Kycklingsoppa
Dagens middag blev kycklingsoppa. Anton åt med väldigt god aptit och även Robin slurpade i sig buljongen. Bebis i magen verkar också nöjd och har full rulle där inne nu hihi.
Ingredienser:
Kyckling
Vatten
Hönsbuljong
Grönsaksbuljong
Morot
Lök
Soya
Soyakulör
Grädde
Salt
Vitlöksalt
Ris
Bryn kycklingen, koka upp buljongen, i med kycklingen. Koka riset bredvid. Hacka morot och lök. Lägg i soppan och låt koka. Häll i lite soya och smaka. Lägg sedan i riset och grädden och smaka av med kryddorna. Låt koka en stund och ha sedan i lite soyakulör för finare färg.
Jag använder oftast inte mått utan höftar när det gäller det mesta. Efter behag helt enkelt! Så i med så många buljongtärningar ni vill beroende på smak och testa er fram!
Kommentarer
Trackback