www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Let's Dance

HEJ KOMPISAR!
Någon mer som kollar på let's dance? Själv tycker jag att Glenn Hysén gjorde riktigt bra ifrån sig till Håkans finfina låt hihi. Däremot hejar jag ju självklart på Kenza eftersom jag är en sån himla bloggnörd haha. Vad tycker ni? Jag har aldrig ens brytt mig om att titta på detta programmet innan, men det var en hel dröse med roliga personer denna säsongen!


Mona Lisa

Heeeej på er alla!
Har hela för och eftermiddagen befunnit mig på Kvarnby Art hos åsas mamma och målat två stycken keramikplattor som skall brännas och sättas upp i studion! Så himla kul. Bebis var lugn mestadels av tiden men i slutet sparkades det på som aldrig förr haha! Jag har i vilket fall som helst haft en otroligt mysig dag och jag rekommenderar er verkligen att åka dit om ni bor i Mölndal! 
 

Här är min och åsas Monalisa som vi målade! Min ser mer ut som Jesus faktiskt haha.

Jobbet och kvarnby art

Hello!
Nu har jag varit på jobbet och skrivit ut mitt schema, lagt in semester och kollat igenom alla 94 olästa mail jag hade liggandes haha. Så nu är det nog ganska lugnt att komma tillbaka på måndag. Dock blir mitt schema ändrat på måndag ändå eftersom jag går över på halvtid. Så dagarna kommer antagligen att kortas ner med några timmar hihi. Känns skönt att vara igång igen! 
 
Nu sitter jag hemma hos Åsa och har ätit min efterlängtade tonfiskbaguette och snart skall vi åka till kvarnby art och kika lite. Ska bli kul att få träffa åsas mammi med! Kram på er.
 


På väg till jobbet

Hej fina!
Ser ni? Klockan är tjugo i nio och jag sitter redan på tåget med Sara och är på väg till jobbet hihi. Fan vad jag är duktig! Jag skall kolla mitt nya schema så att jag vet när jag börjar på måndag hihi. 
 


Köpa present

Hej på er!
Besöket hos läkaren gick väldigt bra! Jag fick dock inte se min lilla älskling på något ultraljud utan vi kikade bara på njuren. Som tur är så har den inte utvidgats något mer! (Puh! Var inte alls sugen på någon kateter alltså.) Så från och med måndag så skall jag börja jobba halvtid igen! Känns väldigt skönt eftersom jag snart kryper på väggarna av att bara vara hemma. 
 
Sedan blev det en tripp till försäkringskassan och man kan tydligen inte nu för tiden boka in något möte med dom angående mammaledighet och frågor kring det. Men kvinnan som hjälpte mig svarade bra på alla frågor och det kändes jätteskönt att få lite svar hihi. Sedan blev det även en snabb tur till kungsmässan för att köpa present till Christoffer som fyller år snart! Kram på er.
 

Längtar efter min bebis! Kom nuuuuu.

Välkommen vecka 31

Hej på er!
Idag gick vi ju in i vecka 31. Harregud! Det går så himla fort men ändå så satans långsamt, det är ju helt galet. Bebis är nu i alla fall ca 40 cm lång och väger över 1,5 kilo! & det känns. Sparkarna riktas mer och mer mot revbenen och jag känner mig tyngre och tyngre för varje dag haha. Hur skall detta sluta?
 
Nu är det dessutom snart mars och idag är det 69 dagar kvar tills beräknat förlossningsdatum, & 69 dagar kvar tills min ELMUSTASCHIOBÄSTIS fyller år! Hihi.
 


Tvångsgos

Hej godingar!
Vet ni vad? Inatt har jag sovit helt okej. Jag vet att jag var uppe vid två och kissade och sedan har jag nog sovit konstant till halv sju när Robin skulle upp. Så himla bra! Dock vaknade jag nu av att hela armen värker, så jag antar att den har fått ta del av mitt sovande på en underligt vis haha.
 
Idag blir det läkaren klockan två. Sedan skall jag försöka ta mig till försäkringskassan och se om jag möjligtvis kan få pratat med dom om allting som har med föräldraledighet att göra. För det där är rena djungeln för mig! Usch. 
 
 

Gravidfotografering

Hej fina ni! 
Som ni ser så har jag ändrat headern lite. Det fick bli två bilder som Åsa fotade på mig och magen idag. Så himla bra bilder! Hihi. Tycker ni att det ser bra ut? Jag är nöjd i alla fall. Här kommer lite fler bilder också! ♥
 
 

Kolla njuren imorgon

Hej godingar!
Nu har Åsa varit här och lekt fotograf. Själv har jag för omväxlings skull stått framför kameran och inte bakom. Himla märkligt! Vi fotade i alla fall lite på magen och förhoppningsvis så kommer det att bli himlans bra bilder efter lite fix och trix! Hihi. Så tack fina du för hjälpen!
 
Nu blir det strax middag och imorgon har jag ett besök inbokat hos läkaren på MVC. Så förhoppningsvis så får jag se lilla bebis i magen och höra att allt är bra. Skall bli skönt att se om njuren har vidgats mer eller inte under denna månaden också!
 


Fota magen idag

Halloj!
Gissa vad jag håller på med? Jo jag har precis slängt i lite färg i håret. Eftersom jag var så himla ljus i håret innan det fick bli brunt så börjar det nu att lysa igenom igen! Så nu passar jag även på att färga mitt löshår som jag inte använt en endaste gång haha! 
 
Min älsklingsåsa kommer ju hit efter jobbet och skall fota mig och lilla magen! Tänkte att då kan jag ju lika gärna passa på att fräscha till mig! Dessutom går jag antagligen tillbaka till jobbet på måndag med. Så lite färg sitter inte fel helt enkelt hihi.
 

Löshåret köpte jag på Rapunzelofsweden för säkert två år sedan. Jag tror att det är 50 cm långt och det går både att färga och locka/platta! 

Sovit som en potta skit

Hej på er!
Inatt har jag verkligen sovit som en potta skit. Jag har bara legat och vridit och vänt på mig, ingen ställning har känts bra, bebis har haft krig, det har tryckt på överallt, ja ni förstår nog vad jag menar. & ja, jag börjar faktiskt att bli lite trött på att vara gravid. Jag vill ha ut min bebis nu på en gång!
 
Imorgon går vi in i vecka 31 och då är det ungefär (plus minus såklart) nio veckor kvar. Det låter som en evighet, men idag är det bara 70 dagar kvar och 75% är avklarat. Woho! Det är ju riktigt awesome gjort. För det är fan inte alltid lätt att vara på tjocken må jag säga hihi.
 


Mollys bebis

Hej fina!
Vilken dag det lyckades bli. Strax efter att jag skrev förra inlägget så ringde pappa till min telefon och var helt hysterisk. Eftersom vi bor som vi bor på landet så brukar hundarna alltid springa lösa utan koppel. Bara det att idag får dom för sig att springa åt tjotahejti upp vid landsvägen och över på ängarna. Så det var bara att slänga på sig stövlarna och SPRINGA upp för backen till vägen och försöka ropa in hundarna. & när jag säger springa så kan ni ju se framför er en tjockis som försöker springa i slow motion upp för en backe haha!
 
