www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Linköping i bilder

 

Linköping i bilder

 

Stockholm i bilder

 

Västerås i bilder

 
 
 


En beställning har kommit

Titta vad som trillade ner i Saras brevlåda igår! Jag är sååååå nöjd alltså hihi. Så på söndag kommer det bli planering deluxe!
 
 


Bila till västerås

Godkväll fina ni!
Vilken otroligt lång dag det har varit. Vi startade dagen redan halv sju, åkte till Lindome så att vi var där vid åtta och prick klockan nio så begav sig våra bilar vidare för turen upp till Västerås. Med tanke på att jag är dunderförkyld och dessutom har panikångest så valde jag att ta en åksjuketablett inför dagens resmål. Den knockade mig totalt! Fyfanken vad trött jag blev av den jäkla tabletten, men trots detta kunde jag inte somna. 
 

Vilket fall som helst så stannade vi klockan elva i Sjötorp precis intill Göta kanal. Vi åt lunch och drack kaffe, tittade runt på alla slussar och båtar som skulle igenom! Vi åkte vidare vid ett och var framme på Quality hotel när klockan var tre! Kvällen spenderades hemma hos våra goda vänner Emma och Fredrik. Det bjöds på middag och en massa godsaker. Dock var Anton så otroligt trött efter bilandet och bara en halvtimmes vila så vi fick åka tillbaka tidigt. Jag bar ut honom sovandes ifrån bilen, bar honom sovandes in på hotellet och lade honom sovandes i sin säng haha. Min stackars utslagna hjälte! Så nu ska vi sova och imorgon nalkas actionbadet här i Västerås!
 
Men först! Hotellfrukosten såklart hihi.
 
 


Västerås i bilder

 
 
 


Vecka 31

Hej mina fina!
I torsdags så kom Sara hit tidigt för att vi skulle hinna planera våra kalendrar! Det fick bli lite halvt om halvt denna veckan då vi inväntar en bamsestor beställning! Förhoppningsvis så tar det inte allt för lång tid för allt att komma hihi. Men såhär fick vecka 31 bli!
 
 

Veckan kommer att fyllas i successivt då vi har en hel del skojigt inplanerat, dock vet vi inte riktigt vilka dagar än som det kommer bli! 
 

Dessa trillade ner i brevlådan på eftermiddagen samma dag som vi satt och fixade. Typiskt! Men HUR FINA?
 



Kraxande kråka

Hej fina ni! 
Jag är så jävla dålig. Jag låter som en kraxande kråka utan röst. Jag svettas så fort jag ställer mig upp, usch. Täppt och snorig på samma gång. Ja, ni förstår ju mitt problem hoppas jag... Så hur mycket jag än inte ville så fick jag sjukskriva mig från jobbet. Så det blir inga två sista jobbdagar. Får se om jag ens kan följa med nästa vecka när vi ska bort. Blääääää. 
 
Nä nu ska jag sova lite. Hoppas på lite friskare tider!
 


Jag är sjuk, igen

Vänner! Jag är sjuk. Igår vaknade jag upp och kände mig extremt täppt i näsan. Men trots detta så valde vi att några kompisar skulle komma hit och grilla och ta det lugnt! Så vi åt grillad kyckling, potatis i ugnen och vitlökssås! Mums. Så vi somnade inte förrän sent och allt medan kvällen gick så blev jag sämre och sämre.
 
Idag vaknade jag upp och kände mig helt jävla klubbad. Min hals värker, snoret tar aldrig slut och jag mår allmänt pissdåligt. Så nu efter Birgits 90 årskalas så har jag tagit en dusch och ligger och kikar på Vampire diaries innan det är dags att sova. Imorgon är det jobb och på söndag sen är det äntligen dags för semester!
 
 


En dag hos mormor

Hej hjärtisar!
Fyfanken vad jag är trött alltså! Helt galet. Jag får mindre sömn nu med Sven än vad jag fick när Anton var nyfödd. Puh! Sven skall tidigt tidigt varje morgon börja slå på mig, sätta klorna i mig och kittla mig med sina morrhår haha. Gulligt några gånger men inte två veckor i rad.
 
