Kycklingsoppa


Dagens middag blev kycklingsoppa. Anton åt med väldigt god aptit och även Robin slurpade i sig buljongen. Bebis i magen verkar också nöjd och har full rulle där inne nu hihi.

Ingredienser:
Kyckling
Vatten
Hönsbuljong 
Grönsaksbuljong 
Morot
Lök
Soya
Soyakulör
Grädde
Salt
Vitlöksalt
Ris

Bryn kycklingen, koka upp buljongen, i med kycklingen. Koka riset bredvid. Hacka morot och lök. Lägg i soppan och låt koka. Häll i lite soya och smaka. Lägg sedan i riset och grädden och smaka av med kryddorna. Låt koka en stund och ha sedan i lite soyakulör för finare färg. 


Jag använder oftast inte mått utan höftar när det gäller det mesta. Efter behag helt enkelt! Så i med så många buljongtärningar ni vill beroende på smak och testa er fram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback