www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Valborg

Valborg. Det var bra längesedan jag verkligen "firade Valborg". Vilket för några år sedan betydde att sitta i Slottsskogen och dricka cider. Men i år har vi varit med min svärmor och svärfar hemma hos deras grannar och ätit god mat och god efterrätt. Anton har varit helnöjd och även vi andra. Så nu har jag precis lagt mig för att sova inne i Christoffers rum och får förhoppningsvis en hel natts sömn utan att bli störd. Godnatt kära vänner ♡
 

Foto: Elain Pålsson.
 
 

Valborgsmiddag

God dag kära läsare!
Jag har precis druckit upp min mango, ananas och banan smoothie samt ätit upp min rågbrödsskiva med skinka. Perfekt lunch idag! & vet ni vad? Jag har redan hunnit med gymmet tillsammans med Sara. Vi var där strax efter elva redan så då fick det bli ett härligt konditionspass! Men hjälp vad jobbigt det var idag. Men jag tog mig igenom det! Heja heja.
 
Nu skall jag strax hoppa in i duschen och sedan skall jag, Robin och Anton hem till Antons farmor och farfar för lite Valborgsmiddag. Känns helt okej! Anton är redan med sin farmor och busar. Hon kom hit i morse och åt frukost tillsammans med oss. Men nu blir det dusch. Ha en fin Valborg och sista dag i april ♡
 


 

Ny telefon!

HEJ OCH FÖRLÅT!
Förlåt för den superdåliga uppdateringen som varit det senaste. Igår var en riktigt hektisk dag och jag hann knappt med att gå på toaletten.
 
Idag var vi uppe med tuppen för att jag skulle till tandläkaren klockan åtta och göra salivprov. Så jag satt i en kvart och spottade i en kopp... Sedan åkte vi direkt till Landvetter flygplats och hämtade pappa och Elisabeth som varit i Kroatien i fyra dagar.
 
Nu ligger jag i sängen med min sprillans nya iphone 6! Jag är sååå nöjd. Men jag glömmer hela tiden av att låsknappen är på sidan och jag glömmer att jag kan använda fingret för att låsa upp den. Men det kommer jag nog in i snart hoppas jag hihi. För övrigt är jag helnöjd över att lämna tele2 bakom mig för fy fan rent ut sagt vilket bemötande jag fick av dom idag när jag skulle säga upp mitt abonnemang. Dom kan slänga sig i skogen alltså!
 
 
 
 

Prommis

Hej fina! Jag får ta tillbaka vad jag skrev igår och ändra om till att ladda upp inför min första vabb någonsin. Robin är sjuk så för första gången får jag vara hemma för att ta hand om Anton.
 
Så inget jobb. Däremot har vi varit ute och tagit en lång prommis med Lisette och Zack. Det blev 45 minuter och det kändes perfekt att få lite solljus och Anton fick sig en tupplur. Nu sitter jag däremot med världens huvudvärk med tanke på hur jobbig Anton var inatt. Vad händer liksom?
 


 

Färgat utväxten

Godkväll kära ni!
Har ni haft en bra helg? Min har varit helt okej. Men ibland önskar jag att jag inte behövde göra någonting haha. Det är som Sara säger "ni är alltid på kalas" & ja. Det är verkligen så! Alltid ska vi iväg någonstans på kalas eller firande av något slag hihi. Trevligt som tusan men ibland känner man hur tröttheten smyger på. Men vad sjutton, nittio dagar och sedan går jag på fem veckor ledigt!
 
Eftersom Anton bråkat så inatt så har jag gått runt som en zombie hela dagen. Det blev en handlingsrunda med avstämning och hela köret, så det tog sin lilla tid. Men jag fick köpt lite blommor åtminstone! Så nu är fönstren i köket fyllda med färg. Så fint! Dessutom hann jag med nu att färga min utväxt. Puh! Det var på tiden. Det såg riktigt hemskt ut där ett tag, men nu är det räddat!
 
Men nu ska jag bara vänta på att min fitbit ska ladda klart och sen är jag redo för en ny jobbdag imorgon! Godnatt alla.
 