Vi fick i vilket fall in hundarna. & det positiva med hela detta är att jag aldrig lyckats röra mig så fort under hela graviditeten. Så nytt rekord!
Minus däremot är att jag kände av min foglossning redan efter att ha fixat iordning zeke. Så hade jag inte ont innan så har jag det nu i alla fall! Hamnade direkt i sängen efteråt med min vapendragare hos mig.
 


En bra dag

Hej på er!
Alla räkningar är betalda (buhu jag är fattigast för tillfället), zeke är trimmad och ser nu mera ut som en liten prins! Det är otroligt mycket vår i luften idag, solen skiner och det blåser inte alls lika kallt idag som igår. Bebis ligger och sparkar för fullt på mammas revben så livet är helt enkelt perfekt just nu! Jag längtar så efter min lilla snäcka.
 




Tappart bort bebis

Hello guys!
Igårkväll när jag skulle sova så hände något väldigt märkligt. Jag sover ju fortfarande halvt på mage (inget annat går) och just igårkväll så kände jag hur hela bebis liksom flyttade på sig. Vanligtvis om kvällarna så känns min mage som en hård stor pilatesboll. Men efter att bebis ändrat ställning så liksom, försvann h*n! Va i helvete?! Jag kände och klämde och det var alldeles mjukt. Vafan tänkte jag, har jag tappat bebis någonstans utan att jag märkt det eller vafan tog mini vägen? Helknasigt. Senare kände jag ju självklart bebis igen, men hur stor plats har den där inne egentligen? Att den kan gömma sig sådär!
 
Antways! Nog med borttappade bebisar. Jag är vaken, som alltid går jag upp vid elva hihi. Hade tänkt försöka rensa i skafferiet idag på massa skit. Eller möjligtvis trimma stackars Zeke som ser ut som en vandrande höstack för tillfället. Men det märker ni ju! Kram på er.
 

Dagens plus och minus

Hej älskade ni!
 
+ jag har fått ta mig en promenad idag trots alla förvärkar.
+ jag har hittat GRYMMA appar till telefonen så att jag kan pilla med mina bilder.
 
- känner mig allmänt tjock.
- kan knappt äta för att det trycker överallt haha.
 
Jag saknar mina fina lilla Neah idag! Godnatt /blödig moster

Förvärkar när jag går

Hej fina!
Fick somna om vid sju när Robin gick upp. Var då alldeles slut i skallen och sedan vaknade jag igen vid elva som alltid hehe. Så efter att ha avnjutit frukost nummer två, bäddat och fixat i sovrummet så gick jag ut i solen och tog en promenad. Det blev en kortis på 20 minuter eftersom jag får såna förbannade förvärkar, men skönt var det ändå hihi.
 
Nu har jag suttit och gått igenom alla räkningar och FYFAN rent ut sagt vilken snål månad det kommer att bli. Hujedamig vad mycket som skulle betalas denna gången. Men med tanke på bensinräkningen och veterinärkostnaderna från när vi steriliserade molly och chippade två kissar så, ja. DYRT. & med bedrövligaste lönen i världshistorien så är det bara att bita ihop!
 
Känns som att magen sjunker mer och mer?

Nattmellis

Haaaj!
Här ligger jag i sängen med ben som kliar utav bara tusan! Tror jag blir galeeeeen snart. Har bestämt mig för att försöka cykla lite varje kväll innan läggdags i förebyggande syfte.
Nu har jag dock legat vaken sen halv två så magen kurrar för fullt. Lite nattmellis kanske? & en piggelin på det sen? Ja, det låter som en plan. Hoppas ni sover gott!

Favoritsidan är vänster

Hej alla!
Ligger helt utslagen i sängen efter att ha ätit tacos. Jag är så mätt så att jag knappt vet vart jag skall ta vägen! Om magen kändes stor innan så är det ingenting jämfört med nu! Puh.
 
Efter frukosten idag så kände jag mig sjukt illamående, så jag lade mig i sängen och halvsov mellan tolv och ett. Sedan var det Sverige-Kanada matchen som var på TV. Sverige suger kan jag tala om! Jättebra med silver självklart, men bra spel hade dom definitivt inte.
 
Mer har inte hänt idag och kommer inte hända heller. Jag hade kunnat gå och lägga mig nu på direkten om det inte varit så tidigt!
 

Alltid vänster som är favoritsidan hihi.

Inte lätt att vara på tjocken

Hello!
Igår var vi med ankan och Hanna fram till seeeeent på kvällen (läs halv tolv), dock kände jag mig helt utslagen när jag skulle lägga mig haha. Det är inte lätt att vara på tjocken!
 
Idag har jag däremot hunnit äta frukost, hjälpt hjärtat att byta batteri på bilen, eller snarare tittat på hihi, och nu däremot ligger jag i sängen och mår faktiskt lite illa. Vet inte riktigt vad det är men illa mår jag. Försöker bli lite normal i magen innan hockeyfinalen börjar klockan ett! För den vill jag inte missa.
 


Blivit med soffa

Hej fina!
Har varit bra upptagen idag så jag har inte hunnit skriva så mycket idag hihi. Först har jag rensat i våra två frysar här hemma. Det tog en evighet att bli klar med det! Ajaj sa magen efter det. Fick världens sammandragningar.
 
Vid halv tre åkte vi snabbt som attan ner till Erikshjälpen och jag kan tala om att jag och Robin nu har blivit med soffa! En sjukt fräsch och oanvänd nougatfärgad soffa för 1358kr. Helt okej hihi. Så jag är nöjd som tusan!
 
Nu sitter jag här hemma och ankan och Hanna är på besök. Mysigt! Vi har inte setts på hur länge som helst. Kram på er!
 
 
Fina soffan!

Helt fixerad vid bebis

Hej godingar!
Jag vet ju att det är en del gravida kvinnor som läser min blogg nu. Är det bara jag eller tänker ni på något annat än bebis? Jag är ju i vecka 30 nu och det känns precis som att jag inte kan fokusera på något annat än min lilla älskling. Hur är det möjligt? 
 
Jag vill ha ut mitt lilla hjärta nu, jag vill absolut inte gå över tiden och det enda jag gör är att prata om min graviditet. Jag till och med skriver om det i säkert varje inlägg här. Så förlåt till er som inte riktigt bryr er om just bebis, men för tillfället är jag HELT fixerad och kommer antagligen att vara det fram tills mini ploppar ut i maj. Det känns för övrigt som en evighet kvar. Jag vill ha ut min älskling nu nu nu. 
 
Jag vet att bebis måste ruva ett tag till men om jag har tur så kommer bebis på beräknat datum (Haha är det ett skämt eller? Det händer ju ingen) men man kan väl få drömma om det? Just nu kliar det i hela kroppen. Jag vill flytta upp och börja fixa allting inför bebis ankomst. Jag vill till Ullared redan nu och köpa på mig allt det sista som behövs köpas in. För det är som sagt en del kvar även om vi har nästan det viktigaste redan.
 
Jaja, nu har jag pladdrat klart. Har jag förresten sagt att jag längtar efter liten i magen? Jajusteja det hade jag ju. 
 


Min personliga tant

Hej fina ni!
Inatt har jag sovit helt okej. Jag har av någon anledning velat ligga tätt tätt tätt intill Robin hela natten! Så mysigt hihi. Vanligtvis så är jag lite reserverad nu när jag är gravid och vill helst ligga för mig själv så att jag kan ligga skönt. Om en liten stund kommer Åsa och Jens hit! Jens skall kolla på våran balkong och se om han kan fixa till den. Åsa kommer med som min personliga tant hihi.
 
Idag fyller för övrigt Robins lillasyster år! STORT GRATTIS fina du. Jag, Robin och mini har minsann presenter liggandes här hemma till dig hihi. 
 
Ligger och myser med min lurviga korv som jag skall försöka klippa idag!

Skillnad på mage

Hej fina ni!
Jag har verkligen inte gjort något vettigt idag över huvud taget. Huvudet har dunkat på så jag har mest legat och läst och sovit mellan två och fyra! Helt okej. Jag känner nu mer och mer hur det pirrar i benen. Ja, restless legs. Alltså, störande! Haha. Det går inte att slappna av i benen alls, jag vill bara sparka något hårt! (Robin får se upp på natten).
 
Nu har jag precis ätit middag och har skickat pappa till affären för att köpa en stor chokladkaka till mig hihi. GOTTIGOTT. Jag har blivit så himla sugen på just choklad på sistone. Jag tycker inte ens om choklad egentligen! Heltokigt. Jaja, nu skall jag kika lite på TV4 fakta för att jag är en sån himla nörd hihi.
 
Magen har rundat på sig en hel del sedan förra veckan! Det känns också kan jag tala om haha. Jag är tjock och tung nu!

Välkommen vecka 30

Hallå!
Inatt har jag sovit helt okej. Katterna har dock fått vara här inne i rummet och som alltid så skall det gosas hit och dit när man minst anar det haha. 
 
Idag gick jag för övrigt in i vecka 30 (29+0). Kan ni fatta eller? Jag kan absolut inte göra det. Jag kan verkligen inte förstå. Om ca 10 veckor (plus minus nån vecka hit eller dit) så har vi äntligen vårat älskade lilla mirakel hos oss. Det är ju helt otroligt! Jag längtar så att jag spricker och om jag fick välja så hade jag spolat fram tiden på direkten. Jag tror dessutom inte att jag är den enda som längtar efter mini hihi. 
 


Pyjamas i storlek 50

Hej fina!
Nu har jag för en stund sedan slängt i mig en stoooor kebabrulle. Orkade inte hela hur mycket jag än kämpade, så mitt hjärtegull fick hjälpa mig lite i slutet hehe. Nu ligger bebis och sparkar nöjt i mammas mage! 
 
Imorgon går vi in i vecka 30! Det är ju helt tokigt. Har jag redan varit gravid så länge? 203 av 280 dagar. Det kan ju inte stämma liksom. Om bara några veckor så har vi vårt lilla knyte hos oss. 
 
Efter att ha gått igenom alla bebis kläder så insåg jag att vi bara hade en endaste body i storlek 50, vi har flera i 56 men bara en liten. Så idag beställde jag hem fyra bodys till i storlek 50. Lika bra att ha åtminstone 5 stycken att kunna skifta mellan ifall bebis får plats i 50. Köpte även två stycken pyjamaser i 50 bara för att jag visste att Robin och blivande farfar skulle bli glada hihi.
 


Tuttarna läcker

Hello you!
Var en sväng förut på Apoteket och köpte amningsinlägg eftersom jag läcker så redan nu. Jag har för övrigt inte gjort någonting. Jag har ont ont ont på örat för att jag har fått en jäkla finne på utsidan. Typiskt!
Lite bättre är däremot att jag ligger och har "hela huset" på repeat med Veronica Maggio och älsklingshåkanihelavärlden. Helt fantastiskt mysig låt alltså. Någon mer som håller med mig? 
 
Håkan skall ju spela på Ullevi i början av juni, frågan är om jag orkar gå efter att ha klämt ut lilla bebis en månad innan och om jag ens kommer att ha hjärta att kunna lämna min lilla älskling en kväll hihi. Fjanterier kanske men ändå! Aja, som dom sjunger i låten, allt är för bra nu. Det är fanimej för jävla bra! Speciellt om gubben min kommer hem med en kebabrulle till mig hähä.
 


Sortera bebiskläder

Hej fina ni!
Sitter just nu och äter frukost hihi. Har sovit ganska dåligt inatt så det fick bli lite längre idag på dagen istället. Helt okej!
 
Idag händer absolut nada. Jag skall börja lite smått att plocka i bebiskläder i BB-väskan och möjligtvis något annat som jag kan undvara redan nu hehe. Tänker att det är lika bra att börja lite smått. Imorgon går jag ju faktiskt in i vecka 30 vilket är helt sjukt!! Redan liksom? Då är det ju bara 10 veckor kvar ungefär. Men men, äta var det ju!

Vaggan är klar

Hej finisar!
Robin ringde och berättade att efter middagen så blir det att åka direkt hem till hans farmor. Själv höll jag på att dö eftersom jag insåg att korgen och babynestet antagligen är klart hihi. Harregud så fint det blev allting. Jag är så nöjd och glad över resultatet. Vi fick till och med med oss allting hem redan eftersom det i princip är klart. Saknas bara några rosetter som vi skall knyta fast med sidenband, 
 
Ligger för övrigt i sängen nu och skall strax sova. Lilla liten ligger och petar och sparkar på min blåsa så jag tror att jag skall kissa på mig hela tiden! Om detta forsätter så kommer det att bli en lång natt haha. Men så jag längtar efter dig nu. Du får gärna komma ut till mamma nu hihi.
 
Liten smygsnabb-bild på korgen. Så himla nöjd! Det kommer bli perfekt när vi har flyttat upp.

Erikshjälpen

Hej alla!
Dagen har spenderats med att återvinna massa skit här hemma. Sedan åktes det till Kungsbacka för att lämna kläder på röda korset och på Erikshjälpen! Alla blev mycket glada hihi. Sprang även in en snabbis på Erikshjälpen och fyndade 12 stycken dricksglas att ha nu när vi flyttar upp!
 
Nu ligger jag dock utsträckt i sängen med världens sammandragningar/förvärkar och är trött som ett as. Ryggen värker och gör ont så mer än såhär skall inte göras idag! Ha en fin dag!
 

Hittade en fantastiskt fin soffa som jag hade velat ha. Så himla skön att sitta i!

Match igår

Hello!
Mitt kära hjärtegull var iväg igårkväll och spelade en korpenmatch med innebandyn. Jag blir alltid lite nervös när han skall spela eftersom jag vet hur mycket han gillar att provocera andra i spelets hetta! Så när han kom hem och sa "akta mig" när jag kramade honom blev jag hysterisk. Det hade varit en jäklel som försökt klippa till honom mitt i ansiktet men missat och slagit honom på axeln istället! Tur att inte jag var med, då hade mina gravidhormoner fått frispel! Så nu har han ett fult märke på axeln istället stackarn.
 
