www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Den berömda frisören!

Hej finisar! Vilken natt det har varit. Försöker att vänja mig av vid mina insomningstabletter så att jag inte äter dom varje kväll när jag skall sova. Jag somnade dock hur bra som helst vid tio-halv elva och vaknade inte förrän klockan var tre igen! Jag var skittrött men kunde verkligen inte somna om. Halvslumrade fram till tjugo över sju när Robin fick för sig att vakna. Hade sån jäkla huvudvärk när jag vaknade! 
Jag och R har i vilket fall hunnit åka en sväng hem till mamma som behövde få besök av den berömde frisören haha. Blekte hennes hår i vanlig ordning och umgicks lite med Markus! Hihi. Nu kom vi precis hem och jag har äntligen slängt i mig två huvudvärkstabletter och skall försöka sova bort min närsomhelstmigrän i någon timme. Ikväll blir det att spela bingolotto tillsammans med Robin och resten av familjen! Så himla kul. Hoppas ni alla får en fin kväll ♥
 

Väldigt konstig händelse

Hej hjärtan! Var hemma och åt lunch hos Elain och Marcus förut. Det hände något väldigt konstigt faktiskt haha. Jag skall försöka att förklara så att ni förstår, men vill ändå inte riktigt berätta. Mitt i allt prat och babbel säger plötsligt Marcus till Robin "när kommer ........ nu då?" varpå Robin utbrister "Men åh, Emma visste ju ingenting!". Alla blickar hamnar såklart på mig (avskyr såna hemska ögonblick haha). Robin tittar då på mig och säger "ja, jag har ordnat så att du och jag skall kanske skall ........., spännande va? ...... händer kanske vecka 42". Ingen direkt reaktion ifrån min sida. Faktiskt så trodde jag att han skojade med mig. Det känns så fortfarande. Alla fortsatte i alla fall att stirra på mig och skratta så jag visste inte om jag skulle skratta med eller göra ett lyckotjut! Haha, jag tycker inte om när folk driver med mig! Det var ett konstigt ögonblick men jag känner mig väldigt glad nu om det faktiskt stämmer! Hihi. Hoppas! ♥
 
Din lille filur!

Nya kläder!

Hej finisar! Slänger in lite bilder här på lite av kläderna jag köpte igår. Bilderna blev inte superbra men jag tror att man ser lite ändå! Så himla fina tycker jag! Hihi. Fick höra förut att jag och Robin skall hem till hans föräldrar och äta lite tacos senare! Mums (åt det i och för sig häromdagen, men man kan aldrig få nog). God lunch i alla fall!
 
 
Byxorna är ifrån Zara, skjortan och koftan ifrån Bikbok och Jackan ifrån Gina Tricot.

Kungsmässan

Hej hjärtan! Ligger i sängen och myser med Robin och lilla Lucy hihi. Har ätit en megastor frukost och känner mig allmänt nöjd. Igår var jag för övrigt iväg på Kungsmässan och handlade gaaanska mycket saker. Bland annat en jacka, två tröjor, två jeans, träningsbyxor och lite annat smått. Tänkte att jag skulle visa er lite senare hihi.
Är himla nöjd i alla fall! Idag tänker jag göra precis ingenting! Bara vara hemma och mysa. Börjar tröttna så himla mycket på den här jäkla förkylningen, vill träna! Nu! Känner mig skitpeppad, vill bara hålla igång. Jaja, vad mer kan jag göra än att vänta ut min sjuka? Blä. Men men skriver mer senare! Ha en fin morgon ♥

Snarkkungen

Hej vänner! Idag är jag uppe med tuppen. Jag har redan hunnit med att vara på vårdcentralen tidigare idag! Eftersom jag börjat få ont i halsen igen trots att jag äter penicillin? Känns dumt. Men läkaren tror att det är någon förkylningsinfektion som vi har här hemma nu allihopa och inte halsfluss. 
 
Jaja inatt har jag sovit skitbra, ända tills jag vid halvfemsnåret vaknade av ZzzZzzzz ifrån andra sidan av sängen. Vafasen är det som låter tänker jag? & Jo minsann, Robin ligger och snarkar så att sängen nästan skakar. Jag försökte lite diskret att putta till honom med benet sådär oskyldigt eftersom jag avskyr att störa folk som sover haha. Resultatet ZzzzZzzzhmpf...ZzzzZzzz. Jäkla skit tänker jag och funderar på om jag skall trycka ihop hans näsborrar precis så som han brukar göra på mig när jag gnisslar tänder. Njaä, det är nog ganska elakt så jag fortsätter att diskret försöka knuffa till honom. Ingenting fungerar, det slutar med att jag trycker in mitt finger i örat och vänder på mig. ZzzzzZzzzzZzz........ världens hopp ifrån Robins sida och tystnad. Då har jäveln lagt sig åt sidan med, men tystnat! Vafan, kunde han inte gjort det 1,5 timme tidigare?
Läxa till Robin blir helt enkelt att lära sig att sova på sidan ifrån början annars blir det ett nyp i näsan nästa gång!
 
Jaja, nog med historier. Nu skall jag slänga i mig lite mat och sedan skall jag åka ner till Kungsmässan och shoppa lite! Det tycker jag att jag har förtjänat efter väldigt lång tid utan att ha gjort det. Ha en fin dag ♥
 

Vem älskar inte tacos?

Hej finisar! Ligger i sängen nu och har världens matkoma någonsin. Vi bestämde oss för att laga lite tacos här hemma förut. Så himla gott! Jag älskar tacos. Det är så fruktansvärt megasupergott. Dock har jag varit lite knasig i magen idag men fick allt i mig två stycken ändå hihi. Mums! 
Har läst en hel del i min körkortsbok. Snart är den färdigläst och då är det bara att börja om haha. Skall bli kul nu när jag faktiskt har börjat köra på riktigt! Då fattar jag nog lite mer än vad jag trodde att jag förstod innan. Pappa har även ringt och beställt hem ett nytt handledarintyg, äntligen. Så så fort intyget kommer hem blir det full rulle med att köra, woho. Känner mig så himla glad. Har även haft ett telefonmöte med min läkare idag och han skrev ut lite mer insomningstabletter till mig. Känns mycket tryggare!
 