Bild: www.triiixi.blogg.se (Antons gudmor) 
 
 

Fira mamma

Hej underbaringar!
Inatt har jag sovit jättekonstigt. Däremot så blev jag väckt av en stoooor blöt puss ifrån Anton hihi. Så himla mysig! Han var så fruktansvärt pussig i morse och pussade på både mig och Robin för fullt. Min lilla guldklimp!
 
Om en halvtimme så skall vi bege oss till mamma för att äta lite god mat och fira att hon har fyllt år. Supertrevligt! Alla mina syskon med respektive och barn kommer dit och det ska bli så skoj att ha en kväll tillsammans. Det är inte ofta vi hinner ses allihopa på samma gång eftersom alla jobbar/pluggar/har barn, med mera. Det är ett jäkla hallå att hinna få ihop någonting! Så detta ser jag riktigt fram emot ♥
 
 
 

Kräkhost

Hallelujah! Nu är mitt pass snart slut. & med tanke på hur någon sitter och hostar just nu (nästan kräkhost) så är jag himla nöjd att jag får gå hem. Min älskade man kommer och hämtar mig dessutom. 
 
/nöjdchey
 
 

Tacosallad

Hej fina ni!
Det är så himla svårt att sova ut nu för tiden. Jag menar, även om jag ligger kvar i sängen så går ju Robin upp med Anton. Anton pratar nu för tiden med vääääldigt stora bokstäver och ropar "MAMMMMMMAA MAAAAMMMAAA" om och om igen haha. Så jag gick upp redan strax innan nio och då hade Robin precis lagt lilleman för lite vila. Typiskt!
 
Efter en lugn morgon så åkte jag, Robin och Anton ner till kungsmässan och åt lite lunch tillsammans. Själv valde jag en supergod texmexsallad! Tänk lite tacofärs med en hel dröse sallad till! Gottgottgott. Vi hann även gå in på Lindex för att köpa lite nya strumpor till Anton. Jagmenar, helt plötsligt så inser man att sockarna är för små och så har man ingenting som han kan använda. Jag blir lika förvånad varje gång! Övriga kläder förebygger man ju lite och köper större storlekar i mellanåt. Men tydligen inte med strumpor! Haha. 
 
Nu sitter jag i vilket fall som helst på jobbet och här blir jag kvar ända till elva ikväll. Puh! Men i helgen är jag ledig och imorgon skall vi hem till mamma och äta lite middag eftersom hon fyllt år. Så himla mysigt! ♥
 
 
 

Hämta ut paket

Hej vänner!
Idag efter jobbet hämtade jag ut två stycken paket på Ica. Det ena paketet var Antons 1 årspresent. Vi beställde nämligen två burkar med träklossar till lilla grynet och jisses vad glad han blev när han fick dom idag! Han blev alldeles till dig och delade ut klossar till både mig och Robin. Dom skulle i lådan, och ur lådan, i lådan och ur lådan haha. Ja, som ni förstår så får han sin present idag istället för den 6:e maj. Han har ju mer nytta av klossarna nu direkt! Hela mitt mammahjärta smälte när jag såg hur mycket han uppskattade presenten. Vi valde helt perfekt med andra ord!
 
Det andra paketet innehöll min Fitbit Flex som jag fick i samband med att jag skrev in mig på Viktväktarna. Så himla spännande att se hur den fungerar! Just nu har jag skapat mitt konto, armbandet ligger på laddning och jag bara väntar på att få börja använda den. Den kommer att registrera hur jag sover, hur många steg jag går per dag, hur många kilometer jag går, hur mycket kalorier jag förbränner för att inte tala om allt annat som den kan göra med. Jag är helnöjd och jag har inte ens börjat använda den haha! Självklart uppdaterar jag er om hur den fungerar. Jag kommer väl få mig en chock när jag inser hur dålig jag är på att röra mig!
 
 
 
Foto: Google
 
 

Grattis mamma!

Först och främst så fyller min mamma år idag, stort grattis på födelsedagen älskade du! Vi har idag ätit lunch tillsammans på jobbet och myst lite tillsammans hihi. Helt perfekt!
 
