www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Födelsedagsbarnet


Hur kan det här ens vara samma person? Min lilla lilla mini My har vuxit upp och blivit en vacker tonåring. Jag förstår inte, det går inte att begripa. Idag fyller du tolv år, TOLV! Alltså vart har tiden tagit vägen? Jag trodde att du skulle vara sådär liten föralltid. Det är inte klokt hur mycket jag älskar dig min lilla pyssling. Du är mitt allt!

Stiligaste killen


Har ni sett den här stiliga mannen? Han skall alldeles snart på kalas då hans farfar och bonus gammelfarfar fyller år idag. Själv blir jag ju hemma då jag inte känner mig på topp, som ni redan vet!

Fotografering - del 1

 
Här har ni ett urval av bilder ifrån fotograferingen med min bror och hans sambo. Vi tog över 500 bilder och kunde saka ner det till 100. Så nu har jag plockat ut ett urval här till er! Så himla svårt. Men jag är riktigt nöjd, det var kul och blev både roliga och bra bilder!

Inte lika bra dag

Usch, idag har jag inte haft en bra dag. Jag har mestadels bara sovit och inte gjort mycket alls. Men det är verkligen olika från dag till dag. Igår mådde jag hur bra som helst! Idag har jag mestadels mått illa (vilket startar min ångest för er som inte förstått det). 

Detta är verkligen tröttsamt. Men vad ska man göra? Det är bara att försöka hålla ut tills mitt möte med läkaren nästa vecka. Blöööö.


Mer vattenmelon åt folket!

18 månaderskoll


Min lilla kille är inte så liten längre! En stadig kille på 13 kg. Det märks i ryggen kan jag tala om! Han fick bygga med klossar, måla, titta i en bok och fick en redig okej stämpel i rumpan! Dessutom en spruta i låret med. Men han var så duktig så!

Blandade känslor

Hej vänner!
Hur har ni det?
Idag har jag blandade känslor som tusan. Jag är SUPERGLAD för att min älskling och bästis i vara har förlovat sig! Stort grattis mitt hjärta. Ingen är mer glad än jag, för jag är verkligen överlycklig.

Annars då? Idag mår jag som jag mår. Jag går runt med konstant huvudvärk hela tiden, himla tröttsamt! Men vad ska man göra? Det är bara att härda ut och försöka överleva för tillfället. Blääää!


Dessa sötnosarna klickade jag hem igår hihi. Nedräkning för julafton!

Sjukskriven

Hej finisar!
Inatt hade jag en riktig skitnatt. Riktig jävla bajsäckelnatt. Min panikångest var rent åt helvete, jag spenderade halva natten inne på toaletten. Jag fick några enstaka timmar sömn under morgonen men sedan ringde jag till vårdcentralen och åkte upp till deras drop in. Harregud. När vi hade lagt på luren så började jag storgråta och grät nog i 2,5 timme framåt till jag gick hem igen. Så ja, jag har haft en riktigt jobbig dag med.

Jag blev sjukskriven till den fjärde när jag skall träffa min ordinarie läkare och så får han justera min medicin. Jag fick tillfälligt några andra ångestdämpande som jag kan ta om det blir förjäkligt. Så ja, nu får ni en inblick i mitt liv när det inte är riktigt på topp. Men nu är det bara att försöka klättra upp igen...



Inte många knop

Hej fina ni!
Idag har vi inte gjort mycket alls. Hela förmiddagen var vi bara hemma och gjorde absolut ingenting! Tobias och Therese kom upp och busade runt med Anton. Sedan åkte vi hem till Robins farmor i oskarsberg och åt våfflor! Helt okej. På plats var även Robins föräldrar och syster så lite kvalitetstid med dom blev det också.

Nu skall jag alldeles strax hoppa in i duschen. Imorgon blir det jobb mellan 09:30-18:30. 


Världens finaste fästman.

Sneakpeak


Här har ni en liten sneakpeak på två bilder ifrån fotograferingen med min bror och Therese. Jag är så nöjd och det hoppas jag verkligen att dom är med! Här ser ni två favoriter.

Vecka 43


Såhär höstig och fin blev vecka 43. I love it! Verkligen mina färger så det skriker om det. Snart är oktober månad över och då är det dags för novemberfärgerna men även halloween veckan!

Världens sötaste pumpa


Bild tagen av Antons farmor.

Min prins

Hej fina ni!
Jag är fortfarande trött och seg. Jag är antagligen hemma imorgon med men nästa vecka blir det jobb igen! Men det är bättre att få vara hemma och vila upp sig. 