Imorgon skall jag med pappa och Elisabeth till vårdcentralen. Tror att båda två har blivit smittade av min halsfluss. Det är bara Robin som har lyckats hålla sig frisk! Min hosta är mycket bättre, men jag har fått ont i halsen igen, så det är bäst att kolla upp det med. Jäkla Kåvepenin. Jaja, hoppas att ni har haft en fin dag allihopa ♥
 

Körlektion

Hej hjärtan! Sen uppdatering idag jag vet. Hade körlektion fem över tio i morse och trött som jag var försökte jag sova så länge jag bara kunde. Så det blev inte riktigt någon tid över för att skriva här haha. & eftersom tågen bara går en gång i halvtimmen var jag redan halv tio inne i Mölndal Centrum. Köpte mig en Veckans Nu och satt och läste inne i väntrummet vid Pressbyrån hihi. Körlektionen gick för övrigt sjukt bra! Körde inne i centrum och utanför. Tränade på att köra ut ifrån vägkant, växla upp och ner och att ratta åt alla möjliga håll haha. Det är så himla svårt att veta vart jag har bilen bara! Åh. Nästa lektion är i vilket fall nästa vecka. Nu får det bli att köra MASSOR med pappa istället!
 
Efter körlektionen var jag inne en snabbis på Apoteket och köpte en Footner! Har hört att dom är skitbra för fötterna. Man sätter fötterna i två påsar med geggamoja i och sedan trillar all död hud av. Skitbra för att få lena och fina fossingar. Uppdaterar senare om resultatet hehe. Mina fötter behöver verkligen kureras!
 

Längtar efter slutet

 
Harrejösses vad jag längtar efter att få se slutet! Tycker dock inte att sista "halvan" av boken är så himla bra. Men detta verkar ju ganska spännande? Hihi. Kommer bli spännande i vilket fall som helst.
 

Paniken som uppstår

Hej vänner! Var iväg på min andra körlektion förut hihi. Det gick jättebra om jag skall vara ärlig! Eller, åtminstone enligt mig. Jannike sa inte så mycket, hon är så jäkla peppande som det är haha. Körde runt lite på vägen idag och i något villaområde. Själva växlingen är egentligen inget problem, det är bara rutinen att trycka ner alla pedaler hit och dit haha. Jag har en känsla dock om att detta kommer gå ganska bra!
Tänkte att jag skulle titta i min körkortsbok sen igen, var några dagar sedan nu. Det spöregnar ute och känns bara kallt och ruggigt. Helt plötsligt tycker jag att tiden springer iväg? Men det är för att jag inte tycker om nätterna så mycket mer haha. Börjar panika lite över att mina insomningstabletter snart är slut. Men jag skall prata med min läkare imorgon (har ett telefonmöte inbokat) så jag hoppas att han kan skriva ut några fler. Kan verkligen inte somna utan dom. Vad har ni själva gjort idag? ♥ 
 
Inte jag på bilden.

Robins nya tatuering

Hej hjärtan! Ligger just nu i sängen. Har ätit lite frukost och tänkte kika runt på lite sidor. Vad för sidor tänker jag inte berätta men kika runt lite som sagt. Jag hade jättesvårt att somna igår eftersom Robin inte var hemma. Men eftersom jag tagit min insomningstablett så vart jag helt plötsligt avdäckad. Robin kom hem någongång runt tolvtiden tror jag. Är så himla nyfiken över hur hans tatuering ser ut nu! Men han kom in och pussade massa på mig innan han åkte iväg till jobbet. Min fina prins!
Idag skall jag iväg på körlektion igen och förhoppningsvis blir jag inte lika så hängig som igår efteråt. Känner mig faktiskt mycket piggare idag än vad jag gjort på länge. Skönt!
 
Det är för övrigt så himla mysigt att titta ut genom fönstret och se hur löven redan nu har börjat bli alldeles gula. Jag älskar hösten! Speciellt när det är sådär kallt att man måste ta på sig tusen kläder för att hålla värmen, men ändå känna när solen lyser på en. MYSIGT! Jag älskar att man kan börja ta på sig varma tröjor och skor & dricka hur mycket te man vill. Ha raggsockor! (bästa som finns). Jaja, skriver lite mer senare kanske ♥
 

Aprikoskräm

Hej alla! Ligger här i sängen och är jättesugen på någonting. Vet dock inte vad? Funderar på att hämta lite aprikoskräm, mums! Satte på Avatar för en liten stund sedan. Tycker verkligen om den filmen, den är jäkligt mysig! Längtar även så himla mycket efter Robin, han är och tatuerar sig nu hos Malin. Vill så gärna vara med men har inte känt mig så pigg idag alls. Saknar honom skitmycket fastän vi sågs i morse!
 
Tog för övrigt en hel tablett av mina Seroxat förut. Har bara tagit halva dosen innan för att det har varit så jäkla jobbigt, men idag tog jag en hel. Tycker att det är skitläskigt. Tänk om det blir värre nu? Igen, tänk om jag inte kan somna om kvällarna? (fastän jag har mina insomningstabletter, som för övrigt snart är slut med). Tänktänktänk. Det är som Robin säger, jag tänker alldeles för mycket. Men jag kan verkligen inte låta bli.... blir tokig på mig själv. Jaja, skriver nog lite mer imorgon igen! Ha en fin kväll ♥

Första körlektionen

Hej hjärtan. Vet ni vad? Idag var jag iväg på min första körlektion på Bergmansgatans trafikskola, hihi. Det gick superbra. Inte för att vi gjorde så speciellt mycket, lite start/stopp, växling och krypkörning. Men ändå! Det var ju skitspännande eftersom det var första gången. Kör med en jätteduktig kvinna (som även Sara körde med). Redan imorgon har jag dessutom nästa lektion! Man måste sätta igång om man vill få det gjort! Hihi.
Efter körlektionen kände jag mig jättehängig. Min halsfluss har ju som sagt gått över till en riktigt skön förkylning så snor är inget det inte finns gott om haha. Nyser och hostar och är helt slut i hela huvudet. Jaja, nu ligger jag här hemma och tittar på Alice i underlandet. Älskar den filmen. Är lite sugen på att se Snövit igen med. Mer än såhär tänker jag inte göra idag om jag skall vara ärlig. Vill bara kurrera mig och bli frisk snarast möjligt så att jag kan börja jobba och träna igen! Åh. Ha en fortsatt fin dag ♥
 
Lånade ROBINS tröja och myser med lilla prinsessan!

Mina favoriter

Hej finisar! Det gick superbra att åka tåg in till staden. Träffade mina hjärtan Therese och Sara! Vi satte oss en stund på Starbucks och åt lite lunch tillsammans. Så himla mysigt att ses igen äntligen. Har känt mig så himla instängd på sistone. Ser riktigt fram emot imorgon när jag skall ha min första körlektion på skolan! Hihi. Kommer bli såååå bra. Så fort jag får körkort kan jag äntligen börja få lite mer "normala" rutiner och köra till både jobb, affär och annat. SKÖNT. Jaja, just nu sitter jag och kolar på någon mordutredning på TV. Skriver lite mer senare kanske! Ha en toppendag ♥

To much details

Hej finisar! Ligger i sängen och snorar som fasen haha. Just nu har jag börjat nysa var och varannan sekund vilket är skitstörigt då snoret bara flyger haha. To much details i know, men det är sant! Idag har jag tänkt åka med tåget in till Göteborg för att träffa Sara och kanske möjligtvis Therese? Måste verkligen göra det. Åka tåg alltså. Efter att jag började äta mina ångestdämpande tabletter så har jag blivit så himla isolerad. I början ville jag varken åka bil, buss, tåg eller någonting. Men snart är min sjukskrivning slut och då måste jag ju kunna ta mig till jobbet! Dessutom har jag en körlektion imorgon 10:50 och då är det ju bra om jag faktiskt kan ta mig dit? & jag är HELT inställd på att jag SKA dit. Det enda jobbiga som jag känner nu är ju min jäkla hosta. Blä!
 
Kör lite med läraren och mitt i allt
-vänta lite, håll i ratten är du snäll jag skall bara hosta lungorna ur mig, vänta lite snart klar.
Haha, vi får väl se hur det blir. Hörs senare kanske ♥
 

I can't go anywhere

Hej finisar! Seg uppdatering idag, iknow. Ha sovit inatt, men insomningstabletten fungerade inte som den har gjort tidigare. Somnade inte förrän ganska långt senare och hörde till och med när Robin kom in och lade sig. Jaja, har i vilket fall som helst varit en snabbis på Jysk och köpt nya sängkläder. Älskar sängkläder! Sen handlade vi och nu ligger jag här i min säng igen. Snorar och hostar slem som in i helsicke. Hostar och hostar och hostar. Förhoppningsvis börjar mitt penicillin verka snart och då försvinner kanske hostan och halsvärken. Mer knop än såhär kommer jag och Robin inte att göra idag, hoppas ni har en fin dag! ♥
 

Denna jäkla hosta!

Hej vänner! Vilken jäkla hosta jag har. Jag blir toooookig. Ju mer jag hostar ju mer ont i halsen får jag. En ond jäkla cirkel som aldrig tar slut. Tog mig en halvkort powernap förut, snacka om att det behövdes. Är så himla trött och känner mig skitvarm. Men ingen feber sa sköterskan på akuten!
Tittade precis i min kalender förut och insåg att efter uppdateringen jag gjorde på mobiltelefonen så har allt  i min kalender försvunnit. Poff! Hur störande är det då? Jaja, snart är maten klar och det blir köttfärslimpa med potatisgratäng till. Gott! Har inte ätit köttfärslimpa på hur lång tid som helst. Jösses. Men men, kanske skriver lite mer ikväll när jag håller på och avlida av trötthet, huvudvärk och halsont ♥
 
 

Halsfluss

Hej vänner! Jag och Robin (mest Robin och alla andra) tyckte att jag skulle åka ner till akuten för att kolla upp min hals då jag hostar så jäkla mycket. Dessutom har jag så ont att jag knappt kan prata! Usch. För några dagar sedan tänkte jag "det känns verkligen som att jag har halsfluss" men sedan fick jag så jäkla ont i halsen. & alla gånger jag har haft halsfluss så har jag inte haft ont i halsen en enda gång. Så jag tänkte att jag bara hade fått någon dum förkylning. Och vad händer när jag kommer till akuten? Jo doktorn talar om hur tveksam han är till halsfluss när han kikar ner i mitt gap men tar ändå ett halsprov (värsta som finns i världen),  sedan kommer han tillbaka med ett "grattis Emma, du har halsfluss". Så allesammans, trumvirvel, jag har halsfluss! Woho. Inte undra på att jag har mått så otroligt dåligt på sisonte. Självklart är det också på grund av mina andra tabletter. Men ändå! Snacka om att allting kommer på en och samma gång. Jaja, nu vet ni åtminstone ♥

Vilken dag

Hej finisar! Mådde riktigt dåligt igårkväll. Försökte hjälpa till med maten igår eftermiddag men fick nog lite feber och lade mig i soffan. Orkade äta pyttelite mat och gick sedan och slängde mig i sängen. Lyckades inte somna förrän vid halv tio och vaknade klockan sju imorse och kunde inte somna om. Jag har så förbannat ont i halsen verkligen. Kan inte svälja, gäspa eller hosta (vilket jag gör 24 timmar om dygnet). Nu håller jag för övrigt på att uppdatera min telefon, och sedan skall Robin åka iväg hem till sina päron. Pappa och Elisabeth skall ha besök ikväll och jag skall låsa in mig på rummet eftersom jag är så jäkla sjuk. Känner inte riktigt för att vara med och äta middag när jag mår dåligt. Hörs kanske senare ♥

Hostan är helt galen

Hej finisar! Är så jäkla hostig och har riktigt ont i halsen. Hostan är olidlig verkligen. Hoppas att hostmedicinen börjar hjälpa mig lite snart för det här är riktigt jobbigt haha. Ligger och läser lite i min körkortsbok så att jag är förberedd när jag väl skall börja köra. Pappa har precis beställt hem ett nytt handledarintyg som sagt, så just nu väntar vi på det med. På tisdag är för övrigt första körlektionen! Hihi. Tycker att det är skitspännande. Längtar och olängtar verkligen på samma gång. Sara klarade för övrigt sin uppkörning idag! Grattis gumman. Jag är så himla avundsjuk! Vill bli klar med en gång nu nu nu. Fastän jag knappt kört haha. Hörs senare kanske ♥
 

Imovane

Hej vänner! Jag är vaken, och jag har sovit heeeeeela natten. Fattar ni eller? Helt jäkla otroligt. Jag låg igårkväll och skruvade mig och försökte att inte tänka, Robin låg och klappade lite på mig och jag tänkte att jag aldrig skulle kunna somna. Allt det skulle bli ännu en helvetesnatt + med en insomningstablett i mig. Men helt plötsligt vaknar jag upp och klockan är 02:07 och jag måste stirra skitlänge för att förstå att jag somnat! Robin vaknar såklart och är jätteglad och säger "du har sovit jättetungt hjärtat". Sedan var det bara att försöka somna om, och kan ni gissa? Det gick jäkligt fort det med.
 