Ja som ni förstår så är jag på jobbet. Jag började 07:30 idag vilket var lite segt med tanke på att jag slutade sent igår. Men det var bara att upp och hoppa! Imorgon börjar jag inte förrän vid tre men skall till läkaren klockan åtta, blöööööö. Så segt! Men vad ska man göra?
 

 

Tandhygeinisten

HALLÅ VÄNNER!
Klockan ringde prick klockan 6 imorse och vet ni vad jag skulle göra? Jo för första gången på 4 år så åkte jag till tandhygeinisten för att kolla mina stackars tänder som jag misshandlat. Åh harregud. Det var väl egentligen inget konstigt, jag hade ett hål som behöver lagas men jag hade även fyra års tandsten som jag behövde ta bort på studs. Så ja. Det kändes som att tandsköterskan slet ut varendaste liten tand som jag har i munnen. Det blödde och rann och jäklar vad det gjorde ont! Haha. Jag kan tänka mig att det inte är lika illa när man går regelbundet till tandläkaren, men nu var det liksom fyra år sedan....
 
Så nu sitter jag på jobbet. Jag har SÅ ont i munnen. När vi kom hem så lade vi Anton direkt och så sov vi själva en stund i sängen också. En timme, det var helt okej och behövligt. Både Robin och jag har sovit som skit under natten så ja, ni förstår ju. Men nu är jag som sagt på jobbet och både Sara och Catharina är med mig hihi. Helt okej ♥
 
 
 

Min terrorist

Hej fina ni.
Vilken dag och vilket väder! Kan man bli mer nöjd? Idag har vi haft fullt upp verkligen hela dagen. Anton som verkligen inte är på sitt bästa humör har terroriserat oss så mycket han bara kunnat. Så trots skrik och gnäll och mammighet så har jag lyckats tvätta ALLA fönster här hemma så nu ser det ut som att vi inte har några rutor alls haha, vi har fixat i trädgården och Robin har ordnat på balkongen så att vi kan lyssna på musik där ute utan att behöva släpa ut allting varje gång. Så vi har fått hur mycket som helst gjort idag!
 
 
Enda sättet att få Anton på bra humör medan vi var på balkongen var genom att fylla hans badkar med vatten och låta honom skvätta omkring. Det känns ändå bra att kunna ha honom ute nu när det är varmt och slippa varma kläder och overaller. Snälla snälla underbara varma väder, kan du inte stanna här hos oss ett tag? ♥
 
 

Instagram

Jag glömde berätta!
Jag mätte mitt midjemått samma dag som jag skrev in mig på Viktväktarna och då visade den 112 cm. Idag hade jag mätning och vägning och vet ni vad det visade idag? 108 cm. Alltså har jag minskat 4 cm på en vecka. Dock har jag inte kunnat väga mig för våran våg behöver nytt batteri. Men den som väntar på något gott, eller vad säger man? Nä, skämt å sido. Vi får helt enkelt se nästa vecka vad vågen visar. Håll era tummar för mig! ♡
 


 

Idah och Olivia

Hej fina ni!
Idag har varit en varm och skön dag. Håller ni inte med? 
Vid elvatiden så gick jag, Sara och Anton ut på en långprommis i solen och bara njöt av vädret och att få röra lite på sig. Vi började vandra på bröndomevägen och vände sedan tillbaka hemåt. Sedan blev det en snabb dusch och därefter åkte vi hem till Åsa i Lerum för att hämta lite utemöbler. Så himla snälla som ger bort sina till oss för att dom köpt nya. Jag är så tacksam!
 
Nu skall vi alldeles strax grilla här hemma med pappa och Elisabeth. Jag har precis lagt Anton efter mycket slit, stackarn håller på att få tänder och har så himla ont! Så ja, det är mycket gnäll just nu och han är väldigt ledsen i mellanåt. Stackars lilla älskling ♥
 
 
Bjuder på en superfin bild ifrån igår på mina älsklingar Idah och Olivia. Titta vad fina dom är, helt fantastiska ♥

Tack alla!

