyld och jag känner mig kass i halsen med. Vi fick åka en snabbis till affären och köpa lite förnödenheter nu när vi inte mår bra. Tack godegud att det dessutom är löning på torsdag!
 
Vad mer? Jo jag fick äntligen mitt körkortstillstånd idag. Efter mycket om och men så dök det till slut upp. Nu skall bara Robins handledartillstånd dyka upp med så kan vi äntligen börja övningsköra hihi. Jag är supertaggad att få mitt körkort nu! ♡

Läsa bok

 
Godkväll kära ni!
Anton ligger redan och sover. Han har haft fullt upp ikväll med att läsa sin bok "Vem där?". Han älskar den. Boken prasslar nämligen och det är såååå spännande. Jag och Robin skall strax äta lite chokladpudding och sedan blir det nog bara att slappa framför TV:n innan läggdags. Men eftersom vi båda mår sådär så lägger vi oss nog tidigt ikväll. Hoppas ni haft en bra dag ♥

Sjukstuga

Hej fina vänner!
Harregud så vi mår idag. Robin är hemma från jobbet, han har ont i halsen och har tappat rösten, har ont i öron och huvud och inte sovit alls inatt. Själv känner jag bara hur halsen gör mer och mer ont. Usch! Jag vill inte vara sjuk igen. Det var ju inte alls längesedan jag var superförkyld. Så peppar peppar blir det inte värre utan går till det bättre istället.
Som tur är så är Anton på sitt vanliga glada sprudlande humör! Min goding. I förmiddags fick Anton potatis och majpuré och han var vrålhungrig idag med. Han börjar uppskatta maten mer och mer nu, inget utspottande utan han bara ler och smaskar hihi.
 
Vad mer då? Nä ingenting speciellt. Vi har läst lite Alfons Åberg och tittar nu på olika Asterix och Obelix filmer. Så himla mysigt. När tittade man på det senast liksom? ♥
 
 

Huvudvärk

Hej vänner.
Vilken dag. Har haft en sån jäkla huvudvärk hela dagen. Egentligen skulle jag och Anton på kalas hemma hos min kusin men det fick vi skippa idag. Men jag skall försöka åka hem till henne nu i veckan istället. 
 
Ikväll har jag fått natta både Anton och Robin. Han börjar tidigt tidigt imorgon och kunde inte somna. Så jag fick klappa lite på honom och hålla om honom! Stackarn har ont i hela kroppen. 
För övrigt så fick Anton lite päronpuré till gröten ikväll och han riktigt attackerade skeden haha! Min plutt ♡

Innebandycup

Hej vänner!
Idag har jag, Anton, Antons farmor och faster befunnit oss på Alelyckan hela dagen. Det har varit korpen-kupp i innebandy och Antons pappa har spelat! Första matchen gick super men sedan förlorade dom alla matcher haha. Dock så blev alla pucklade på ordentligt! Antons gudfar blev slängd i backen två gånger, farbror Patrik med, farfar Marcus blev nedputtad och ja, ni förstår ju. Usch! Men vad gör väl det en vacker dag?
 

Här har ni Skrapet. Vad säger ni, är tröjorna rosa eller lila? Hihi.

Anton och Olivia

 
 
Alltså hur fina är inte dessa små bebisar? Lilla Olivia och Anton. Jag känner på mig att dom kommer att ha det väldigt roligt tillsammans under sin uppväxt, och det känns så himla bra i mitt mammahjärta. Att ha en vän som bor en bit bort, men som gör att det blir ännu roligare att träffa! Dom verkar trivas väldigt bra tillsammans redan nu och jag hoppas verkligen att det håller i sig. Våra fina barn ♥

Antons händer och fötter

Hej fina ni!
Det har varit extremt låg uppdatering idag, men det beror mest på att Anton har varit lite gnällig, jag har hjälpt till med lite ärenden åt pappa och så har vi haft besök utan Idah och söta lilla Olivia! Jag har inte träffat Olivia sedan hon var bara några veckor och jisses, hon är såååå fin! Man bara smälter. Hon och Anton har bekantat sig med varandra hela kvällen och delat på både leksaker och napp hihi. Gullfisar! Nu ligger han helt utslagen i sängen och jag med.
 
Imorgon skall pappa Robin, farbror Patrik, farfar Marcus och gudfar Andreas spela innebandycup och då skall vi vara med vid sidan om och heja! Hihi. Godnatt ♡
 

Här har ni Antons händer och fötter ♡

Grattis tant gudmor!

Hej vänner!
Idag har Anton två personer som han känner som fyller år. Den ena är hans gudmor Åsa och den andra är hans morbrors sambo Alexandra! Stort grattis ifrån oss.
 
Idag har jag, Anton och Elisabeth varit en stund på kungsmässan och fikat. Vi kikade runt i lite affärer och sedan åkte vi hemåt igen. Imorgon skall vi träffa Idah och söta lilla Olivia! Såååå kul. Olivia är ju en månad äldre än Anton hihi.
 


Anton igår

 
Godmorgon vänner!
Ser ni min lilla prins? Så fin var han igår när vi åkte hem till hans mormor. Min sötnos. Man smälter ju när man ser honom. Däremot var han inte lika gullig inatt när han ville gå upp redan klockan två och böka! Så vi bytte blöja och han fick flaskan och sedan somnade han som en stock. Typiskt! Så idag är jag riktigt trött.
 
Idag blir det bara att ta det lugnt och inte göra något speciellt alls! Vänta på bättre tider ungefär haha. Fast Anton har ju inga problem i världen så för honom spelar det ingen roll. Just nu är hans ända problem att behöva ligga på mage och inte få någon hjälp utav mig hihi. Så elak mamma! ♥

Badbebis

Hej fina vänner!
Hur har ni det? Idag tidigt i morse så kom Åsa och Sara hit på frukost. Vi hade en hel del snack att gå igenom eftersom vi är såna jäkla skvallertanter hihi. Så vi satt här hela förmiddagen och bara tog det lugnt. Vi gjorde lite avtryck av Antons händer och fötter och jisses vilket pill det var! Först skulle vi göra någon deg och sedan hälla i gips och låta det stelna. Så jag har nu stått ikväll och försökt skära till dom så att dom kommer ner i ramen, vilket var ÄNNU pilligare. Men det blir nog helt okej! Nu har vi i alla fall hans avtryck hihi. Så mysigt!
 
På eftermiddagen så åkte jag, Anton och pappa hem till mamma för att hälsa på lite. Medan pappa umgicks med min lillebror så gick jag och mamma hem till Madde och tittade på hennes små valpar! Alltså shih-tzu valpar kan vara något av det sötaste i hela världen! Godegud. Jag blir alldeles stirrig bara jag tänker på det haha. Jag ville packa ner alla och ta med dom hem ♥
 
 
Anton fick sig ett litet bad innan vi åkte iväg till hans mormor.

Tänk vad lycklig du gör oss

 
Min glada luriga älskade lilla fis! Tänk vad lycklig du gör dina föräldrar. Vem kunde ana att det var just du som låg och lurade i min mage? Han har redan fått den där luriga snarthänderdetnågonting-blicken som hans pappa har haha. Älskade unge! Du är hela min värld ♥
 
Nog med kärlekspladder. Sitter och kollar på mitt älskade TV4fakta hihi. Just nu är det Mord ur varje vinkel, sedan kommer De omisstänkta och därefter Kvinnor som mördar. SÅ BRA PROGRAM. Jag har även hunnit äta lite middag (Robin är och hjälper till hos Antons gudfar), och sparade undan potatismos till Anton som jag nu fryst in. Så nu blir det bara slapp hela kvällen! Det blev inget besök hos mamma idag, utan det blir imorgon på eftermiddagen istället hihi.

Äldst av alla bebisar

Hej godingar!
Jag har precis lagt Anton i sängen för att sova lite. Vi har varit på våran första mammaträff och det var såååå mysigt! Anton är äldst av allihopa hihi. Även om det bara är några dagar imellan men ändå! Min stora pojke. Det var 9 stycken pojkar och 1 endaste liten tös. Så kul!
Nu är han i alla fall färdigmatad och har aldrig somnat så snabbt någonsin. Så jag skall passa på att sova lite med.
 
Imorgon skall jag hem en stund till mamma ♡
 


Valvakan

Hej vänner.
Låg uppdatering idag! Jag har mått sådär. Min mage är verkligen ur funktion för tillfället. Jag försöker tackla min panikångest men det är jäkligt svårt just nu. 
 
Idag kom i vilket fall min lilla bebis hem igen! Som jag saknat honom. Imorgon skall jag trotsa all ångest och gå till optikern klockan tolv och sedan på handledarkurs klockan fyra. Godegud hur skall det gå?
 

Följer för tillfället valvakan. Känner mig som 90 bast haha!

Partner in crime


Nu är den här morsan redo! Strax åker jag och min partner in crime hem till Åsa för lite födelsedagsfirande ♡

Rent åt helvete

Hej fina ni!
Hur står det till? Själv är det lite sådär. Min panikångest är rent ut sagt åt helvete och det är så jäkla jobbigt. Jag vet inte riktigt hur jag skall hantera det. Det är så jäkla störande och jag blir bara ledsen.
 
Om en stund kommer Elain och hämtar Anton för senare skall vi hem till Åsa för att fira hennes födelsedag. Så för tillfället sitter jag och kollar på Noah, SÅ BRA FILM. Har ni möjligheten så se den! ♡
 


Tacos och chokladpudding

HEEEJ vänner!
Idag har jag städat, städat och städat. Vid tretiden kom Sara förbi för lite bebisgos och sedan åkte vi en snabbis till kungsmässan och köpte en superfin present till Åsa hihi. Sedan kom även Patrik förbi och vi åt tacos tillsammans och chokladpudding till efterrätt! Omnomnom. Så himla himla gott.
 
Imorgon blir det lite mer städ. Sedan kommer Antons farmor och hämtar honom eftersom jag och Robin skall iväg och fira Åsa som fyller år nästa torsdag hihi. Förra året när vi firade Åsa så var Anton bara en liten ärta i magen! Helt galet ♡
 

Dansken hänger lite med Patrik haha.

Mådde skit inatt

Godmorgon kära ni!
Anton vaknade vid halv sex och ville äta lite och nu sover han fortfarande. Han gnällde lite så att jag vaknade och sedan sov han vidare haha.
 
Igår blev det inte mycket bloggande. Jag hade en riktig skitnatt själv och mådde förjäkligt. Så Anton blev kidnappad av sin farmor och faster hela dagen. Själv hann jag åka till MVC och skaffa mer p-piller, åka till Apoteket, rösta och handla. Så det blev en lång dag! 
Så denna fredag får spenderas med att städa och sedan köpa present med Sara på Kungsmässan hihi ♡
 


Lilla prinsen

 
Godkväll!
Idag blev det fiskgratäng till middag och resterna mixade jag ner till puré och frös in till Anton. Skall bli så kul att låta honom testa! Även om det är lite tidigt så är det ändå bra att ha i frysen hihi. 
Just nu ligger Anton och sover i sin säng. Han fick lite gröt till kvällsmat och ersättning efter det. Han hade otroligt kul med gröten ikväll, han fick hålla skeden själv och han träffade perfekt när han skulle äta! Hihi. Mammas duktiga lilla prins! ♥

IKEA Kållered

Hej fina ni!
Vilken varm dag det blev. Här i Halland så hade vi klass 1 varningar för regn och åska under veckan men jag vetesjutton vart det tog vägen haha! Men tur är väl det. Fast det är ju bara att vänta på höstvädret och kylan känns det som.
 
Jag, Elisabeth och Anton var en snabbis på IKEA Kållered förut. Jag köpte en ny stol till Anton och köpte in lite mer handdukar till hemmet (vi har nästan inga), & så fick det bli en handduksbadrock till Anton med! Helt klart okej. Jag köpte för en gångs skull bara det som stod på listan! ♡
 

Anton är för stor för sin newborn liggdel till tripptrappen nu och tripptrappen är lite för stor för honom, så vi kör nog med denna upp till året och så blir det tripptrappen efter det hihi. Vad tycker ni?

På gymmet igår

Godmorgon vänner!
Igår förmiddag var jag och Åsa på gymmet. GYMMET, JAG! Fattar ni eller? Första gången sedan jag var gravid. Dessutom körde jag lite intervaller på bandet för att börja få upp konditionen igen. Jag gick snabbt i fem minuter och sprang sedan tre minuter och höll på så i en halvtimme. Helt okej start!
 
Mer då? Jo medan jag var på gymmet så var Elisabeth ute och tog en timmes promenad med Anton. Han sov så gott hela tiden hihi. Det är så skönt att Anton klarar av att vara med andra än mig och Robin. 
Eftersom Anton börjat vakna vid 3-4 tiden flera nätter i rad nu så testade vi att ge Anton några skedar gröt i samband med ersättningen. & han sov bannemej till halv sex! Så gröt kommer det bli om kvällarna hädanefter ♡
 

Det här hittade jag och Robin när vi skulle lägga oss igårkväll hihi, mina gullgrisar ♡

