www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Kvarnby art

Godkväll vänner!
Dagen har spenderats på Kvarnby Art tillsammans med lite nära och kära. Så himla mysigt! Vi har målat och pillat och pysslat. Sedan blev det pizza här hemma tillsammans med Sara och Patrik innan Sara skulle till jobbet hihi. 
 
Mer än så har vi inte gjort idag. Det är redan den sista november, alltså det är december imorgon. Min absoluta favoritmånad. Snart är julen här och det är den första tillsammans med Anton. Jag längtar så himla mycket! ♡
 
 



Hjälpa till med flytt

Alltså. Dagen. Finns det några ord? Jag är helt slut nu, döende. Kroppen värker tamejfan överallt! Men nu har min syster ett nytt, större och finare hem. Mina systerdöttrar har var sitt fint rum att bo in sig i, Bosse har en trappa att kunna springa upp och ner för! 
 
Dagen började klockan åtta med frukost i gamla lägenheten. Sedan har vi burit, packat lastbil och burit ännu mer. Packat in och ut i hissar, gått i världens längsta korridor med alla möbler men till slut blev vi klara. & hur vi fick ner tvättmaskin och tumlare på nedervåningen? Ja fråga mig inte för jag vet inte själv hur vi gjorde. Men mina armar borde vara typ 7 mil långa nu efter det. Men vad gör man inte? & när man är så trött så skall man inte laga mat. Alls. Jag fick smörpaketet att börja brinna i mikron och pajen rann över, Lisette försökte göra guacamole utan créme fraîche och vi har varit allmänt snurriga.
 
Nu är allt klart och jag ligger utslagen i sängen. Jag har fått pussa och krama min lilla älskling som har sovit hos sin farmor och farfar under natten. & jag har saknat honom så mycket att hela hjärtat har värkt ♡
 

Såhär stod dansken häromdagen i typ 5 minuter.
 


Mysfaktor

Pjuh! Det är verkligen fullt ös medvetslös här för tillfället. Igår hade vi en heldag på stan, idag har vi julstökat här hemma hela förmiddagen. Sedan åkte Anton med sin farmor och faster hem och jag åkte till min syster för att hjälpa till med sista packningen. På lördag går nämligen lasset till deras nya bostad! Så imorgon åker jag och Anton till Lotta igen och hjälper till med städning. Hua vilken stress haha!
 
I vilket fall som helst så ligger jag redan i sängen och skulle kunna somna på studs! Natti ♡
 

Alltså mysfaktorn på detta?
 


Idah och Ollie


Hej vänner! Idag har varit en lång lång lång dag. Jag och Anton gick upp vid åtta och fixade i ordning oss för en dag på stan tillsammans med Idah och Olivia! Vi tog tåget in vid tio och efter en supermysig fika och promenad så åkte jag med Lisette till Lindome. Där blev vi hämtade av pappa för att hämta den nya bilstolen hemma hos en bekant. Så nu är vi väl hemma och migränen är på topp! Usch.
Robin är och tränar och Anton har precis somnat. Så nu skall jag nog med slänga mig i sängen. Ha en fin kväll!
 


Hello winter


Jisses Amalia vad kallt det är ute idag! Det har ju varit såhär i flera dagar nu. Brrrrr! Dock älskar jag vintern, julafton och allt som ingår, även om jag bara vill ha det en kortis period!
 
Just nu ligger Anton och sover. Snart är det dags att väcka honom och bege oss till tåget för idag skall vi träffa Idah och Olivia i stan för lite gofika. Så himla mysigt! ♡
 


Dansken

 
 


Over and out

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH. Så känner jag just nu. Jag skulle verkligen kunna slita av mig mitt hår. Punkt slut. Over and out.
 
 
 


Mormormys hela helgen

Hej fina ni!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, jag och Anton har nämligen varit hos min mamma hela helgen! Vi är fortfarande här och väntar nu på att pappa Robin skall komma och hämta oss. 
 
Vi har haft det supermysigt tillsammans! Vi har passat små bebishundar, ätit godis, tittat på film, promenerat och gosat med Anton hihi. Så mysigt! Men nu saknar vi våran älskling Robin. Borta bra men hemma bäst! ♡
 
 


Handla

 
Hej fina ni! Idag har vi inte gjort jättemycket här hemma. Bara tagit det lugnt, städat och vid tvåtiden var Elain här en snabbis för att lämna bland annat krukor. Sedan har vi varit och handlat och Anton fick i slutet sitta ordentligt i kundvagnen hihi. Han var sååå nöjd. Men Gud så stor han är nu! Hua.
 
