www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nagellack

Hej fina ni!
Hur har ni det? Vilket väder vi har haft idag. Helt fantastiskt! Vi har spenderat mestadels av dagen ute på balkongen och ute i trädgården. Anton har fått busa av sig och jag har fått koppla av lite i solen. Så himla skönt!
 
Imorgon är det dags för jobb. Jag börjar halv åtta och jobbar hela dagen. Men vad gör väl det? Nu har jag varit hemma alldeles för länge! Jag klättrar på väggarna när jag blir hemma för länge. Så nu blir det jobb för hela slanten! Har ni för övrigt sett min nya svinfina nagellack? Jag är kär.
 
 
 
 


Älskling

 
 
 

Neah fyller 3 år

 
Idag fyller min älskade lilla prinsessa 3 hela år. Kan ni förstå eller? Jag minns det precis som om det vore igår. Precis innan jag skall åka till jobbet, tidigt tidigt, så messar jag till Neahs pappa. "Glöm inte höra av dig om hur det går idag". Eftersom jag visste att det skulle bli igångsättning! Tji fick jag. Hon var då helt nykläckt och direkt efter jobbet åkte jag dit för att sniffa på henne. & idag blev du hela 3 år. Du har gett mig så mycket kärlek och det finns absolut ingen som du lilla bus. Tänk vad mycket jag älskar dig ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Neahs 3-årskalas

 
 
 
 
 

Antons pass

Hej fina ni! 
Jag har varit hos tandläkaren och fått min dom. Jag skall ringa på måndag och boka operationstid, helst redan förra veckan. Den här luringen i min mun behöver plockas bort för den stör min balans i kroppen. Men tills dess har jag fått penicillin så att jag blir av med den här hemska smärtan och svullnaden och framförallt febern. Puh!
 
Så nu känner jag att hoppet är lite högre även om jag har väldigt ont. Så håll tummarna för mig nu så att smärtan går bort! 
 

Har ni sett Antons pass som jag hämtade ut i torsdags? Fina lilla unge hihi. 
 


Akuttid hos tandläkaren

Hej fina ni!
Förlåt för att jag inte uppdaterade igår. Jag hade en så fruktansvärt jobbig dag, fyfan! Jag sjukskrev mig på morgonen för min visdomstand är helt åt helvete just nu. Jag har så ont så jag vet inte var jag skall ta vägen. Igår fanns det inga tider lediga hos tandläkaren, så jag fick gå hela dagen och vilken jävla smärta! Det är helt sjukt. Jag är alldeles svullen i halva munnen och på utsidan ser det ut som att jag har en stor potatis innanför kinden.
 
Idag däremot har jag äntligen fått tag i en akuttid hos tandläkaren och hallelujah för det! Jag skall vara där klockan ett och jag hoppar INNERLIGT att dom ger mig penicillin denna gången så att svullnaden och allting lägger sig fort för jag klarar inte av ännu en dag med denna smärtan. Men vi får väl se, senast fick jag ingen penicillin utan då skulle jag vänta ut det. Men ALDRIG. 
Jaja, jag uppdaterar er såklart när jag vet mer! Jäkla tand, jäkla dumma visdomstandshelsicke! Puh.
 
 
 

Mina två älsklingar

 
Idag bjuder jag på lite bilder på mina två älsklingar. Nu för tiden vill dom aldrig sitta stilla bredvid varandra, eller Olivia som har lärt sig att gå vägrar att sitta still med Anton haha. Men man gör ju sitt bästa! Här ser ni Olivia och Anton som gungar ♥
 
 
 
 
 

Katastrofdag

Vilken katastrof. Dagen har varit så himla bra! Det gick så bra att åka bil till jobbet idag, hela dagen på jobbet har varit kanon, men så sätter jag mig på tåget. Redan då känner jag av det. Jag VÄGRAR att gå av tåget. Illamåendet eskalerar för varje jäkla hållplats. Tur att jag skulle hoppa av redan i Lindome! Jag trodde verkligen att min ångest skulle lägga sig. Men nej. Den håller i sig och vid middagen blir det bara värre. Jag kan knappt stoppa in en endaste liten matbit i munnen utan att strupen drar ihop sig. Hela kroppen skriker. Men jag är envis. Men till slut går det inte mer. Jag FATTAR INTE hur det kan vara så jävla påträngande och hur en så bra dag kunde sluta i katastrof. Jag vill bara gråta. Nu ligger jag i sängen och känner mig helt utmattad. Trött som fanken. Man blir helt utmattad av att hela tiden gå runt på spänn, känna efter, inte kunna slappna av en endaste sekund. Just nu känns allting pest. 
Pest pest pest. Hur ska jag ens kunna jobba imorgon?
 