Anyways fina ni, idag händer absolut inte mycket alls. Meningen var att jag skulle med Åsa till kvarnby art men jag har så jäkla ont i svanken idag. Har sovit kasst på grund av det! Så idag skall jag bara iväg och återvinna lite skräp och lämna gamla kläder och saker på Röda korset och Erikshjälpen. Sedan hem igen och viiiila! Tror att lilla bebis håller med mig hihi.
 
Här är DVD-filmerna som jag använder när jag kör yoga, båda två är beställda ifrån CDON och kostade inte mer än 79 kronor styck. Så jossan, jag rekomenderar verkligen! Kram på dig.

Gravidyoga

Hej fina!
Vilken dag det blev trots allt. Jag är så himla korkad som håller på och tar i. Först har jag ju tvättat en hel dröse med bebiskläder, inget konstigt med det. Däremot bar jag upp hur mycket tvätt som helst och tungt var det, puh! Sedan har jag packat ner en hel del av mina kläder i kartonger eftersom vi snart kan flytta upp och eftersom jag ändå inte kan få på mig något haha. Så nu har jag i princip bara mina mamakläder kvar hihi.
 
En hel del är som sagt gjort. Nu har jag precis kört en megalång stund med gravidyoga så armarna är helt skakis nu haha. Otränad? Yes. Men skönt var det! Nu skall jag bara vila och läsa min bok. Snart är hjärtat hemma och då blir ett kalopsrester till middag!
 

Idag bjuds det på gammal bild haha!

Nana's got your back

Hej fina! 
Idag skall jag inte bege mig längre ut än vad som verkligen krävs av mig. Jag har nästan träningsvärk efter att ha sprungit runt som en dåre igår!
 
Idag blir det jag och tvättstugan och håller varandra i hand. Jag har tänkt börja tvätta alla bebiskläder så att det är gjort. Nu närmar sig faktiskt dagen D med stormsteg (även om det går förjävla långsamt) och egentligen skulle ju bebis kunna välja att komma ut när som helst. Men förhoppningsvis så vill h*n bakas lite till inne i mammas varma mage hihi.
 
Hade även tänkt hinna med lite yoga senare. Har märkt att jag mår mycket bättre efter att ha stretchat ut mig lite. Ha en fin dag vänner!
 
 

Lång men rolig dag

Hej fina ni!
Idag har jag haft en fantastisk dag tillsammans med min svärmor, Robins farmor, Åsa och Robins syster! Hihi. Vi har åkt land och rikte runt (läs kungsbacka till Göteborg) för att leta tyger till bebis vagga och till bebis babynest. Eftersom Robins farmor är sömmerska så skall hon ordna med allt detta till lilla liten. 
 
Först åkte vi till Kållered och gick in i en tygbutik där. Nästan på direkten så hittade vi tre fantastiska tyger som skall pryda vaggan. Sedan åkte vi en snabbis till IKEA för att kika på madrass till spjälsängen och därefter åkte vi till Bäckebol och gick in på Stoff och Stil. Där inne hittade vi det perfekta tyget till babynestet! Jag är så nöjd så det finns inte. & när vi väl kom hem till Gunnel igen och hon började att "snabbklä" vaggan så brast vi nästan i tårar allihopa. HARREGUD så fint det kommer att bli! Åh, jag längtar så tills allting är klart och tills vi får komma och titta på resultatet igen. Tur att Robins farmor är så himla begåvad och duktig som kan hjälpa oss med detta!
 
Så idag har varit en väldigt lång men rolig dag. Jag fick för övrigt en present utav Åsa när hon kom hit och det var en liten porslinsugga som hon målat själv i sin mammas studio i Kvarnby. Så kika gärna in på deras hemsida! Själv har jag inte hunnit vara där än men gud så kul det skulle vara!! Tack min fina vän för presenten och för dagens sällskap hihi ♥
 
Har ni sett så söt uggla Åsa har gjort? ♥

Köpa tyg

Hej fina!
Igårkväll lyssnade jag på flera mindfulness på mobilen och kände mig riktigt riktigt avslappnad när jag somnade. Robin kom in vid två tiden och lade sig och även då lyckades jag somna om till klockan fyra innan jag behövde gå och upp kissa hihi. Sedan sov jag tills klockan var tio i nio. Så idag känner jag mig bra utvilad även om jag är trött.
 
Vid halv elva är det dags att åka och köpa tyg! Så Åsa lär vara här alldeles snart och även Elain. Så vi får helt enkelt höras av senare! Kramkalas.
 
 
Längtar så efter min lilla bebis ❤️

Skivad frukt med vaniljkvarg

Hej på er!
Nu ligger jag helt utsträckt i sängen. Bebis sparkar och har dessutom fått mig hicka hihi. Det är en sån himla underlig känsla, men även supermysigt såklart!
 
Först spenderades dagen hos min faster. Det blev tårta och massa prat om både det ena och andra. Sedan åkte vi vidare till Tobias för att äta middag där. & gissa vad det blev? Jo köttbullar och potatis med brunsås HAHA. Precis samma som vi åt igår. Men med tanke på att min bror arbetat som kock så kan jag bara meddela att det var SUPERGOTT. Till efterrätt blev det skivad frukt med vaniljkvarg till, omnomnom! Så nu är jag nog tjockare än någonsin haha.
 
Imorgon kommer min fina bästa Åsa hit och vi skall åka iväg med min svärmor och Robins farmor för att kolla tyg till vaggan och till babynestet. Så himla spännande!! Godnatt fina ni 💜

Alldeles redo för kalas

Hej alla!
Nu har jag precis duschat, sminkat mig, tagit på mig alla klädesplagg (för att inte tala om dom satans byxorna!!) och nu är jag alldeles redo för kalas! & helt jäkla utmattad haha. Jag tror att magen har växt tio mil inatt och att bebis lagt på sig minst ett kilo, för idag känner jag mig tyngre än någonsin och bara allmänt jäkla tjock hihi. Tur att jag skall slänga i mig lite tårta idag då!
 
Nä men skämt å sido. Jag var ju vaken toktidigt i morse men lyckades somna om vid sju igen efter lite mat i magen och barnprogram på TV. Så lite mer fick jag sova tack och lov! Men nu måste jag rusa, ha en fin dag alla. 
 


Totalt sammanbrott

Hej fina ni!
Här är man vaken innan tuppen. Igårkväll fick jag något sammanbrott och bara grät och grät och grät. Stackars Robin fick sitta och trösta mig och jag fick inte ur mig ett endaste vettigt ord. Han måste trott att jag var döende eller något! Självklart var jag inte det, jag var bara så himla utmattad efter all sömnbrist och så himla less på att konstant må illa. Så till slut bara forsade tårarna! Tack och lov att jag har min fina fästman som finns hos mig och räddar mig när det är som värst.
 
Jag har sovit helt okej inatt. Enda problemet är att jag har haft världens restless legs, så det har bara kliat och krupit i benen hela natten. Dock har jag bara varit uppe och kissat vid halv två och sedan vaknade jag vid fem. Så nu sitter jag nedkrupen framför TV:n och hoppas på att bli lite trött igen så att jag kan sova!
 


Microlax

Hello!
Villen dag det har varit hehe. Har varit så himla himla trött och ändå har jag inte tagit mig någon nap över huvud taget idag. Försöker förebygga inför natten, så att jag förhoppningsvis får sova litegranna. Jag körde 15 minuter gravidyoga och tio minuter avslappning förut. Så himla skönt! 
 
Nu har jag även använt mig utav microlax för att hjälpa mot min förstoppning, & man kan väl säga att det minst sagt fungerade hihi. Så nu är jag nöjd igen! Så om en liten stund skall jag gå och lägga mig och sova.
 
Imorgon blir det kalas hos min faster som fyller år och därefter middag hemma hos min bror. Mysigt!!
 
Läskiga, hemska och underbara sak!

En natt på toan

Hej fina!
Vilken helvetesnatt jag haft. Jag har haft så himla ont i magen på grund av förstoppningen, vilket har lett till att min panikångest triggats igång så jag har mått så illa hela natten. Jag kunde inte somna, så jag gick och lade mig i soffan och sov mellan kvart över tolv och halv två. Sedan kom Robin ut och hämtade mig. Men kvar i sängen kunde jag inte ligga länge alls, jag fick sån himla ångest och trodde att jag skulle kräkas på direkten. Så jag spenderade en hel del tid inne på toaletten och i vardagsrummet innan jag vid fyra gick in och somnade i sängen. Jag lyckades sova till sju och sedan till halv elva! 
 
Så nu har jag ätit frukost, slängt i mig en tesked med linfröolja (fyfansåäckligt) och nu vilar jag i sängen. Hade tänkt att jag skulle gå ut och ta en liten promenad snart med men jag är så satans trött! Suck. Anyways, mer än då händer absolut inte idag. Jag väntar på att någon skall köpa hem microlax till mig så att förstoppningen kan försvinna! Hoppas ni får en fin fredag och alla hjärtans dag! Kramis.
 


Jag är förstoppad

Hääääj!
Ligger i sängen och dör. Jag är förstoppad utav bara helvete och intefan har jag någonting som kan hjälpa mig här hemma. Testade att slänga i mig två kiwi eftersom det skall vara bra för magen men naaaaj. Så imon MÅSTE jag iväg och fixa microlax eller VI-SIBLIN som tydligen skall hjälpa ordentligt. Synd bara att vi inte har det hemma nu! Suck. 
 
Så nu skall jag överleva natten och försöka att inte gå upp och må illa inatt. Men det lär ju bli så med tanke på att jag inte får ut någonting åt andra hållet. Bläääää! Just nu suger det haha. Sorry för informationen men jag måste klaga av mig lite..
Smell you later fina ni!

Närmre målet

Hello you!
Sitter för tillfället i soffan och tittar lite på tv. Som ni vet så gick jag in i vecka 29 idag! Så himla häftigt. Om en vecka är det bara 10 veckor kvar (en evighet jag vet, men ännu närmre målet). Idag är bebis ungefär 37 cm lång och väger snart 1,5 kilo! Min tunga lilla älskling hihi. När blev du så stor? & ändå skall du växa mer än dubbelt så mycket innan det är dags att komma ut. Helt galet.
 
Mitt enda problem nu är att jag är så himla illamående hela tiden. Men vad jag har förstått så utsöndrar kroppen mer hormoner under sista trimestern för att bebis skall växa till sig ordentligt, så det kanske är därför? Jag vet inte. Jobbigt är det i alla fall! Jag avskyr det faktiskt. Men förhoppningsvis så går den sista tiden snabbt nu hihi. 
 
Mamma längtar så efter sin lilla bebis! Vem är du där inne? Är du en pojk eller flicka? Liknar du mig eller din pappi? Kommer du få gröna ögon eller blåa? Ljust eller mörkt hår, mycket eller lite? Det är så mycket jag vill ta reda på redan nuuuuu haha.
 
Magen står just nu still i växten...

Välkommen vecka 29

Hej fina ni!
Det blev ingen spya inatt även om det var bra nära, usch. Vet verkligen inte vart det kommer ifrån på nätterna? Är det för att det börjar bli trångt där inne i magen eller är det något jag äter som inte passar? Jag vet verkligen inte.
 
Jag sov i alla fall hyfsat mellan 7 och 11 idag. Har lyckats peta i mig lite frukost och skall nog försöka äta någon macka strax med. Fattar inte vad det är för fel. & ja, idag är en riktig gnälldag. Jag vill dra täcket över huvudet och snabbspola fram till maj, det är jättemysigt att vara gravid och jag älskar det. Men jag älskar INTE att vara uppe och må illa om nätterna. Fyyyyyyy!
 
Gick i alla fall in i vecka 29 idag, så 11 veckor kvar <3

Illamående mitt i natten

Hej finaaaaa!
Ingen bra ide att äta stark lasagne igår till middag, dessutom sent vid sju. Här sitter jag nu och mår illa och är så sjuuuuuuukt törstig samtidigt som jag får världens svettnigar. Jag tror jag har druckit en halvliter vatten snart. & sovit har jag knappast gjort fram till nu.  
 
Så här sitter jag och funderar på vad jag skall göra. Men får nog försöka sova snart igen, är så satans trött att jag knappt vet vad jag heter. Det enda mysiga just nu är att känna bebis små sparkar. Vi hade en liten period igårknatt och igår under dagen när bebis var väldigt lugn och stilla. Men nu är det full rulle igen!

En riktig kissedag

Hej finisar!
Här ligger jag i sängen och håller på och pinkar på mig snart. Det är sjutusenfemtionde gången det behövs göras idag. En riktig kissedag med andra ord. 
 
Idag har jag knappt gjort någonting. Jag pysslade lite förut med Robins alla hjärtans present som jag fick för mig att göra och sedan tog jag en tupplur. Jag och pappa lagade lasagne och nu ligger jag i sängen och äter godis hihi. Har varit så himla sugen på någonting nu i flera dagar men jag har inte den blekaste aning om VAD. Så himla underligt! Men jag får helt enkelt fortsätta klura tills jag kommer på vad det är.
 
Imorgon händer inte alls mycket och jag skall nog bara vila. Har börjat få sån jäkla mensvärksliknande känningar ner mot äggstockarna typ, känns jätteobehagligt! Någon som vet vad det kan vara? Går ju in i vecka 29 imorgon!
 


Pojke eller flicka lista

Hello you!
Mina fina majmammor har lagt ut en rolig lista på våran Facebooksida hihi. Så jag var nästan tvungen att kopiera den bara för att se vad som stämmer in på mig och lilla magen ♥
 
POJKE eller FLICKA

Magens form
Pojke: Toppig, utstående mage som inte syns bakifrån. 
Flicka: Utbredd mage som sätter sig även på sidorna. 

Pigmentrand på magen
Pojke: Lång tydlig rand 
Flicka: Ingen rand

Babyns hjärtfrekvens
Pojke: Hjärtfrekvens under 140 slag/min. 
Flicka: Hjärtfrekvens över 140 slag/min. 

Mammans skönhet under graviditeten 
Pojke: Bibehållen skönhet 
Flicka: Flickan tar sin mammas skönhet under graviditeten. 

Halsbränna
Pojke: Mycket 
Flicka: Lite eller ingen 

Babyn hickar 
Pojke: Lite eller inte 
Flicka: Mycket 

Babyn sparkar 
Pojke: Mycket 
Flicka: Lite mindre 

Var i magen babyn ligger
Pojke: Babyn ligger högt 
Flicka: Babyn ligger lågt 

Blödande tandkött
Pojke: Mindre blödande 
Flicka: Mycket blödande

Utputande navel
Pojke: Senare under graviditeten 
Flicka: Tidigt i graviditeten 

Babyn sparkar på 
Pojke: Höger sida 
Flicka: Vänster sida 

Mamman illamående
Pojke: Inte alls eller lite 
Flicka: Mycket 

Samlag under befruktningsmånaden
Pojke: Ofta 
Flicka: Mera sällan 

Mammans vårtgårdar är
Pojke: Starkt avgränsade 
Flicka: Mer suddiga 

Håret på mammans ben
Pojke: Snabbare växande 
Flicka: Normalt växande 

Mamman sugen på
Pojke: Choklad och lakrits 
Flicka: Frukt och syrligt
 
9 stycken på pojk
7 stycken på flicka
 
Vad tror ni att det är som gömmer sig i min mage? Själv vette sjutton. Först trodde jag på pojk, sedan flicka och nu vet jag inte igen hihi. Så himla spännande!

Huvudvärk och illamående

Hej fina ni!
Igår mådde jag inte alls bra, huvudvärk och illamående. Vet inte riktigt vart det kom ifrån men jobbigt var det i alla fall. Så My fick inte följa med hem igen, tyvärr. Men hon kommer ju självklart någon annan dag istället hihi. Men inatt har jag nog varit så utmattad så jag somnade som en stock, och vet ni vad? Jag har för första gången på evigheter faktiskt fått sova litegranna. Är det möjligt? Haha. 
 
Idag händer inte ett dugg. Skall bara ta det lugnt och ligga i sängen och läsa lite. Skall även pyssla lite med en grej som jag håller på att göra till Robin hihi. Så himla spännande! Älskar att pyssla och fixa. Längtar så tills lilla bebis är ute så att jag kan få sitta och fylla i "min första bok" hihi. Åh så mysigt! Hittade en jättefin förstabok på Akademibokhandeln. Jag borde nog ha köpt den, för det verkade bara finnas en kvar just då. Typiskt! Jag får helt enkelt gå tillbaka och leta upp den igen.
 
Men nu skall jag inte göra någonting! Ha en fin dag alla ♥
 
 

Tidig morgon

Hej fina!
Idag gick jag upp tjugo över sju, fattar ni eller? Jag höll på att avlida. Jag vet inte ens när jag gick upp så tidigt senast. Galet! 
Jag och My blev i alla fall skjutsade av pappa hem till min syster eftersom My skall till tandläkaren idag. Så nu har jag sovit en liten stund och precis ätit och stackars My sitter redan i tandläkarstolen. Usch!
 
Mer vet jag faktiskt inte vad som händer idag. Kanske tar med My hem igen om jag orkar men jag har så JÄKLA ont i huvudet just nu. Men det löser sig hihi. Ha en fin dag!


Kungsmässan med My

Hello you!
Dagen har spenderats på kungsmässan under förmiddagen. Vi gick in på akademibokhandeln och kikade runt lite och köpte med lite pyssel hem. Då himla mysigt! Sedan tog jag och my en fika på espresso house innan vi åkte hem igen.
 
Väl hemma så har jag och my pysslat och fixat här hemma för fullt. Så himla mysigt hihi. Vid sju blev det middag och nu sitter vi i soffan och jag dör snart av trötthet. Har ju inte fått min powernap idag! Buhu haha. Men nu skall jag fixa lite innan läggdags, my får nöja sig med att lägga sig lite tidigare idag! Kramis.
 

Jag är så glad!

Hej fina ni!
Vet ni vad? Igår fick vi reda på att grannen har fått ett nytt kontrakt och antagligen flyttar i slutet av mars! Hihi. Så i april så får jag och Robin flytta upp äntligen och fixa i ordning med allt innan bebis ankomst. JAG ÄR SÅ GLAD! & bebis med för här sparkas det för fullt i magen hihi.
 
Jag vaknade idag runt tio-tiden och blev alldeles hysterisk över att jag sovit så länge. Stackars my tänkte jag, så jag rusar in i hennes rum och där ligger hon och snarkar för fullt. Så jag kröp ner bredvid och vi somnade om till klockan elva hihi. Så mysigt! Så nu har vi ätit frukost och My fick dela sin med lilla Lucy. Snart skall vi till kungsmässan och mysa lite och sedan vet vi inte mer. Hoppas ni får en fin dag! Kramkalas.
 


Frölundabody

Hej fina!
Idag har dagen spenderats hemma hos mamma. Jag, Robin och Elain begav oss till Angered vid 1-tiden, fikade och kollade på mammas alla fina smycken som hon gjort! Så himla duktig hihi. Robin och lillebror åkte iväg till Alelyckan och körde en omgång squash (stavning?). Därefter åkte vi och kidnappade my, köpte pizza med hem till pålssons och åt lite där.
 
Så det har varit en fullsmockad dag helt enkelt och imorgon skall jag och my försöka hitta på något roligt att göra hihi. Vad vet vi inte än men förhoppningsvis något skoj!
 

Den här fina har lilla hjärtat fått av Sara och Patrik i present (läs Patrik)! URSÖT.

Dör godisdöden

Hej alla!
Ligger för tillfället utslagen i Saras ena soffa och dör godisdöden haha. Vi kollar på Frost för andra gången ikväll! Det blev ett avbrott eftersom jag tvingade henne att titta på MELLOFESTIVALEN hihi. Inte så kul för henne men jag är ju den gravida tanten så jag bestämmer!
 
Just nu sitter vi och väntar på Robin och Patrik som är inne i stan fortfarande efter att ha kollat på matchen. Just nu sitter som på Babar och dricker lite. Själv funderar jag på att bege mig hemåt snart eftersom jag är så jäkla trött!! Men det märker vi snart. Sov ju som en torsk inatt så förhoppningsvis så blir det bättre idag. Vi hörs imorgon!
 

Förlovade 1 år

Hej finisar!
Idag har jag och mitt hjärtegull varit förlovade i ett år hihi. Ganska häftigt va? Det firar vi genom att han drar på hockey med Patrik och jag spenderar kvällen hemma hos saragos! Helt perfectomento inte sant? Haha. Nä skämt å sido. Vi diskuterade det faktiskt och för min del är det helt okej att han går på hockey och jag får en lugn kväll hemma med Sara. Så som det är nu så orkar jag ju knappt röra mig i onödan ändå!
 
Jag kan däremot tala om att jag har sovit sååååå dåligt inatt. Har inte kunnat somna, bara legat och vridit på mig i en evighet och bebis har sparkat och sparkat och sparkat. Vi kommer helt enkelt att få en bebis som är vaken om nätterna! Typiskt hihi. Däremot så fick Robin ett kritiskt ögonblick i sitt liv när han vågade sig in och väcka mig tjugo över tio! Att han ens levde när han gick ut haha. Men nu skall jag ta en liten nap mellan mina tvättar, ha en fin dag!
 
