www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Märkligt väder

Alltså, det är verkligen så himla konstigt väder idag! Det var i princip storm hemma i Vallda när jag skulle gå till bussen. Det regnade och haglade från och till. Ena sekunden så lyser solen fram och himlen är blå, andra sekunden så är det knallgrå himmel och regnet öser ner. I typ en halv sekund. Det är precis som om någon trycker på en av och på knapp. Spöregn, inget regn, spöregn, inget regn. Alltså!
Det är verkligen tur att jag och Sara slutar samtidigt idag så att jag kan få skjuts. Annars hade jag väl blåst bort eller regnat bort. Puh. PMS väder helt klart!
 

Sömnlös natt

Alltså. När man går och lägger sig med huvudvärk och sen vaknar med huvudvärk. Då har man verkligen sovit dåligt. Det är nämligen så att Robin har en ny signal på sin mobiltelefon, jag vet inte om det är signalen för mail eller vad det nu är. Men varje gång så hör man Persbrandt ropa "DANSKJÄVLAR" och Robin har på typ högsta volym. Så jag har vaknat hundratals gånger inatt av att hand telefon har skrikit danskjävlar. Så ja, lite trött är jag allt. Så om han inte stänger av ljudet inatt eller sänker så får han sova på soffan alltså. För det här går inte! Jag till och med drömde om hans jävla telefon. 

Jaja nu sitter jag i vilket fall på tåget som strax åker mot Göteborg. Idag blir det jobb mellan 11-15:30. Sedan hem och bara ta det lugnt!

Världens finaste vän


Innan jobbet så hann jag snabbt träffa Idah och ge henne en kram! Det var så längesedan vi sågs nu och hon hade köpt med en present till mig! Så himla snäll. Jag känner mig verkligen bortskämd. Fick ett armband med två hjärtan som symboliserar oss! Finis. Jag är så tacksam och glad! 

Planering vecka 47


Såhär såg planeringen ut vecka fyrtiosex! Det fick bli ett litet ihopskrap med sådant jag hade över. Men jag gillar det rosa och mintgröna!

Gofrulle i Lindome

Hej vänner!
Idag gick jag och Anton upp vid åtta och tog sedan bussen och tåget till Lindome. Vi var här strax efter tio och åt grofrulle med Antons farmor. Det blev bland annat vörtbröd med julskinka, lussebulle och pepparkakor hihi. Med kaffe till såklart! Suuuupergott.

Nu ligger Anton och sover och jag väntar på tåget för att bege mig mot jobbet. Idag börjar jag klockan ett och slutar 17:30 och då blir det middag här i Lindome igen! Helt okej start på dagen och förhoppningsvis avslut med hihi.



Hämtat hem lilleman


Nu har jag hämtat hem min lilla man. Stora mannen kommer inte hem förrän vid sextiden. Jag har inte den blekaste aning om vad vi ska äta idag, så det får nog bli lite rester från gårdagen!

Hektisk morgon

Haha vilken start på dagen!
Robins klocka ringde tre gånger, sedan har han stängt av den. Till slut fick jag väcka honom, väcka Anton, göra i ordning Anton och sen vinka iväg båda haha! Robin var helt klart trött i morse.

Nu sitter jag framför tv:n och bara slöar. Jag skall strax göra mig i ordning och åka iväg till läkaren. Sedan blir det hem igen och fortsätta med pyntet och städandet! Ha en fin torsdag.


Igår hämtade jag ut våran nya fotokalender, jag är såååå nöjd! 

Julpyssel

Hej fina ni!
Idag har jag varit ledig och har därmed passat på att hämta upp två lådor ifrån källaren med julpyssel i. Jag har lite smått börjat städa här hemma och satt upp ljusstakar i alla fönstren. Så nu börjar verkligen julkänslan att smyga sig på! Hihi. Jag är mer än nöjd!

Anledningen till att jag började redan idag är för att jag jobbar nu fredag, lördag och söndag. & på söndag är det ju första advent. Hade jag varit ledig så hade jag kunnat fixat på lördag, men nu blir det ju inte så. Men kan ni tänka er! Första advent redan på söndag, jag är så himla exalterad! Detta är verkligen min favoritmånad.