 
 
 
 
 

 
 

Godingkorv


När man är med farmor och handlar hos kötthandlarn så får man en godingkorv att tugga på så länge ♡
 
 
 

Min enda lediga dag

Godkväll alla!
Idag har jag haft min enda lediga dag denna veckan. Nu jobbar jag torsdag till söndag! Puh! Det känns inte superkul alltså men what to do? Bara att suck it up liksom.
 
Idag har jag spenderat all min tid med Anton, lekt med honom, duschat honom och haft det mysigt. Vi hann även med en handling under eftermiddagen och tack gode Gud att det är löning imorgon! Haha. Däremot så är det mycket räkningar att betala, iaja. Imorgon blir det första omgången på stationen!
 


Panic attacks

Hej fina ni!
Hur har ni det? Själv har jag det jäkligt jobbigt för tillfället. VARJE vår/försommar så hamnar jag i världens svacka när det gäller min panikångest. Jag blir så deppig och allting blir jobbigt. Jag får ångestattacker efter ångestattacker hela tiden, vad det än gäller så smyger sig ångesten på mig. Det är så satans jobbigt! Jag avskyr det. Jag vet att jag måste ta kontakt med min läkare snarast men allting är så satans jobbigt.
 
Min panikångest är för mig kopplad till att må illa. Börjar ångesten smyga sig på så mår jag illa, hjärtat klappar och jag blir stressad som fasen. & det finns inget som är så jobbigt för mig som att må illa! Kräkas är jag livrädd för. Jag gör det bara inte. Så illamående är INTE kul. Så just nu har jag en period som helt enkelt är piss. Jag blir nervös när jag tänker på att åka bort, tänker på att åka till jobbet, vara själv med Anton. USCH. Jag vill bara slänga täcket över huvudet och gömma mig tills detta är borta. 
 

En dag i trädgården

Hej fina ni!
Idag har vi varit hemma och tagit det lugnt. Vi har spenderat hela eftermiddagen ute i trädgården tillsammans med Antons farmor, farfar och faster! Det blev grillat till middag och rabarberpaj till efterrätt. Hur gott som helst hihi. Egentligen skulle vi åkt och handlat på förmiddagen men Anton sov ända till klockan två! En timme senare så var alla här. Så snälla fina Elain köpte med sig lite smått till oss hem. Tack och lov! 
 
 
 

Verkligen inte tuff

Hej vänner!
Idag är jag verkligen inte tuff. Varför ska JAG må såhär när jag inte ens drack något igår? Suck. Direkt efter att jag skrivit mitt inlägg så slutade allt i katastrof! Killarna är ute och spelar kubb, Robin kommer plötsligt inspringandes och ropar att han åker till akuten. Va i helvete? Jo en av killarna har fått en av kubbpinnarna MITT I PANNAN. Så med ett stort fint jack där så blev det akuten där han blev tejpad.
 
Jag somnar i sängen med Anton, och när jag vaknar efter två timmar så mår jag så fruktansvärt illa! Jag var säker på att jag skulle kräkas på direkten. Så efter världens sämsta resa hem så somnade jag pladask i sängen. Och idag mår jag fan inte bra. Jag mår inte illa men jag är så satans trött så det finns inte! Ögonen hänger verkligen. Så idag har vi inte gjort någonting, bara vilat och försökt underhålla Anton så gott det går. Hoppas ni hade ett bättre avslut på kvällen igår!
 


Glad midsommar!

Hej fina ni!
Glad midsommar för tusan! Jag har spenderar halva dagen på jobbet. Jag började halv åtta och slutade kvart över tre, helt okej med tanke på omständigheterna. Direkt efter jobbet åkte vi hem till några nära vänner för mat, mys och midsommarfirande. Så nu sitter jag helt proppmätt i soffan och dör matkomadöden haha. & vet ni vad? Jag vann dessutom poängpromenaden vi hade med hela FYRA poäng haha! Bra motstånd jag hade helt enkelt. Men jag är nöjd, jag fick en chokladmedalj!
 
 


Funderingar

Hej fina ni!
Hur har ni det? Själv sitter jag på jobbet och gör nästan ingenting haha. Det ringer verkligen ingenting just nu och vi har över 60 lediga operatörer för tillfället. Vad gör man då liksom? Jo men då bloggar man lite. Om jag ändå inte har något bättre för mig så kan jag lika gärna göra lite nytta här inne. Eller vad säger ni?
 
Jag sitter och funderar lite på Grekland. Det finns en barnpool och vi kommer självfallet att vara med Anton så fort han är nära eller i poolen, men behöver han några simpuffar eller någonting? Jag kan ju vara den mest nojiga mamman i världshistorien, även om jag inte alltid visar det. Men min största rädsla är ju att Anton skulle drunkna på något sätt. Usch! Så hit me, hur har ni gjort när ni varit utomlands med en 15 månaders bebis?
 
 


Dagens mamma



Godmorgon fina ni! Nu är det dags för jobb, hoppas ni får en fin dag ♡
 


Varm och skön dag

Hej fina ni!
Vilken varm och skön dag vi har haft idag. Det började med att vi hade en bokad tid på passcentralen för att göra Antons pass klockan elva. Efter att vi fixat det så åkte vi direkt till Kungsmässan och mötte upp Lisette och Sara för lite lunch. Sedan hem igen.
Medan Anton sov middag så satte mig jag och Sara ute på balkongen och solade. Sedan kom även Åsa hit och myste med oss. Anton vaknade och vi bestämde oss för att blåsa upp hans pool på balkongen och låta honom bada lite. Åh vad kul han hade det! Vi med. Det finns ingen bättre känsla än att se sitt barn lycklig. 
 
 
 
 
 

En dag i Göteborg, foton

 
 
 
 
 

En dag i Göteborg

Hej godingar!
Idag har vi haft en otroligt mysig dag tillsammans med Elisabeth, Idah och Olivia ♡ 
 
Vi åkte in till Göteborg runt 13:00 och mötte upp Idah och ollie utanför! Det blev en snabbspaning inne i lägenheten och sedan gick vi till torget för att köpa pizza. Köpte med oss två stycken och gick till Härlanda tjärn, lät barnen leka av sig och tog sedan en promenad runt sjön. Sedan blev det kaffe hemma hos Idah! 
Anton somnade som en stock på vägen hem och det var faktiskt nästan så att jag gjorde det med. Är helt slut nu och lär ju lägga mig tidigt ikväll haha. Tack för en fin dag ♡
 

Eftersom Anton inte kan gå själv än så hjälpte bästisen Olivia honom genom att putta vagnen åt honom hihi ♡ SOM jag älskar er.
 


Värk i ländryggen

Hej fina ni! Hur har ni det?
Idag är jag riktigt seg och känner mig som en 90 plussare med värk i ländryggen och mitt CP-knä. Suck! Jag har riktigt ont idag måste jag ju säga. 
 
För övrigt så sitter jag på jobbet, om fem minuter är det dags för lite middagsmat och sedan slutar jag igen kvart i tio. Frågan är bara om det ens går någon buss hem idag? Det får jag nog faktiskt genast ta reda på haha. Ha en fin kväll alla!
 




Kungligt bröllop

 
Alltså är det bara jag som fullkomligt ÄLSKAR kungliga bröllop? Jag tycker att det är såååå spännande och pirrigt och helt fantastiskt mysigt! Jag har suttit på jobbet hela dagen, eller från klockan ett. & har ändå lyckats följa bröllopet från start. Jag vet flera i min omgivning som tycker att detta är pest, men själv så fullkomligt älskar jag det. Var det bara jag som tyckte att Sofias klänning var helt fantastisk? Så fin och vacker. Ja, nu väntas det ju bara en liten bebis med. Men jag är ganska säker på att hon antagligen redan är på tjocken! Hihi.
 
Bilen är lånad ifrån Aftonbladet.
 
 

Ny solhatt

Hej fina ni!
Här sitter jag på jobbet och spyr över hur mycket det är som ringer. Jag fattar verkligen inte! Det är hur mycket som helst att göra och idag arbetar jag ända fram till kvart i tolv. Sedan blir det tåget hem och direkt i sängen för att sova. Imorgon börjar jag klockan ett igen och detsamma gäller på söndag! Sedan är jag ledig i två dagar. På tisdag så skall vi åka in till Polisen i Kungsbacka och göra ett pass till Anton! FATTAR NI ELLER. Min lilla pojke skall få sitt första egna pass hihi. Det är ju inte klokt!
 
Idag har vi för övrigt inte gjort så mycket alls. Bara tagit det lugnt och busat med Anton. Robin var iväg till affären och köpte en solhatt till lilleman och även lite solkräm. Det behövs verkligen nu när det är så himla bra väder! Nu skall det i och för sig bli regn igen, men ändå! När mamman bränner sig så får barnet ha 50++++ på solskyddsfaktorn haha. Hoppas ni får en trevlig kväll alla ♥
 


 
 
 

Mys skolavslutning

Hej vänner! Vilken fantastisk dag vi har haft. Inte bara på grund av värmen och solen utan även för att jag har fått spendera dagen med världens finaste systerdöttrar!
 
Först hämtade vi upp Neah på dagis för att sedan åka till Karl Johanskolan för att titta på mys skolavslutning. Det var fika i klassrummet och sedan sång på skolgården. Därefter åkte vi hem och har busat i trädgården precis hela tiden. Dagen avslutades med grillning och ytterligare lite bus. Så nu är det en rödbränd mamma som befinner sig här hemma med lite ny blekning i håret hihi. Undra om jag får sova alls inatt med denna brännan? Haha.
 
 


Lifeplanner

Jag är så nöjd. Mina fina läsare! Jag är ju en kontrollmänniska. Jag ÄLSKAR att ha kontroll, eller jag måste nästan ha det. Annars blir jag stressad, lättretlig och helt omöjlig att vara med. Jag måste planera allt in i det sista, jag älskar att göra listor inför handlingar eller resor. Jag kallar mig själv för en listmänniska. Jag planerar. 
 
& idag har min bästavän fått mig att beställa en life planner ifrån erin condrens hemsida. Vi har beställt en hel dröse med stickers och jag längtar så jag spricker. Låt den komma helst imorgon! Men den ska ju skickas från USA så det lär ju ta lite tid.
 
 


Tröttast

godмorgon мιna ғιna ♡

Hur mår ni idag? Själv är jag trött som bara den. Egentligen så har jag sovit ganska bra, säkert för bra. Men nu är jag på väg till jobbet i vilket fall som helst. Trött eller inte trött. Jag har ett jäkla lock för öronen för tillfället, får det ganska ofta nu för tiden. Himla märkligt faktiskt! Men ha en bra måndag allihopa!
 
 


Sovmorgon

Hej fina ni! Hur mår ni?
Idag har jag inte gjort så jättemycket mer än att umgås med min son och hjälpa till att städa hemma hos pappa och Elisabeth. 
 
Imorse fick vi sovmorgon ända till nio! Fattar ni eller. Jag tror inte det har hänt sedan han var nyfödd! Jag tror allt att mormor lekte slut på stackars Anton igår hihi. Eller var det tvärt om?
 
 


Anton

 
 
 
 

Mormor gör slut på barnbarnen

Hej och sorry för den sämsta uppdateringen! Igår jobbade jag till kvart över tre och sedan kom Robin och Anton och hämtade mig. Vi gjorde inte mycket igår utan tog det bara lugnt och jag somnade ganska tidigt.
 
Idag har mamma varit här hela dagen och busat med Anton. När klockan var sex och mamma hade åkt hem så var anton så trött att jag tror han somnade innan jag ens lagt ner honom på kudden hihi. Lilla unge! Mormor gör slut på sina barnbarn, helt klart haha. Nu ska jag alldeles strax sova och imorgon har vi inget planerat än så länge. Kram på er!
 