I morse kom Antons farmor och faster hit och hämtade lilleman för lite kvalitetstid ihop. Så han kommer inte hem förrän i eftermiddag när Robin slutat jobbet. Så nu blir det att kika ikapp på paradise hotel en stund.


Min lilla prins!

Stickat i vinter


Jag har världens snällaste och duktigaste mamma som gärna ställer upp och stickar tröjor till Anton. Titta bara på den här hösttröjan! Helt fantastisk och Anton kommer att vara helt bedårande. Tack snälla mamma och mormor!

Hemsk natt

Hej vänner!
Vilken hemsk natt jag har haft, fyfan. Först är jag förkyld och mår inte alls bra, men jag fick så jäkla ont i ryggen på kvällen. Så jag hoppade runt som en jäkla idiot i sängen tills jag till slut lade mig i gästrummet.
Nu är det mycket bättre men vettefan vad det var som hände? Kanske någon nerv som hamnade konstigt? Jag vet inte. Obehagligt som tusan var det.

Nu sitter jag och kikar lite på TV och har nyligen ätit lunch. Jag är verkligen helt slut känner jag.


Häromdagen hade Robin shoppat åt Anton. Massor med minionkläder hihi.

Sjukis

Blä. Idag när jag vaknade mådde jag skit rent ut sagt. Jag kallsvettas, feber och halsont. Nä, så idag blir det hemma och bara krypa ner under täcket. Jag hatar att må såhär! Hua.



Höstigt väder


Idag har vi bara tagit det lugnt. Varit ute en liten stund och lekt med löven. Anton har plockat en egen hög och satt sedan och pillade för fullt. Nu sitter vi inne och tittar på tåget Thomas och bara vilar.

Ledig dag

Ledig! Wohoooo. Men blev det sovmorgon? Naj. Verkligen inte! Halv sju skulle Anton minsann inte sova en sekund till. Han tokvägrade att somna om efter vällingen så det var bara att gå upp. Vi har tittat på tåget Thomas, lekt med bilar och läst böcker.

Nu har jag precis lagt honom för tidig vila. Han var helt slut och jag med! Så det passar oss båda med en liten förmiddagslur. 



Keep calm

Hej fina ni!
Idag har jag inte skrivit annat än kärleksförklaringar till alla! Haha. Inatt sov jag som en prinsessa. Jag var helt slut igår kväll så jag somnade som en stock (när vi väl fått anton att somna om vid tolv). Jag sov så bra att jag vaknade med världens ryck när klockan ringde klockan nio hihi. Helt okej!
 
Annars har jag bara jobbat från klockan ett idag med. Jag slutar inte förrän klockan tio ikväll och kan ju säga redan nu att den här dagen går i snigelfart. Den verkligen släpar sig framåt. Det känns som att jag redan har varit här i en evighet men inte sjutton får jag sluta för det haha! Det är helt galet. Men imorgon är jag ledig, thank you lord! Men nu skall jag fortsätta här, ha en fin söndagskväll. Smell you later gullgrisar.
 

Jag blir gråtfärdig


Jag har verkligen världens finaste vänner och bara detta får mig att bli helt tårögd. Jag älskar dig!

4 år tillsammans


En bild säger mer än tusen ord. Du är mitt allt och jag älskar dig för all framtid. Tänk så tråkigt vi skulle ha det utan varandra, tack för att du vill vara min.

Håkan Hellström


Ingen är lyckligare än jag. Den fjärde juni nästa sommar är det jag, min bästa vän och Håkan som gäller. Älskade älskade Håkan. Jag spricker av lycka just nu.

Sömnlös natt

Hej fina ni!
Vilken hemskt jobbig natt jag har haft. Jag har inte kunnat sova för fem öre, kudden har känts obehaglig hur jag än legat och dessutom har jag haft en galen halsbränna. INTE KUL. & inte nog med det så har dessutom Sven försökt ta upp all plats i sängen så antagligen har jag ingen näsa kvar idag. För den gillar han ju att tugga på tydligen! Ja, ni vet ju hur det är.
 
Så idag är jag trött som tusan. Jag började jobba klockan ett och slutar inte förrän tio ikväll. Anton och Robin spenderar dagen hemma hos hans föräldrar, i och med att jag inte är hemma idag. Så får dom allt lite att göra! Så nu skall jag helt enkelt bara fortsätta att ta det lugnt och förhoppningsvis så går denna dagen snabbare än snabbast.
 