Imorgon skall vi hem till Antons mormor och sova där. Så himla mysigt! 
 



Beställa julkort

 
Igår beställde jag ÄNTLIGEN julkort! Det är så himla kul för i år så skriver vi inte bara ifrån mig och Robin utan mig, Robin OCH Anton. Det är så himla häftigt! Jag och min lilla familj. Här ovan ser ni en liten sneak peak! Inte för att man ser särskilt mycket men jag längtar verkligen tills vi får hem alla! Anledningen till att jag inte kan visa originalet är ju för att i princip alla som skall få ett julkort läser min blogg hihi. Så det får helt enkelt visas ordentligt när jag vet att korten kommit fram.
 
Mer då? Jo min förkylning är otroligt svajig. Ena dagen känner jag mig mycket bättre, andra dagen, inte lika bra. Då är det som att jag är tillbaka på ruta ett igen. Så jäkla trist! Robin hostar fortfarande en del, Antons morbror, farmor, morfar och bonusmormor är också sjuka. Även gudmor Åsa börjar få sig en släng! Så jäkla tråkigt. Men vad skall man göra? Snart är det december och då skall här julpyntas för fullt! ♥
 


Nu sitter han snart


Världens sämsta kvalité på den här bilden. Men titta på min duktiga lilla älskling! Han sitter bättre och bättre för varje dag som går hihi. Lilla hjärtat! Dock trillade han och slog i pannan på min fot, så han fick ett litet märke. Oj vad ledsen han blev men det gick snabbt över. Men det är ju sånt som kommer hända flera gånger om, även om det gör ont i mitt mammahjärta ♡
 


Min händiga man

Hello you!
Hur har ni det? Min förkylning är liiiiite bättre då jag fått tillbaka min röst idag, dock hostar jag utav bara sjutton! Så himla tråkigt. Man blir ju trött bara av hostan liksom. Anyways, idag har vi inte gjort så jättemycket jag och Anton. Däremot när Robin kom hem så byggde han ihop en utav bokhyllorna som vi köpte häromdagen och harregud så fint det blev! Vi har satt den som skohylla i hallen och det blev verkligen jättebra! Min händiga man. Han kan verkligen!
 
Imorgon blir det bara mer vila, är ju som sagt inte helt frisk än. Ha en fin kväll.
 
 


Sjukstuga

Jag är döende. Så känns det.
Inatt var jag så desperat så Anton fick sova mellan mig och Robin för att vi skulle slippa springa fram och tillbaka till hans rum. Så jag har åtminstone fått sova en liten stund! Dock har halsen värkt så mycket att jag knappt kunnat sova på grund av det. Dessutom har min röst försvunnit. Jag låter som en trasig pipleksak när jag försöker prata.
 
Tur i oturen så tog Robin med sig Anton i morse och åkte till Antons farmor och farfar. Robin skulle spela match vi tio och sedan trixa med bilen tillsammans med sin pappa. Så jag hade ALDRIG orkat ha Anton själv idag. Så idag skall jag sova så mycket jag bara kan, försöka äta och bli av med min halsbränna och försöka att inte avlida.
 
 
Idag bor jag i min onepiece och tänker inte röra mig ur fläcken mer än när jag skall gå på toa och äta.
 


Bittermamman

Ja här ligger jag i soffan. Helt utslagen. Döende. & riktigt jäkla förbannad. Varför jag är förbannad, ja det tänker jag inte ens skriva. Men jag är förkyld. Svinförkyld. Jag kan knappt andas genom näsan, halsen värker och näsan rinner utav bara den, huvudet dunkar, jag kan inte sova. You name it. Hungrig är jag också. Något mer jag kan klaga på när jag ändå är igång?
 
/bittermamman.


Jul på Liseberg

Godkväll vänner. Godegud vad trött jag är nu. När jag vaknade i morse så kände jag att förkylningen ÄNTLIGEN brutit ut. Näsan var täppt och rann för fullt.
Men nu efter en kväll på jul på Liseberg så mår jag skit. Ögonen rinner, näsan kan jag inte andas med, rösten har gett sig. Ja, det kommer bli en lång natt helg enkelt. SUCK.
Men nu kanske jag faktiskt kan bli frisk helt. Jaja, dags att sova!! 
 