Planering vecka 48


Räkningarnas röra


Såhär ser det alltid ut när jag betalar våra räkningar. Organiserat kaos! Jag lägger upp allt i diverse högar och det ser jäkligt rörigt ut, men jag vet precis vad som är vad haha. Nu är vi i vilket fall tusentals kronor fattigare, igen.

Min morgon


Det här vaknade jag till förut. Perfekt liksom. Veeeem gör så! Jäkla katter. Snart blir ni portade att gå ut!

Ny frisyr


Såhär blev Antons hår efter klippningen. Kortare om sidorna och längre upptill. Det är nog skönt för honom då håret i nacken var så långt att det trasslade sig varje natt. 

Söndagslugn

Hej vänner!
Hur har ni det? Idag vaknade vi sent och fick sedan amerikanska pannkakor till frukost hos pappa och Elisabeth. Så himla mumsigt! Dessutom hade Tobias och Therese sovit över så det blev lite morbrorgos för Antons del idag med.

Sedan har vi städat lite här hemma och lekt inne på Antons rum med alla leksaker. Han fick sig även en klippning förut då jag kände att hans hår var liiiiite för spretigt och tovigt. Så en hel dröse med hår fick försvinna! Bild får komma imorgon efter dagmamma och jobb.



Julmarknad

Hej vänner!
Idag har vi haft fullt upp nästan hela dagen. Klockan tolv så började röda korsets julmarknad uppe i församlingshemmet i Vallda. Vi köpte massor med lotter och vann superfina vinster! Vi fikade på hembakat som såldes i caféet och hade det hur bra som helst hihi. Jag hittade även en leksak till Anton som vanligtvis kostar ca 250 kronor, men som jag endast betalade tio kronor för! Alltså jag höll på att smälla av.

I vilket fall så åkte jag hem till mina svärisar runt fyra och åt middag där. Sedan fick jag och Anton skjuts hem och nu är det dags att sova! 



Frostigt och fint



Royal canins fototävling


http://kattensdag.royalcanin.se/fototavling/?pid=54815

Jag skulle verkligen uppskatta om ni ville gå in på ovanstående länk och rösta fram Sven i Royal canins fototävling. För det är väl inte bara jag som anser att Sven är en otrolig vacker och elegant katt? Hihi. Jag hade blivit superglad!

Hämtat hem bus

Hej vänner!
Idag har jag jobbat mellan 8-12:30. Det har varit ganska intensivt på jobbet idag och det är helt förståeligt. Men det har verkligen tagit på mina krafter. 

Nu har jag i alla fall hämtat hem bus och vi sitter i soffan och tittar på tåget Thomas. Både jag och Anton är helt utslagna haha. Dagens middag får helt enkelt bli pasta och köttbullar för mer än så orkar jag inte stå i haha. Imorgon får jag i alla fall sova ut och börjar först klockan tre.



Tröttare än tröttast

Hej vänner!
Det gick toppen på jobbet idag, men jag förväntade mig inget annat heller. Jag kunde ta mig dit utan problem, vara där och sen ta mig hem. Nu jobbade jag bara i 4,5 timme så när jag kom hem igen så tog jag en tupplur hihi. Jisses vad trött jag är!

Nu har även Anton kommit hem efter några dagar hos sin farmor och farfar. Han sitter här i soffan och målar samtidigt som vi tittar på tåget Thomas. Jag har precis bakat lite bröd som får bli kvällsmat istället för middag. Idag orkar jag verkligen inte laga mat! Puh.


Denna bilden togs i söndags hihi.

Sämsta natten ever

Godmorgon vänner!
Ser ni vad klockan är? Jo ni ser rätt. Tjugo över fem, och den här mamman skall alldeles strax åka till sitt första arbetspass på cirka fyra-fem veckor. Från och med idag kör jag halvtid i två veckor och därefter börjar jag jobba som vanligt igen om det känns bra.

Så nu skall jag alldeles strax få skjuts till tåget och sedan är jag nog hemma igen till tolv skulle jag gissa på! Ha en fin dag.


Bild från i lördags.

Fotografering

Godmorgon vänner!
Klockan tio skall jag vara uppe i lokalen hos dagbarnen. Jag har nämligen erbjudit mig att fotografera alla barnen då kommunen inte ställer upp på sånt längre. Så jag tyckte att det kunde vara roligt att alla föräldrar får en bild på sitt barn. Jag vill ju i alla fall ha ett på Anton, första året hos dagmamman hihi.


En liten minime

Dagens frukost


Två rostade bröd med två kokta ägg till! Detta kan vara det godaste jag vet hihi. Till detta en kopp te!

Presenter

Godkväll fina vänner!
Vilken dag vi har haft. Först åt vi frukost som jag tidigare nämnde, med Tobias och Therese. Sedan åkte vi hem till Robins mormor och morfar en snabbis i Fjärås. Det blev lite fika och prat innan vi var tvungna att bege oss igen. Vid tretiden åkte Robin upp till Landvetter och hämtade pappa och Elisabeth som nu varit borta i två veckor! Jag fattar i n t e vart tiden har tagit vägen. Det känns helt galet att dom redan är hemma igen och att halva november är gjord. 

Vi fick i vilket fall en hel dröse med presenter! Så himla snällt. Anton fick en skylt med Bilar tema där hans namn var ingraverat, ett Barcelona fotbollsställ och en supersöt mugg med Flygplan på!


Även jag fick superfina presenter, tack tack tack.

Gofrulle

Hej mina vänner!
I morse åkte Tobias och Robin iväg och handlade massor av gott till frukost. Så det blev en riktig gofrulle för oss alla! Anton var mer än nöjd, han plockade bort skinkan och tryckte upp hela smörgåsen i ansiktet haha. Han verkligen älskar sitt smör!



Godistårta


Igår satt jag, Tobias och Therese och byggde ihop en stooooor godistårta till min lillebror som fyller 20 år på måndag. I och med att han är så svår att köpa present till så blev detta en kanoners idé! Till denna tårta så använde vi; Fyra stycken monster energidryck, mars och twix, två stora marabou, polly och bilar, zoo, tuttifrutti, två hockeypulver, klubbor, en adventskalender, en stor grej med toblerone i, lekerol, kolasnören och en pez med Olaf överst! Så förhoppningsvis så räcker det ett tag hihi.

Dagens middag


Panerad kycklingfilé med klyftpotatis och kallsås. Helt fantastiskt gott!

Lugn dag


Här sitter vi i soffan och gör absolut ingenting, jag och Sven. Om en timme skall vi hämta hem Anton ifrån dagmamman och sen laga lite mat tillsammans. Jag funderar på att göra någon kyckling-schnitzel aktigt som jag hittade på nätet. Det blir nog bra!

Godmorgon

Godmorgon mina vänner!
Anton är vaken (knappt) och skall strax åka till dagmamman. Igår ville han knappt bli hämtad av sin morbror då han hade så kul där hihi. Det känns så himla bra att han trivs och att jag vet att Anton har det så himla bra där.



Tog mig i kragen

Ja som rubriken lyder så tog jag mig i kragen och storstädade hela badrummet. I och med att jag mått så dåligt en period nu så har jag inte orkat med att göra någonting. Men till slut så fick jag tummen ur idag! Plockade även bort alla Antons leksaker ifrån lägenheten. Jag förstår verkligen inte hur han kan släpa ut allting överallt, han vägrar liksom att leka med det inne på rummet. Jaja, nu ska vi bara ta det lugnt och inte göra någonting. Ha en fin kväll!


Denna köpte jag till Anton igår! Olaf!

KOMIGENDÅ

Ge mig lite energi? Idag är jag tamejtusan helt slut. Jag vet verkligen inte varför. Jag har en hel del som står på min to do list, men får jag tummen ur? Inte en chans alltså. Jag sitter fortfarande i soffan i pyjamas och bara glor på tv. Så kan något helst ge mig en fet spark i rumpan så att jag kommer igång!




Planering vecka 45


Denna veckan använder jag bara novemberfärgerna som är sååååå fina! Mintblå med guld. Alltså mums!

Godmorgon


Godmorgon kära ni!
Här sitter Anton fortfarande och äter frukost. Han fick en stor tekaka med skinka på och det var verkligen populärt! Samtidigt tittar vi på "tånen", som Anton är helt besatt av för tillfället. Han älskar tåg. Tåg tåg tåg. Det är det första han säger när han vaknar och det sista han säger innan han går och lägger sig haha! Så vi kikar på tåget Thomas var eviga sekund.

Paniken som uppstår

Paniken som uppstår när vi har varit och handlat hela eftermiddagen, kommer hem, Anton vill se på tåget Thomas, och jag hittar inte kontrollen till Robins Playstation. Direkt tänker jag att Anton vid okänt tillfälle har lyckats få tag i den jag gömt den. Jag springer runt som en galning och letar samtidigt som jag frågar Anton var kontrollen är. "Boooooorta" får jag till svar. Jag får bara fram hundratals scenarion i huvudet när Robin kommer hem från jobbet och jag skall förklara att kontrollen saknas. Nej usch. Ringer i panik till Tobias och tänker att dom måste komma upp och hjälpa mig! INNAN Robin kommer, han är liksom på väg! Då garvar min bror och säger att den ligger på spritskåpet, han la den där för att Anton försökte pilla på den. PUUUUUUH! Att jag inte dog.


Älskade lilla bus.

Fluga inför kalas


Såhär fin var Anton igår när han skulle på kalas hem till sin syssling. HUR SÖT är han med fluga liksom? Hihi. Jag blir så stolt när jag får höra hur duktigt han uppförde sig utan sina föräldrar på plats.

Älskade unge


När man har somnat i ren protest, då ligger man såhär. Anton skulle prompt INTE sova middag förut idag, inte en chans. Men då han skulle åka med morbror Tobias och tant Therese på kalas så var han tvungen. Såhär hittade jag honom sedan när jag skulle väcka honom hihi. Älskade lilla unge!

Planering vecka 44



Såhär fin blev halloween veckan! Snacks om att jag och Sara gick bananas. Här hade vi verkligen chansen att pynta hur mycket som helst! Jag gillar det hihi. Tänk nyår och julafton!

Farsdag


Grattis på farsdag världens mest älskade pappa! Du är Antons klippa att luta sig mot, hans hjälte och allra bästa vän. Vi älskar dig!

Ett och ett halvt år

Så länge har du funnits utanför magen nu. Idag blir du 1,5 år gammal. Hälften kvar till två år! Jag kan inte fatta det. Du berikar mig med så mycket kärlek och känslor. Du får mitt mammahjärta att smälta dagligen när du visar hur klok och kärleksfull du är. Jag älskar dig mer än något annat på denna jord!



Tre steg fram, ett bak

Så känns det idag. Jag har haft en riktigt jobbig dag igen. Jag har haft tre-fyra okej dagar men inatt och inatt har varit kaos igen. Men i eftermiddags hämtade vi ut ny medicin och hoppas på att det hjälper bättre! 

Anton är hämtad från dagmamman och är nu nere med Tobias och Therese och myser. Det är verkligen så skönt att dom bor här under två veckor och hjälper mig så mycket. Jag är så himla tacksam! Imorgon däremot är Anton hemma då det är stängningsdag hos dagmamman, så det får bli långhelg för hans del!



Fortsatt sjukskriven

Hej fina ni!
Dagen började med ett besök hos veterinären med zeke. Han har nämligen haft en liten fettkula på ena höften som blivit inflammerad och som han sedan lyckats bita sönder. Så när vi kom till veterinären klämde hon ut en rejäl varklump... Urk! Så han fick lugnande, blev rengjord och därefter satte de i en dräneringsslang för att tömma såret på var. Förstår inte hur han kan råka ut för allt!

Sedan var det läkarbesök för min del och jag blev fortsatt sjukskriven två veckor till! Det känns bra i och med att jag mår som jag mår och har svårt att åka iväg någonstans. Så nu kan jag jobba lite på det under dessa två veckorna!


Fick varblodblä på min tröja!

Mysiga dagar

Medan pappa och Elisabeth är på Teneriffa så bor Tobias och Therese på nedervåningen och passar hundar och katter. Ingen är mer nöjd än Anton, som får busa varje dag med sina bästisar!



Ljuset i tunneln

Oh snälla gode gud. Så som jag mår idag, har jag inte mått på väldigt länge. Det är absolut inte på topp, jag mår fortfarande lite småilla hela tiden, men idag kan jag faktiskt leva. Jag är inte inlåst på toan och jag kan äta utan att vilja dö efteråt. Snäääääääälla, låt det nu stanna såhär och successivt bli bättre. Snälla! Jag har till och med fått sova inatt och det var väldigt längesedan jag fick göra det ordentligt. Så jag håller alla mina tummar och tår för att det skall hålla sig nu!


Mina älsklingar igår!
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.