Så jag planerar faktiskt att lägga mig redan nu. Imorgon börjar jag klockan ett och är sedan ledig i två dagar. Sedan had jag två pass lördag och söndag och sen är det äntligen s e m e s t e r! Tjoho.
 

Såhär trött var Anton efter en dag hos mormor hihi. 
 


Senaste beställningen

Hej mina vänner!
Här är senaste beställningen som jag och Sara gjorde när våran favoritshop öppnade! Jag längtar såååå mycket tills allt kommer. Åh, jag önskar verkligen att det gick lite snabbare att få det skickat.
 
 
 



Min lifeplanner

Såhär ser min almanacka ut som är beställd ifrån erincondren.com. Detta är nästan som en scrapbook. Man köper klistermärken som man sedan använder för att planera sin almanacka! Himla klyftigt tycker jag, och perfekt för en pyssel-planeringsnörd som jag själv.
 
 
 
Här är förra veckans planering! Jag och sara planerade en vecka tillbaka då hon var i grekland. Så himla kul! Jag längtar enormt mycket tills det är våran tur att åka iväg och för att planera den veckan hihi.
 



Lifeplannern har kommit

Hej vänner!
Fyra arbetspass kvar efter idag, fattar ni eller? FYRA. Jag har i princip redan gått på semester, jag orkar verkligen inte jobba mer nu. Puh! Mitt huvud går snart sönder av allt jobb haha. Håller ni inte med ni som jobbar? Dagarna innan semestern så har hjärnan redan gått.
 
Igår var jag och Anton hemma hos mamma och bara tog det lugnt, min syster, christian och lilla neah var också på plats och vi hade en sjukt mysig dag! Sedan var christian så himla snäll som körde mig och anton hem hela vägen ifrån angered. Så tack vare honom kom vi hem i tid för att lägga en helt slut anton! Hihi.
 
För övrigt så har jag glömt berätta att min life planner har kommit! Jag och sara satt hela lördagen och klistrade och klistrade. Sista veckan blev så himla bra! Igår öppnade en utav våra favoritshoppar så sara gick bananas på beställningar så nu får vi vänta några veckor på allt fint! Jag visar i ett annat inlägg. Vi har verkligen hittat våran grej att pilla med.
 
 
 
 
 

Stationen

Hej mina vänner!
Hur är läget med er? Jag mår helt okej. Sitter för tillfället på stationen idag och jobbar. Det har varit fullt ös medvetslös ända sedan jag kom hit idag klockan elva! Helt galet. Jag förstår verkligen inte hur det kan hända så mycket en solig dag som denna! Puh. Folk borde gå ut och njuta lite utav solen istället hihi. Själv så missar man ju den fina dagen totalt!
 
På söndag skall jag åka hem till min mamma och mysa! Det var längesedan vi sågs nu så det skall bli såååå skönt att bara ta det lugnt. Imorgon skall jag sitta hemma och ta det lugnt med Sara. Vi har ju inte hunnit umgås ordentligt sedan innan hon åkte till Grekland. Så nu skall det mysas! 
 
 
 
 
 
 
 

Graviditetsfrågor

Graviditeten:
Vilka var dina favoritkläder? - Gravidjeans med något tajt linne till. Jag älskade att framhäva magen men blev lätt varmare än varmast, puh.
Vad var din/dina favoriträtter? - Pasta! I alla dess slag. Annars gillade jag mina vanliga rätter.
Vilken var din favoritdryck? - Cola och vatten! Vatten i mängder.
Vad tyckte du inte om? - Snuslukt och Whiskeylukt, usch! För att inte tala om guacemole.
Var det någon favoriträtt som ändrades? - Nej inte vad jag vet om.
Vad var du mest sugen på? - I slutet var det glassen Calippo, det var varmt och jag hade sån jäkla halsbränna.
Hade du halsbränna? - Jättemycket de sista veckorna.
Hade du foglossning? - Nästan inget alls tack och lov.
Hade du sammandragningar? - Bara om jag ansträngde mig för mycket, gick för snabbt.
Mådde du illa? - Lite mellan vecka 9-12 men jag kräktes aldrig. Sedan mådde jag superilla de sista dagarna innan förlossningen startade.
Vilken sovställning var bäst? - Jag sov på mage och sedan blev det sidan istället.
När hade du BF? - 7 maj 2014
Gick du över tiden? - Nej!
Hur mycket gick du upp i vikt? - 12 kilo.
Vad trodde du att det var för kön? - Flicka halva tiden och sedan pojke.
Kollade ni upp vad det var för kön? - Nej, Robin ville inte göra det.
Var du rädd för något? - Inte egentligen, jag var väldigt öppen med allt. Jag ville bara inte kräkas! Jag har en extrem kräkfobi.
Hur ser du på graviditeten idag? - Jag är mer än nöjd. Jag hade en exemplarisk graviditet egentligen. Jag fick problem med njurarna vilket ledde till en extrem smärta, men annars var allt toppen!
 
Förlossningen:
När började din förlossning? - Den startade på eftermiddagen den 6 maj.
Hur började den? - Den startade med oregelbundna värkar, vattenavgång och sedan värkar varje minut.
När åkte du/ni in till förlossningen? - vi åkte in någon gång efter sex på eftermiddagen pga att vattnet gått och för att jag hade så extrema värkar.
Vilket sjukhus skedde förlossningen på? - Varbergs sjukhus.
Hur mycket var du öppen när ni kom in? - 2 ynka cm men jag fick stanna!
Vem/vilka var med under förlossningen? - Bara Robin, han var så himla snäll och fin hela tiden.
Tog du någon smärtstillande? - Ja, lustgas och epudral! Jag var väldigt öppen med allting och litade på personalen.
Vad var jobbigast? - Att få bebisen att rotera neråt. Jag fick byta ställning hundratals gånger och hur mycket jag än kämpade så kändes det som att ingenting hände haha.
Användes några hjälpmedel, tex sugklocka? - Nej ingenting.
Hur lång tid tog förlossningen? - 5 timmar från att vi parkerade bilen utanför sjukhuset.
När kom moderkakan ut? - Nästan direkt efter att bebis var ute. De hann i princip lägga honom mot mitt bröst så kom moderkakan. Så häftigt!
Fick du sy? - Ja, rutinstygn som de kallade det.
Hur ser du på förlossningen idag? - Jag är mer än nöjd. En drömförlossning!
Vad blev det för kön? - En pojke.
Hur mycket vägde barnet? - 3700 gram.
Hur lång var barnet? - 53 cm lång.
Vad hade barnet för huvudomgång? - 35.
Hur mådde barnet? - Han hade lågt glukosvärde och feber men det lade sig snabbt tack och lov. Han fick lite extra ersättning med glukos i.
 
 


Gröt med jordgubbar

Hej mina fina vänner!
Hur har ni det? Själv sitter jag på jobbet och bara väntar på att få gå hem. Idag har jag 10 dagar kvar till min semester och just nu känns det som att jag redan har gått haha. Dessutom är det 28 dagar kvar tills vi åker till Grekland. Så om exakt en månad så är vi redan där! Tjoho, fattar ni hur mycket jag längtar?
 
Jaja nu är min rast slut så det är bara att släpa sig tillbaka till datorn. Ha en fin dag alla!
 

Lyxfrulle till frukost!

Busar i sängen

God kväll kära ni! 
Idag har jag städat och tvättat som aldrig förr. Så himla skönt! 
Antons farmor kom hit vid nio i morse varav vi alla åt frukost. Sedan åkte Robin och hans pappa till Skurup och Elain tog med sig Anton ut på äventyr. Så jag har haft några timmar att fixa och dona här hemma! Tusen tack Elain för all hjälp idag ♡
 
Nu ligger jag i sängen och skall strax försöka sova. Imorgon börjar jag halv åtta och skall vara på stationen hela dagen hihi. Så skönt!
 

Anton och Sven lekte för fullt i sängen förut idag. Mina älsklingar 
 


Svennis

Heeeeej. 
Igår hade jag en jobbig kväll med illamående och jobbigheter. Så natten spenderades inne i gästrummet. Om ni inte visste det, så avskyr jag att må illa och det värsta jag vet är att kräkas. Blööööö. Men idag har det varit okej!
 