 
 
Tack alla fina som var hemma och firade mig lite lätt. Speciellt till lilla Anton och Olivia som alltid förgyller mina dagar med glädje och skratt. Ni är helt underbara ♥
 
 

1 hekto godis

Hej fina ni!
Hur har ni det? Själv gick jag upp klockan åtta i morse för att baka muffins till imorgon och städa iordning lite här hemma. Sprang runt som en dåre! Sedan fick jag skjuts av pappa in till jobbet när han ändå skulle hem till farmor. Så innan jobbet satte jag mig i köket med Sara och åt lunch! Helt okej. 
 
Så nu börjar det närma sig slutet av arbetspasset och snart bär det av hemåt. Jag kommer inte vara hemma förrän vid kvart över elva-halv tolv. Usch! & så blir det upp tidigt imorgon igen för att göra tårta och fixa iordning hemma. Det ska bli mysigt att träffa lite folk ♡
 

Ikväll har jag unnat mig lösgodis. 1 hekto och det var bara några enstaka bitar men oj vad gott det var 
 
 

Dagmamma

Hej alla godingar!
Vid halv tio i morse så befann jag och Robin oss utanför Antons dagmammas hus. Det var så himla spännande! Harregud. Det pirrade nästan sönder i min mage. Tänk om vi inte gillar henne? Tänk om det inte går bra? Tänk om hon och Anton inte klickar? Ja. Det finns ju en hel del saker att fundera på. Men, det gick hur bra som helst! Dagmamman var helt fantastisk och det kändes som att vi klickade hur bra som helst allihopa. Anton var helnöjd över att få vara i lekrummet och de andra barnen tyckte att han var ursöt! (nu var det bara flickor där). Men det kändes otroligt bra när vi åkte därifrån. Jag nästan längtar till i augusti när Anton får börja, tänk vad kul han kommer att ha. Det kommer att vara max 6 barn i hans grupp, antagligen mindre. Jag är så nöjd!
 
Efter besöket åkte vi hem till Antons farmor som är ledig idag. Vi åt lite lunch och sedan åkte jag direkt till jobbet. Nu sitter jag här och har ätit en banan. Det ringer på som vanligt, varken Sara eller Åsa jobbar så jag känner lonely som fanken haha. Nä skämt å sido, men det blir ju inte lika mycket prat som när dom är med mig. Men nu blir det mer jobb, ha en fin dag så hörs vi senare ♥
 
 
 
 


Hälsa på hos dagmamman

ÄNTLIGEN!
Jag är hemma och ligger nu i sängen. Dagen har gått förvånansvärt snabbt men resan hem idag kändes som en evighet. Antagligen för att jag var så satans trött!
 
Vet ni vad det är för dag imorgon? Jo vi ska hem till Antons blivande dagmamma vid halv tio och hälsa på! Så himla spännande. Det kommer verkligen bli så kul att få se hur det ser ut och vad Susanne är för person! Så önska oss lycka till. Godnatt på er ♡
 

 

Work hard

Hej fina ni!
Hur har ni det? Idag blev jag väckt av små små händer som klättrade på mig. Det kan vara något av det mysigaste som existrerar. När Robin kommer in med Anton som börjar peta lite smått på en. Hans leende när man vaknar! Ja, det kan verkligen inte bli mysigare än så hihi.
 
Idag har jag inte gjort många knop hemma. Jag började jobba idag klockan 13 och jobbar ända till 22 ikväll. På väg till jobbet så pratade jag en timme i telefon med min fina älskade Idah! Snacka om att få tiden att gå när man har det tråkigt. Vad mer? 
 
Jo! Det är nu dag 2 på min Viktväktarresa och det känns faktiskt väldigt bra! Det känns som att jag bara äter och äter och äter (även om det inte är så mycket) och jag verkligen kämpar för att komma upp i alla point som jag skall äta. Det känns i och för sig väldigt bra, för jag mår otroligt bra när jag får äta regelbundet och små portioner. Så än så länge så känns det här otroligt bra! Jag är helnöjd. Nu skall jag bara ta tag i tränandet också hihi. Ni som kör Viktväktarna, hur kändes det för er i början?
 
Work Hard!
 
