Vänta syskon böcker

Hej vänner! 
Idah frågade mig förut idag om Anton förstått att han skall få ett syskon. Nej svarar jag. Så fort jag pratar om magen och lillebror och vill att han skall klappa, så petar han mig i naveln. Mycket roligare enligt Anton! Så Idah påpelade att det finns ju faktiskt böcker för detta. Så nu klickade jag hem två stycken hos Bokus.com. Hoppas verkligen att det går hem lite för Anton nu vad som komma skall hihi.
 
 
"Jacob är så nyfiken på Bebben som är i mammas mage. Han fantiserar om vad den gör därinne, och hur den påverkas av allt som sker utanför. Vad händer när mamma solar, t ex? Solar Bebben då också? Eller när mamma lyssnar på musik?
Detta är en varm och glad bok som passar perfekt för barnfamiljen som väntar tillökning. Lekfullt beskriver den de funderingar som barn kan ha kring att få ett syskon, och kring mysteriet om hur ett barn kan finnas i mammas mage.
Busiga Bebben har hittat många läsare under åren, och det verkar som om det bara är fler och fler som upptäcker hennes charm. Thomas Svensson fortsätter berätta om Bebben i ett flertal böcker.

Flikar gör boken roligare och tillåter barnet att vara mer aktivt under läsningen. De skapar också en spänning och ett driv i historien. Lyft på fliken och upptäck Bebbens värld i mammas mage!"
 
 
"Lillefanten ska få ett syskon. Mammafanten har en stor mage, det finns ett syskon därinne. Lillefanten undrar om det är en tjej eller kille. Huvudsaken är att bebisen spelar fotboll? Eller ännu bättre att den står i mål. 

Lillefanten tänker tusen tankar om bebisen där inne i mammas mage. Funderar på hur den kommer att se ut och om den har en säng att sova i. Han lyssnar på mammas mage för att höra om bebisen säger något. Det gör den inte - men han känner hur den rör sig! Så föds en gullig lillasyster, som ska heta Minifanten! Lillefanten är mycket nöjd! 

Syskonboken är en ständigt efterfrågad genre och ett älskat tema i småbarnsboken. Camilla Lundsten har skapat en underbar liten berättelse för de yngsta med mycket kärlek och massor av humor."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback