www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ska jag bli sjuk nu med?

Förlåt för låg uppdatering. Det är bara så jävla tragiskt. Jag fattar inte! Är det inte nackspärr så är det tamejfan något annat! Igårmorse så vaknade jag upp med halsont. Jag tänkte inte mer på det utan trodde att det skulle försvinna under dagen. Nejdå. Det höll i sig så det blev ingen träning efter jobbet som det egentligen var planerat.
 
Jag sover oroligt hela natten på grund av värken i halsen och när jag väl går upp så har jag vansinnigt ont. Jag kan inte svälja, knappt prata och allt gör bara ont. Jag är svullen om halsen och inget hjälper. Det känns riktigt surt!
Så istället för att träffa min gamla klass så har jag spenderat kvällen här hemma med pappa och lite bekanta! Är helt slut efter bara en middag. Suck! När är det min tur att vara frisk?
 

 

Helsvart


Dagens mamma! Idag kör vi helsvart i klädsel. Var uppe tidigt i morse för att tvätta håret. Hann till och med pussa på min lilla bebis innan jag gav mig av mot jobbet ♡
 
 

Storhandlat

Hej kompisar!
Ledsen för den otroligt dåliga uppdateringen. Först och främst så är inte min nackspärr helt borta än och idag har vi haft fullt upp. Vi har betalat alla räkningar, varit på babysim, storhandlat, köpt busskort till mig, varit på systemet, på Apoteket och sedan har jag lagat middag. Puh! Dessutom har vi avmaskat katterna också. Så nu ligger jag helt utslagen i soffan och kollar på min nya favorit kanal ID. Bara utredningar, mord och annat spännande!
 
Imorgon är det dags för jobb igen och sedan är jag ledig i helgen. Helt perfekt ♡
 

Hur mycket kött som helst! Frysen ekade verkligen tomt...
 
 

Galen nackspärr igår

Hej fina! Hur mår ni?
Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Min nackspärr var helt galen igår! Jag kunde knappt röra mig över huvud taget. På hela dagen och kvällen. Robin fick hjälpa mig när jag skulle lägga mig i sängen och sova, jag kunde inte lägga mig ner alls. Så han fick stoppa om mig och när jag vaknade i morse så kändes det pyttelite bättre än innan. Men det har varit väldigt segt idag med. Jag har verkligen sjukt ont! Men förhoppningsvis så är det bättre imorgon.
 
Vad mer? Inte så mycket faktiskt. Jag försöker pussas med Anton så mycket jag kan när nacken tillåter. Vi hade snöstorm här förut och strömmen gick under eftermiddagen. Men nu är allt som det skall vara och snart kommer pappa hem med nyköpt pizza till oss alla. Helt perfekt! ♥
 
 
 

Blommor och kläder

Alltså. Jag vaknade upp med nackspärr i morse. Det blir bara värre och värre. Jag kan knappt röra mig, inte lyfta axlar eller armar. Hur är det ens möjligt? Jag har ju sovit perfekt inatt. Lite för perfekt tydligen... & idag jobbar jag mellan 13 och 22. DÖDAMIG. Det känns inte så positivt just nu! Haha.
 
Igår däremot hade vi en supermysig kväll. Sara och Patrik kom över, Idah, hennes föräldrar och Olivia också och vi åt alla nere hos pappa och Elisabeth! Så himla mysigt. Fick dessutom lite paket av Idah och superfina kläder ifrån Thailand som Idahs föräldrar köpt till Anton! Jag är helt överväldigad. Tusen tack flina ni!
 
 
 

Dagens mamma


Dagens mamma! Älakar min sjal, alla dagar i veckan hihi. Känner mig fortfarande trött och hängig men nu är det bara en liten stund kvar på jobbet. Kram på er!
 
 

Gymmet igår

Godmorgon vänner! Hur är läget?
Idag är jag så saaaatans jättetrött. För första gången på en evighet, så har Anton sovit hela natten utan att vakna en enda gång. Inte för att jag behöver gå upp, men jag vaknar ju alltid när Robin går upp. Men i natt när jag för en gångs skull har fått sova, då är jag ännu tröttare än vanligt! Haha. Typiskt. Tur att jag bara jobbar till 15:30 idag!
 
