Utvidgad njure

Hej fina ni!
Igår fick jag åka hem precis som jag trodde. Eftersom ingenting hittas mer än att njuren är lite utvidgad så fick jag mer alvedon utskrivet och 10 stycken spasmofen. Himla bra med tanke på att det verkar vara det enda som hjälper när jag skall sova. Sen kommer jag däremot KRÄVA att få fler utskrivna för om det här skall fortsätta fram till maj så kommer jag avlida innan dess.
 
Inatt har jag däremot sovit bra. Det är fram mot småtimmarna som värken kommer tillbaka men då är jag fortfarande så pass klubbad och trött att jag ändå knappt märker av det. Helt okej! 
Nu har jag precis ätit frukost och skall strax lägga mig lite inne i sängen igen och titta till Molly. Hon kom ju hem igår efter att ha steriliserats och det där med att vara groggy och trött, glöm det. Hon är fanimej vilden själv! 
 
Idag blir det antagligen en snabbis till Kungsmässan med Sara och Åsa och sedan hem och mysa igen. Är sjukskriven fram till fredag och sedan skall jag känna om jag orkar jobba. Gör jag inte det så får det bli längre sjukskrivning. Men nu skall jag vila lite till, ha en fin dag alla ♥
 
 
Mina älsklingar igårkväll ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback