www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Smash the cake

 
 

Utvecklingssamtal med My

Hej finisar!
Nu är min jobbdag slut och jag väntar på att pappa skall bli klar på vattengympan så att vi kan åka hem tillsammans. Jag orkar verkligen inte ta tåget och traska över den blöta ängen idag. Så då väntar jag en stund istället och åker med pappsen! Helt okej.
 
Imorgon blir det jobbdag, samma tid som idag. Skillnaden är bara att jag kan åka med Sara till jobbet och förhoppningsvis hem med! Jag har nämligen tagit semester sista tre timmarna för att kunna följa med min systerdotter på utvecklingssamtal. Man får helt enkelt hoppa in som extraförälder när det krisar. Min lilla loppa är så stor nu ♡
 
 
Tänk att du också varit såhär liten...
 
 

Min första bok

Hej fina!
Ni glömde väl inte vrida fram klockan igår va? Jo ni hörde rätt. Så tanken på att klockan egentligen är 05.30 är inte jättemysig alltså. Men what to do? Idag välkomnar jag min helvetes jobbvecka med ett leende på läpparna. Vad annars skall man göra? Jag är trött som en tok trots att Anton sovit hela natten! Men det är väl så det kan bli ibland.
 
Nu skall jag springa iväg för att ta mig till jobbet. Ha en fin måndag alla! ♡
 

Detta gjorde jag i fredags kväll! Såååå mysigt.
 
 

Bonusdotter

 
Hej fina ni! 
Idag hade jag min första Smash the cake fotografering, och denna gången med min lilla bounsdotter Olivia! Det blev så himla bra och jag tror att Idah blev lika nöjd. Kul hade vi i alla fall hihi. Redigerade bilder kommer när jag hunnit fixa några. Nu blir det kalas!
 
 

Naturhistoriska muséet

Hej fina ni!
Idag sov jag ut ända till nio, så himla skönt. Jag och Anton åt frukost tillsammans i morse. Han är så himla duktig när han äter smörgås. Trycker inte in hela stora bitar utan tuggar av mindre bitar. Stora killen! Hade tänkt försöka vänja honom med att alltid ha tallrik och sked till maten så att han kan börja lära sig äta själv. Snart är det ju dags för dagmamma!
 
Om en liten stund skall jag, Anton och Elisabeth åka in till Naturhistoriska för att träffa Idah och Olivia! Så himla mysigt ♡
 

 

Fina lilla kusin Mason

Alltså kan ni förstå chocken när jag är på jobbet och helt plötsligt hör Jacuelines röst utanför rummet. Jag höll på att dö. Jodå, min kusinvitamin stod där utanför med vagn och världens finaste lilla Mason som låg däri. Alltså. Jag stalkade dom en stund kan jag säga. Han var så himla fin! & så små händer och fötter... Inte ens Anton var så liten hihi. Jag hade ju en låååångis bebis! Nä, så idag är jag lyckligare än någonsin över att äntligen fått se den fina mamman och lilla miraklet ♡
 

Titta på den lilla godbiten. & den lilla pussmunnen! Åh.
 
 

Glada lilla skitunge

Hej fina ni!
Idag började jag jobba 13:00 och nu sitter jag på tåget och skall åka hem. Jag hinner i princip bara hem och sova och sedan upp igen för mer jobb! Men sedan är det en ledig helg. Eller ja, ledig och ledig. Men inget jobb åtminstone!
 
Alltså trots att Anton haft en riktigt jobbig natt så var han ändå lika glad i morse när vi myste. Min lilla glada skitunge. Du förgyller mitt liv ♡

 

Believe in love at first sight

 
 

Far och son

 
Far & son med sina Frölundakläder. Just nu är pappa Robin på Scandinavium och tittar på matchen live och Anton har precis lagt sig. Jag och pappa sitter här i vardagsrummet och tittar med spänning på 12:an. Heja Frölunda!
 
 

Frölundabody

Hej fina!
Hur står det till? Egentligen skulle jag och Anton in till Göteborg idag och träffa Sebastian, men det fick bli en hemmadag istället. Så idag rockar Anton med sin Frölundabody som han fått av Paulina och hejar för fullt när det är dags ikväll. Pappa Robin skall ju dit och titta ♡
 

 

2,75 km

Hej godingar!
Efter jobbet idag blev det en tur till gymmet med min älsklingsåsa. För första gången på HUR LÄNGE SOM HELST (och då menar jag sen innan graviditeten) har jag sprungit! Jag sprang 2,75 km. Ja kanske inte så långt i era ögon, men efter att inte ha rört mig ordentligt på så lång tid så kändes det som en bra start för mig! Så jag är grymt nöjd med andra ord. Måste ju börja lite smått inför vårruset i maj!
 
