www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jag går bredvid dig


För att jag älskar dig precis som du är och jag vill ge dig allting jag har. Låt mig få bära dig när du är svag, för du betyder allting för mig. Var inte rädd, jag går bredvid dig. 
 


Summerburst 2015

Härmed är Summerburst 2015 över. Det har varit grymt häng med fina vänner, vi har gått på bajamaja, ätit festivalmat, dansat så mycket att hela kroppen värker men framförallt fötterna! Det har varit grym musik och grymma ljusshower. Jag är nöjd. Trots regn och blåst så har det var riktigt kul! Summerburst, vi tackar för denna gången. Men nu vill jag återgå till att vara mamma åt Anton igen ♡
 




Summerburst

Hej mina fina vänner!
Igår så jobbade jag i princip hela dagen. Under tiden så får jag tre stycken filmer skickade till mig ifrån min svärmor. Världens bästa svärmor. Jag började nästan gråta när hon visade att hon tvättat, diskat, städat och handlat åt oss hemma! Alltså. Världens största sten försvann ifrån mina axlar. Jag har funderat hela tiden hur vi skall hinna med allt det under helgen nu när det är Summerburst. Alltså. Hur kan man ha blivit välsignad med en så fantastisk svärmor? Jag har inte bara funnit världens absolut mest underbara fästman utan även fått världens finaste bonusfamilj på köpet. Jag är så jäkla lyckligt lottad!
 
Men som sagt. Idag är det Summerburst. Jag har aldrig tidigare varit där, och egentligen är det inte min musiksmak som jag väljer att lyssna på, men idag skall jag få vara gamla Emma, inte mamma Emma, utan Emma som jag känner bäst och bara få ha en grym helg tillsammans med min pojkvän och bästavän! Det kan verkligen inte bli bättre. Vi ska dansa, dricka och skratta så att vi inte kan stå mer! Det kommer bli toppen verkligen. Hoppas ni får en fin helg alla, för min kommer bli toppen!
 
 
 
 

Internationella MS dagen

Hej vänner!
Egentligen skulle jag varit hos läkaren idag vid halv nio men jag bokade om min tid för jag var så trött att hela huvudet snurrade. Det känns som att jag inte fått sova ordentligt på hur länge som helst! Så nu får Robin och Anton bli friska så att denna stackars mamman får sova lite hihi. 
 
Imorgon skall det bytas in biljetter inför sunmerburst som är i helgen! Så himla spännande. Det är inte alls min typ av musik men vad gör väl det? Gött häng, musik och bara ta det lugnt. Men innan min semester börjar på fredag så skall det jobbas imorgon med. Sista jobbdagen innan tre dagar ledigt! 
 

Idag är det internationella MS dagen så då bär vi orange! 
 


Avtackning på jobbet

Godkväll kära ni!
Förlåt för den sämsta uppdateringen någonsin. Men det har varit en hektisk helg och början på veckan. Anton börjar gå mot bättringsvägen vad det gäller förkylningen, Robin föremål. Han har blivit helt galet förkyld nu. Så det har gått från mig till Anton och nu stackars hjärtat! Usch. 
 
Igår var det löning och alla räkningar betalades. Hua, jag tror vi betalade 6000 kronor för bara räkningar och sen lite mer för övriga skulder. Så nu är vi fattiga en månad till hihi. Nä skämt å sido! Men det känns verkligen som att alla pengar bara säger poff efter räkningarna.
 
Idag har vi haft avtackning för en arbetsledare på jobbet. Det kommer blir så otroligt trist utan henne och det var väldigt känslosamt på avtackningen. Men vi önskar henne all lycka i framtiden och hoppad såklart att hon hälsar på oss snart igen!
 
Nu mina vänner blir det sängen. Jag är så trött efter nattningen med Anton att jag somnar ståendes! ♡
 
 


Förtrollade skogen

Godkväll fina ni! Hur mår ni?
Idag har vi haft en hellugn dag. Det började med en långpromenad tillsammans med Sara. Vi gick ungefär 4,5 km och vet ni vad? Anton VÄGRADE sova. Igår när vi promenerade så sov han som en stock, men idag. Inte en chans! Nejdå, han låg och tjötade, pillade och försökte snurra runt för allt vad han var värd.
 