Så, nu har jag precis ätit frukost och det är världens skitväder ute. Det regnar och är helt grått. Så att åka iväg någonstans idag känns inte alls lockande. Dessutom hostar jag som en galning och halsen känns helt svullen och gör skitont! Så det är nog bra att vara inne. Även om jag inte vill. Men men, imorgon kommer Elisabeths släkting hit och det kommer bli en riktig utmaning att äta middag med alla. Hoppas att det går bra bara! Ha en fin dag alla ♥
 

Det är ett bra tecken

Hej vänner! Känner mig lite bättre till mods nu. Har pratat med min läkare som har lugnat mig och fastän det är svårt att ta in "det är ett bra tecken att du känner dig sämre nu, för det visar att medicinen funkar och att du kommer bli mycket bättre sen" så antar jag att det kanske blir lite lättare snart. Känner mig faktiskt mycket bättre nu än vad jag har gjort sedan i måndags.
Robin skjutsade ner mig till Kungsmässan för att hämta ut mina nya insomningstabletter (tack gode gud för det) och det gick jättebra både bilvägen och att stå i kö inne på Apoteket. Köpte även hostmedicin och Bafusin så att min jäkla hals kan läka någon gång tack och lov. Det var lite jobbigt inne på banken för att det var så varmt men det gick jäkligt bra där med!
Så förhoppningsvis så får jag sova inatt, vilket behövs, och förhoppningsvis så blir allting bara bättre nu. Det känns (just nu) som att jag ser ett litet ljus allra längst ner i tunneln ändå trots allt. Ha en fin dag ♥
 

Jag har inte längre någon ork

Hej vänner. Jag känner inte riktigt att jag orkar med det här längre. Jag sover absolut ingenting längre om nätterna, jag ligger vaken ända till sju på morgonen och sover sedan fram till elva. Jag orkar verkligen inte detta mer. Panikångesten är värre än någonsin och just nu bor jag på toaletten. Det känns som att jag bara skulle kunna lägga mig ner på golvet och ligga där tills allting är över. Jag är helt utmattad av för lite sömn och för att jag är så uppjagad hela tiden. Har någon något tips? Vad kan jag göra? Hur skall jag bete mig? Vet inte riktigt vart jag skall ta vägen längre. Jag orkar inte med en sån här natt till. Jag får nog ringa min läkare idag, och fråga vad sjutton jag skall göra. Det känns verkligen inte bra. Inte på något sätt.
 
Hoppas att ni har haft en bättre natt än mig. Den här har varit värst hittills. Jag fasar inför varje natt när kvällen börjar närma sig. Dagarna går för fort eftersom jag sover bort dom. JÄKLA SKIT.

Rivjärn i halsen

Hej vänner! Uppdaterar otroligt sent idag. Det beror på att jag har haft en helvetesnatt inatt.
Det började redan igårkväll när jag fick någonting i halsen. Jag harklade och hostade i över en timme bara för att få väck eländet! När jag sedan skulle gå och lägga mig hade jag skitont i halsen, kändes som ett rivjärn för att vara exakt. Jag börjar automatiskt att försöka svälja för att få ner lite saliv i halsen och efter många timmar är jag helt snustorr i hela munnen och halsen. Istället sväljer jag en massa luft som gör att jag får skitont i magen istället. Får världens panik då jag får kvälvningar av torrheten och spenderar halva natten på toan. Självklart försökte jag med att dricka vatten och äta halstabletter men det blev bara värre. Så det blev ingen sömn för min del förrän efter halv sju när både Robin och pappa åkt till jobbet. Fin natt va?
 
Så nu sitter jag här i min säng helt utslagen och dricker te med honung i. Förstår inte hur jag skall orka med detta. Det har gått tre dagar och än så länge tar jag bara halva doseringen av mina tabletter. Jag reagerar för minsta småsaker. Hur sjutton kommer det att bli när jag börjar äta en hel tablett om dagen? Förstår verkligen inte hur jag skall klara detta..

Mamma rådjur

Hade mamma rådjur med sina två ungar här utanför alldeles nyss.





Sovit förvånansvärt bra

Hej finisar! Sitter just nu och har ätit upp min frukost! Ger lilla Lucy resten av min Verum vaniljkräm och den var verkligen populär! Hihi. Har för övrigt sovit otroligt bra inatt, har självfallet vaknat några gånger men har somnat om väldigt fort igen. Blev så jäkla trött efter att jag tagit den första tabletten igår, det kanske är en biverkning av medicinen? Gillar inte att läsa bipacksedeln haha, jag är en sån som kan inbilla mig vad som helst i princip så jag struntar i det. Funderar förresten på att ta en lång promenad med Zeke sen. Känner mig lite rastlös i benen..
 
För övrigt har jag och Robin varit tillsammans i 11 månader idag! Fattar ni hur snabbt tiden går eller? Helt galet. Känns fortfarande som att vi träffades för en vecka sedan och att jag är precis lika pirrig och kär när jag är med honom som för elva månader sedan. Älskade du, jag förstår verkligen inte hur du orkar med mig. Mitt hjärta ♥
 


Sprang mellan toan och sovrummet

Hej finisar! Vilken jäkla natt jag har haft kan jag få be att tala om. Somnade runt halv elva igårkväll, vaknade sedan upp igen vid tolvtiden och hade så jäkla ont i magen. Så himla illamående var jag, helt galet. Sprang mellan toan och sovrummet, lade mig till slut på soffan ute i vardagsrummet med alla katter runt mig innan jag till slut somnade igen runt kvart i fyra (meningen var att jag skulle gå upp klockan fem för att jobba). Det slutade med att jag stannade kvar i sängen och blev skjutsad till vårdcentralen tidigt vid halv tio istället.
 
Läkarbesöket slutade med två veckors sjukskrivning, utskrivning av stark medicin mot panik ångest, jag har antagligen IBS och skall få min mage utredd dessutom och kommer antagligen att få göra en gastroskopi. Dessutom pratade jag med mamma och fick ganska goda nyheter ifrån henne med! Hoppas att det går vägen.
 