Mina tre vapendragare som vaktar mig!

Gymmet Kungsbacka

Hej godingar!
Nu har jag, Åsa och Sara invaderat gymmet nere i Kungsbacka. Det kändes så himla underligt att gå in där med min tjockismage haha. 
 
För min del blev det:
-Promenad på bandet i 25 minuter
-Biceps utan vikter 3x12
-Triceps utan vikter 3x12
-Knäböj med pilatesboll bakom ryggen lutad mot vägg 3x12
-Ryggövning med medicinboll 3x12
 
Så just nu känns det asbra! Jag blev varm i kroppen och tog det lugnt eftersom jag får sammandragningar av minsta lilla. Nu blir det en powernap i sängen en timme hihi.
 
Dagens plus: om tre månader är bebis beräknad. Det är 89 dagar kvar till BF!
 


Dags för gymmet

Hello guys!
Ser ni klockan? Vavavava? Den är TIO. & vet ni när jag gick upp? Halv tio! Inte illa va? Med tanke på att bebis ligger och sparkar nätterna i ända så är jag inte den fräschaste människan tidigt på morgonen haha. 
 
När jag åt frukost satt jag och funderade på om mina stackars tanter försöker ha ihjäl mig haha. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna och klockan elva skall vi vara på GYMMET. Är vi awesome eller? I förrgår tog jag en långprommis, igår cyklade jag en kvart på motionscykeln och idag blir det gymmet! Försöker skaffa mig lite mer energi nu och bygga liiiite starkare muckler inför förlossningen hihi. 
 
Så halv elva är min lilla taxi här och hämtar upp mig. Skriver lite mer senare!
 

Framifrån, helt okej. Sidan, boooom.

Barnmoskan

Hej fina ni!
Vilken lång dag det blev idag haha. Först var jag ju på amningsinformation mellan tre och fem. Det var faktiskt väldigt nyttigt att gå dit och lyssna på allt som sades. Vi fick även själva diskutera lite kring hur/vad vi förväntade oss efter bebis ankomst!
 
Sedan blev det tid hos barnmorskan. Jag hade en fruktansvärd mardröm om att jag gått upp över 50 kilo på en månad men jag har bara gått upp tre kilo nu! Vilket var jättebra tydligen. Bra sockervärde, hjärtslagen låg på 145/minut och magmåttet låg på 26. Så jag har en exemplarisk liten bebis i magen tydligen hihi. Det kändes bra i alla fall. Nästa besök blir i mars!
 

Välkommen vecka 28

Hello you!
Ny gravidvecka idag igen. Tiden går så himla fort samtidigt som den långsamt släpar sig framåt! Idag är vi i alla fall i vecka 28 redan. Bebis är ungefär 35 cm lång och väger ca ett kilo redan hihi. Min stora lilla klump!
 
Dagens schema ser ut såhär:
 
12:30 cykla på motionscykeln
13:00 duscha
14:00 äta lunch
15:00-17:00 amningsträff på MVC
17:00 träffa barnmorskan
 
Sedan kommer jag antagligen bara att bege mig hem igen och dö i soffan/sängen. Men jag kommer nog även vara lite nöjd över att fått höra litens hjärtslag hihi. Ha en fin dag alla!
 

Promenad

Hej finisar!
Förut så gick jag ut och tog en promenix i solen tillsammans med Elisabeth och Zack. Jag vet inte exakt hur länge vi var ute men minst 20 minuter. Så himla skönt!
 
Meningen var att Åsa skulle komma förbi idag men vi skall ses på fredag istället hihi. Vi planerar då att gå till gymmet så att vi kan stärka våra kroppar lite hehe. Imorgon skall jag även på amningsmöte och träffa min barnmorska efteråt för att mäta magen och lyssna på lilla bebis hjärta.
 
 
Träningslinnet är lite för litet nu hihi.

Gravidlista

Hej fina!
Hittade en rolig lista inne hos Enander och var tvungen att låna hihi ♥
 
När fick ni reda på att du var gravid? 
3 September. Hade inte den blekaste aning om att jag var på tjocken då, det fanns ingenting som tydde på det och mensen kom olika varje månad hihi.
 
Beräknat förlossningsdatum: 
7 maj 2014.

Var det planerat? 
Både ja och nej kan man väl säga. Jag slutade med p-piller på grund utav att jag gått upp alldeles för mycket i vikt av min medicin. Så bebis var absolut inte ovälkommen men inte heller superplanerad.

Berättade för familjen: 
Vi berättade för familjen nästan direkt. Eftersom vi bor hemma hos min pappa för tillfället och inte visste hur jag skulle reagera på graviditeten så berättade vi nästan direkt. & då var även Elisabeths mamma på plats. Sedan berättade vi nästan direkt för resterande familjemedlemar på direkten. Harregud så nervös jag var!

Har du mått illa? 
Jag började må illa först i vecka 8 och fram till vecka 13 någonstans. Dock spydde jag aldrig. Första gången spyan kom var när jag gjorde Glukosbelastningen på MVC.

Foglossning? 
Hade lite foglossning i början men det avtog ganska snabbt. Men vet att jag knappt kunde röra mig ibland för att jag hade så ont.

Andra krämpor?
 
I vecka 22 började jag få otroligt ont i höger midja. & efter fyra besök på sjukhuset så kom de fram till att jag har en utbuktning på höger njure. Detta på grund utav att livmodern trycker på urinvägarna. AJAJAJ.
 
Cravings: 
Inget speciellt egentligen. Det har mest varit "för stunden sug" och allt som jag tyckt om innan är bara ännu godare nu hihi.

Avsmak för något?:
 
Har svårt för snuslukt, öl/sprit/whiskey lukt och Robins andedräkt när han ätit guacemole. Då dör jag haha.
 
Vad tror du att det blir för kön? 
Först var jag säker på att det var en pojk, nu har jag trott flicka ett bra tag. Men jag kommer säkert hinna ändra mig några gånger innan liten kommer ut.

Första ultraljudet: 
Första ultraljudet var 17 oktober 2013, första delen av KUB-testet för att se hur långt gången jag var.
Andra ultraljudet var den 31 oktober 2013, själva KUB-ultraljudet.
Rutin ultraljudet var den 10 december 2013. 
 
 
Hur mycket har du gått upp i vikt: 
Senast jag var hos barnmorskan 8 januari i vecka 22+6, så hade jag fortfarande inte gått upp ett endaste kilo i vikt. Nu hade jag en hög startvikt med så det har bara varit bra enligt bm.
 
Behöver du kissa ofta? 
Det beror på hur bebis ligger, hur mycket jag dricker om dagarna. Men ganska ofta, ja. Innan var det en gång per natt men nu är det oftast två. Så jag märker ju skillnanden!

Är du rädd inför förlossniningen?
 
Jag är inte rädd, snarare spänd och förväntansfull! Jag vill ju ha min bebis nu nu nu. Däremot är jag rädd för lite småsaker som skulle kunna hända under förlossningen. Exempelvis att jag skulle spricka från ena änden till den andra, att jag blir tvungen att göra kejsarsnitt istället för vaginalt (vet inte varför det känns läskigare haha). Men annars känner jag mig sjukt peppad inför dagen med stort D!

