www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Robins första arbetsdag

Hej fina ni!
Idag har det bestått av jobb för min del. Dessutom var det Robins första arbetsdag idag efter sju månader hemma! Hihi. Anton har spenderat dagen hos sin farmor då dagmamman är ledig på måndagar. Men imorgon kör vi inskolningsvecka nummer två!
 


Semestern slut

Godmorgon mina vänner!
Idag är första arbetsdagen för min del efter fem veckors semester. Än så länge så har vi absolut ingenting att göra, men det är ju faktiskt söndag. Eftersom jag behövde vara ledig tisdag till fredag så fick jag lägga in denna dagen, och helgen för den delen då det inte ens är min ansvarshelg. Men vad gör väl det? Anton går först alla dagar i veckan. Så det blir jobb imorgon med och sedan är jag ledig i fyra dagar.
 
För övrigt. Igår eftermiddag så började Anton helt plötsligt att gå runt själv, flera gånger och länge! Så nu har antagligen den här spärren släppt och han lär börja gå nu mer och mer. Vi bara stod och log hela tiden, jag och Robin hihi. Våran duktiga kille! 
Men inatt däremot. Då vaknade han vid halv tre och var alldeles otröstlig. Vi vet verkligen inte vad det var med honom, men han hamnade i en sån där ond cirkel med gråt och började hyperventilera och var alldeles okontaktbar. Snacka om att man känner sig handfallen vid sådanna tillfällen. Min lilla älskling. Han fick lite välling och sedan lade sig han och Robin i soffan och satte på Teletubbies för så fort vi gick mot hans sovrum så började han storgråta. Så någonting var det som störde honom.
 
Så nu vet ni hur det ser ut här! Jag slutar jobbet först i eftermiddag och sedan blir det direkt hem för att laga mat. Robin börjar jobba imorgon efter 7 månaders ledighet! Hihi. Så himla spännande. Ha en fin dag ♥
 

Avatar

Hej fina ni!
Som ni kanske förstått så har jag haft ett ganska långt uppehåll med Viktväktarna. Det började strax innan sommaren när min panikångest blev katastrofdålig igen och jag orkade helt enkelt inte fokusera på att äta bra. Så jag har ju självklart gått upp allt igen och ökat midjemåttet.
 
I måndags så började jag däremot stenhårt igen och idag hade jag vägdag. Efter bara fem dagar har jag gått ner 2 kilo och minskat 3 cm runt midjan. Helt okej! Så nu är jag igång igen och det känns helt fantastiskt. 
 

Jag hittade en sida där man kunde göra en avatar av sig själv med sin nuvarande vikt och målvikt. SER JAG VERKLIGEN UT SÅDÄR? Jag vet att man får en skev bild av sig själv när man är överviktig men vad tusan! Är jag verkligen SÅ STOR? Jisses. Det måste verkligen bli ändring på mig själv nu.

Vecka 36


Såhär ser planeringen ut inför vecka trettiosex. Visst blev det fint? Jag är otroligt nöjd som alltid och dessutom har jag och Sara beställt hem lite höstigare klistermärken nu. Med tanke på att sommaren har nått sitt slut menar jag!

Fjärde inskolningsdagen

Godmorgon mina vänner! Hur mår ni?
Själv är vi inne på Antons fjärde inskolningsdag idag. Igår stannade han till kvart över tolv och var med och åt. Idag skall han stanna till klockan två och testa på att vila. Han är så duktig! Varje gång vi frågar om han ska till Susanne så skiner han upp och vill gå direkt haha. Min lilla älskling!
 

Gårdagens fina regnbåge! Lyste upp hela himlen så det var alldeles gult ute.

Andra inskolningsdagen

Hej fina ni!
Anton är ett exemplarisk dagbarn. Igår gick han rätt in och satte sig i lekrummet, skötte sig utmärkt under fruktstunden och hade inga problem med att Susanne hjälpte honom.
 
Idag har han varit lika duktig. Jag var med en halvtimme och sedan fick han vara själv en timme med Susanne och dagbarnen. Så dom har varit ute och lekt i sandlådan bland annat och Susanne skickade en så söt bild till mig! Hihi. Älskade unge.
 


Första inskolningsdagen imorgon

Hej fina ni!
Hur har ni det? Här har det varit lite halvdant väder hela dagen och nu under eftermiddagen så började det regna och åska! Det behövdes kan jag säga haha.
 
Imorgon är Antons första inskolningsdag hos dagmamman. Vi skall vara där klockan nio och vara där i ca 1,5 timme. Jag känner på mig att det kommer gå galant, men man vet ju faktiskt aldrig. Anton kanske förvånar oss alla genom att bli hysterisk! Vad vet vi liksom. Den lilla godbiten har ju växt så otroligt nu under sommaren och fått helt nya idéer för sig. Jag är så himla uppspelt! Det ska bli så roligt att se hur han reagerar imorgon. Lilla hjärtegrynet! Håll tummarna för oss!
 


Vecka 35


Såhär blev planeringen inför vecka trettiofem. Alltså nästa vecka! Jag har inte kunnat fylla i så jättemycket då jag inte riktigt har koll på vad som händer om dagarna. Det enda jag vet är att Anton har sin inskolning tisdag till fredag. Denna veckan har jag använt majtemat ifrån scribbleprintco, jag ÄLSKAR DET. Kommer det ut igen så klickas det hem direkt! 

Hemma!

Mina vänner!
Vi är numera hemma sedan inatt. Vi har haft det helt fantastiskt och jag kommer självklart att uppdatera er med bilder i efterhand. Robin har nämligen hämtat ut min nya datasladd så nu äntligen!!
 
 
 
 


Grekland dag 7

Här kommer lite blandade bilder ifrån våran vecka på Kreta, del 7 helt enkelt. Vi var på samma hotell som förra gången och är absolut supernöjda. Enda skillnaden var att vi hade lilla Anton med oss, och harregud vad duktig han har varit! ♥
 

Grekland dag 6

Här kommer lite blandade bilder ifrån våran vecka på Kreta, del 6 helt enkelt. Vi var på samma hotell som förra gången och är absolut supernöjda. Enda skillnaden var att vi hade lilla Anton med oss, och harregud vad duktig han har varit! ♥
 
 

Grekland dag 5

Här kommer lite blandade bilder ifrån våran vecka på Kreta, del 5 helt enkelt. Vi var på samma hotell som förra gången och är absolut supernöjda. Enda skillnaden var att vi hade lilla Anton med oss, och harregud vad duktig han har varit! ♥
 
 
 

Grekland dag 4

Här kommer lite blandade bilder ifrån våran vecka på Kreta, del 4 helt enkelt. Vi var på samma hotell som förra gången och är absolut supernöjda. Enda skillnaden var att vi hade lilla Anton med oss, och harregud vad duktig han har varit! ♥
 
 

Grekland dag 3

Här kommer lite blandade bilder ifrån våran vecka på Kreta, del 3 helt enkelt. Vi var på samma hotell som förra gången och är absolut supernöjda. Enda skillnaden var att vi hade lilla Anton med oss, och harregud vad duktig han har varit! ♥
 
 
 

Grekland dag 2

Här kommer lite blandade bilder ifrån våran vecka på Kreta, del 2 helt enkelt. Vi var på samma hotell som förra gången och är absolut supernöjda. Enda skillnaden var att vi hade lilla Anton med oss, och harregud vad duktig han har varit! ♥
 
 

Grekland dag 1

Här kommer lite blandade bilder ifrån våran vecka på Kreta, del 1 helt enkelt. Vi var på samma hotell som förra gången och är absolut supernöjda. Enda skillnaden var att vi hade lilla Anton med oss, och harregud vad duktig han har varit! ♥
 
 
 

Packat hela dagen

Alltså det är helt sanslöst. Tjugo över tre inatt så går bilen upp mot Landvetter och tjugo över sex går flyget mot Kreta! Alltså fattar ni eller? Jag fattar verkligen ingenting. Det pirrar i hela magen och jag är livrädd och förväntansfull på samma gång. Räck upp en hand om ni inte gillar att flyga? För det gör inte jag. & nu har jag inte bara min älskade fästman med mig utan även mitt barn. Hua. Men vi kommer ha det helt fantastiskt!
 