 

Anton i sitt esse

 
Den här bilden gör mig så jäkla glad. Detta är Anton i sitt esse skulle jag säga. Den busiga blicken, fullt ös och springer runt (bokstavligt talat springer) med sin lära gå vagn. Vanligtvis brukar han även gapa lite när han blir riktigt upphetsad mitt i allt springande. Min son kan nämligen nu för tiden inte prata i normal ton utan måste GAPA ut all rappakalja. Men vet du vad? Jag lyssnar med nöje på ditt gapande och det gör ingenting om det börjar tjuta i mina öron för, för dig gör jag allt ♥
 
 

Smoothie

Hej fina ni!
Jag sitter här framför tv:n helt själv och dricker min kvällsmat i form av en jordgubbsmoothie hihi. Det känns som att jag behöver äta 24/7 för att komma upp i mina points och inte ens efter denna har jag kommit upp i det ja ska ha. Hur är det möjligt?! Jaja, nu njuter jag av den här godingen i alla fall ♡
 


 

Viktväktarna

Hej fina ni!
Tusen tack igen för alla gratulationer. Nu ska ni få höra! Från och med idag och så är jag en Viktväktarna tjej! Jag menar, jag har verkligen testat det mesta så varför inte detta? Jag känner flera personer som är så himla nöjda med Viktväktarna online. Så nu är det min tur. Jag och Åsa kör stenhårt på detta just nu, all in! Nu jäklar liksom.
 
Idag har vi inte gjort så jättemycket. Jag orkade inte gå på babysimmet idag med Anton så vi har varit hemma och fixat lite. Hängt upp tavlor, möblerat om i Antons rum och fixat och donat. Helt okej! ♡
 


 

Skönsång från Anton och Robin

Hej fina ni!
Dagen började redan klockan fem i morse med skönsång från Robin och Anton. Jag fick min efterlängtade väska och ett kuvert fyllt med trisslotter! 

Jag har dessutom haft en superdag på jobbet tillsammans med Sara, Åsa och Catharina! Det började med att jag fick min favorit Loka och en apelsinkrokantchoklad av mina bästisar och sedan fick jag även världens finaste palett med ögonskuggor ifrån Sara! Jag höll på att svimma. 
 
Efter jobbet blev det pizza här hemma med familjen, pappa och Elisabeth, Elisabeths mamma & Lisette. Fick även en SUPERFIN uggla av Birgit och två nya tallrikar till min matservis hihi. Tusen tack för alla gratulationer idag, jag är helt överväldigad! ♡
 

 

Min födelsedag


 

Så mycket kärlek

Känslan när ens lilla bebis vaknar upp hysteriskt gråtande och bara vill ligga i ens famn en stund och mysa för att lugna ner sig och känna trygghet. Då smälter mitt hjärta. Lilla älskade Anton. Harregud vad mycket du tillför i vårat liv, så mycket kärlek.
 
Jag kände att jag var tvungen att skriva ner detta. Mitt hjärta spängs av all kärlek! Idag har varit en ganska intensiv dag på jobbet. Det har varit fullt upp men som tur var har jag haft mina godingkollegor hos mig hela dagen. Jag och Sara töntade sönder oss hela vägen hem och skrattade till slut så mycket att vi grät haha. Folk var nog glada när vi äntligen klev av tåget hihi. Jaja nu blir det att sova, imorgon är en mycket speciell dag nämligen.
Min födelsedag, puh.
 

 

Nya gamla möbler

Hej fina ni!
Vilken dag. Jag förklarade ganska tydligt för Robin igår att idag, då skall vi minsann bara ta det lugnt och inte göra någonting. Det börjar med att Tobias och Therese kommer och hälsar på under förmiddagen, sedan åker jag och R för att hämta släpet i Oskarsberg och hämtar sedan en dröse möbler i Kållered hos Robins farfar. Bära och släpa som en idiot, bära och släpa MER här hemma för att få in allting och nu har vi suttit här och fixat med alla möbler och håller på att barnsäkra lite. Puh! Skön ledig dag va? Haha. Jaja det är inte mycket att göra åt. Jag får vila en annan dag helt enkelt!
 