You name it

Hej godingar!
Jag måste verkligen försöka ändra på mina sovvanor nu. Harregud. Jag sover helt okej fram till 2-3 på natten och sedan vaknar jag för minsta lilla på grund av olika anledningar, typ kissepaus/illamående/halsbränna/sparkande bebis, ja younameit. Vid sju är jag så trött igen att jag tvärdäckar och sover fram till elva. ELVA! Då har ju hela dagen gått och jag är minst lika trött som innan. Typiskt! Jag måste gå upp tidigare, punkt slut.
 
Nu är jag ju i alla fall vaken. Igår blev det ingen träning på motionscykeln. Så idag har jag bestämt att jag måste gå ut och ta en promenad! Tänkte ta med mig Zack ut och låta honom springa runt lite. Så nu skall jag in på toa och fixa lite, ta på mig rediga kläder och gå ut i solen och ta en promenad! & gör jag inte det så får ni skälla ordentligt på mig ♥
 
 
Hittade en bild på min lilla bebislucy ♥

Min lilla mini neah

Hej fina ni.
Sitter här och sorterar bland lite kort som jag har på datorn. Hittade bland annat massa bebisbilder ifrån när min systerdotter Neah var nykläckt. Jag kan verkligen inte förstå att jag och Robin snart har en sån här liten goding i våran famn. Hur är det möjligt? Jag älskar min bebis mer än något just nu, och ändå vet jag inte vem det är som ligger där inne och gottar sig? Helt galet. Jag längtar så att jag spricker, snart är det bara 90 dagar kvar ♥
 
 

Hemska drömmar

Hej fina!
Harregud vad dåligt jag sovit inatt. Jag har inte haft ont eftersom jag tagit min spasmofen men jag har verkligen inte kunnat somna. När jag väl somnade så drömde jag att jag blev strypt. Så jag vaknar av att jag rycker till och känner runt halsen med handen. Fyfan! Har aldrig varit med om något så verkligt innan. Usch! 
 
Jag vaknade sedan vid elva. & jag håller verkligen med om att man ändrar dygnsrytm när man är på tjocken. Man sover knappt om natten och sover definitivt längre om dagen. Eller är det bara jag som känner så?
 
Nu skall jag strax ta en liten nap och sedan försöka ta en tur på träningscykeln här hemma hihi. 
 


Apoteket

Hej alla!
Jag somnade mellan åtta och elva idag på morgonen efter att jag var uppe och åt flingor. Sedan har jag bara skrotat runt här hemma och inte gjort många knop alls. Det har varit helt okej i sidan hittills fastän jag inte hade spasmofenen inatt.
 
Så idag åkte jag snabbt till Apoteket och hämta ut mer, sprang in en snabbis på HM och köpte en BH som jag kan sova i och lite annat mysigt. Så nu är jag hemma igen och är helt slut. Tänkte vila en liten stund och sedan ta en lång mysig dusch hihi. Smell you later!
 


Min spasmofen är slut

Hej godingar!
Idag är jag uppe med tuppen, tillfälligt. Min lilla bebis har terroriserat mig nu hela morgonen och magen har skrikit efter mat. Så nu var jag uppe och åt lite flingor och har lagt mig till rätta igen i sängen.
 
Mina spasmofen är slut, och eftersom jag kände mig så jäkla kass igår så kunde jag inte hämta ut mer. Så inatt har jag sovit utan!! Jag bunkrade upp med FEM kuddar för att kunna sova i något halvsittande läge och det gick uppenbarligen. Var uppe vid två och kissade och därefter har jag haft lite värk i sidan. Men nu skall jag strax kissa igen och sedan försöka sova mer!! Är helt slut haha.
 


Tittar på Frozen

Hej godingar!
Vilken morgon jag haft. Har mått så illa att jag varit helt säker på att jag skall kräkas. Flera gånger. Men ingenting. Dessutom vaknade jag av att jag hade ont i sidan. Sedan tog illamåendet över deluxe. & med min kräkfobi, INTE kul.
 
Nu ligger jag i soffan och kollar på Frozen. Skulle kunna se den om och om igen för den är så fantastisk bra. Har ätit två rostade mackor. Funderar på om jag är magsjuk eller om det är bebis som trycker på magsäcken så att jag mår illa. Är dessutom förstoppad och skulle veeeerkligen behöva gå på toa (sorry för infon haha). Men men, skall nog försöka få i mig lite mer mat på något sätt. Ha en fin söndag alla!
 


Utmattad och trött

Hej fina!
Nu har jag varit vaken sedan strax efter fyra. Jag har ont som fanken i sidan och detta gör att jag sitter klistrad vid toalettstolen för att jag mår så illa. Jag orkar verkligen inte. Vill bara någon endaste natt få sova utan några problem. Hur svårt kan det vara? Har precis slängt i mig en nouvaluzid som förhoppningsvis kan lugna åtminstone magen. Skall strax ta en till spasmofen och då lär jag ju vara groggy resten utav dagen. Typiskt!
 
Just nu sitter jag på en stol i köket och skulle kunna somna sittandes. Jag är så himla utmattad och trött. Men jag skall försöka vila lite snart så fort magen lugnat sig lite. Ha en fin söndagsmorgon!

Melodifestivalen

Hallå.
Tänkte bara kika in och säga VAD I HELVETE!? Jag har en sån skräckblandad förtjusning över melodifestivalen. & varje år tänker jag att jamenvafan, det kan ju verkligen inte bli värre än förra året. SLÅ PÅ MINA FINGRAR. Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta, skjuta mig eller hoppa ut genom fönstret. 
 
Mina åsikter haha. Vad tycker ni?

Hello february

Hej fina!
Vilken dag det har varit. Vi har hållt på att städa här hemma hela dagen och varit på återvinningen för att slänga skräp. Tror vi fyllde hela bilen innan vi kom iväg haha. Men skönt att det är gjort i alla fall!
 
Nu ligger jag i sängen och läser lite. Om en stund så blir det hemmagjord pizza och vid åtta så blir det melodifestivalen med massa godis och chips hihi. Men nu skall jag fortsätta att göra ingenting. Ha en fin lördag!
 


Femtio minuter att gå hem

Hej godingar!
Igår hämtade Sara mig efter jobbet och vi åkte till affären och köpte på oss HUR MYCKET GODIS SOM HELST. Galet! Så vi satt hela eftermiddagen och proppade i oss massa gott. Middag blev det inte förrän vid nio, & Patrik skall ha en jäkla eloge för att han lagar så god mat! Mums. Preggotanten blev nöjd!
 
Vi hann i alla fall titta på Frozen TVÅ gånger och harregud vilken rolig film! En utav mina nya favoriter alltså. Sedan kollade vi på lite Big Bang theory och runt elva började jag och Robin våran vandring hem hihi. Två kilometer med en gravid kvinna och en full pojkvän! Kan bara bli bra haha. Det tog oss en femtio minuter att gå eftersom jag får såna jäkla sammandragningar. Men hem kom vi och jag somnade som en stock hihi.
 


Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.