 


Vitlasera golvet

Hej fina!
Idag har Anton varit med sin farmor hela dagen. Hon kom hit vid nio i morse och åt frukost med mig, sedan åkte hon och Anton till Frölunda torg för lite shopping. 
 
Själv har jag varit hemma och hjälpt till att vitlasera golvet nere hos pappa. Sedan har jag handlat. Det blev en hel del julsaker faktiskt. Ljus, ljushållare, ljusstakar osv hihi. Så mysigt! Det är verkligen jul snart. Vem hade kunnat tro att tiden går så fort? 
 
Nu har jag precis ställt in Antons spjälsäng i hans rum och jag är skitnervös. Jag trodde inte att jag skulle reagera såhär men shit vad stressad jag blev. Han är ju så himla ljudkänslig och vaknar så lätt när han sover i vårat rum. Hoppas han sover bättre nu ♡
 

Min lilla lilla fisunge 
 


Egentid imorgon

Hej vänner! Idag har jag och Anton inte gjort många knop alls. Bara varit hemma och tagit det lugnt!
 
Imorgon däremot skall Elain kidnappa honom så att jag får lite egentid under dagen. Det är så himla nyttigt att få vara ifrån min lilla under en dag då och då. Man hinner verkligen inse hur mycket det värker i hjärtat att vara ifrån varandra och inse hur mycket man saknar sin älskling. Så imorgon skall jag försöka hjälpa pappa att vitlasera inne i deras nya sovrum! Så himla kul hihi ♡
 

Här ser ni våra fyra vänner som bor på våran tomt 
 


BVC-besök 6 månader


Hej fina ni! Idag har Anton varit på sin sexmånaderskontroll på BVC. Då var även läkaren där och kände och klämde på min lilla guldklimp. Han hade inte gått upp jättemycket denna gången men han följer sin kurva med glans! Han verkar utvecklas som han skall och visade gärna upp sina färdigheter när han låg på skötbordet haha. Charmtrollet! Han fick även lite kallops till lunch och mango/banan puré till efterrätt. Så nu ligger han helt utslagen i sin säng och sover. Hade tänkt powernapa lite jag med, fryser utav bara sjutton! Hua. Ha en fin dag ♥
 


Fotostund

Hello you!
Anton har sovit jättebra inatt, knappt vaknat alls. Vi var uppe vid tre någon gång och bytte blöja och gav lite välling och efter lite trix så somnade han till slut. Idag på förmiddagen hade vi en liten fotostund tillsammans. Det blev så himla bra, min lilla skatt. Jag tänker inte visa bilderna denna gången (än så länge) då det kommer spoila lite för eventuella julklappar. Men så bra bilder blev det!
 
Sedan följde vi med Elisabeth och lilla Siri till Veterinären och först åkte vi till helt fel klinik. Men efter lite strul så kom vi rätt och lillan blev undersökt. Det tog längre tid än vad vi trodde att det skulle men till slut kom vi hem och då var jag tvungen att ta en powernap. Jisses så trött jag var! Imorgon däremot är det dags för Antons halvårs kontroll på BVC hihi. Skall bli sååå spännande att se hur lång han är och vad han väger nu! ♥
 
 


Fars dag


Tack min älskade Robin för att du är världens bästa pappa till Anton. & tack pappa för att du är världens bästa morfar till Anton och världens bästa pappa till mig ♡



Besök av mormor och moster

Hello you!
Just nu tar Anton sin eftermiddagslur, om en timme blir det gröt för hans del och vid halv åtta så får han sista vällingen innan läggdags. Själv sitter jag i soffan med ett glas vin och bara njuter. I tre dagar har jag städat, städat och städat. Nu är det rent. Otroligt rent, överallt. Jag är helnöjd! Nu skall det bara hållas rent med haha, vilket är ganska svårt med en bebis hemma. Helt plötsligt är det saker överallt och ingenting är i ordning mer.
 