Så idag har vi helt enkelt packat hela dagen, och som ni förstår så lär ju uppdateringen bli ganska låg här under dagarna vi är borta. Men nu mina vänner ska jag försöka sova för nu är det inte många timmar kvar tills klockan ringer igen hihi. 
 


Vecka 34

Nu är planeringen klar inför vecka 34. Jag är sååååå nöjd! Det har varit superkul att planera veckan som vi befinner oss på Grekland. Nu är det ju väldigt o-ifyllt med tanke på att jag inte riktigt vet hur dagarna kommer se ut. Men i helheten så är jag riktigt nöjd. Vad tycker ni?

Älskade Eveline

Hej fina!
Min absoluta favorit är här hos oss och har varit det sedan i söndags! Hon har fått så mycket egentid med Anton som hon bara kunnat och även med mig om kvällarna hihi. Jag är så nöjd! Vi har inte setts sedan Antons dop förra året så det var verkligen på tiden nu.
 


Tavla till Mason


Den här fick Mason bland annat i doppresent av oss. Jag har velat visa den ända sedan igår när jag blev klar med den. Vad tycker ni?

Camerona och Johanna

Hej fina ni!
Idag har jag varit på dop för min lilla mini "kusin". Egentligen min kusins son men vi kallar alla för kusiner haha. Så blir det när man är nära inom släkten. Som ni vet så fungerar ju inte sladden till min dator så det kan inte bjudas på några bilder. Däremot tog jag kort på min kamera på Cameron och Johanna!
 

Så himla fina!

Vecka 33

Såhär blev planeringen inför vecka 33 och jag fullkomligt ÄLSKAR hur det blev. Alltså ser ni? Jag älskar färgerna och att jag äntligen får använda mitt beach-kit hihi. Vad tycker ni?


Sushi och bio

Hej fina ni!
Idag har vi fixat här hemma en hel del. Pappa och Elisabeth har ordnat en stor container som nu står på uppfarten och vi håller på och slänger så mycket vi bara kan. Så vi har rensat ut en hel del här hemma som vi nu har slängt. Känns toppen!
 
Jag och Sara hade bokat biljetter för att se minions idag kvart i sex. Innan åt vi lite sushi och harregud vad bra filmen var! Vi skrattade så vi grät. Jag ÄLSKAR minions. Helt klart värd att se på bio!
 


Borås djurpark

Hej finisar!
Idag har vi spenderat dagen på Borås djurpark tillsammans med Antons farmor, farfar, faster, tant Sara och farbror Patrik. Det har varit perfekt väder och jag har fått så himla mycket fina bilder tagna med kameran! Dock har ju min datorsladd slutat fungera så jag måste vänta tills en ny kommer innan jag kan fortsätta att visa lite bilder från förra veckan och från idag! 
 

Här är två bilder som Sara har tagit idag hihi. Tack för lånet hjärtat!
 


Bästa åsa

Godkväll mina fina hjärtan!
Vilken värmebölja det blev idag, alldeles kvavt och till och med vinden kändes tropisk. Håller ni inte med?
 
Idag har jag spenderat dagen med att umgås med bästa Åsa. Vi var ute och letade efter pappa och Elisabeths katt som är borta och sedan åkte vi till kungsmässan en snabbis. Jag fick köpt lite greklandkläder i och med att vi åker om ca 1,5 vecka! Helt galet. Dessutom köpte jag lite blekmedel (som jag sitter med i håret nu för lite slingor) och dessutom fick jag ätit lite sushi till lunch. 
 