Dagen har spenderats med att tvätta, busa med Anton och en stunds övningskörning! Ja ni hörde rätt, övningskörning hihi. Så kul! Jag måste verkligen sätta igång ordentligt nu.
 


Behöver semester

Mina vänner, ni får nu mitt godkännande att gapskratta åt mig. Jag börjar visst halv tio idag ändå, och jag vet precis varför jag har blandat ihop det nu med!
Jag hjälpte en kollega att byta hennes pass till mitt 13-22. Så det är därför jag har blandat ihop dagens pass haha! Jag orkar verkligen inte med mig själv. Jag behöver nog lite semester nu tror jag. Eller vad säger ni?
 
 
 



Lilla Sven

Hej fina!
Jag kan ju börja med att skriva att jag dubbelkollade schemat igen och vet ni? Jag börjar inte halv tio, jag börjar klockan ett! Haha. Vad är det för fel på mig alltså? Skyller på alla olika system vi har på jobbet.
 
Nu är jag äntligen hemma, ligger redan i sängen och skall sova. Jag är helt slut. Lilla Sven går bananas här hemma och skall helst hoppa på mitt huvud när jag vill sova. Tessie nämnde något om en snäll lugn misse, var är han? Han är lugn när han sover hihi. Men vad jag älskar honom ändå!
 

Sovstilen är helt fantastisk! Haha.
 


För tidig

Hej fina ni!
Hur mår ni? Jag är så himla trött på mig just nu. Inte nog med att jag trodde att jag började halv nio igår, så trodde jag detsamma idag. Eller jag var helt säker på det idag med! Tji fick jag. Jag blir så trött! Så idag var jag på jobbet en timme INNAN jag började. Ja, jag börjar halv tio idag och inte halv nio. Tror ni jag suckade när jag kom hit eller? Så nu har jag suttit en timme och druckit kaffe och bara gjort ingenting. Lyssnat på min pod. 
Hade vi haft en arbetsledare på plats så hade jag kanske kunnat förskjuta mitt pass till halv nio istället, men är det någon här? Haha, såklart inte. Så ja, ni förstår ju mitt problem. 
 
Så imorgon skall jag absolut inte få för mig att jag börjar halv nio, utan halv tio! HALV TIO haha. Någon som vill påminna mig? Jaja. Nu skall jag börja logga in i mina system och förbereda mig för att starta. Ha en fin dag allihopa! ♥
 
 
 
 
 

Försenad


Godmorgon mina vänner! Jag har helt missuppfattat när jag börjar idag, suck! Idag skall jag ju vara på stationen vilket jag helt glömt. Tur att det inte öppnar förrän klockan åtta! Så nu är jag stressad utav bara fan.

Fotografering med Idah

 
Här har ni ett litet smakprov ifrån fotograferingen i lördags med Idah! Jag är helnöjd och förhoppningsvis hon med hihi. Titta bara så vacker hon är! Helt galet ♥
 
 


En Ullaredsresa

Hej fina ni! 
Igår åkte jag, Anton och hans farmor och faster till Ullared. Det var såååå längesedan jag var där nu och det var helt galet mycket med folk. Dessutom var det filminspelning denna dagen så folk var fullkomligt galna! Men vi hittade en hel del och var alla nöjda när vi kom hem igen hihi.
 
Sedan hade vi myskväll här hemma och Elain och Lisette sov över! Så idag har vi tagit det lugnt, städat lite och myst. Sedan kom Antons gudmor Åsa hit en stund för gos! Så en full dag helt enkelt men ingen stress hihi.
 
 
 



Ett monster

Godmorgon vänner!
Min son har förvandlats till ett monster. Av någon anledning så har han börjat vakna var och varannan natt vid elvatiden och vägrar somna om igen förrän efter klockan ett på natten. Dessutom är det bara mamma som gäller, mamma mamma mamma. Pappa funkar när inte jag är hemma, men annars då är det mamma. Så inatt var jag vaken mellan 23-01 och ville slita mitt hår när klockan ringde i morse. Som tur är så körde Robin in mig till jobbet, tack gode gud. Men idag känner jag mig helt slut! Huvudvärken är inte att leka med alltså.
 
Så idag blir det inte supermycket gjort på jobbet alltså. Jag skall försöka överleva dagen och sedan gå hem och sova så tidigt jag bara kan. För vet ni vad som händer imorgon? Jo, imorgon blir det en tripp till ULLARED. Det var riktigt längesedan jag var där nu. Jag skall titta efter en regnjacka till Anton, inget mer. Sen är det såklart himla kul att bara spana runt med! Utbudet ändras ju ganska mycket där hihi. Så nu vet ni hur min dag ser ut!
 
 
 
 
 
 

Min vackra vän Idah

 
Har ni sett min fina, vackra vän Idah? När jag ser dessa bilderna kan jag inte låta bli att le. Det är precis såhär du alltid skall le. Min älskade starka vän. Du förtjänar verkligen bara det allra bästa som livet har att erbjuda ♥
 
 
 
 

Ny familjemedlem

Hallå i solen! Vilket fantastiskt väder vi haft hela veckan. Det känns ju faktiskt som att det är juli helt plötsligt! Hihi.
 
Igår hade vi en så himla lång dag! Först kom min kusin och kusinson hit för lite lunch, sedan höll vi på att fota lilla Mason stundvis under hela dagen! Det blev helt fantastiska kort. Sedan kom även Idah och ollie hit och då fick sig allt Idah en liten fototur framför kameran med hihi. Den kvinnan är helt klart fotogenisk, blir vacker på alla bilder! Så dagen avslutades med grillat.
 
Idag har jag varit och gjort naglarna och hämtat hem våran nya familjemedlem hihi. Lilla Sven ♡ 
 
 


Synd att man jobbar

Hello you!
Alltså jag fullkomligt ÄLSKAR vädret. Synd bara att jag jobbar och sitter inne hela dagarna! INTE lika kul. Anton och Robin har däremot spenderat dagen hos hans föräldrar och har till och med varit och badat i sjön! 
 

Själv fick jag mig en snabb pratstund med Idah utanför jobbet då jag lämnade lite saker som hon glömt här hemma hihi. Så mysigt! + lite tvångsgos med lilla ollie såklart! Min pärla. Men nu ska jag sova för jag skall upp strax efter fem imorgon bitti för att jobba. Sedan blir det att åka hem till Robins kollega för lite bebisgos hihi ♡
 
 


Jordgubbar

Vilken fantastisk eftermiddag vi haft! Anton fick gosa lite med sin tant Sara när hon släppte av mig här hemma. Sedan grillade vi och åt ute för första dagen denna sommaren ihop med pappa och Elisabeth hihi. Så mysigt! Dessutom blev det jordgubbar till efterrätt med grädde till.
 
Så nu är jag helt slut och ligger i sängen. Jag tittar på en ny serie, Reign. Godemingud vad bra den är! Jag älskar den. Får mig att skratta, gråta, skämmas och ja, varendaste liten känsla man kan komma på haha. Så se den!
 




Otroligt väder

Vilket otroligt väder det är i Göteborg idag! Det är så otroligt varmt och skönt ute, och vet ni vad? Jag sitter inne på kontoret och jobbar. Jag försöker springa ut lite ibland för att få lite sol på mig, men tusan att jag missar en sån här skön dag alltså! Typiskt. Som tur är så skall det vara bra väder under helgen också, så lite sol får jag minsann känna på. Jag hoppas verkligen att ni tar vara på dagens väder hihi.
 
Snart blir det hem, och då skall jag nog spendera resten av dagen med att vara med Anton och sedan kanske sitta lite i solen om jag hinner? Snälla låt solen gå ner sent ikväll! Haha. Vad tror ni? För min del så blir det ju jobb imorgon och på fredag med. & på fredag så går Sara på fyra veckors semester och lämnar mig kvar här för att ruttna! Men vet ni vad? Det är ju faktiskt bara 26 dagar kvar tills jag får gå på ledighet!
 

Den här bilden skickade Robin till mig förut idag ♡
 


Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.