Världens finaste killar.
 


Lillebrors student

 

Idag har det varit student för min lillebror hela dagen. Jag är så förbenat stolt så jag tror jag spricker snart. Trots alla motgångar och alla jobbiga tider så är du nu äntligen klar! Du är grym och stark! Helt fantastiskt duktig. Jag älskar dig!
Bilder från idag kommer antagligen upp imorgon, eller under helgen när jag är ledig. 
 


Ibland inte lika mycket


Ibland älskar jag mig själv, ibland inte lika mycket haha. Alltså jag är bombsäker varje gång att håret kommer bli ljusare än jag hoppas på men börjar gapskratta varje gång efteråt. Planen är, att innan sommaren är slut vara någorlunda blond/ljushårig. Så att jag slipper pilla/fixa/färga och hålla på. Som jag säger varje gång. Men nu, nu är det bestämt!
 


Student 2010

Hej vänner!
Idag är det en trött mamma som skriver. Fråga mig inte varför! Men antagligen är det för att jag slutade sent igår och började tidigt idag igen, dessutom fick jag springa upp mitt i natten för att balkong-grinden stod och slog i blåsten! Jisses. Det lät som att någon försökte bryta sig in i huset haha. Både jag och Robin reagerade på ljudet.
 
Så nu sitter jag på jobbet. Jag och Sara slutar 17:15 och så blir det att handla direkt när vi kommer till Hede. Eller, för min del. Jag måste storhandla och Robin skall på träning senare så han är hemma med Anton. Men så får det bli ibland! Pappa följer med mig och agerar chaufför. Snällis!
Så nu är det inte långt kvar på denna arbetsdagen. Imorgon är jag ledig och då är det studentdags! Så jag måste hinna ladda min kamera ikväll med. För den får ABSOLUT INTE glömmas. Jag är nästan lite nervös hihi.
 
Här bjuder vi på lite bilder ifrån min studentdag 2010! Det känns verkligen som igår!
 
 
 
 

Regnar på tvären

Hej mina vänner!
Alltså. Det har regnat KONSTANT sedan jag åkte hemifrån. Här i Göteborg så regnar det dessutom på tvären på grund av all blåst. Det är inte klokt! Det är inte långt kvar nu tills jag slutar och jag är inte ett dugg sugen på att gå ut i detta vädret. Jag skall ju ta mig från jobbet till centralstationen! Nej hua. Jag vill hem till min säng, men kan jag få komma dit utan att behöva gå ut? Haha. Jag orkar inte med allt regn, jag vill ha sol sol sol. Värme och sol.
 
Som sagt, idag är det jobb. Egentligen skulle jag varit ledig, men jag fick byta mitt pass på torsdag så att jag är ledig då. För min lillebror tar ju studenten! JAG DÖR. Det är så himla märkligt. Han är ju pytteliten i mina ögon. Men what to do? Förhoppningsvis så blir det i alla fall lite soligare då hihi. 
 
 
 


Sommarens planer

Hej vänner!
Vem hade kunnat tro att det är första juni idag va? Så jäkla tråkigt väder, på gränsen till regn och blåst utav bara tusan. Nej, nu får allt sommaren ta och komma! En tredjedel av mina kollegor drar på semester om bara några dagar. Så nu får allt värmen komma hit till oss. Jag vill kunna sitta ute i trädgården med Anton och bara njuta av solen, grilla och sitta ute. Jag längtar så! Själv har jag inte semester förrän om 8 veckor..... Det känns verkligen som en evighet just nu! Men fem veckor ledigt ser jag verkligen fram emot. Vi skall bland annat:
 
Besöka Västerås.
Besöka Linköping.
Besöka Stockholm.
Åka till Grekland.
Ha inskolning med Anton.
 
Jaja. Jag får drömma mig bort lite senare. Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att få gå hem. Jag skall strax packa ihop mina saker och bege mig. Hem till min fina sambo och unge. Fastän Anton redan kommer ligga i sängen hihi. Ha en fin kväll alla ♥
 
 
 
 
 

Hello june

 


Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.