Annars så har jag bara jobbat hela dagen och tagit det lugnt, eller nä. Vi har faktiskt haft fullt upp på jobbet! Men mentalt har jag tagit det lugnt hihi ♡
 

 

Tur man har sambo


Godmorgon vänner! 
Idag är jag dödstrött. Tur man har sin sambo som kör en hela vägen till jobbet. Men först fick det bli lite tankning ♡
 
 

Rockar sockar


Mina favoriter har såklart varit med och rockat sockar idag. Själv har jag gjort det hela dagen på jobbet! Imorgon vankas jobb igen, dag 3 av 4. Ha en fin kväll.
 
 

Världens finaste vän fick somna in

Hej vänner.
Förlåt för dålig uppdatering. I förrgår fick världens absolut finaste vän och hund somna in. Jag förstod inte riktigt att det hänt samma dag som jag fick veta det. Men igår, godegud vad ledsen jag var då. Att aldrig mer få känna henne hos mig, få pussa och krama henne. Hon kom in i mitt liv när det var som mörkast och blev mitt ljus. Jag uppfostrade henne, vi gick ut mitt i natten, jag gav henne mat, jag var så trött och arg på henne i mellanåt, men allt var det värt. Tyvärr så fick du inte leva så länge som jag hade önskat. Min älskade fina Alice. Jag kan inte förstå, jag vill inte förstå. Du var allt för mig.
Du kommer föralltid att fattas mig. I all evighet ♥
 

 

Vad för slags naglar?

Godkväll vänner!
Har ni haft en bra onsdag? Själv har jag varit ledig idag. Runt halv elva kom Elain och Lisette hit och vid tolv var det dags för babysim med Anton. Han går numera i gruppen Grodan iställer för Krabban. Tänk att han redan har gått igenom steg 1! Helt galet. Idag var i vilket fall som helst farmor Elain med och badade. Anton var däremot inte på sitt bästa badhumör idag utan satt fastklängd på mig som aldrig förr. 
 
Mer än så har vi inte gjort idag. Det blev lite lunch här hemma och förut i eftermiddags så åt jag och Anton middag tillsammans med pappa och Elisabeth. Robin är nu på träning och är inte hemma igen förrän ikväll. Anton sover och jag kikar på Investigation Discovery på TV. Jag har även funderat lite på vad för slags naglar jag skall göra nästa gång vi åker hem till Tessie. Är lite kluven faktiskt, men jag tror att jag har hittat något?
 
 
Bild ifrån Google.
 
 

Tant gudmor hos mig


Mina vänner! Jag är SÅ trött. Jag brukar vara dödstrött redan vid åtta och nu är klockan snart tio. Harremingud. Tur att jag har Antons tant gudmor här hos mig ikväll. Sedan kommer världens snällaste svägerska och kör mig hem, hon skall få en stoooooor puss ♡♡
 
 

Jävla normal mamma


Vilken tur att Anton har en så jävla normal mamma alltså, annars hade livet blivit alldeles för roligt. För hur många har en mamma med en tatuering på fingret? Jag har faktiskt inte riktigt kommit på hur jag skall förklara det när han vill göra något heltokigt i tonåren! Hua. Men som sagt, det får bli en annan dag. Nu blir det snart jobb för den här mamman!
 
 

Plats hos dagmamma

Hej fina ni!
Vilken jäkla dag vi har haft idag jag och Sara. Det började med att tåget var inställt, så vi fick stå i en evighet och vänta på nästa tåg i kylan, vilket även gjorde att vi i princip kom sent till jobbet. Sedan hade Sara problem och självklart så är hennes problem mina problem. Så detta försökte vi ordna med halva dagen! Vad gör man inte för sin partner in crime?
 
Men vet ni vad som hände innan vi slutade? Jag fick ett mail om att Anton har fått plats hos en dagmamma i början av augusti! Så himla skönt. Vi sökte ju dagmamma i förstahand och förskola som andra och tredjehandsval. Helt perfekt med andra ord! Hade tänkt ringa till hon som är ansvarig för dagmammorna här i Vallda och kolla om vi kan åka hem och träffa dagmamman innan det är dags. Säkert inga problem!
Samtidigt som det känns skönt att veta att Anton skall börja gå hos en dagmamma så känns det ändå lite sorgligt att inte ha honom hemma längre, vart har min lilla bebis tagit vägen? Min lilla lilla bebis. Nä. Jag får nog börja tjata på Robin om en ny liten knodd hihi ♥
 
 
 

Anton är dålig

Hej vänner!
Inatt har Anton bråkat. Egentligen skulle jag sova men Robin kände sig dålig så jag tog nattskiftet denna gången med. Egentligen var planen att åka hem till min syster och träffa dom och mamma men det fick vi skjuta på.
 
Så istället har jag strosat runt här hemma, städat lite, pillat lite, busat med Anton. Vikt tvätt! Vilket verkligen behövdes. Det är verkligen något av det tråkigaste jag vet haha. Speciellt strumpor! Strumpor är sämst. Vad har ni gjort idag? Bara tagit det lugnt med?
 

Gårdagens mamma på kalas! Njöt som tusan av solen.
 
 

Min fina son

 
Tänk vad mycket jag älskar dig min stora fina son. Du är ljuset i mitt liv ♥
 
 

Min dödsdom

Hej fina!
Idag ringde min syster mig och kom med min dödsdom. I år skall vi tydligen springa en hel del lopp tillsammans!
1. Vårruset 
2. Midnattsloppet
3. Color me rad
 
Eventuellt tjejmilen med om det är i Göteborg i år. HARREGUD. Det blir till att börja träna kondition direkt! Typ på en gång, helst redan för en vecka sedan. Men det blir kul, det känns som en bra motivation just nu!
 

 

Övningsgår

Jamen då var det bara en halvtimme kvar utav denna dagen! Jag har precis tvättat mig och ligger nu i sängen. Om 7 timmar ringer klockan igen och då blir det ännu en jobbdag, puh! Sedan blir det en ledig helg.
 
Innan jobbet idag så mötte jag upp Idah och Olivia på centralen för lite brunch. Så himla mysigt som alltid! Synd att vi inte hade så mycket tid bara, men alla stunder är bra stunder hihi. 
Men nu är det sovdags!
 

Antons nya tröja som hans farmor köpt till honom!
 
 

Blääääääää

 
Bild: Google.
 
Alltså fråga mig inte hur jag kom in på detta. Men jag läste en artikel på GP om albinos som bor i afrika, varav jag googlade på albinos och får upp en sån här bild. En albinoorm. & inte nog med tanken på att det ens finns ormar, det finns ormar med TVÅ HUVUDEN. Alltså godemingud. Någon vill ge mig en hjärtinfarkt! Detta är en Two-head Albino California Kingsnake. Alltså hade jag sprungit på en sån här så hade jag nog fått en hjärtattack och dött. TVÅ HUVUDEN? Usch, jag får rysningar.
 
 

Träning för nyblivna mammor

Godkväll!
Det blev en hel del handlat idag på Ikea! Först och främst så träffade vi Antons gammelmormor och gammelmorfar (på Robins sida) och det var sååå kul att ses! Verkligen en överraskning. I vilket fall som helst så blev det köpt tre par lakan, ett par gardiner, underlakan, en mugg till våra tandborstar, handdukar och lite diverse till Anton. Saker som vi VERKLIGEN behövt.
 
I måndags började jag för övrigt att träna med hjälp av boken "träning för nyblivna mammor" skriven av Olga Rönnberg. Godemingud vilken träningsvärk jag haft i magen! Och idag var det dags igen. Min stackars otränade mage fick sig en ordentlig omgång igen haha, men det är vila på söndag tack och lov. 
Imorgon blir det jobb mellan 13-22. Nu blir det sova! Natti.
 

Tänk att detta lilla passet kan få min mage att bli alldeles mörbultad!
 
 

Uppe med tuppen

Godmorgon fina ni! 
Hur mår ni? Själv var jag helt slut igårkväll när klockan bara var åtta, så jag la mig redan vid åtta. Däremot började jag läsa på tredje sista boken i serien som jag har läst nu i en evighet hihi. Denna heter "the gathering storm". Extremt bra serie skriven av Robert Jordan.
 
Idag valde jag att ta Anton så idag är vi uppe med tuppen. Robin får sova ut lite. Det blir ingen babysim idag eftersom Anton fortfarande hostar ordentligt, så istället blir det Ikea med Elisabeth och hennes mamma. Helt perfekt ♡
 

 

Välkommen till världen!

Godkväll fina ni!
Igårkväll kom Robin och hämtade mig på jobbet, när vi kliver ur bilen hemma ser jag att Anton inte är med. Nej han fick stanna hos farmor och farfar inatt och har spenderat dagen med alla dagbarn. Så han har haft en riktigt rolig dag helt enkelt!
 
Jag och Robin fick sovmorgon, jag har hunnit träna, tvätta, vi har ätit lunch ihop och hämtat hem vår lilla älskling. Så det har varit en lugn dag! Nu ligger jag i sängen och är riktigt trött, imorgon är det utbildning hela dagen på jobbet så det blir upp i tid.
 