Första smakprovet

Hej fina ni!
Vet ni vad? Igår fick Anton för första gången testa fast föda. Det blev potatis och majspuré som han tyckte var supergott. Det var precis som att han alltid har ätit mat haha. Lillfisen! Det var så himla kul! Jag trodde att han skulle göra massor av roliga miner men han bara log ♥
 
 

BVC-besök 4 månader

 
Min lilla älskling är inte så liten längre. Han har gått upp över två kilo sen senast haha. Plutten! Mammas stora kille, tiden går så himla snabbt. Nästa BVC-besök blir det vaccination igen ♡

Min godbit


Alltså den här lilla godbiten, tänk vad mycket kärlek du ger mig ♡♡

Bakis gubbe

Hej fina ni!
Hur har ni det? Själv har jag en väldigt bakis man som redan ligger och snarkar i sängen. Han var inte jättefräsch när han kom hem haha! Dessutom börjar han ju vid fem imorgon så han behöver väl kompensera med lite sömn från igår.
 
Imorgon händer inte speciellt mycket. Jag skall försöka börja dagen med en morgonpromenad eftersom förkylningen börjar försvinna nu. Sedan skall Anton på sin 4-månaders kontroll på BVC! Så himla spännande hihi
 


Strumpor i håret

Godmorgon vänner!
Vilken underlig natt det har varit. Klockan tre inatt gick hundarna bananas på nedervåningen och skällde så mycket att jag vaknade här uppe. Jag hade då inte stängt in dom i sovrummet eftersom dom alltid sover där ändå!
Själv blev jag lite skraj och fick för mig att någon försökte bryta sig in i huset, men jag sprang ner ändå och tittade och allt verkade normalt. Konstigt haha.
 
Så nu sitter jag och tittar på TV och längtar tills alla kommer hem igen, speciellt mitt fyllo till man som varit ute och festat hela natten i Helsingborg med jobbet. Woho..... Så med tanke på hur döförkyld han var innan han åkte lär han ju vara bra gnällig när han kommer hem igen.
 

Såhär blev lockarna efter att jag strumpade håret ♡

Helt ensam

Godkväll kära ni!
Nu ligger jag nedkrupen i sängen och skall sova. Det känns jätteobehagligt att inte Robin ligger bredvid i sängen och samtidigt veta att pappa och hans fru inte är hemma här under heller.... Uh! Snacks om att jag blir mörkrädd när jag är själv. Tack gode Gud att jag har Anton!
 
Ikväll har jag ätit tacos, godis, haft hundarna på besök här uppe och sträckkollat på desperate housewives! Skönt med egentid ♡
 


Anton fyra månader

Hej fina ni!
Vet ni vad? Idag blir Anton hela fyra månader. Det är ju inte klokt! När blev du så stor min älskade onge?
 
Han har hittat både händer och fötter, vilket han gärna visar upp för mamma och pappa. Han tar tag i sina fötter och rullar över på sidan hihi. Han kan vända sig från mage till rygg och ibland från rygg till mage! Ler man mot honom så får man ett stoooort leende tillbaka, och har man tur så får man ur honom ett litet skratt med. Det är som ljuv musik för öronen! 
 
Han kan även hålla i leksaker själv och älskar att tugga på precis allt. Händer är supergott! Det kliar nog lite i hans tänder med för nu dreglar han för fullt. Han är fortfarande världens snällaste bebis. Skriker bara om han inte får maten tillräckligt snabbt eller är övertrött alternativt sjuk. Han sover mellan åtta och sex vilket är helt okej för min del, för sedan somnar han om till åtta! Min duktiga kille. Det är säkert mycket mer som han kan eller har börjat med som jag inte kommer på nu, men han är helt fantastisk ♡
 


Morgonmys

Hej fina ni!
Inatt har jag sovit helt okej. Anton har sovit fantastiskt som vanligt! Vi var uppe vid halv sju och åt och sedan sov vi igen till halv nio hihi. Så skönt!
 
När vi kom upp så hittade vi Lisette i soffan spelandes lite Diablo! Så hon fick en bebis som nu hjälper till att spela lite hehe ♡
 


Hemsk dag

Hej fina ni!
Efter att ha spenderat halva dagen inne på toaletten (utan kräks) så känner jag mig alldeles utmattad. Jag hade verkligen inte klarat mig utan Lisette! Puh. Som tur var så mådde jag lite bättre nu under eftermiddagen så jag fick i mig yttepytte med mat. Jag och Lisette lagade flygande Jacob till Robin, som för övrigt har blivit superförkyld. Men han skall ju iväg till Helsingborg imorgon med jobbet, så han får ta det lugnt helt enkelt.
 