Idag har min mormor och moster varit här på besök! Så himla mysigt. Dom har aldrig varit här innan så det var extra kul att dom kom. Mer än så har inte hänt idag, jag fick sovit extremt lite inatt då Anton valde att vakna i princip varje timme hela natten. TRÖTTSAMT. Jag började nästan gråta till slut eftersom jag var så himla trött! Usch. Jag verkligen avskyr sådanna nätter. Men som tur är så fick jag sova ut lite på morgonen när Robin tog lilleman. Men nu skall det fortsättas att dricka lite vin och ta det lugnt. Imorgon börjar en ny vecka ♥
 
 


Batman


Godkväll kära ni. Jag och Robin sitter för tillfället och kollar på någon gammal Batmanfilm. Vi har tänt ljus och äter kvällsmacka. Så himla mysigt! Dagen har varit lång, lång, lång. Först åkte vi hem till Robins mormor och morfar och åt lunch. Direkt när vi kom hem fortsatte jag städandet och tvättandet här hemma. Jag har möblerat, fixat och totalskurat här hemma. Så nu är snart köksdelen klar. Jag kan tala om att nu är jag så trött i kroppen att jag inte vet vart jag skall ta vägen. Jag skulle kunna somna pladask nu på direkten! 
Imorgon fortsätter städandet och mer än så skall inte göras. Vad har ni gjort idag? ♥
 


Evigheters evighet

 
Hur kan det komma sig, att det tog en evigheters evighet att bygga dig. Du låg så länge i min mage och ruvade, växte och bodde in dig. 9 hela månader tog det innan du ville komma ut till oss. & idag, är du redan ett helt halvår. Hur kan det stämma? Hur kan tiden ha gått så satans fort från att du kom till världen? Du är inget litet spädbarn längre, du är en bebis. En egen individ med en egen stark vilja. En person. Mitt barn, min son. Du visar precis vad du vill och när du vill. Från att ha varit en liten nykläckt varelse till att nu ha börjat skapa din egna identitet. Det är så häftigt, men även skrämmande! Om detta första halvåret gick så fort, så betyder det att du snart (hua mig bara tanken får mig att bli nervös) redan fyller ett år. Snart kommer vi sitta här och fira din dag, med tårta och ett litet ljus som du får blåsa ut. 
 
Under de här 6 månaderna har jag fått lära känna den ovillkorslösa kärleken. Kärleken som alltid är starkast. Jag är din trygghet och du är min största kärlek. Det finns ingenting här på jorden som jag inte skulle göra för dig. Du får mig att bli galen av ren frustration ibland, men bara några sekunder senare så känner jag hur hela hjärtat fylls av den där värmen igen. Du är mitt allt. Min framtid. Dig har jag hela livet och jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig. Du får mig att fortsätta, att andas och att ta hand om mig själv. Du är min och din pappas bättre hälft. Vi älskar dig så mycket, du har gett oss så mycket glädje under de här få månaderna. Så mycket skratt och lyckokänslor. Du är hela vår värld, lilla prins ♥
 
 

Gammal bild

Godkväll kära ni.
Jag ser äntligen lite ljus i tunneln. Äntligen, äntligen ser jag ett slut på detta elände. Inga tänder har dykt upp i Antons mun än, men idag vaknade han feberfri och har varit pigg under sina vakna stunder. Däremot gnällig och skrikig så fort han blivit trött. Harregud säger jag bara. Det här kan jag definitivt checka av som det jobbigaste under dessa månader med Anton. Jag är så tacksam över att jag sluppit en bebis med kolik, för så ledsen som Anton har varit de här senaste dagarna, konstant skrik. Man blir galen! Man vill slita sitt hår i ren frustration, man vill hjälpa sitt barn men ingenting går att göra. Jag har sån respekt för föräldrar till kolikbarn!
 
Oavsätt. Anton vaknade utan feber och efter att ha kånkat upp vagnen igår för trappan, kört Anton fram och tillbaka, fram och tillbaka så somnade han äntligen. Jag vågade nästan inte röra en fena. Men jag körde försiktigt in honom i gästrummet bredvid sängen och somnade pladask. Sedan vaknade han till några gånger men då vaggade jag lite på vagnen. Jag behövde verkligen dessa timmarna av sömn. Även om det var med lite avbrott var och varannan timme så fick jag ändå sova lite. Så förhoppningsvis så mår Anton lite bättre imorgon med, för vi behöver verkligen handla. Det ekar tomt här hemma i alla förråd hihi. Kram på er ♥
 
 
Här är en bild på min storasyster, storebror och lillebror. Jag har inte den blekaste aning om hur gamla vi är här, men är inte Anton lite lik min lillebror?
 
