www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Valborg

Hej finisar! Valborg alltså. Vad skall ni hitta på idag? Själv jobbar jag ifrån tio ikväll till sju imorgon bitti. Så jag lär ligga lika utslagen i sängen som alla andra imorgon och känna mig bakis haha. Men vad skall man göra liksom?
Idag har jag för övrigt inte gjort så mycket alls. Kom på vid elvatiden att mitt telefonbyte gått igenom under natten så jag och Robin satt mellan elva och två och försökte kopiera överallting till min nya Iphone 5. Den fungerar för övrigt utmärkt! Så träning blev det ingen idag ändå. Gick och lade mig direkt efter att telefonen blivit fixad.
 
Elisabeths mamma var över en stund  och åt Valborgsmiddag hos oss. Asgod ryggbiff med vitlökssmör på och klyftpotatis i ugnen! Mums. Så nu är jag helt jäkla proppmätt. Köpte trots detta med mig en liten påse med godis som jag skall smaska på ikväll hihi. Men men, ha en fin Valborg så hörs vi imorgon ♥
 
Large

Första dagen med elev!

Hej vänner! Jag tror inte att någon kan förstå hur trött jag är just nu. Jösses. Idag var första dagen tillsammans med min elev Sandra! Vi började halv nio i morse och jobbade ända till klockan halv sex. Sadra var jätteduktig och var helt med på att börja försöka så fort som möjligt. Stolta lärare hihi. Nä, men vem kunde tro att det är så himla utmattande att lära ut? Inte för att vi har gjort något speciellt utöver mitt vanliga arbete, snarare tvärt om. Men ändå känner jag mig helt slut! Ögonen har värkt sen klockan var typ ett, och nu är klockan redan nio, helt sjukt. Egentligen var tanken att jag skulle tränat efter jobbet, men jag var så fantastiskt trött så jag åkte hem istället. Sjukt!
 
Men nu skall jag alldeles om någon minut hoppa ner i sängen och sova. Jag kommer däcka på två sekunder! 
Imorgon blir det ett pass på gymmet, lite stök här hemma och sedan ett nattpass. Dock är jag utan Sandra då hon har för mycket timmar att jobba hihi. Så jag får hålla ut! Hoppas ni får en fin kväll åtminstone, godnatt ♥
 

Födelsedagsfirande

Hej vänner! Här kommer en liten redogörele om lördagkvällen hihi.
Det började med att jag, Robin och Lisette åkte hem till Sara och Patte för att käka lite pizza och mysa innan. Det blev vääärldens skyfall medan vi satt och åt men som tur var så slutade det innan vi gick tillbaka. Tommy som skulle vara våran DJ kom inte förrän halv sju (knivigt värre!) och strax efter sju började folket att strömma in! Det var en sån jävla go stämning och alla hade hur kul som helst! Dock uppstod det ju vissa situationer, host Robin, som gjorde allt lite blaha, men i allmänt var kvällen så fantastiskt lyckad! Det ända tråkiga var att några av mina favoriter inte kom, alls. Men så är väl livet också ibland antar jag! 
Jag och Sara hade i vilket fall som helst en fantastisk kväll och tack snälla för alla som kom och alla fina presenter! Ni är guld värda ♥
 

Födelsedagsfirande

Hej finisar! Sorry för bad update, igår hade jag och Sara våran födelsedagsfest som  blev fantastisk lyckad på många sätt. Tänkte slänga upp några utav bilderna i förväg är nu. Skriver ett mer detaljerat inlägg imorgon när jag kommer hem ifrån jobbet hihi. Hoppas ni haft en fin helg ♥
 

Klänning-kris

Hej finisar! Sitter på jobbet, igen. Haha! Vilken otroligt stressig dag det var på jobbet igår, helt sjukt! Det ringde förjävla mycket och i slutet av dagen så skulle alla befäl gå på möte så det blev lite kaos. Men what to do?
 
Efter jobbet sprang jag och Sara in till stan för att hitta någon snygg klänning att ha på lördag hihi. Gick det bra? Nej. Blev vi stressade? Ja. Vi kom liiite sent till Tessie som skulle fixa mina naglar, men det var lugnt. Sedan satt jag hos henne ända till kvart i tio och var inte hemma förrän vid elva. Sen upp klockan fem igen, woho! Så nu sitter jag här och är helt förjävla trött så det finns inte. Galet.
 