Alldeles nyss så testade jag och Lisette den så kallade strumpmetoden för att göra lockar i håret. Så istället för att använda spolar eller locktång så använder man sig av strumpor för att rulla håret. Så nu skall vi sova med detta i och imorgon skall man få världens lockar! Haha. Vi får väl se hur mycket som trillar ut nu under natten? Men det är ändå en kul grej! Funkar det så är det ju toppen! Någon som har testat detta tidigare? Typ Sara? (som vet allt om mode/hår/smink hihi). Men med tanke på att min mage fortfarande är lite halvtokig så skall jag alldeles strax gå ut med hundarna och sedan sova ♥
 


Ceer up, it's friday

Hej på er.
Fyfan vilken dag och fyfan för hur jag mår. Jag har hängt inne på toaletten från och till sedan tolv. Jag mår så himla illa! Förstår ingenting, vart kom det här ifrån helt plötsligt? Jag är alldeles bubblig i magen och vill kräkas. Men att kräkas är det värsta jag vet, så jag vågar inte. USCH. Jag vill bara gräva ner mig. Antingen så kommer jag att kräkas, eller så kommer jag att vänta ut det. Om det inte är magsjuka såklart! Då lär det komma upp.
 
Tur i oturen (för mig) är att Lisette är här och har hand om Anton. Världens snällaste! Jag hoppas inte att det är magsjuka, för jag vill inte smittas! Jag hoppas att det är något som stör min mage för tillfället bara, eller att det är förkylningsbakterien som bråkar. Suuuuuck! Men kräks jag så skickas Lisette hem direkt och Robin får stanna hemma i helgen. Punkt slut ♡
 


Bilder ifrån dopet

Hej fina ni!
Här har ni lite bilder ifrån Antons dop, andra delen är när vi är i lokalen ♥
 
 

Bilder ifrån dopet

Hej fina ni!
Här har ni lite bilder ifrån Antons dop, första delen är när vi är i kyrkan ♥
 
 

Egentid

Hej fina ni!
Nu ligger jag i sängen och skall sova. Robin är och tränar så jag har haft lite egentid ikväll! Anton lägger ju sig redan vid åtta så lite tid har jag allt haft för mig själv!
 
Idag har Åsa varit här och myst med oss. Vi har sorterat bland alla doppresenter och jisses vad mycket fint Anton fick! Tack snälla alla. Men nu blir det sängen ♡
 


Exakt ett år sedan


För exakt ett år sedan fick vi reda på att det växte ett litet mirakel i min mage. En liten ärta som sedan kom att bli Anton. Det är så himla häftigt. Då kunde jag aldrig ana den kärleken som man känner för sitt barn. Redan i magen, och tusen gånger om när liten väl är ute! Detta var en utav mina bästa dagar i livet ♡

Bara ta det lugnt

Hej fina ni!
Vad har ni för er? Igårkväll var Anton otröstlig och ledsen när vi var hemma hos Elain och Marcus. När vi kom hem somnade han däremot som en stock och har sovit ända till halv åtta.
Däremot vaknade jag vid tre och hostade som en dåre, så jag fick lägga mig inne i gästrummet. USCH! Men nu är jag vaken tack och lov och försöker att bara vila.
 
Så vad mer? Vi skall inte göra något speciellt idag. Bara ta det lugnt och förhoppningsvis träffa Emma och Fredrik idag med hihi.
 

Min sjuka lilla älskling ♡

Besök från Västerås

Hej godingar!
Dagen började med presentöppning för Robins del, bebismys med Anton (som för övrigt mår mycket bättre idag). 
Vid halv tolv dök två vänner ifrån Västerås upp hos oss för lite mys. Vi har strosat runt i Kungsbacka, på kungsmässan och sedan ätit godmiddag hemma hos Robins föräldrar. Så himla mysig dag! Men nu är vi trötta och Anton ligger redan och snarkar högt i sin säng.
 
Bilder ifrån dopet kommer självklart upp här i bloggen i sinom tid. Först måste jag bara ta hand om min sjukling till son och bli av med min förkylning själv. Godnatt kära vänner ♡
 


Tusen grattis min älskling


Idag fyller världens absolut finaste pojkvän/sambo/fästman/pappa år. Tusen grattis till dig min älskling! Du är min klippa här i livet, mitt allt. Jag älskar dig så ofantligt mycket ♡
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.