 

Utmattad mamma

Harregud. Jag är så trött. Så utmattad. Anton är konstant ledsen och jag vet inte vad jag skall ta mig till. Jag vill trösta honom och ta bort hans onda. Men det går inte. Han har så ont så han skriker sig till sömns, sover några minuter och sedan börjar det om. Min stackars prins. Fyfan vad det här känns.
 


Hej kom och hjälp mig

Hello guys!
Vilken helveteskväll och natt det har varit, och för att inte tala om helvetes dag. Mitt huvud dunkar precis överallt och jag är så lättirriterad så jag skulle kunna börja gråta på direkten. Anton somnade i tid i går, men vaknade redan vid elva. När jag då skall byta blöja på honom så upptäcker jag massa utslag över hela hans kropp. Det ser ut precis som nässelutslag! Jag blir såklart helt hysterisk. Ringer till pappa och springer ner till honom som får titta. Han tror på att det är värmeutslag, och det är ju ganska logiskt eftersom Anton hade feber. Så han fick sova bredvid mig i bara blöja och filt inne i gästrummet. Han sov ganska okej men vakande flera gånger och bara gallskrek precis som att han var skadad. Usch! Som tur var försvann utslagen under natten.
 
Men såhär har även dagen fortsatt. Jag har inte kunnat sätta ifrån mig Anton en endaste sekund under hela dagen. Han har varit helt otröstlig och panikskrikit nästan hela dagen. Jag har fått honom att sova några gånger, men han mår verkligen inte bra. Han har haft feber hela dagen så jag har varit tvungen att ge honom lite febernedsättande. Min stackars lilla prins! Han mår verkligen inte alls bra. & med lite sömn för min del, bara skrik och gråt så blir inte mitt tålamod bättre heller. Dessutom vill han inte vara med någon annan, och det förstår jag ju. Är man sjuk så vill man ha mamma och ingen annan! Men förhoppningsvis så dyker det upp någon tand snarast eller att detta hemska stadium går över! Mitt ♥
 
 
 

Anton äter själv

 
Har ni sett något sötare eller? Här har lilleman precis fått äta lite spagetti och köttfärssås helt själv. Det gick väl sådär, han behövde verkligen ett bad efter kan jag lova! Men oj vad nöjd han var. Mitt i all feber, gnäll och tårar så fick han lite egentid att sitta och kladda med maten och det var nog precis vad han behövde. Min stackars lilla älskling! Han har verkligen varit så himla ledsen idag. Jag hoppas definitivt att morgondagen blir bättre ♥
 


Varje timma

Hej alla fina!
Vilken dag igår. Min farmor fyllde 90 år, så det firades med dunder och brak i en hyrd lokal i närheten av där hon bor. Vi var där vid femtiden och det bjöds på förrätt, middag och efterrätt. Så himla gott! Vi stannade tills klockan var strax efter nio och sedan åkte vi direkt hem till Robins farmor för att snabbfira Robins pappa och farmors gubbe som fyllde i fredags hihi. Så det var en riktigt lång dag igår! Stackars Anton med som är hängig.
 
Med tanke på gårdagen så trodde jag att han skulle sova som en stock i natt. My bad. Han vaknade VARJE jäkla timme fram till sextiden när vi gick upp. Han har varit ännu hängigare idag och mår inte alls bra min lilla prins. När jag tog tempen på honom förut så såg jag att han hade över 38 graders feber. Lilla älskling. Så han sover superkorta perioder nu under dagen och vaknar alldeles varm och ledsen. Det gör så ont i mitt mammahjärta när min lilleman är sjuk! ♥
 
 
 


Hello November


Första november. Det är ju inte klokt! Tiden bara springer sin väg för tillfället och jag hinner inte riktigt med att stanna upp och njuta. Är det samma för er?
Jag utgår liksom ifrån den 6 maj när Anton kom till världen, när vårat liv verkligen startade på riktigt. Det har redan gått snart 6 månader, helknasigt!
 
Igår fyllde i vilket fall som helst min prinsessa hela 11 år! Även min svärfar fyllde, dock inte elva. Anyways så spenderades kvällen hemma hos honom så Anton fick fira sin farfar hihi. 
Idag däremot så fyller MIN farmor hela 90 år. Även det är inte klokt. Så ikväll har hon kalas för hela tjocka släkten och skall firas med dunder och brak haha.
 


Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.