Så, nu skall jag bara ta mig till Mölndal och ge mamma mitt sjukintyg så att hon kan faxa det till min chef, lämna in mitt körkortsintyg till körskolan och springa in på banken eftersom mitt kort inte funkar? Sedan hämtar pappa mig och kör mig till apoteket så att jag kan hämta ut min medicin. Oj, långt inlägg! Hoppas ni orkar läsa igenom allting ♥
 


Körkortsteori

Hej finisar. Sitter just nu och pluggar lite körkortsteori! Känns ganska könt att ha något speciellt att fokucera på. Lilla fröken kissemiss har kurrat ihop sig i Robins fina stickade tröja, Zeke ligger på golvet och sover och jag och Robin ligger helt utslagna i soffan och tittar på Trassel. Älskar den filmen! Det blir ingen visit hos mami, hon hade tid att tvätta mattor och vädret är så jäkla dåligt. Så det blir plugg istället! Ser riktigt fram emot den 25 september då jag skall ha min första körlektion hihi. Kommer att bli så himla spännande! Vi hörs imorgon ♥
 


Kan inte sova längre

Hej finisar. Sitter i köket och äter lite flingor. Snacka om att inte ha någon aptit. Robin och Fredrik kom hem vid tretiden inatt, somnade nog inte om förrän strax efter fyra. Sedan vaknade jag helt förvånad över att jag ens hade somnat! Kan verkligen inte sova längre om nätterna, vaknar ALLTID minst en gång och bara ligger. 
Men men. Idag skall jag hem till mami! Vi tänkte hälsa på en stund hemma hos mormor, jag har ju inte hunnit vara där än eftersom jag varit så dålig. Inte för att jag känner mig bättre nu, men jag har ju inget bättre för mig direkt! Robin och Fredrik kollar på film nu, så jag lär ju inte få någon hjälp med disk eller något idag heller. Så det är bara att sätta igång nu! Vill inte att pappa och Elisabeth kommer hem till världens bombnedslag här hemma. Vi kanske hörs lite senare ♥
 


Pyssla med mitt löshår

Hej vänner. Idag har jag försökt att pyssla med mitt löshår. Beställde ju hem blont löshår för att sedan kunna färga det precis som mitt bruna hår. & jag antar att det blev helt okej? Ville ju ha det lite blont längst ner på håret. Så att det blev en trefärgad ombre hihi. Har precis varit ute på sista turen med Zeke, pappa och Elisabeth är ju iväg i Falsterbo och Robin är i Skara på bilträff. Fast det är ganska skönt att vara ensam.
 


Hur många dagar sedan är det nu?

Hej alla. Fingrarna känns helt stela nu när jag skall skriva. Vad skall jag berätta om? Tiden släpar sig långsamt framåt. Som myrsteg. Hur många dagar sedan är det nu? Bara två? Det känns som en evighet.  Helt plötsligt har jag blivit så medveten om allting. Medveten om att det bara är en dag kvar imorgon innan jag måste ta mig tillbaka till jobbet. Hur skall det gå till? Jag vill vara hemma. Vara med mig själv. Tänka, inte tänka. Inte behöva gå till jobbet och tvingas lyssna till folk som ringer och skäller. 
 
Robin var så himla fin igår. Han testade att för en gångs skull laga middag åt mig. Gjorde det fint och bad lite snällt om min hjälp (han blir så förvirrad när många saker måste göras samtidigt). Sedan myste vi hela kvällen med lite godis och vin. Älskade pojkvän. Jag vet verkligen inte vart jag hade tagit vägen utan dig ♥
 


Världens mest älskade morfar.

Hej alla.
 
Anledningen till det korta inlägget igår var, och det här är så otroligt svårt för mig att skriva, är att världens mest älskade morfar har gått bort. Jag kan inte ens föreställa mig, jag kan inte ta in att det har hänt, kan inte förstå, vill inte förstå. Min morfar skulle leva för alltid! Han skulle inte åldras, han skulle växa med mig hela livet och se mina barn komma till världen och lära dom alla bra saker i livet. Precis som han har lärt mig. Han har alltid hållt i min hand, från att jag kom till världen och ända fram till igår. 
Min hemliga bästa vän. Jag har till och med en tatuering bakom örat som är för honom. Ett ankare. Visste ni? Min morfar var sjöman. Så många historier som jag har hört om alla båtar och resor till olika länder. En berättare och en sjöman. Min morfar sjömannen. Men han var inte bara en sjöman. Visste ni att han var med och byggde kompassen i Göteborg? & Frölundatorg? Och mer än det, han var en luftballongsflygare och en konstnär. När jag var 6 år gammal satt han bredvid och lärde mig att man skall måla innanför linjerna. & mer tips kom upp för varje år som gick. Han har lärt mig precis allting. Min morfar konstnären, och sjömannen, och luftballongsflygaren, elektrikern, fästmannen, pappan, brodern. Men framförallt var han min morfar. Min hemliga bästavän. 
 
Det finns absolut ingenting i hela världen som jag kan skriva som beskriver hur otroligt fin och bra och underbar min morfar var. Jag kommer sakna honom var eviga dag i hela mitt liv. Jag kommer gråta otaliga mängder med tårar. Jag kommer aldrig riktigt acceptera vad som har hänt. Min fina morfar.
 
Jag hoppas att han är på ett fint ställe. Där han nu kan gå, stå och göra precis vad som faller honom in. Bygga fler modellskepp som han alltid har gjort i alla år, läsa sina korsord och sina böcker. Jag hoppas att han ler.
 
Jag vet att vi kommer att ses igen, det kommer bara att ta en evighet innan den dagen kommer.
Jag älskar dig ♥

Mitt liv har gått i tusen bitar

Det får bli en liten bloggpaus idag. Mitt liv har precis gått i tusen bitar.

Influensa

Symtom

Om man får influensa är det vanligt att man plötsligt får hög feber, huvudvärk, muskelvärk, halsont, hosta och röda ömmande ögon. Man kan vara trött i ett par veckor efter virusinfektionen.

Behandling

Eftersom influensa orsakas av virus hjälper inte antibiotika. För att lindra besvären kan man vila, dricka mycket, ligga med huvudet högt, ta receptfria smärtstillande och febernedsättande medel. Man kan också använda avsvällande nässprej.

Om man tillhör en riskgrupp kan man behöva få behandling med virushämmande medel, vilket inte behövs för den som är frisk i övrigt. För att behandling med virushämmande läkemedel ska ha effekt måste den påbörjas inom de två första dygnen.

-

Sämsta någonsin, hemma från jobbet idag i alla fall.

Min jäkla körbok

Hej finisar! Ligger och läser i min jäkla körbok. Tänkte att det var bra med överstrykningspenna och har nu bara lyckats läsa igenom första kapitlet på 70 sidor hihi. Sedan fick jag kramp i handen. Det blir ingen träning med Sara i eftermiddag, har för jäkla ont i min axel. Dessutom ringde Robin och det uppstod ett annat viktigt ärende som vi måste göra i eftermiddag. Dock är det väldigt privat. Imorgon blir det jobb som vanligt och även på fredag. Sedan är jag ledig lördag och söndag! SKÖNT. Skriver kanske lite mer ikväll ♥
 


Tvättdag

Hej hjärtan! Sov ända till halv tio idag, haha. Har nyligen ätit frukost och har precis slängt in första maskinen med tvätt. Jag har så inte haft tvätt i tankarna på sistone, så nu är det en hel dröse med kläder som måste in i maskinen haha. Mer än så skall jag nog inte göra idag. Eller jo, jag skall möjligtvis färga mitt löshår, läsa i min teoribok litegrann och sedan skall jag faktiskt träna med Sarahjärtat ikväll! Mer än så, skall jag inte göra idag haha. Skriver nog lite mer senare om jag orkar färga mitt löshår hihi. Ha en fin dag ♥
 


Vägmärken & Vägmarkeringar

Hej vänner! Har suttit halva kvällen med att ha läst igenom Vägmärken & Vägmarkeringar, ganska segt men blev förvånad över hur mycket man redan vet. Egentligen så är alla skyltar jäkligt logiska haha. Läste även lite sidor i Körkortsboken. Kommer ju ihåg en del sedan jag läste körkortsteori i trean på gymnasiet. Hoppas att det gynnar mig lite nu när jag äntligen skall ta körkort! Haha. Men nu börjar jag allt få lite huvudvärk och skall nog gå och lägga mig istället. Robin har redan lagt sig så lär ju få buffa bort honom (han vet inte hur man sover) så att jag kan få lite plats med. Hörs imorgon, godnatt! ♥
 


Effektiv dag

Hej finisar! Har äntligen slängt mig i soffan och tar det lite lugnt. Var som sagt iväg förut med Sara och skrev in mig på körskolan! Fasen vad spännande det var. Ändå stod jag bara och pratade med kvinnan i receptionen! Haha. Fick med mig alla böcker hem, köpte lite överstrykningspennor, block och sprang även in på banken en snabbis! Äntligen. Nu är det bara att göra bytet så har jag äntligen SEB som bank istället för Swedbank hihi. Jösses så effektiv jag har varit idag? Grym ju! Har även skalat en hel dröse potatis, diskat och städat undan här hemma. Så nu är jag trött men skall nog kika lite i min teoribok ändå, till och med det är spännande hihi. Ha en fin kväll ♥
 


Skriva in mig på bilskolan

Hej hjärtan! Har precis krupit ner i sängen igen hihi. Ganska kass uppdatering igår med, eller hur? Haha. Men det är ju för att jag bara jobbar och jobbar och jobbar. Men vet ni vad? Idag är jag ledig! Har precis ätit frukost, som vanligt K-special och ett ägg. Egentligen skulle jag tagit mig en tur till Lundby Nya kyrka men mötet blev inställt på grund av att bara jag kunde komma? Men men, då får jag eftermiddagen fri i alla fall hihi. Vet ni för övrigt vad jag skall göra idag mer? Jag skall skriva in mig på bilskola! Fattar ni eller? Jag är sååååå nervös. Fast Sara går på den skolan så jag vet ju att det är bra men ändå. Har ju knappt kört i hela mitt liv. Tror att det kan vara tre gånger sedan jag fyllde 18? Pinsamt nästan. Skriver lite mer senare idag när jag är hemma igen. Om jag har tur kanske det finns någon lektion redan idag som jag kan gå på? Hihi. Ha en fin dag och önska mig lycka till ♥
 


Bergmansgatans trafikskola

Skämskudde till mig

Hej finisar! Skämskudde till mig som var alldeles urdålig på att skriva igår. Fy! Men jag hade en riktigt tokig dag och det enda jag gör är att jobba haha. Känner mig helt apatisk typ. Nu är det i alla fall sista dagen innan jag är ledig två dagar i rad. HÖRDE NI? Två dagar. Sjukt. Jag har alltså efter idag jobbat 7 av åtta dagar i rad. Crazy! Såg för övrigt att min buss är 133 minuter sen. Va? Varför skriver man då inte att bussen är inställd bara? Hade jag åkt med den hade jag varit framme 13:56 typ. Det är ju helt galet haha. Ibland undrar man!
Men men, vet inte om det blir så mycket mer skriv idag heller, jobbar fram till tio ikväll. Tack gode gud så jobbar Sara samma pass idag ♥ Det är helt värt att jobba när rätt personer är på jobbet. Hoppas ni får en fin dag i alla fall, vi kanske hörs under dagen, ikväll eller troligtvis imorgon ♥
 



Väntar på skjuts

Hej fina! Sitter just nu hemma och väntar på skjuts in till stan av papi. Han skall ändå åka hem till lillebror i Angered så då passar jag på att snylta lite skjuts. Jag känner mig så jäkla utmattad alltså, helt stört! Det känns som att jag inte gör något annt än att jobba. Jag åkte liksom därifrån klockan ett inatt, och tolv timmar senare ska jag sitta där igen. Är så himla lessssss så det finns inte. Dessutom är min mage bajs idag med, så nu har jag ätit mig supermumsiga och torr magtablett som smakar precis så som jag kan tänka mig att svartatavlan-kritor smakar. Men men. Nu får jag snabba ryck här alltså! Fick bli lite klageliklag idag, men hoppas ni får en fin dag i alla fall ♥
 


Psykiskt instabil

Hej finisar! Sitter på jobbet och just för första gången på hela kvällen så ringer det inte! Fattar ni eller? Är dock otroligt trött och känner mig helt psykiskt instabil haha. & ändå är det bara dag två av "period" två? Ta hem miiiiiiiiiiiiig.

