www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helt slut

Vilken dag! Efter världens sämsta pass mellan 09:30-18:30 så åkte vi direkt till Maxi och handlade efter jobbet. Jag mötte upp pappa, Elisabeth och Birgit och jag kan säga att det verkligen blev storhandling. Däremot var jag helt slut efter jobbet och för att inte tala om nu! Här satte jag mig för att kissa innan sminket ryker, men jag änna fastnade istället. Jag orkar inte mer. Nu skall jag bums hoppa i säng och sova så mycket jag bara kan tills klockan ringer imorgon igen. Puh!


Trött mamma


Anton hade en extremt jobbig kväll igår så denna mamman fick inte mycket sömn inatt. Jag tror inte vi somnade ordentligt förrän klockan var ett! Sedan ringde klockan igen vid sju. Puh!

Cold days

Cold
 
Godkväll kära ni! Var det möjligtvis någon mer än jag och Robin som var ute innan sjusnåret i morse? Jesus vad kallt det var. Endast två grader! Jag höll ju på att hoppa ur skinnet. Vi fick till och med skrapa rutan liksom. & egentligen är det inget fel med det, för jag  ä l s k a r  hösten och kylan. Däremot blev jag så himla paff! Jag antar att det bara kommer bli kallare och kallare nu?
 
I vilket fall som helst så sitter jag på jobbet och tar det lugnt. Det ringer på som tusan men jag orkar verkligen inte stressa. Jag slutar inte förrän tio och kommer hem mitt i natten. Då är det bara att stiga upp igen för klockan ringer tidigt imorgon igen haha. K i l l m e!

Dagens mama


Hej vänner! Nu vankas det jobb för den här mamman. Slutar 22 ikväll så det är bara att hålla sig vaken hihi.

Det gulligaste jag sett


Här har ni. Den första pussen! Jag smäller av vad söta dom är, Anton och Olivia. Jag lägger ut originalbilden när jag fört över till datorn, detta är bara ett kort på kameran med mobilen! MEN HUR SÖTA ÄR DOM?!

Tostared

Kvällen igår och morgonen har spenderats hemma hos Tobias och Therese i tostared. Helt fantastiskt mysigt och fint! Vi spelade Drakborgen på kvällen och med lite fusk så vann jag hihi. Det var himla kul! 

På morgonen och förmiddagen hjälpte Robin till att vinterdona och fixa med elen. Sedan blev det hem och vänta besök av Idah och Olivia! 




Snart är jobbdagen slut

Hej kompisar!
En dag på jobbet. Sista rasten är gjord och nu väntar jag bara på att få komma hem. Då blir det att gå ut med hundarna där nere, packa en liten väska till mig och Anton och sen åker familjen ner till tostared för att mysa med Antons morbror! Det blir helt perfekt skulle jag säga. Bara ta det lugnt och umgås ordentligt hihi.


Igår var fitbiten nöjd med mig!

Enhetsdag

Hej finisar!
Idag har jag inte haft en sekund över för att skriva. Vi har haft Enhetsdag hela dagen på jobbet, fullt med föreläsningar och annat. Bland annat poängpromenad! Som för övrigt jag och min grupp vann hehe, inte alls nöjd.
 
Efter enhetsdagen har vi haft after work på John scott's vid avenyn i Göteborg. Otroligt god mat och himla trevligt sällskap. Jag är helnöjd! Nu sitter jag och Sara på tåget och är på väg hem. Godnatt vänner!
 

Dagens vinst på poängpromenaden!

Nya ord

Godmorgon mina fina!
Igår hann jag inte riktigt med att uppdatera. Anton var hos dagmamman i några timmar på förmiddagen och sedan var det full rulle här hemma hela dagen. Anton är för tillfället inte tyst en sekund haha, han babblar på om allt möjligt. Om jag ändå visste vad han sa! 
 
MEN! Däremot så sa han lite olika ord igår som han inte sagt innan, ost och kaka! Haha. Så himla söt. Han går även runt och säger "bilar" hela tiden, bara för att han kan hihi. Nu håller det verkligen på att hända grejer!
 


Det löser sig!

Hej finisar!
Idag gör vi inte många knop här hemma. Jag har känt mig dundertrött hela dagen och Anton är fortfarande lite snorig. Han har dessutom slarvat hela dagen med sovandet, vägrat helt enkelt.
 
Så nu sitter vi här och väntar på att pappan i familjen skall komma hem. Funderar lite på vad vi skall äta till middag men jag har verkligen inte en susning hihi. Men det löser sig nog!
 


 

11-20

Hej vänner!
Lång dag. Har jobbat mellan 11-20. Har pratat från och till hela dagen med min älskling Idah. Fasen vad lycklig hon gör mig! 
Skjuts hem från jobbet av pappa och Elisabeth, och nu sitter jag här hemma och tittar på minions! En av mina absoluta favoritfilmer hihi.
 

Så fin kväll förut innan jag slutade!

Världen är liten

Alltså vilken dag!
Först så har jag jobbat med Åsa, min älskling. Vi fick pratat av oss lite om gårdagen och jag fick äntligen kramat om henne ordentligt. 
 
Sedan har jag lärt känna en ny person på jobbet. Emelie. Världen är så fantastiskt liten så det är nästan löjligt. Hon kommer från Alingsås, jag har en före detta pojkvän (vi var ihop 2008) som bor i Alingsås, hennes bästavän har jag träffat vid flera tillfällen och alla som jag någonsin har träffat i princip, känner Emelie. Hur är det ens möjligt? Dessutom går hon i skolan nu med en utav mina barndomsvänner. Honom har jag inte träffat på säkert 15 år! Minst. Alltså ja, det är helt sjukt. Så vi har antagligen träffats under tiden som jag var tillsammans med Gustav. GALET. Jaja, sånt är häftigt! 
 
Nu sitter jag på tåget på väg hem och längtar efter att få gå och lägga mig. Är supertrött!
 



Utstirrad

Godmorgon mina vänner!
Jag sitter redan på tåget på väg till jobbet. Jag är så otroligt seg idag och orkar egentligen inte jobba över huvud taget. Usch! Jag är verkligen helt slut.
 
Igår mådde jag inte alls bra, huvudet dunkade och min ångest var helt åt helskotta. Så vi blev hemma igår och gjorde absolut ingenting. Jag somnade redan vid nio och har vaknat från och till tills klockan ringde vid åtta. 
 
Så idag blir det bara jobb, mellan 11-20 och därefter hem direkt och sova för imorgon blir det jobb igen, samma tid. Blöööööööö!
 

Igår fick alla katterna vara inne eftersom Sven skulle vara inne, detta möttes jag av när jag kom hem. Snacka om att jag kände mig utstirrad...

Vecka 39

Här har ni min planering inför vecka 39. Denna gången blev det septemberfärger igen fast med rosa inslag istället för gröna hihi. Jag är himla nöjd alltså!

Nalle Puh


Har ni sett något sötare? Antons farmor har köpt en nalle puh tröja till honom. Jag smälter och saknar redan min lilla prins! 

100% färskt bröd

Hej fina ni!
Vilken dag. Anton har varit hemma hela veckan eftersom han är hostig. I morse kom Elain och Lisette hit och hämtade honom och hjälpte mig att köra upp Sven till veterinären. Så jag har passat på hela dagen att städa! Alltså jag har verkligen städat haha. Ni anar inte! 
 
• toaletten
• köket
• gästrummet
• Antons rum 
• bytt gardiner
• städat ugnen
• tvättat ALLA golv
 
Ja jag har säkert glömt något men ni fattar. Det har verkligen varit fullt ös för min del här hemma. Nu kommer snart Robin hem och hämtar upp lille Svennis på vägen. Så vi ska bara ta det lugnt och mysa i vårat extremt rena hem haha. Ha en fin kväll alla!
 
 

Teletubbies


Nu har vi intagit säng-moodet här hemma. Anton är trött och ledsen och då passar inget bättre än att krypa ner i sängen och titta på teletubbies innan läggdags, som antagligen blir tidigt ikväll. 
 
Idag har Sara och Åsa varit här och myst. Vi var uppe med Sven hos veterinären för vaccination nummer två. Så nu är han färdig! Sedan har vi bara myst här hemma med Anton.

Himlen öppnade sig

Godmorgon mina godingar!
Igår kan jag säga att när jag satt på bussen hem så öppnade sig himlen och jag tror att allt vatten som någonsin samlats i molnen föll ner över mig. Jag SPRANG som en dåre över ängen, för jag hade blivit precis lika blöt av att gå runt, och harregud vad blöt jag blev! Det var som om jag hade två sjöar i vardera sko. Men hem kom jag i alla fall!
 
Anton var fortfarande vaken när jag kom hem, klockan var nästan halv tolv. Han kunde inte komma till ro och ville ha lite mammagos. Så Anton fick vara hemma idag med! Jag är ju ändå ledig.
 


Redo för jobb


Hej på er kompisar!
Nu sitter den här mamman och väntar på bussen för att bege sig mot jobbet. Jag skall möta upp älsklingsåsa innan och dricka en kopp kaffe på vägen.  Först blir det möte med facket i 1,5 timme och sedan jobb till tio!
 