 

Bilder ifrån Olivias kalas

 
Nu har vi varit på kalas och firat stora Olivias 1 årsdag! Så himla mysigt och vilken FANTASTISK tårta. Harregud den var så fin så den får ni nästan i ett eget inlägg! Blev dock besviken för jag tog så himla fina bilder på Anton och Olivia tillsammans, trodde jag. Såg nu att dom är alldeles kornia och jag har haft helt fel inställningar på kameran. Så dom blev inte alls bra. Usch, så jäkla tråkigt. Men ni får se en utav bilderna där ändå. Även fast jag nästan skäms över hur dålig kvalité det blev på den.
 
 

Kalas hos Olivia


Hej fina ni! Nu har jag fixat iordning mig inför Olivias kalas som vi snart ska iväg på. Anton är halvklar och ligger för tillfället och sover, Robin är nere hos pappa och hjälper Elisabeth med hennes nya telefon. Men innan vi åker ska vi stanna vid Ica och posta lite inbjudningar hihi. Så håll uppsikt över brevlådorna i veckan! Ni kommer dö söthetsdöden ♡
 
PS. Jag fullkomligt ÄLSKAR mitt nya läppstift ifrån MAC. 

Beställt ny bilstol

Hej fina ni! 
Hur har ni det? Idag började jag jobba redan halv sju så det var att gå upp innan solen idag och traska till jobbet. Som tur var kunde jag åka hela vägen in med pappa. Dock gjorde det mig inte särskilt mycket piggare! Haha. Jaja, vad mer? Förutom att Ollie fyller år idag så händer det inte så mycket mer. Jag har bara varit på jobbet, handlade efteråt och nu sitter jag här hemma med min kärlek och tittar på Avatar. Helt okej en fredagkväll! 
Imorgon blir det kalas för Olivia och eventuellt så skall vi snabbt hem till Robins farfar och hans fru för att hämta lite möbler. Men det är i och för sig bara om vi hinner! Men vi får se. Ha en fin kväll nu alla ♥
 
 
Förresten så beställde vi denna förut. Helt perfekt att kunna sätta in och ut i diverse bilar om det behövs!
Jag är mer än nöjd och den har inte ens kommit hit än hihi.
 
 

Olivia fyller 1 år!

 
Idag fyller den här älskade fantastiska underbara flickan 1 år! Kan ni förstå det? Jag har känt Olivia sedan hon var 7 veckor gammal. & hon har mer eller mindre blivit min bonusunge. Hon kommer alltid att ha en stor plats i våran familj, precis som sin mamma. Men framförallt kommer hon att vara en barndomsvän till Anton för livet. En vän och axel att stötta sig emot när han behöver det. Kanske kommer till och med jag att kunna vara en extra person att ty sig till när hon blir lite större. Ja, du har verkligen fångat mitt hjärta lilla vän ♥
 
 

Smash the cake

 
 

Saknar dig

Hej fina ni!
Hur är läget? Jag sov som en idiot på tåget på vägen in till jobbet haha. Trots musik! Men det var välbehövligt. Förutom att man blir dubbelt så trött när man väl går av tåget hihi. Jaja, annars då? Jag och Sara sitter själva i ett eget rum och tar det lugnt. Vi har strax lunch och jag riktigt längtar. Är hungrig som ett troll! ♡
 

Gud vad jag saknar dig idag min lilla fis 

Låt mig inte somna

Godmorgon kära ni!
Det är en sån dag idag, jag är sååååå trött. Jag tror det har varit för mycket som hänt de senaste dagarna. Men vi får göra det bästa av situationen helt enkelt. Nu blir det jobb hela dagen och sedan skall jag hem och bara vila mig. Om jag hinner då dyker det nog upp lite bilder ifrån Antons smash the cake fotografering med!
 
Men som sagt. Nu skall det spelas lite musik i öronen så att jag inte somnar. Ha en fin dag! ♡
 

 

Hektiska dagar

Hej fina ni!
Det har varit tre hektiska dagar här nu. I måndags fotade jag ju lilla Mason, igår hade jag Antons smash the cake fotografering vilket tog halva dagen. Som tur var så var hans favorittanter med och assisterade vilket behövdes med tanke på hur kladdigt det faktiskt blev hihi.
 