Jag, Elain och Lisette fick även plockat en hel burk med färska stora hallon ifrån trädgården innan dom åkte hem efter att ha lämnat Anton, så det har varit en helbra dag helt enkelt. Imorgon blir det Borås djurpark med alla godingar!
 

Såhär såg jag ut efter att ha klippt gräset i två timmar igår!
 


Klickade hem detta


Oooooops! Detta råkade jag klicka hem idag. Har ni sett vad fint?! Alltså wow. Jag längtar så tills det trillar ner i brevlådan hihi.
 


Ont i munnen

Hej fina ni!
Vilken dag. Eller snarare vilken natt! Lilleman har haft såååå ont i munnen. Vid fem i morse fick jag ge honom lite tandis-kräm för att lindra smärtan och när jag känner i munnen på honom så märker jag att en av "huggtänderna" har kommit fram och att han har en superbula mitt på underkäken. Så antagligen är en kindtand på väg. Så det är ju inte så konstigt att han haft ont i höger öra! Lilla hjärtat.
 
Anton somnade i vilket fall om och vi vaknade inte förrän halv tio! Jag rusade ner till hundarna kan jag tala om, stackarna. Dom fick en utgång och frukost och sedan kom Antons farmor och faster och kidnappade honom. Så jag och Robin har hunnit handla och fixa hela dagen. Tvättat har jag med gjort! Så nu har jag legat här nere hos hundarna och tittat på tv i några timmar hihi. Helt okej! 
Imorgon kommer min älsklingsåsa hit och myser lite ♡
 
 


Världens stolaste föräldrar


Idag är vi världens stoltaste föräldrar. Det här är jag och Robin i ett nötskal. Vi älskar att tönta oss och har svårt för att vara för seriösa. Min andra hälft och pappa till min son. Du är allt för mig!
 


Tog sina första steg

Mina damer och herrar! Anton har idag tagit sina allra första steg själv utan att hålla i sig i någonting eller någon. Först tog vi på honom ett par stövlar och bara testade snabbt hemma. Vi blev så chockade men tänkte att det var väl stabilt och lätt med lite för stora skor. Men när vi spenderade några timmar hemma hos Antons gammelfarfar så gick han flera steg fler gånger med lite ramlande i mellan såklart! Mitt mammahjärta är stoltare än någonsin! Så nu skall bara den här sista spärren lossa och jag tror faktiskt att det kommer gå snabbt nu när han har insett att det faktiskt fungerar att gå utan hjälp! Lilla stora älskling. Du är så duktig!




Vecka 32


Igår satt jag och sara och planerade inför vecka 32, alltså nästa vecka. Denna vecka fick gå i temat rosé-guld förutom på lördagen då vi ska på masons dop! Så den fick ha tema i blått med massa supersöta klistermärken från panduro! Dock har jag insett nu i efterhand att jag planerat galet och missat lite. Men det löser sig!
 
Igår släppte dessutom våran favoritshop på etsy ett tema för denna månaden, vilket hon kommer göra varje månad. & jag och sara fick tag på var sitt. SÅÅÅÅÅ fint så jag smäller av. Vad tycker ni?
 


Hello august


Alltså harremingud. Hur kan det redan vara augusti?! Det är ju inte klokt. Från och med måndag så börjar min riktiga semester, nu har jag bara haft föräldradagar i en vecka. Så när augusti är slut så får vi alla vänta en evighet till nästa sommarsemester. & var har sommaren hållt hus egentligen? Tur att jag, Robin och Anton åker till Grekland om 1,5 vecka! Förhoppningsvis så är det liiiiite varmare där än här hemma i Sverige.
 
Jaja jag har för övrigt valt ut 110 bilder av de nästan 900 som togs denna veckan då vi var i Västerås, Linköping och Stockholm. Så första delen av bilder ligger ute nu under den 27 juli. Kika in vetja! 
 


Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.