Sjukispojke


När man är sjuk så är man så söt så det finns inte. Då är det mjukisoutfit på och så får man pannkakor till lunch. Helt okej tycker Anton!
Status? Han är väl lite bättre men fortfarande otroligt snorig och hostar en del. Inte kul men han överlever. Men denna veckan fick vara hemma vecka för honom. Så såhär har mina två lediga dagar sett ut!

Märkliga lilla katt



Måla

Min lilla älskling är så himla förkyld. Han vaknade i morse vid halv sju och först halv åtta fick jag honom att somna igen. Sedan sov vi till halv tio. Det behövde vi båda verkligen!
Sedan gick vi ner till Elisabeth och dom satt och målade hur länge som helst, hela förmiddagen. Anton fullkomligt ä l s k a r att måla med kritor.

Nu ligger han fortfarande och vilar och jag tittat ikapp mig lite på Reign. Älskade Reign! Hihi. Jag har verkligen inte haft tid att bara sitta ner och titta på en serie på jättelänge. Så nu njuter jag!



Godnatt



Cupcakes


Dessa fick Elisabeth när hon fyllde år igår! Så himla söta och goda!

Jobbdag

Hej fina ni! 
Jag har sovit så otroligt dåligt inatt. Jag fattar ingenting! Jag vaknade upp med världens halsbränna när klockan var tre och kunde inte riktigt somna om efter det. Men nu sitter jag på jobbet i vanlig ordning men vill egentligen bara komma hem. Nu är jag ledig i två dagar och förhoppningsvis så bryter ingen förkylning ut utan försvinner istället. 
 
Anton är ju hemma och är sjuk. Han är så otroligt snorig och hostig. Denna gången märker man till och med av förkylningen på hans allmäntillstånd. Han är extra gnällig och väldigt trött. Men imorgon får jag ta över och Robin åka till jobbet igen, då skall det mysas för fullt. Min lilla pärla! Jag avskyr när du inte mår bra.


Min lilla lilla bebis!

I can haz?

Untitled
 
Helskotta vad trött jag känner mig. JAG VILL HEM. Jag orkar inte jobba mer. Jag är trött och fryser och vill egentligen bara krypa ner under täcket haha. Alltså snälla. Låt mig få gå hem och sova nu. BLÖÖÖÖÖÖÖÖ.

Början till förkyld

Typiskt! Igårkväll hade jag sån extrem frossa att jag fick ställa mig i duschen och värma mig. Sedan kröp jag ner med massa tjockkläder och somnade som en stock. Jag märkte inte ens när Robin gick och lade sig liksom haha!

Idag känner jag mig tung och tjock i ansiktet. Så antagligen är det något på gång, men jag håller mig inte hemma för det. Idag börjar jag jobba klockan ett och slutar först klockan tio ikväll. Sedan blir det upp tidigt igen på onsdag för mer jobb. Perfekt va?



Vecka 42


Såhär fick planeringen inför vecka 42 bli. Vad tycks? Jag ä l s k a r det lila temat verkligen. Helt fantastiskt fint i mina ögon!

Vabba

Godmorgon vänner!
Anton vaknade upp kvart över fem utan röst, toksnorig, täppt och hostig. Så idag blir det att vabba för Robins del. Vi kör lite varannan gång vilket jag tror är ganska bra. Sen beror det såklart på omständigheter och egna sjukdomar osv. Men hittills har det funkat kanon!

Mina egna känningar ligge dock kvar. Jag skulle kunna bli förkyld, likasom att det skulle kunna lägga sig. Så ja, inte mycket att göra. Avvakta helt enkelt! Men först kör vi ett tidigt pass på jobbet, idag börjar jag 06.30, hua!


Mitt hjärtegryn igår när han byggde smörgåstorn hihi.

Tvättassistent


Idag har Anton hjälpt sin mamma att tvätta. Det är extremt spännande så man måste faktiskt försöka trycka in hela huvudet för att se så mycket som möjligt!

Jag vill inte

Neeeeeej. Jag vaknade upp idag och kände direkt att jag blivit täppt i näsan och att halsen kändes tjock. Jag vill verkligen I N T E bli sjuk. Jag vägrar!

Bra inledning där haha. Vad gör ni idag? Själv ska jag bara ta det lugnt. Anton har precis lagt sig för att sova middag och jag tänkte göra detsamma. Vila bort alla bakterier helt enkelt. Sedan ska jag dricka te och kanske tvätta lite!