Igår var jag och Sara på gymmet. Vi körde kondition, armar och rygg. & det känns i mina armar idag kan jag be att få tala om! Jisses vad dåliga muskler jag har i armarna haha. Men det får vi jobba på nu! Idag blir det ingen träning men imorgon innan jobbet är det dags igen.
 
Idag fyller för övrigt min svägerska år! Stort grattis på födelsedagen fina du, hoppas din dag blir alldeles fantastisk. Tyvärr kan jag inte vara med och fira henne eftersom jag jobbar hela helgen. Men det får bli en annan dag helt enkelt. Så ha en fin dag nu alla ♥
 

 

Målat naglarna

Godmorgon vänner!
Här har vi varit vakna sen fem och denna mamman sitter redan och har sin första rast på jobbet. Helt okej! Dock har jag sovit pissdåligt inatt av någon oklar anledning. 
 
Idag slutar jag 14:15 och planerar ett träningspass efter. Helt okej. Jag måste verkligen komma i någon slags form till den 14 augusti hihi. Ha en fin dag ♡

 

En älskad och saknad garderob

Vilken dag!
Det står numera en stor älskad och saknad garderob i mitt rum igen! Vi hade denna garderob när vi bodde nere hos pappa, och planen var att den skulle stanna kvar där nere när vi flyttade upp. Men efter 10 månader ändrades planerna. Så nu har den blivit isärskruvad och sedan ihopskruvad igen! Det känns toppen.
Anton har fått flytta in i sitt rum igen och har numera en stor byrå istället för en liten. Tusen tack Elain och Lisette för all hjälp idag, ni är guld värda! ♡
 
Så nu står alarmet på 5, naglarna är målade och det är dags att läsa lite innan jag somnar, godnatt ♡
 
 

Batman

Alltså gode min Gud vad trött jag är idag! Anton har börjat krångla ordentligt på nätterna igen. Vaknar flera gånger och vill inte somna om. Så idag gick jag upp med honom redan vid fem. Om en halvtimme kanske han möjligtvis vill sova lite igen, men innan dess får ögonen gå i kors ett tag till. Godmorgon ifrån oss! ♡
 

Lilla Batman! Hihi.

Babysim


Här kommer en liten bild ifrån dagens babysim (ignorera mig snälla) med min lilla fisk. Idag fick han dyka för första gången och det gick galant! Han är så duktig och älskar att få simma runt! Lilla grynet ♡
 
Nu ligger Anton i sängen och sover och jag kikar lite på TV4Fakta, favorit kanalen hihi. Imorgon kommer Antons farmor och faster hit och äter lite frukost med oss! Helt perfekt torsdag.

Ledig dag

Godmorgon fina ni! Hur mår ni?
Själv är jag trött som alltid, men jag känner mig så himla glad när jag vaknar på mina lediga dagar och får mysa med Anton och Robin. Det är verkligen helt fantastisk! Jag älskar mina killar något enormt.
Vet ni vad? Anton har nu lärt sig att börja ta sig framåt. Han kryper inte på alla fyra, men släpar sig framåt hihi. Det är så himla häftigt! Jag trodde aldrig att han skulle lära sig, han är alldeles för bekväm. Men nu kanske det blir kryp snart också? Vem vet.
 
Om en stund skall jag och Anton på Babysim. Höjdpunkten under veckan! Det är verkligen så himla mysigt att få simma runt med min lilla älskling ♥
 
 
 

Dagens detaljer


En dagens detaljer ifrån denna mamman! Jag fullkomligt ÄLSKAR fiskbensflätor hihi. Skorna är från HM!
 
 

Ont överallt

Godmorgon fina ni!
Alltså vet ni hur ONT jag har? Haha. Jag har ont i benen, MELLAN benen, rumpan, armar. Ja, helt enkelt överallt. Men nog med det! Strax är det jobb som står på schemat fram till 17:30. Ha en fin dag! ♡
 


Maleme Mare

Alltså har ni sett något finare liksom? Här har jag och Robin bott för snart två år sedan, och i augusti kommer vi att bo här igen. Men nu med lilla Anton med oss! Hotellet heter Maleme Mare och ligger i Chania, Kreta. Jag fullkomligt älskar denna platsen! ♥
 
 
 
 

Tidig morgon

Godmorgon fina ni!
Vet ni hur TRÖTT jag är? Anton valde att vakna vid halv fem och min klocka skulle ringa kvart över sex. När jag fortfarande inte somnat om kvart i fem så går jag helt enkelt upp. Så nu är jag färdigsminkad och fixad, träningsväskan är packad inför eftermiddagens spinning och maten är nerpackad. & ändå är det 20 minuter kvar tills Sara kommer och hämtar mig haha. Hur är det möjligt?
 
Jaja, men det är såhär min måndag ser ut i alla fall. Ska bli bra gött med spinning tillsammans med Åsa sen! Jag är taggad till tusen. Kram på er! 
 

 

Bokat en resa till Grekland

Godkväll fina ni!
Som ni kanske märker så är det inte lika mycket verkstad här när jag är hemma och är ledig. Jag passar på att vara med Anton och att hjälpa till både här uppe och nere hos pappa så mycket jag kan. Så dagen har spenderats med att hjälpa dom att tvätta, montera ner (läs Robin har monterat ner) en stor garderob som vi ska ha upp och bara myst. 
Vid sju så åt vi goding middag tillsammans och lite efterrätt och nu äntligen så är det dags att sova. 
 
Vet ni vad mer? Jag är så lycklig så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Jag och Robin bokade en resa idag till Grekland i augusti, samma hotell som senast vi var där. Mitt absoluta favoritland och hotell! Allt detta med hjälp av pappa och Elisabeth! Ni är helt underbara ♡
 

 

Månadens naglar

Här trotsar vi fredag den 13:e med supersnygga naglar som min fina vän tessie gjort! 
 

Keep your cool

Hej fina!
Jag skall alldeles alldeles strax hoppa i säng. Jag börjar halv sju imorgon vilket innebär att jag går upp redan klockan fem! Huamig. Det är verkligen tidigt. I princip så har jag hunnit hem från jobbet, busat med min lilla prins och umgåtts med min man. Man får passa på med den tiden man har!
Jag har precis varit inne och tvättat bort all smink och testade samtidigt en ny ansiktsmask som jag har. Keep your cool breakout calming mask. Någon som har testat den? Jag tyckte att den var fantastiskt skön att ha på ansiktet nu på kvällen. Sval och lugnande på något sätt! Hoppas inte att jag ser ut som världens rödaste imorgon i ansiktet bara, med tanke på att jag alltid haft besvär med acne. Himla känslig!
 
Foto: Kicks.se
 
 

Fullt upp

Godmorgon fina ni!
Nu har jag inte bloggat på ett tag, men jag har varit ledig och i tisdags så gjorde jag mina naglar hos tessie halva dagen. Bild kommer senare såklart! Sedan hade jag sån jäkla migrän så jag gick faktiskt och lade mig på eftermiddagen.
 
Igår tvättade jag hela dagen och spenderade all min tid med Anton och Robin. Anton har börjat hasa sig lite framåt nu när han ligger på mage! Äntligen haha. Lilla gubben är så stor! Men i vilket fall. Nu vet ni varför det har ekat så tomt här inne! Ha en fin dag ♡
 

 

Jobbdag


Godmorgon vänner! Här har jag redan varit vaken i 45 minuter. Om en kvart är det dags för jobb. Jag har sovit som en potta bajs inatt och längtar redan till ikväll när jag får sova igen haha! Ha en fin dag alla läsare.
 
 

Svårt att hänga med

Jag vet att bloggen är skitdålig för tillfället, men det är så himla svårt att hänga med i svängarna denna veckan. Först kvällspass sen sen dag och imorgon börjar jag halv sju! Så ja, tiden finns inte riktigt just nu. Men snart så! Jag är ledig tisdag och onsdag. Förhoppningsvis så blir det lite lugnare tempo då och lite mer inlägg här hihi.
 
 


Satans trött


Dagens mama! Godemingud vad trött jag är. Hoppas på att piggna till lite under jobbdagen. Slutar halv sju idag, woho! ♡
 
 

Jag och min älskling

Godkväll vänner! Jag är på jobbet, som vanligt nu för tiden haha. Vad gör ni en lördagskväll som denna? 
Jag och Sara köpte mat på libanesen förut. Alltså, jag har inte ätit där på över ett år. Jag storknade typ av all mat, jag slängde i mig den och njöt till fullo hihi. Jag har även en godispåse med mig som jag mumsar på. Så det enda som saknas nu är Anton och Robin, men dom får mysa hemma tillsammans istället. Imorgon börjar jag redan halv tio, puh. Så hem och sova och sen jobb igen! Ha en fin kväll alla och njut av mellofestivalen nu ♡
 


 


Gravidfotografering

 
 
Här har ni lite bilder ifrån gravidfotograferingen. Jag är SÅ nöjd. Vad tycker ni? Detta är bara ett urval av över 400 bilder. Det var supersvårt att välja ut. Jag hade kunnat använda alla! ♥
 
 

Helt slut


Godkväll fina ni! Just nu sitter den här mamman på jobbet och vill hem. Jag är så himla trött! Behöver nog sätta på mig mina glasögon om jag skall orka se resten av kvällen haha. Nä skämt å sido! Snart slutar jag och det skall bli skönt, jag och Sara åker ihop tillsammans så lite sällskap får jag allt hihi. Imorgon kör jag samma pass igen! Men funderar på lite träning innan jobbet faktiskt. Orkar man det tro?
 
 

Anton 9 månader


Min lilla älskade Anton. 9 månader idag, vart tar tiden vägen? Var det inte igår som denna bilden togs? Jag vet att jag skriver likadant varje månad. Men jag kan verkligen inte förstå. Jag försöker fortfarande greppa varje dag att du är min, att du finns hos oss och jag försöker fortfarande begripa hur mycket man faktiskt kan älska sitt egna lilla barn. & snart måste jag försöka greppa att du fyller 1 år. Hur kan du snart redan ha funnits i 1 helt år? Harregud. Idag har du liksom funnits lika länge på utsidan som du legat i min mage. Fast nu har tiden bokstavligt talat bara sprungit sin väg! Du är verkligen mitt allt, älskade prins.
 
 

Gravidfotografering

HEJ VÄNNER!
Jag har verkligen haft fullt upp nu i två dagar. Idag har jag varit hemma hos min kusin och fotat lite. Hon är gravid nu i vecka 36 och det blev så himla fina bilder på henne och bebis i magen. Hon är verkligen en fantastisk modell! Så hela dagen har spenderats hemma hos henne medan Anton har haft en heldag med sin mormor. Helt perfekt för min del!
 
Än har jag inte hunnit föra över bilderna än till datorn och nu blir det jobb imorgon och hela helgen, men jag skall försöka hinna redigera några godbitar så snart jag kan & när jag fått svar från min kusin så kanske jag kan visa upp något här hihi. Ha en fin kväll alla ♡
 


 

Blunda Lotta

Jag är så trött.
Jag är så trött att jag knappt orkar hålla uppe telefonen nu när jag skriver haha! Vilken fylld dag vi har haft. Tandläkaren gick snabbt, fick en operationstid den 4 mars. Uuuuh. Jag är redan nervös... Anyways! På kungsmässan hittade jag äntligen ett par skor. Babysimmet gick superb och nästnästa vecka efter lovet så ska Anton få dyka!! Spännande.
 
Nu har jag spenderat eftermiddag och kväll nere hos pappa och hjälpt honom tapetsera (min syster skulle dött om hon såg oss haha). Men upp kom tapeterna och sedan blev det lite pannkakor. Men nu, sova! Godnatt ♡
 

 

Fullspäckad dag

Godmorgon mina vänner!
Igår var jag inte hemma förrän klockan elva. Jag var helt totalt slut när jag kom hem och somnade som en stock. Anton fick komma upp i sängen vid åtta i morse, då hade han sovit klart och vi låg och myste lite tillsammans hihi. Om en timme så skall jag vara hos tandläkaren för att ta röntgenbilder i munnen. Eftersom det planeras att operera bort min visdomstand!
Så om en halvtimme kommer min bästis Sara hit och hämtar mig, hon följer med mig till tandläkaren och efter det skall vi springa runt lite på Kungsmässan tillsammans. Vid halv ett kommer Robin och hämtar mig och då är det dags för babysim med Anton. Första gången Robin är med! Kommer bli så himla mysigt. Eftersom Anton har haft sina svinkoppor så har vi missat två stycken simtillfällen, så nu är vi äntligen igång igen.
 
Vad mer? Jo, jag har sån JÄKLA TRÄNINGSVÄRK redan nu haha. Jag orkar inte ens med det! Tror jag tog i lite för mycket igår, men så gör man ju alltid första träningspasset efter vila. Typiskt! Ha en fin dag alla så hörs vi senare ♥
 
 
 
 

Bebis med brillor

Hej fina ni!
Kvällen närmar sig och jag sitter på jobbet. Idag slutar jag klockan tio ikväll och är inte hemma igen förrän vid elva! Puh. Kommer stupa i säng direkt.
 
Träningen gick bra förut idag. Körde 35 minuter på crosstrainern och lite armmaskiner. Så känner mig redan helt mör haha. Jaja, det kändes bra i alla fall! Men vi får helt enkelt höras av imorgon. Det har varit en hektisk dag med mycket stress. Vi hörs!
 

Skitdålig bild men jisses vad söt han är!
 
 

Tänkte åka till gymmet

Godmorgon fina vänner.
Vad gör jag uppe så tidigt idag tänker ni? Jo jag vet att jag börjar jobba klockan ett. Men hör och häpna! JAG SKALL PALLRA MIN RUMPA TILL GYMMET. Det har verkligen inte hänt sen urminnes tider. Så idag skall jag träna och sedan åker jag direkt till jobbet och slutar inte förrän klockan tio. Så det kommer bli en lång dag idag! Men vad gör väl det? Det känns faktiskt väldigt bra att vara tillbaka på jobbet och ha lite av ett socialt liv igen. 
 
Nu till något helt annat. Igår fick jag reda på något jättetråkigt och det känns i hela hjärtat. Mina tankar går till alla inblandade och egentligen finns det ingenting att säga vid ett sånt här tillfälle. Men jag önskar att jag kunde göra något för er alla ♥
 
 
 

Mosterhjärtat smälter

Alltså när svågern lägger ut denna bilden och mitt mosterhjärta bara smäääälter totalt. Älskade fina Neah! Snart kommer vi och hälsar på dig ♡
 
 

Arbetsdagen check

Godkväll mina vänner!
Första arbetsdagen är nu över och det har gått kanoners! Jag har haft en superdag tillsammans med Sara, precis som på gamla goda dar hihi. Trots en massa strul med att komma in i program, över 400 mail att gå igenom så känner jag mig nu ganska varm i rocken igen. Snacka om att man har allt ingraverat i ryggraden! Trots lite nya system så kom fingrarna ihåg precis vart dom skulle trycka och minnet satt där det skulle också. 
 
När jag kommer hem så har Robin lagat mat till mig och dessutom höll jag på att bajsa på mig av chock när han påstår att han bakat kakor! KAKOR. Hallå här talar vi om mannen som knappt kan steka hamburgare själv.... Men jodå, han hade bakat och gott var det dessutom! Jisses amalia. Vad överraskar han mig med nästa gång tro? Hihi.
 

 

Nervös


Nu är den här mamman redo för jobb och väntar på sin bästis för lite skjuts. Alltså aaaaaaaaaaaaaaaah!
 
 

Första jobbdagen imorgon

Hej fina!
Jisses. Nu är det snart dags. Snart snart om några timmar sitter jag på jobbet efter nio månaders mammaledighet. Känslor som virvlar runt just nu; glad, hysterisk, uppspelt, rädd, förväntansfull, nervös. Ja, det är både upp och ner på den fronten skulle jag säga. Som tur är har jag Sara med mig hela dagen.
Robins pappaledighet börjar dessutom bra nu ikväll med en hysterisk Anton som inte vill sova alls haha. Men han somnar nog snart hoppas jag...
 
Idag har familjen varit hemma hos Robins föräldrar. Vi har gjort sushi ihop! Så himla kul och det blev SÅ GOTT. Så nu har jag första lunchen med till imorgon. Helt perfekt med andra ord ♡
 


Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.