För övrigt så vill jag bara säga stort grattis till min fantastiskt fina kusin som idag har välkomnat sin son till världen. Han är verkligen helt gudomligt fin och hur söt som helst. Du är så efterlängtad lilla vän ♡
 
 

Alldeles för trött


Dagens mamma! Fyfanken vad trött jag är nu. & jag skall hålla mig vaken till klockan tolv! Godemingud. Men imorgon är jag ledig tack och lov. Ha en fin kväll alla ♡
 
 

Libanesen?

Hej fina ni!
Idag hade jag planerat att försöka sova ut eftersom jag börjar först vid tre. Det slutade med att jag sov jättedåligt och vaknade vid halv sex. Försökte sedan sova vidare till nio och det var bannemej från och till! Typiskt. Så idag jobbar jag mellan tre och tolv. Vi har inte gjort något speciellt hemma utan bara tagit det lugnt och myst. Vi var nere och busade lite med morfar på förmiddagen men inte mer än så.
 
För övrigt så glömde jag min mat hemma, så idag får jag springa iväg och köpa någonting gott. Möjligtvis mat ifrån Libanese Grillhouse? Alltså SÅ gott. Det säger jag faktiskt inte nej till! Kanske kan övertala Sara med? Hon börjar senare vid fem. Ja, det får nog bli så hihi. Ha en fin dag!
 


Antons första skor

Godmorgon mina vänner!
Är ni ens vakna? Själv sitter jag i bilen med Sara och är redan på väg till jobbet. Hua! Idag börjar vi 07:30 men eftersom det är helg så tar vi inte tåget! Helt okej med andra ord hihi. 
 
Så eftersom det är min jobbhelg så händer det inte särskilt mycket för min del. Robin och Anton får roa sig bäst dom kan. & apropå Anton så köpte vi hans första riktiga par skor igår! Sååååå fina ♡
 

 

Månadens naglar


Naglarna denna månaden. Jag älskar dom! Hur fina?
 
 

BVC-besök 10 månader


Alltså. Idag min prins så blir du 10 hela månader. Hur är det möjligt? Var tar tiden världen? När blev du så stor? Du är inte en liten bebis längre, utan min stora kille. Om två månader så är du ett helt år. Min älskade lilla prins ♡

Ett ögonblick i livet

Hej fina ni!
Alltså förlåt för den extremt dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Eftersom jag varit ledig och Anton dessutom varit dålig så har jag spenderat all min tid med honom. Jag såg idag att inte mindre än 3 tänder kommi fram upptill nu, så det är inte konstigt att han haft ont.
 
Idag har jag däremot varit hos tessie tillsammans med Åsa och gjort naglarna! Blev helnöjd som alltid hihi. & vet ni vad? Idag fyller min syster år. Min fantastiska underbara storasyster som alltid ställer upp för mig. Min kloka, envisa och underbara söstrami ♡
 
Jag har för övrigt äntligen ordnat mig en hemsida på Facebook nu där jag publicerar alla mina foton och tar emot bokningar! Gå gärna in och kika och gilla!
 

 

Anton är riktigt dålig

Godemingud vad trötta vi är idag. Hela familjen. Anton är riktigt dålig med förkylning, ont i munnen och öron. Ja hela kittet. Han kräks upp slem och igårkväll var han helt otröstlig. Jag fick bära upp vagnen och fick honom till att sova en halvtimme (stackarn såg i kors av trötthet), sedan vaknade han igen och var otröstlig, fick ta en dusch med pappa och sedan lite mat i magen. Han är så täppt att han varken kan äta eller ta nappen. 
 
Sedan tog Robin honom hela natten och jag fick sova till sju. Han kom och la sig vid fem och har sovit fram till nu. Själv är det min tur att ta en powernap, Anton har äntligen somnat han med! Så idag är vi tröttast i världen.
 

 

Inte sjukanmäla mig

Godmorgon mina vänner!
Hur mår ni? Själv har jag haft så satans ont i halsen HELA jäkla helgen. Har faktiskt ont idag med men vafan liksom? Jag tänker under inga omständigheter sjukanmäla mig. Punkt slut!
 
Idag har jag för övrigt jobbat i en hel månad. Det känns helt okej! Dock inte lika kul nu när Anton varit så dålig i magen. Detta är dock pga tänderna men ändå. Han gör inget annat än att bajsa och är alldeles röd i hela rumpan. Mammas lilla älskling, han har så himla ont! Usch. Men förhoppningsvis så går det över snart igen ♡
 

 
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.