Idag är Robin för övrigt hemma och vabbar för Anton. Anton vaknade igårkväll vid halv nio och hade ingen röst och var snorigare än snorigast. Så idag får han vara hemma och vila upp sig. Stackars hjärtat! ♡

Bilder från Borås djurpark

Här har ni lite bilder ifrån när familjen, Robins familj samt våra bästa vänner var på Borås djurpark i somras. Jag har inte hunnit lägga upp bilderna än då sladden till datorn var trasig så länge. Men här har ni del 2 av bilderna! En helt fantastisk dag ihop hade vi ♥
 
 

Jobbmåndag


Dagen spenderas på jobbet tillsammans med Sara! En helt okej dag med andra ord, trots måndag.

International grandparents day


Hej fina ni!
Idag är det "international grandparents day", så jag tänkte faktiskt passa på att berätta för våra nära hur viktiga dom är. Jag tycker verkligen att man skall uppmuntra denna dagen, för vilka ställer upp mer än mor och farföräldrar? Vi är så tacksamma att Anton har både farmor, farfar, mormor, morfar och till och med bonusmormor! Tänk vad ni ställer upp för våran lilla prins och för oss. Vi älskar er mer än något annat ♡

Middag och panna cotta

Hej mina fina!
Jag hoppas att ni har haft en fin dag! Vi har inte gjort så värst mycket under förmiddagen, bara tagit det lugnt och vilat. Anton sov under två timmar och därefter gick vi hem till Sara och Patrik. Det tog oss ca 20 minuter att gå dit och även Hanna och Andreas kom dit efter en stund.
 
Det blev god middag, panna cotta till efterrätt och mycket skratt. Anton orkade vara med tills klockan blev strax efter sju, sedan traskade jag hem med honom i vagnen. Så nu sitter jag här i soffan och smaskar på lite godis, Anton sover och Robin är kvar med de andra.
Så om en liten stund skall jag gå och lägga mig. Godnatt mina vänner! ♡
 


Bilder från Borås djurpark

Här har ni lite bilder ifrån när familjen, Robins familj samt våra bästa vänner var på Borås djurpark i somras. Jag har inte hunnit lägga upp bilderna än då sladden till datorn var trasig så länge. Men här har ni del 1 av bilderna! En helt fantastisk dag ihop hade vi ♥
 
 
 

Gammal bild

Hej fina ni!
Sitter för tillfället på jobbet och har haft min sista rast nu. Det har varit så sanslöst mycket att göra idag så vi har knappt haft en lugn stund här. Om en timme slutar jag och då blir det direkt hem och hämta Anton och sedan på med mjukiskläder och inta helgen.
 
Ikväll skall jag göra absolut ingenting. Ta det lugnt, äta lite choklad och lyssna klart på min bok. Kanske kolla lite på vampire diaries men jag skall verkligen inte göra någonting krävande! Hihi. På lördag är det Valldadagen så då åker vi upp till kyrkan och kikar på all loppis!
 

Bjuder på en gammal bild på mig! Fyra år sedan, helt galet.

Vecka 38


Här har ni vecka trettioåtta! Nu börjar det se lite mer höstigt ut i kalendern och jag gillar det. Helt fantastiskt! Guld och mint med lite inslag av lila och rosa ♡

Upp halv sex

Godmorgon vänner!
Hur har ni det? Själv börjar jag jobba nu. Jag är så extremt trött! Det kändes som att jag gick upp mitt i natten när klockan ringde. HALV SEX! Hua. Men idag kör jag bara åtta timmar så att jag hinner hämta Anton sen med.
 
Så idag ska vi inte göra någonting utan bara ta det lugnt hemma. Elisabeths halvsyster kommer på besök till och med söndag så det skall bli himla trevligt!
 

Så nöjd när såna här paket kommer hem!

Lekt ute

Hej fina ni!
Idag har jag städat här hemma. Städat och städat och städat. Vårat sovrum såg ut som tredje världskriget, så där har jag verkligen skubbat rent. Jag har även hunnit tvätta några maskiner och hängt samt vikt tvätt! + att jag har rensat bort alla Antons kläder i storlek 80. Vi packade en fin liten påse till lilla kusin Mason, med höst och vinter ytterkläder. Så ja, en effektiv dag helt enkelt.
 
Jag och Anton har varit ute lite med och lekt i trädgården. Bland annat gungat och tittat på när farbror Bertil klippt gräset för det är tydligen hiiiiimla spännande! 
 


Sushi

Godmorgon mina godingar!
Hur är läget? Själv är jag trött som ett ägg. Alltså verkligen hur trött som helst! Jag var hemma igår först vid strax efter elva och somnade vid tolv. Klockan ringde igen 06:15 och jag ville bara dra täcket över huvudet. Sven har bråkat med mig halva natten och (som vanligt) bitit mig i näsan. VAD kan vara så himla spännande med min näsa att han ALLTID måste tugga på den? Suck. 
 
Så ja, idag är jag trött. Trött trött trött och trots kaffe så är jag fortfarande TRÖTT. Ja ni förstår. Min dag kommer vara lång och jobbig. Men så blir det ibland haha. 
Igår blev det sushi till lunch! Goooooott.

Very good friends

Godkväll vänner!
Här sitter jag på jobbet och bara gör ingenting för tillfället. Jag har just nu en sån extrem huvudvärk så jag vet inte var jag skall ta vägen. Dessutom börjar jag tidigt imorgon igen! Typiskt. Men vad ska man göra?
Dagen har spenderats med att inte göra mycket alls. Bara plockat lite hemma och myst med Anton. Vi åkte en snabbis till Robins farmor och sedan åkte jag direkt till jobbet. Så jag har verkligen inte hunnit med mycket idag.
 
Tänkte bara kika in här och säga hej innan det är dags att åka hem och sova haha. För det är det jag kommer göra på direkten! Ha en fin kväll ♥
 
Very good Friends

Jobbkväll


Nu vankas det jobb resten av kvällen för denna mamman, detsamma gäller imorgon och på måndag. Jag har en ganska knasig vecka men det är för att den nya perioden börjar på måndag, och mina övergångar brukar inte bli någon hit haha! Efter fyra år tycker man att man borde lära sig, men tydligen inte. Ha en fin lördag!

Vecka 37


Godmorgon mina vänner!
Här ser ni hur min planering för vecka 37 ser ut. Jag använde mig utav september kittet såklart och blev riktigt nöjd! Lila är en sån himla härlig färg och att bryta av med den limegröna var riktigt läckert. Än så länge är inte så mycket inplanerat under veckorna men det är ju först nästa vecka hihi. 

rågsikt-tekakor


Idag har jag, pappa, Elisabeth och Anton bakat rågsikt-tekakor. Dom blev hur bra som helst och fastän att det har tagit halva dagen så är vi ändå nöjda över resultatet! Nu skall jag och Anton bara ta det lugnt resten utav dagen och vänta in pappan i familjen! ♡

Tappat rösten

Godmorgon!
Här har vi varit vakna sedan klockan sex. Igår efter att Anton kom hem från dagmamman så märkte jag hur näsan rann på honom och under kvällen så blev han gnälligare och gnälligare. Han vaknade upp vid tio och hade då lite feber och knappt någon röst. Han lät som en höna!
 
Så idag är han hemma ifrån dagmamman för att kurera sig lite. Jag skall strax gå och lägga honom lite igen då han är ganska matt. Men äter gör han i alla fall, och dricker. Så läkare behöver vi inte i alla fall. Men jag kan säga att jag blev lite stressad igårkväll när hans luftrör kändes alldeles för små. Hua! 
 


Sista inskolningsdagen imorgon

Hej fina ni!
Imorgon är Antons sista inskolaningsdag, och dessa två veckor har gått exemplariskt måste jag säga! Helt fantastiskt. Han har gått rätt in och lekt med de andra barnen, ätit ordentligt och sovit som om han vore hemma! Helt galet. Våran duktiga lilla prins!
 
Idag fick jag hem två paket på posten med lite klistermärken hihi. Jag är nöjd! Detta är september färgerna (grå, lila, grön). Så nästa vecka kommer att prydas med dessa! Kommer bli hur fint som helst eller vad tror ni?
Dessutom har vi en hel del paket på väg både jag och Sara. Vi har bunkrat upp nu inför hösten och jag ÄLSKAR höstfärgerna. Brun, gul, röd, orange! 
 


Födelsedagsfika

Hej fina ni!
Dålig uppdatering jag vet. Igår var en fullsmäckad dag. Vi hade lite födelsedagsfika för Robin på kvällen så alla hans släktingar var här och åt lite tårta. Vi kunde nämligen inte hitta någon helg där alla kunde vara med, så det fick bli på dagen till ära. Han fick massor utav whiskeyglas som han önskat sig och bidrag till sin nya fina klocka! Hihi. Så det var lyckat!
 

Grattis min man!

Idag fyller världens mest älskade fästman, sambo, pojkvän och pappa 25 år. Jag och Anton älskar dig så otroligt mycket och är lyckligt lottade som får ha dig i vårat liv. Du betyder allt för oss älskling. Grattis!



Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.