Mer än så har inte blivit gjort idag. Elain och Marcus kom hit en snabbis på motorcykeln och stannade på en fika. Sedan har jag suttit och målat hela kvällen. Jag fick häromdagen (läs tog) av min fantastiska svärmor en målarbok som heter "förtrollade skogen". Den har jag velat ha så himla länge! Så nu målas det för fullt. Det är en bok fylld med mandala. Alltså jag är i sjunde himlen ♡
 
 

Två bilder som jag färgat/håller på att färga hihi. Det är sååååå kul! 

Sjukis ute i trädgården


En liten sjukis som får vara ute lite i friska luften. Mammas lilla hjärta. Det är verkligen inte lätt när ens käraste är så förkyld ♡
 


Halvbra viktväktardag

Godkväll kära ni!
Idag har varit en halvbra Viktväktardag när det gäller mat, men desto bättre träningsdag! Jag och Anton har varit ute på en långpromenad under morgonen. Så idag är i princip alla mina fält gröna i min fitbit hihi. Jag är så nöjd! Jag måste verkligen börja ta mer promenader. Det är skönt och Anton sover så himla bra. 
 
Under kvällen så har Sara och Patrik kommit hit och grillat. Anton är så himla förkyld och snorar utav bara den. Han har sovit med mig i sängen hela natten och vi har inte alls sovit bra. Men idag var han lite piggare men inte helt. Min stackars älskling! Antingen är det min förkylning han fått eller så är det tänder på gång igen. Hoppas verkligen han blir bättre snart ♡
 
 


Pasta med tomatsås


Jag är mer än nöjd. Kommer hem till nylagad mat av min gubbe. Pasta med tomatsås! Med sting. Rejält med sting! Herregud så gott det var. Nu är det däremot dags att lägga sig i sängen för imorgon ringer klockan 05:10. Alldeles för tidigt med andra ord! Godnatt mina vänner ♡
 
 



Mini Anton

Hej fina ni!
Hur har ni det? Jag är SÅ TRÖTT. Eftersom jag slutade vid tio igår, var jag hemma vid elva och somnade inte förrän vid tolv. Sedan var det upp igen halv åtta! Så idag är jag riktigt seg. Men what to do? Det är bara att jobba jobba jobba och sedan hem och sova igen. För imorgon, då börjar jag tidigare än tidigast. Så jag kommer knappt hinna göra någonting ikväll heller utan direkt hem och äta middag, duscha och sedan sova.
 
 
Idag bjuder vi på en liiiiten liten Antonbild hihi ♥
 
 

Jobbjobbjobb

Hej vänner!
Idag har jag inte gjort mer än att vara på jobbet om jag skall vara ärlig. Jag hann slänga in en tvätt i tvättmaskinen och plocka i lite disk innan jag gick. Men sedan var det dags! Så nu har jag suttit på jobbet mellan ett och nu ända fram till tio. Puh, jag är helt slut! Inte nog med att jag fortfarande är snuvig, jag är ju dessutom pollenkänslig. Så fort jag kom in på jobbet så började ögonen klia. Blääää! Vad gör man åt det liksom?
 
Vad mer? Imorgon blir det jobb igen, fast då mellan 09:30 och 18:30. Men det är helt okej det med! Jag har dessutom världens bästa kollegor som hjälper mig att byta bort mitt pass den 4:e juni då min stora lilla lillebror tar studenten! Så ja. Jag är helt nöjd fastän jag är trött som sjutton. Men nu blir det lite lite mer jobb innan jag slutar. Godnatt kära vänner!
 

Tröttast i världen

Harremingud. Vilken natt, dag och kväll. Igår som jag skrev så kände jag mig helt utmattad på kvällen. Jag somnade dock inte förrän sent vid halv tolv och Anton vaknar strax efter tolv och är helt otröstlig. Lägger honom hos oss i sängen men ingenting funkar. Han har ont någonstans och kommer inte till ro. Strax efter två går vi upp och sätter oss i soffan lite och kramas innan han får välling. Först därefter somnar han om. Sedan vaknar han igen kvart över sex och ska upp. Jisses! Jag har varit mer än en zombie idag kan jag tala om. 
 
Anton har varit kinkig och gnällig hela dagen. Ingenting passar och får han inte som han vill så blir han fullständigt galen och otröstlig. Finns det något som kallas 1-årstrots? 
 
Ikväll var han riktigt trött men galltjöt återigen så fort jag lade honom i sin spjälsäng. Så jag fick somna honom i våran säng, försöka bära honom in till sig. Men tror ni det funkade? Verkligen inte. Han blev klarvaken och tjöt igen. Somnade om honom i våran säng och lät honom ligga där en stund. Sedan fick jag till slut in honom i sitt rum utan att han vaknade. Puh! Fattar ni hur trött jag är nu? Ligger redan nedbäddad i sängen och ska läsa lite. Imorgon blir första dagen efter min förkylning! Godnatt vänner.
 
 
 

Hängslebyxor


Idag har den här godingen haft sina nya hängslebyxor på sig och sina nya sandaler. Världens finaste lilla grabb. Vi har hunnit handla och ta det lugnt, busat och ätit. Just nu sover lilleman och jag tittar på Once upon a time! Jag är så trött att jag hade kunnat somna nu på direkten. Men det får nog vänta lite till hihi. 


Hand-och fotavtryck

Godkväll fina ni!
Förlåt för segaste skrivandet någonsin. Jag har ju som sagt varit extremt förkyld och mått rent ut sagt förjäkligt. Idag har jag däremot känt mig lite som människa igen så jag har passat på att göra hand- och fotavtryck på Anton. Vi gjorde ju detta på honom när han var ca två-tre månader? Så kul att ha nu runt året med och kunna jämföra. Min stora lilla prins! ♡
 


Manlig förkylning

Hej fina ni!
Den här mamman skulle egentligen jobbat idag men hon vaknade upp helt utslagen med världens manligaste förkylning. Eller, rättare sagt så somnade jag nog aldrig riktigt igårkväll. Det har värkt i mina leder så det känns som att jag har växtvärk, jag har kallsvettas och haft så ont i halsen. Så ja. Manlig förkylning, check.
 
Så istället har jag legat i sängen hela dagen, sträckkollat på Ex on the beach och har nu fått mig en liten påse med godis. Så over and out från denna mamman!
 
 


Smash the cake

Idag har jag haft äran att få fota en Smash the cake med fina lilla Cornelis! Bilderna blev toppen och jag hoppas att Maria blir lika nöjd som jag är hihi. Lilla godingen var inte helnöjd hela tiden men vet ni vad? Han blev ursöt på bilderna till och med när det inte passade honom. Så här får ni ett litet urval ♥
 
 


Söta skor

Hej vänner!
Vet ni vad jag precis gjort? Jag har varit hos tandläkaren och lagat en tand. Det var jag vet inte hur längesedan jag gjorde det senast. Men för en tjej med sprutfobi så är jag glad över att det finns "barnbedövning" som dom kallar det hihi. Så nu känns det som att jag sitter med världens prilla under läppen.
 
Nu ska jag hem och städa, äta lunch och bara ta det lugnt. Imorgon blir det fotografering med lilla Cornelis! En smash the cake. Det ska bli sååå kul! ♡
 

Har ni sett Antons fina skor som han fick i födelsedagspresent av Idah och ollie? Så fina!


Raknat Antons hår

Hej vänner!
Vilken dag. Lång som tusan, fastän jag bara jobbade 8 timmar. Jag började halv sju och jisses vad trött jag var när jag gick upp. Helt galet! Som sagt så hade jag behövt lite semester efter förra veckan men det är bara att stå ut. Jag är ledig igen på onsdag och torsdag!
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och lägga mig så tidigt jag bara kan, jag är verkligen helt trött och kan knappt hålla ögonen öppna! Ha en fin kväll ♡
 

Igår rakade vi av Antons hår hihi. Hoppas det blir lite starkare nu!



Antons 1-årskalas

Här har vi lite bilder ifrån Antons 1 årskalas. Så himla mysigt och vi är så tacksamma över all släkt och vänner som ville komma och fira honom. Tusen tack för närvaron och för alla presenter! Han har numera leksaker och kläder för ett helt kompani. Hur skall vi få plats? Hihi. Ni är fantastiska allihopa.
 
 


Kvarnby Art

Idag har vi varit på kvarnby art i Mölndal tillsammans med Sara, Åsa och Hanna! Himla mysigt. Det var extremt mycket folk då var även var kvarnby dagen men vad gör väl det? Anton har varit supersnäll och har fått måla sin alldeles egna tallrik hihi ♡
 
 


Firat Anton hela dagen

Idag har vi haft öppet hus mellan 12-17 för att fira Antons 1 årskalas. Jag skriver mer om det imorgon för nu somnar jag när som helst. Kram på er alla ♡
 
/tröttast
 


Idag är jag helt slut

Alltså godmorgon innan knappt solen gått upp! Finns det någon mer som är vaken nu? Hihi.
 
Igår var en låååååång dag. När jag kom hem var Anton Uppe i varv till tusen. Han VÄGRADE sova. Vi försökte lägga honom men han gallskrek så fort han hamnade i sin säng. Så Robin la honom i våran säng där han slocknade och fick bära in honom till sig. När klockan var åtta igårkväll så orkade jag inte ens hålla ögonen öppna mer. Men mitt i natten vaknar Anton och är lika ledsen igen. Så vi får bära in honom till oss en stund innan vi kan lägga honom i sitt rum. Så idag är jag helt slut. 
 
Dessutom jobb på det halv sju! Woho. Sedan blir det handling efter jobbet och fix här hemma inför kalaset imorgon. Kram på er alla ♡
 
 


BFF fyller år!

Vet ni vad det är för dag idag? Jo. Idag fyller en av mina absolut bästa vänner år! Nämligen Sara. Tänk om vi inte hade träffats för fyra år sedan, TÄNK. Då hade jag varken haft dig, Robin, Anton eller min mustasch-tatuering i mitt liv idag. Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dig. Det är du och jag forever. Elmustaschios. Tänk alla gånger vi skrattat så tårarna runnit på tåget hem från jobbet, alla gånger vi druckit alldeles för mycket tillsammans och alla gånger vi hamnat på donken mitt i natten. Jadu. Jag vet inte vad du säger wifey, men utan dig skulle jag inte klara mig en sekund. Du är halva jag, min soulmate. Jag älskar dig!
 
 
 

För exakt ett år sedan


För exakt ett år sedan kom du till världen. För exakt ett år sedan började mitt liv för första gången på riktigt. Jag har älskat dig sen första ögonblicket ♡
 
 

Anton fyller 1 år!


Idag fyller denna fantastiska lilla kille 1 helt år. Ett helt år av kärlek. Tänk vad länge du har funnits hos oss nu, men ändå är det bara det första året i ditt liv som är avklarat. Jag älskar dig så det värker i hjärtat varje dag. Du gör mitt liv komplett och utan dig vet jag inte ens hur jag skulle fungera. Hur kunde jag ens överleva innan? Nu vet jag vad jag lever för och jag gör precis allt för att du skall bli lycklig och känna dig älskad. Du är hela mitt liv.  Hela min värld. 
 
 

1-årskontroll



 

Håret fullt av smör


Godmorgon från den här lilla knasbollen. Nu för tiden så skall ALL MAT läggas mitt på huvudet. Så idag börjar vi med håret fullt av smör ♡
 
 

Piroger

Hej vänner! Vilken dag säger jag bara.
Det har varit fullt upp här hemma med bak i princip hela dagen. Snälla Åsa var här och hjälpte mig både med bakandet och med att underhålla Anton! Räddaren i nöden. Men nu åker strax de sista muffinsen in i ugnen och sedan får bakandet fortsätta imorgon istället!
 
Imorgon skall vi även iväg med Anton till BVC för 1 årskollen med läkaren samt vaccination. Stackarn lär ju bli såååå ledsen med tanke på hur känslig han är nu för tiden. Usch! Mitt hjärta går sönder redan nu haha. Sedan får det bli lite handling och städande här hemma. 
 
Ni fattar att det är lite stressigt nu va? Tänk att lilla hjärtat redan fyller 1 år på onsdag. Vart har tiden tagit vägen?
 

Idag blev det hemmagjorda piroger till middag som uppskattades rejält. Jäklar vad gott det var!
 
 

Hur ska jag överleva

Jisses vad trött jag är. Jag vet inte ens hur jag skall överleva den här dagen. Jag slutade kvart i tolv igår och fick sova till halv sju idag. Sedan var det upp igen direkt och nu sitter jag på tåget på väg till jobbet igen! Det är ju helt galet.
 
Men jag skall försöka överleva tills Sara kommer vid tretiden. Men mina vänner, det blir en tuff dag idag.
 
/dödatjejen
 
 

Uppdatering

Jag tänkte köra en liten update om min viktväktarresa som började den 15 april!
 
Nu har jag hållt igång med Viktväktarna i två veckor och jag är helnöjd än så länge! Jag vill verkligen inte vara en sån som bara pratar bra om något nytt "bara för att". Men jag är verkligen helnöjd! Viktväktarna passar mig perfekt och det har ju dessutom visat sig både på vågen och på midjemåttet. Efter två veckor har jag gått ner 3,3 kilo och minskat hela 6 cm om midjan! Helt fantastiskt! Jag lägger inte särskilt stort intresse på vikten då det är bukfettet som är det farliga. Så så länge jag minskar mitt midjemått så är jag jättenöjd och 6 cm på två veckor är jag otroligt nöjd med!
 
Min Fitbit Flex som vi fick i samband med registreringen är numera min bästa vän forever. Jag fullkomligt ÄLSKAR den. Inte nog med att den registrerar min sömn, räknar steg jag tar varje dag, och räknar ihop mina aktiviteter till pro points, så gör den mig otroligt peppad och jag känner hur mycket mer jag försöker att röra på mig. Ja, den är min värsta och bästa fiende. 
 
Så efter två veckor så ligger vikten på -3,3 kg och midjan -6 cm!
 
 
 

Bästis

Hej vänner! Hur står det till?
Idag gick jag upp ganska tidigt för att åka hem till min syster med familj. Jag skulle nämligen vara frisör hos familjen Johanson-Kvant idag då hela familjen behövde klippa sig. Det blev helt okej måste jag säga! Dessutom har jag fått spendera massa egentid med min lilla prinsessa Neah. Alltså den fröken med smör på. Godegud vad fin hon är! Först när min syster säger att jag snart kommer hem till dom så svarar hon "åh Emma, hon är så vacker mamma". Alltså. Mitt mosterhjärta svämmar över av kärlek. Sedan har hon suttit fastklistrad i mitt knä hela förmiddagen och matat mig och klappat på mig. Hon är verkligen så himla fin ♥
 


 

Färdigmat


Någon som har testat den här tidigare? Det är första gången jag testar färdigmat ifrån Viktväktarna och den ser otroligt mumsig ut. Köpte på mig lite olika så att jag kan ha här på jobbet!
 
 

Besök hos gudfar

Hej fina ni!
Igår så sov vi över hemma hos mina svärisar och vid halv tre vaknade Anton första gången och ville ha lite välling. Helt okej för det gick snabbt och sedan somnade han om utan problem, vilket även jag gjorde. Sedan vid sex så vaknade han igen och då gick jag ner och lämnade honom hos sin pappi och sedan sov jag till klockan nio. Helt okej!
 
Vi åkte en snabbis hem till Antons gudfar och därefter har jag blivit avlämnad på jobbet. Så nu börjar jag om bara några minuter och jobbar enda till tio ikväll! Så jag lär ju vara hemma mitt i natten om jag inte tror helt fel. Så blir det alltid tyvärr. Men vad gör väl det? Imorgon börjar jag klockan tre så jag hinner sova ut. Däremot blir det jobbigare på söndag när jag börjar halv nio efter mitt 15-24 pass, hua. Men sedan är jag ledig i tre dagar och då skall det minsann bakas inför Antons 1 årskalas som är nästa lördag! ♥
 


 
 

Hello may



Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.