Idag har jag haft metodverkstad på jobbet, ungefär som utbildning/APT på samma gång. Direkt efter följde Åsa med mig till nordstan och jag shoppade loss på presenter till min älskling Olivia som fyller 1 år på fredag! Harregud. Så stor! Men nu skall det skämmas bort ♡
 

 

Fotografering med Mason

Idag på förmiddagen har jag haft äran att fota en fantastisk fin liten kille. Mason var så himla duktig och fastän vi var jobbiga emot honom så var han ändå snäll med inte alls mycket gnäll. Bilderna blev kanon och här har ni ett litet urval av de 700 bilder som togs. Ja ni läste rätt. Till och med över 700 bilder! Det är helt galet. Njut nu av den
här lilla ögonstenen. För det gör jag!
 
 
 
 

Anton 11 månader

 
Idag blir den här underbara underbara lilla personen hela 11 månader. Det betyder att om en månad så har du existerat i vårat liv i ett helt år. Ett helt år utav oändlig kärlek. Jag älskar dig så mycket att hjärtat värker och jag skulle göra precis vad som helst för dig min älskade son. Jag vet inte vad jag gjorde innan du kom till världen.
 
Bara den här senaste månaden så har du utvecklats något enormt. Du har lärt dig krypa, du kan ställa dig upp mot saker själv, gå längs med möbler även om du fortfarande är lite rädd. Du kan gå helt själv med din lära-gå vagn! Du pratar mer än någonsin, du testar rösten och älskar att utmana mig och din pappa när det gäller precis allt! Du har sammanlagt sex tänder som har tittat fram och du försöker härma alla i din omgivning. Du är så otroligt duktig! Det är bara en tidsfråga nu innan du går och du lär dig mer och mer ord för varje vecka som går ♥
 
 

Anton och my

Hej fina ni!
Idag är jag helt på banan igen. Antagligen har jag haft något tokigt virus i kroppen. Blä för sånt! Har bara varit hemma och tagit det lugnt. Men idag blir det jobb igen så Sara kommer och hämtar mig vid två och så åker vi tillsammans in. Helt okej! 
 
Imorgon blir Anton hela ELVA månader. Kan ni fatta eller? Snart ett år. & på fredag fyller min älskling Olivia 1. Vart har tiden tagit vägen alltså? Jag blir tokig! 
 

Mina älsklingar Anton och my!
 
 

Stora killen


Fick precis den här bilden skickad till mig. Min stora lilla älskling! Sitter helnöjd på farfars motorcykel hihi. Mammas älskling ♡
 
 

Dålig i magen

Hej vänner!
Det blev inget jobb för mig idag. Hela natten har jag spenderat inne på toaletten med illamående och diarré (ursäkta). Har mått riktigt jävla dåligt och nästan kräkts. 
 
Min värsta mardröm har besannats.
/hon med kräkfobi
 
 

Klump i magen

Godkväll vänner!
Idag har varit en galet lång och tokig dag! Jag hade skrivit in fel tid i min telefon så när jag satt på tåget var jag bombsäker på att jag var en hel timme för tidig. Men när jag kommer till jobbet så inser jag att jag bara skrivit fel i telefonen. Men stressen som uppstår! Det höll faktiskt i sig hela dagen, en klump i magen.
 
Efter jobbet åkte jag direkt hem till mina svärisar där Anton spenderat natten! Robin var redan där och det blev tacos till middag. Helt perfekt hihi. & som jag saknat min lilla prins! 
 

 

Målat lite ikväll

Godkväll fina ni!
Hur är läget? Imorgon kör jag igång med att jobba påskhelgen. Verkligen HELA påskhelgen. Så nu är det fyra dagars jobb framöver som dessutom avslutas med en halvnatt. Mycket spännande!
 
Idag har jag varit ledig hela dagen. Det var babysim klockan tolv som vanligt och därefter åkte vi hem till Antons farmor för lite lunch, Anton blev kvarlämnad och skall sova där tills imorgon. Så jag har tagit en powernap under eftermiddagen och passat på att tvätta! & vet ni? Jag har dessutom suttit och målat nu under kvällen. Jag har inte målat sedan i december så nu var det på tiden!

 
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.