Morgon kaffe hos pappa och Elisabeth. Hundarna är Antons bästa vänner när han äter kex haha.

Lat dag

Godkväll mina fina!
Som sagt. Idag har vi gjort absolut ingenting här hemma. Bara tagit det lugnt, lekt och tvättat lite nödvändigt. Annars har vi inte gjort många knop över huvud taget. Imorgon blir likadant skulle jag tro! 


Har ni sett vad fin tröja mamma stickar till Anton? Höstig och fin. Jag älskar den redan! 

Mason


Igår kom min kära kusin på besök till jobbet vilket innebar en massa bebisgos med mitt hjärta! Lilla bustroll. Jag verkligen smälter när jag ser honom!

Strax helg

Hej finisar!
Fy satan vad kallt det har börjat bli ute nu. Två dagar i rad så har jag fått ta vinterjackan och tack gode gud för det! Annars hade jag nog förfrusit tror jag.
 
Just nu sitter jag på jobbet och har inte superlångt kvar. Jag slutar kvart över tre idag och skall hämta Anton på vägen hem. Vi stannar nog en snabbis på Ica på vägen också och handlar med lite mjölk och något gott hihi. Sedan skall jag vi bara mysa hela helgen tillsammans. Det känns som att jag inte har fått träffa och vara med Anton på superlänge, även om det inte stämmer. Men ja, ni fattar! Så hela helgen blir det mysfatorn på.
 
 


Dag fyra av fem

Hej vänner!
Jag är numer inne på jobbdag fyra av fem. Jag längtar så efter helgen så att jag äntligen kan få sova ut lite, om jag har tur haha. 

Det har varit en otroligt lång dag idag och den tycks aldrig ha tagit slut. Jag fattar inte! Men nu är jag äntligen på väg hem och då blir det att hoppa in i duschen direkt, innan jag skall sova hihi.


Saknar min lilla loppa

Vinterjacka


Idag fick vinterjackan hoppa på. Hua vad kallt det är! Igårkväll förfrös jag nästan på vägen hem, men inte idag minsann! Ha.

Den där frugan

Mina damer.
Jag sitter äntligen på tåget hem, det går i och för sig inte förrän om 15 minuter men vad gör väl det? Snart är jag hemma och skall direkt lägga mig för att sova! Imorgon börjar jag igen 09:30, dag fyra av fem! Puh. Jag är helt slut.

I vilket fall. I förmiddags när jag gick på tåget så såg jag minsann en igenkännlig kalufs på utsidan och jodå! Min BFF gick på tåget. HALLÅ?! När och hur missade vi detta haha. Vi följdes åt till jobbet där jag gick till fitness24 och hon gick in till jobbet. Det blev lite kondition och styrka och sedan jobb. Godnatt mina vänner!


Goa lilla hund på jobbet!

Sushi


Idag fick det bli sushi till middag på jobbet. Harremingud så gott! Verkligen kanoners. Jag köpte det hos Top sushi som ligger precis bredvid jobbet. Så nu är man mätt som tusan! Omnomnon.

Väntar


Här sitter jag och väntar på bussen. Jag börjar inte jobba förrän klockan två men tänkte ta mig ett pass på gymmet idag med! Heja mig!

Autumn

FALL Collage

Sova borta

Hej finisar!
Igår kväll kom Tobias och Therese och mötte upp mig utanför jobbet, sedan promenerade vi hem till dom (vilket tar ca 7 minuter). Jag somnade strax innan ett och sov som en stock hela natten tills klockan ringde igen 07:20. Så jag fick i alla fall några med timmar sömn än om jag hade åkt hem.

Så nu sitter jag här på jobbet igen och är ändå helt slut. Idah och Olivia kom förbi och jag var ute en snabbis och kramades med mina älsklingar. 
Jag slutar inte jobbet förrän 17:15 idag och då blir det direkt hem och göra ingenting! Ha en fin dag alla.


Jag saknar min goa lilla unge!

Dagens träning

HEJ KOMPISAR!
Jag sitter på jobbet och är så saaatans trött så det finns inte. Jag köpte den största kaffen någonsin på 7eleven förut. Helt galet stor. Jag tänkte att den kanske skulle hålla mig vaken, men nej. Tröttheten är fortfarande helt slående. Vad sysslar ni med ikväll? Jag sitter på jobbet för tillfället. Slutar inte förrän tolv inatt och då möter min fina bror mig utanför huset och promenerar med mig hem till honom. Så snäll! Jag är en fegis och vill inte gå själv i mörkret haha.
 
Förut var jag på gymmet med Åsa och Elin! Vi körse kondition i ca 30 minuter och sedan blev det armar och lite ben för mig. Jag har ju verkligen inte tränat på år och dagar men nu så! Tänkte verkligen försöka komma igång nu. Jag måste! Så detta fick bli en start för mig, och fastän träningsvärken kommer vara helt galen imorgon så är det värt det! Hihi.
 
Make Today A Success | Instagram @zovafit

Vecka 41


Såhär höstig och fin blev vecka 41. Jag är otroligt nöjd! Det händer inte supermycket denna veckan utan består mest av jobb, men nu är verkligen hösten här hihi.

Godmorgon

Godmorgon fina ni!
Idag börjar jag jobba först klockan tre, vilket var en evighet sedan jag gjorde senast. Denna veckan kommer att bli riktigt intensiv och lång, men jag får helt enkelt göra det bästa utav situationen. 

Idag innan jobbet så skall jag möta upp Åsa och köra ett pass på gymmet. Fitness24seven har just öppnat precis utanför jobbet vilket är mer än perfekt för min del! Så imorgon lär jag ha träningsvärk så det skriker om det j och med att jag inte tränat ordentligt på hur lång tid som helst hihi. Jaja, sånt som händer!



Månadens naglar



Överraskningskalas

Hej fina ni!
Idag har vi varit hemma hos Christian och min syster för överraskningskalas. Christian fyllde nämligen 40 år i torsdags, så min syster bjöd in alla för lite kalas. När vi kom hem till dom så låg Christian och sov så vi väckte honom med lite jamåhanleva skönsång! Helt perfekt hihi. Så idag har jag ätit tårta, bebisgosat med Mason (som redan kryper!!) och busat med mina älskade systerdöttrar. Jag fick ett tyst litet jagälskardig ifrån neah innan jag gick. Mitt mosterhjärta gick sönder av kärlek!

Nu är vi i vilket fall hemma och jag börjar inte jobba förrän klockan tre imorgon! 



Vardagstankar

Hej vänner!
Sitter på jobbet och har nu bara två timmar kvar tills jag slutar. Helt okej för min del! Jag känner verkligen hur huvudvärken börjar smyga sig på och det känns inte alls bra. Anton har börjat med någon jävla dumhet nu om nätterna. Eller snarare tidig tidig morgon. Han vaknar ungefär vid halv fyra varje morgon och tokvägrar somna om. Han skall göra precis allt förutom att sova. Det går liksom inte att lugna ner honom, han galltjuter om vi lägger honom i sin säng. Så i morse var jag uppe med honom till fem och satt i soffan och bara kramades. Sedan fick Robin fortsätta och till slut så somnade Antons fastklängd mot honom i soffan. Vad falls liksom? Han verkar extremt beroende av närhet just nu. Lilla hjärtat.
 
Jag pratade för övrigt med min minsta prinsessa igår och fick mig en rejäl tillsägelse angående att inte göra fula miner på kort och skicka till Lotta. För lilla neah blev faktiskt räddd! Haha jag skrattar ihjäl mig ♥
 

Resultat


Håret är numera kortkortkort! Vad tycks? Jag är nöjd. Jag älskar att ha långt hår, men jag har inte klippt mig på över 1,5 år och då blir håret slitet som tusan. Så håret fick ryka! Nu är det fräscht och går att kamma igen.

Frisörbesök


Hoppsan! Jag råkade ha en tid bokad hos frisören idag och jag råkade allt klippa av mig halva håret! Så ja, det är numera väldigt kort hihi. Jag är nöjd för allt slitet äckelpäckelhår är numera borta! Nu kanske jag faktiskt kan sova med utsläppt hår utan att se ut som ett skatbo när jag vaknar.

På landet

 

Ledig dag

Hej fina ni!
Hur har ni det? Idag kom Åsa hit (hör och häpna) redan vid halv tio! Hon hade köpt med sig frallor som vi sedan åt till frukost. Sedan har vi bara tagit det lugnt, tittat på trassel, klippt åsas hår och hämtat Anton ifrån dagmamman. 

Nu har Åsa åkt hem och jag och Anton sitter och kikar lite på teletubbies. Sven var precis uppe på Antons stol och snodde hans skinka ifrån smörgåsen! Jäkla katt alltså haha. Jaja, nu ska vi bara invänta pappan i huset och imorgon åker jag och Anton hem till Elain och pysslar om henne lite! 



Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.