Massor av fynd

Hej finisar! Har precis varit iväg till Vallda församlingshem och firat Valldadagen! Så himla mysigt, ni anar inte! Det stod folk överallt ute på gården med sina små bord och sålde allt vad de nu kunnat hitta hemma! Själv fick jag med mig en OTROLIGT snygg "päls" jackliknande sak hem hihi. & vet ni vad? Den var VARM. Jättevarm! Jag kommer inte att frysa en millimeter i vinter med den här godingen på. Dock får jag visa bild en annan dag för jag skall alldeles snart åka till jobbet. Har precis slängt i mig en pirog! Förstår inte hur jag skall kunna vänta med att äta middag till typ nio ikväll? Galet. Men vid tiotiden kommer åtminstone Åsa ♥
Fick för övrigt ett samtal av Robin förut, han skall tydligen vara borta ända till imorgon, och jag jobbar ju imorgon från 13 till 22. Så jag får helt enkelt inte se honom på hela helgen. Pissbajs känns det. Såklart att jag unnar honom att vara borta och vara med sina vänner! Missförstå mig inte, jag är på bara på väldigt Robinhumör och hade velat ha honom nära mig när han för en gångs skull är ledig. Men men, vi hörs senare! ♥

Valldadagen

Hej fina! Har preeeecis ätit klart min frukost. Gott! Idag skall vi fixa en hel del med huset och skall även iväg på valldadagen? Minns inte riktigt om det hette så men kul med lite paus i alla fall hihi. Robin sov hos ankan igår och skall vara iväg hela dagen idag med, så honom lär jag ju inte se på ett tag. Ganska tråkigt när han ändå är ledig. Men men, allt kan inte vara som man vill jämt och ständigt.
Det blir som sagt jobb senare vid 16:00 och slutar klockan ett. Galen tid, och jag blir fortfarande irriterad när jag tänker på händelserna kring allt detta. Skall faktiskt kolla runt lite på internet sen hade jag tänkt! Angående lite hemliga saker till och med. Men jag skriver lite senare igen ♥
 


Inspiration



Lunch


Lunch och sedan duschen! Om 1,5 timme går bussen.

Cirkus igår med My

Hej vänner! Var som sagt på cirkus igår med My. Det var faktiskt med skräckblandad förtjusning som jag följde med, med tanke på att jag inte är så förtjust i Clowner. Men jag måste säga att det bara var en enda som var med, och han var väääldigt rolig och charmig. För övrigt var föreställningen otroligt bra och jag hade nog hjärtat uppe i halsen vid flera tillfällen haha. Läskigt när det är liiiiite för spännande.
Duktig som jag är så tänkte jag självklart ha med min kamera. Jag var till och med så duktig att jag lade batteriet på laddning en stund innan vi skulle åka. Men tror ni jag fick med mig batteriet? Självklart inte. Det låg så fint kvar här hemma så det var bara för Robin att ta med sig kameran tillbaka hem efter att han lämnat oss. Så jäkla typiskt! Dock tog jag lite bilder med min mobiltelefon som jag lägger upp.
 
Bild innan vi åkte iväg.
 
Insläppet till Cirkusen var halv sju, vi var där 17:50 hehe. Lite lek innan!
 
My fick rida på en kamel i pausen.
 
Mina älskade älskade elefantisar! FINA ♥

Löprunda istället

Hej finisar! Jag skiter i att färga löshåret, drar ut slöfocken på en springtur istället!

Färga löshåret också?

Hej finisar! Har precis ätit frukost och ligger nu i sängen igen och sölar haha. Robin är dunderförkyld och jag tror att han har smittat av sig lite på mig, känns lagom oroväckande! 
Själv funderar jag på om jag skall färga mitt löshår idag, eller om jag skall vänta till senare? Jag har ju inget bättre för mig att göra innan jobbet precis. Skall faktiskt messa Sarahjärtat med och fråga om hon kan fixa så att jag har fys på jobbet idag hihi. Så kanske jag kan dra iväg och simma eller något? Hade varit lagom skönt alltså! Kollade som sagt mitt schema som är döden, och dessutom har jag bara fått fys 1 vecka av sex (poängen är att man skall ha det varje vecka). Men det löser sig nog. 
Jaja, vi får väl se vad jag hittar på senare idag! Hihi. Cirkusen igår var för övrigt väldigt bra! Inlägg om det kommer senare. Ha en fin Fredag allesammans ♥

Resultat av håret

Hej finisar! Får lägga in detta inlägget lite i efterhand (sorry). Tänkte slänga upp lite bilder på hur håret blev igår när jag fixade med det haha. Det var jäkligt spännande måste jag säga. Tycker ni att det blev bra? Själv tror jag att jag måste göra den övre delen liiiite mörkare.
 
Håret innan färgning, fasen vad långt det har blivit?
 
Första färgningen! Snacka om att jag var nervös.
 
Resultat. Sedan tog jag inga fler bilder, inte ens på resultatet haha. Men har en ifrån instagram!
 
Det lyser inte riktigt så "rött" och ljust i verkligheten.

Fix och pill med håret

Hej vänner! Sitter just nu och har avslutat min frukost. Fick bli lite K-special bara. Känner mig inte alls sugen på mat längre på morgonen, mår snarare illa. Men men, det löser sig nog snart skulle jag tro! Idag skall jag som sagt pilla med mitt hår.. Är faktiskt SKIT nervös haha. Brukar aaaldrig bry mig annars, men nu vet jag inte varför? Hoppas det blir bra i alla fall hihi. Resultat får ni ju se sen självklart. Hoppas jag, om det inte blir för fult hihi. Detta får räcka för tillfället, så att jag kan börja exprimentera! Slänger in ett inlägg senare idag när jag är färdig haha. Önska mig lycka till ♥
 


Mina älskade hjärtan

Min systeryster lade ut världens finaste bild på världens finaste syskonbarn.
Mina älskade älskade hjärtan ♥
 

Imorgon blir det pill med håret

Hej fina! Sitter här i köket nu och tittar på när Robin och papi försöker laga diskmaskinen hihi. Den är så himla knasig. Vi har precis ätit kyckling med ris och sås, mums! Är supersugen på glass med, men den jag tittade på var gammal, uhu. 
Har haft en ganska okej dag, fastän det har varit mycket på jobbet idag. Men det känns som att det kommer vara så nu ett tag framöver? Har suttit en del med Sofia idag och sen kom även Therese! Så himla mysiga människor. Efter jobbet sprang jag iväg till Åhlens för att sedan kuta hela vägen till tåget. & jag hann fanimej med det med 30 sekunders marginal haha. Helt galet. Men imorgon blir det lite pill med håret. Får se hur resultatet blir hehe. Mer än såhär har jag inte att skriva. Känner mig lite koko i huvudet idag. Skriver lite mer imorgon! Ha en fin kväll ♥
 
Robin hälsar lite för övrigt.
"hejhej :)" säger han.
 

Bild ifrån tidigare idag på jobbet

Frukostrast

Hej fina! Sitter på jobbet just nu och har min frukostrast. Det behövdes kan jag tala om hehe. Det är en otroligt seg dag, det bara ringer och ringer och ringer. Har lust att be alla sluta bara haha.

Men men, efter jobbet skall jag iväg och köpa lite hårfärg tror jag! Så imorgon blir det en förändring som fasen i håret. Men så är det alltid. Brukar ändra mig efter sommaren och sen byta tillbaka igen efter vintern haha.

Världens längsta dag

Hej fina! Nu är jag hemkommen efter världens längsta dag, jösses. Utbildningen började med att vi kikade på en ganska gripande film och avslutades sedan på tingsrätten här i Göteborg. Det var kul men insåg när jag satt mig inne på en förhandling att luften var sämst, man får INTE lämna salen och paniken kom direkt. Får panik bara jag tänker på det..


Egentligen skall vi äta nu, men jag har sjukt ont i magen. Vet inte om det beror på att jag ätit dåligt eller för att magen bara är i dåligt skick idag. Störande i alla fall! Sitter lite inne i biblioteket istället, så länge. Måste försöka få i mig lite mat sen! Hoppas ni haft en fin dag!

Skjuts till jobbet

Hej vänner! Sitter i bilen nu medan pappa tankar. Får skjuts till jobbet idag med hihi. Finns ingen bättre start på dagen faktiskt!
Idag har jag utbildningsdag hela dagen på jobbet, först skall vi kolla film hela förmiddagen och sedan beger vi oss mot tingsrätten! Kommer bli sjukligt spännande. Tur att jag har Åsa med mig idag också! Men men, slänger kanske in ett inlägg under dagen. Har insett att blogga ifrån mobilen inte är så dumt i alla fall hihi.

Inte på bra humör

Hej alla! Sitter här hemma nu och väntar på mat. Har som sagt varit en riktigt skitdag idag på jobbet. Är hungrig och sitter och kollar på en sjuk tjej på tv. Så himla hemskt, äter massor av mediciner och mår riktigt dåligt. Men men. Har inte så mycket att skriva idag, är som sagt inte på bra humör. Kanske slänger in ett inlägg ikväll ♥

Jävla idiot

Hej fina! Bloggar lite genom mobilen för typ första gången någonsin? Hehe. Har lunch nu på jobbet. Kan dock inte påstå att jag är allt för hungrig, snarare illamående. Fick höra en sak förut på jobbet som fick hela min dag att rasa samman, blev så jäääkla irriterad. Kokar bara jag tänker på det. Jäkla idiot. Tur att jag har Åsa och Sara på jobbet idag annars hade jag kokat sönder.

Men men, jobbar till kvart över fyra. Blir bara hemgång sedan och inte göra någonting. Kanske ta en runda? Får se hur skoskaven känner sig idag. Hoppas ni har en bättre dag än jag haft idag!

Pastellfärgat hår

Har fått en sån där fling på pastellfärgat hår.
Inte för att jag vill ha det själv på något sätt, men att titta på! SÅ FINT.
 
Den sista bilden är helt underbar!

Tio Pepe

Hej alla! Sitter just nu i soffan och skall alldeles strax kolla på Eclipse. Vi har allihopa varit iväg och ätit på Tio Pepe inne i Kungsbacka! Otroligt god mat. Jag beställde in någon hamburgare med Crispy Cross potatis eller vad det nu heter. Oj jag ögonen blev stora när jag såg hur otroligt mycket mat det var jag skulle äta! Tror att jag åt en tredjedel bara, men gott var det som sagt! Det vi gjorde innan restaurangbesöket är fortfarande en hemlighet och kommer fram i bloggen först när det är bestämt hihi. Så ni får allt vänta!
Imorgon blir det jobb, som vanligt tänkte jag skriva men det är ju inte sant haha. Men snart så. Vill för övrigt att mina skavsår skall läka så att jag kan börja träna igen! Så himla irriterande. Men men. Hoppas att ni alla har haft en fin söndag, det har jag ♥
 


Bilder ifrån gårdagen

Här kommer lite bilder ifrån gårdagen!



Middag ikväll

Hej fina! Igår hade vi en fantastisk kväll. Jag gick och lade mig en timme ändå (som kändes som fem minuter) och sedan lagade jag lövbiff med klyftpotatis till Robin! Hans absoluta favoriträtt hihi. Tror att han tyckte det var gott. Sedan spelade vi familjespelet som han fick i födelsedagspresent (minns inte namnet nu) och jag tror att vi satt uppe ända till elva! Jösses vad vi skrattade och stojade. Självklart vann jag och Robin hehe. Somnade som en stock sedan när jag lade mig i sängen.
 
Idag har vi inte gjort någonting. Vi skall iväg på ett litet ärende sedan jag och Robin och därefter tänkter Robin ta med mig och familjen Bäwer på middag någonstans. Men han vill inte berätta var! Jaja, vi hörs senare! Ha en fin söndag allihopa ♥
 
Lilla hjärtat sover hos Robin ♥

Bilder från i morse

Hej fina! Här är lite bilder ifrån i morse när vi kom in och sjöng för Robin hihi. Stackarn var helt slut och förstod nog inte riktigt vad som hände. Mitt hjärta, så himla stor är du nu! Älskar dig förbannat mycket.
 
Älskade ♥

Robins födelsedag

Hej vänner! Jag tror ärligt talat inte att någon i detta ögonblick kan förstå hur trött jag är. Efter nattpasset, kan ni gissa vad som hände då? Självklart var tåget inställt. Så där stod jag på centralen med en massa pundare och kände mig hur obekväm som helst. Så pappa och Elisabeth kom och hämtade mig (stackarna, ringde och väckte dem tio över fem). Vi åkte hem och började genast att baka en tårta till Robin som fyller år idag! Mitt hjärta. Vi tog fram alla paket och kort och tutor som vi hade med oss in och sjung för fulla halsar!
 
Efter paketöppning osv lade jag mig och sov en timme för att sedan bli uppväckt och må pyton. Trodde allvarligt talat att jag skulle kräkas. Inte skönt! Men vi begav oss iväg till Förlanda för att kolla på rallycross och där har vi varit fram till nu. Jag fick en timmes sömn i Niklas buss, tack gode gud för det! Är helt slut nu. Känner bara för att ta en låååång dusch och sedan börja med Robins födelsedagsmiddag. Det är lika bra att hålla mig vaken till lite senare så att jag sover länge inatt istället. Bilder kommer senare (imorgon eller ikväll). Hoppas ni har haft en mindre stressad dag ♥
 
Bjuder på en bild från idag som käraste Elain har tagit!
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.