Efter jobbet kanske jag (hoppas) skall med Åsa hem så att hon kan fixa i ordning mitt hår lite hihi. Skall bli mysigt att umgås lite. Innan det hade jag tänkt springa till stan och raffa åt mig första bästa klänning i princip. Men nu måste jag jobba, ha en fin dag ♥
 
 

Löööööning

Hej finisar! Idag är det den 25 och det betyder lööööön! Woho. Nä men skämt å sido, skönt med lön. Det behövs verkligen. Igår efter jobbet åkte jag direkt till Kungsmässan och köpte en ny telefon! Självklart blev det en Iphone 5, dock inte den vita som jag först tänkte ta utan det blev en svärt i slutändan ändå! Hihi. Men men, hinner verkligen inte skriva nu! Ha en fin dag ♥

Somnade halv tolv

Hej finisar! Sitter på jobbet och det är sååååå mycket att göra. Helt galet verkligen. Det ringer och ringer, och ju mer jag svarar ju längre blir kön haha. Det är precis så det känns! Men vad skall man göra? Det går bara att ta ett samtal i taget.
Känner mig för övrigt som en zombie idag. Somnade inte förrän vid halv tolv igår, slutade ju sent och kom hem sent, sen upp igen klockan sex. Känner mig verkligen helt död. Sov hela bussresan och tågresan till jobbet. Förhoppningsvis blir jag lite piggare när jag har ätit lite efter första fikan. Skall för övrigt gå ut och krama om Åsa lite sen runt ett-tiden. Hon är ju fortfarande utbildare denna veckan och håller till borta vid stampen!
 
Men nu skall jag fortsätta jobba, ha en fin dag så hörs vi senare ♥
 
Large

Kan fortfarande inte fatta

Hej finisar! Känner mig inte alls lika skakig nu som jag gjorde när jag kom hit till jobbet. Kan inte ens fatta vad som hänt fortfarande haha. Jag är så GRYMT nöjd över sprutan alltså. Helt sjukt! Har dock lite ont i tutten nu men det är ju småpotatis om man jämför vad jag gjort idag liksom hihi.
 
Men men, till lite andra saker nu då. På lördag skall ju jag och Sara ha fest. Är så grymt taggad så det finns inte! Har inte firat min födelsedag med en fest sedan jag fyllde tjugo, och då gick det ju grymt åt helvete! Haha. Det enda positiva var nästan att älskade Mehrad kom dit. Han gjorde min kväll magisk! Älskade vän.
Men denna gången skall jag ju som sagt fira tillsammans med Sara, mina fina vänner och även massa nytt folk! Det kommer bli så himla skoj. Ingen jäkla drama denna gången. Bara ha kul och vara bland mina fina vänner.
 
På tordag skall jag och Sara till stan och kika på lite kalaskläder och annat till festen, sen skall jag fixa naglarna hos fina Tessie (S följer ju självfallet med) och sen blir det direkt hem. Lär ju få sitta där en stund, så det blir nog inte så mycket mer gjort efteråt. Men men, nu skall jag fortsätta jobba! Ha en fin kväll ♥
 
Large

Jag är så jäkla stolt!

Hej vänner! Nu sitter jag på jobbet äntligen. Ni skulle bara veta vilken dag jag har haft! Jag är så stolt över mig själv att jag hade kunnat gå runt och skrika på stan.
 
För några veckor sedan så hittade jag en liten bulle i ena bröstet. Självklart panikade jag lite, men tänkte att det inte var någon idé att stirra upp mig innan det var kollat. Så jag fick en tid ganska fort hos vårdcentralen som sedan skickade en remiss till Varbergs sjukhus. Så idag har jag alltså varit där.
Det första som gjordes var ett ultraljud för att se om man kunde hitta "knölen". Det gick ganska fort och det konstaterades även ganska fort att det var någon slags vävnadsbildning som var snäll tack gode gud. Men trots att den var snäll så skulle de ändå ta cellprov ifrån den. Okej tänkte jag, men när läkaren säger "lite lokalbedövning först" så gick jag sönder. Panikade totalt, började stortjuta och var alldeles skakis.
 
Som vissa av er redan vet så har jag en enorm fobi för sprutor. Jag är inte rädd, jag är helt hysterisk. Det går inte att prata med mig, det går inte att ta i mig eller någonting. Jag är helt avtrubbad ifrån omvärlden. Men trots att jag inte vaccinerat mig sedan barnsben, så gick jag igenom världens pers idag och fick lokalbedövning i ena tutten. HUR GRYM ÄR JAG? Fastän att jag grät och var helt hysterisk så gjorde jag det. Men än var det inte över! Nejnej, jag var lycklig över att sprutan var tagen, men själva provtagningen var ju fortfarande kvar. Så fram med provnålen. "FAN VAD LÅNG DEN ÄR!!!" utbrister jag och får panik igen. "Titta inte på den!" utbrister läkaren och så var vi där igen. Hon lyckades lugna ner mig och förklarar även att maskinen som hon sätter fast nålen i låter lite, LITE? Det lät precis som när man tar hål i öronen med en sån pistolmojs. Så hon tog tre hål i min tutte, som jag förklarade det för Robin. Kände såklart ingenting. Men det lät precis som att hon sköt mig!
 
Efteråt var jag HELT SKAKIS och svettig och alldels överlycklig. Som jag sa till Robin, min tutte känner ingenting så förhoppningsvis flyger den inte ur BH:n eller tröjan. Men vad nöjd jag var!
(Om ni för övrigt undrar varför R inte var med där inne så var det på grund utav att vi tappade bort varandra mitt i all försening och parkeringsbesvär). Men det som gör mig allra lyckligast är att läkaren var nästan 100% säker över att jag inte har bröstcanser. Woho!
Så frågan är nu, operera bort knölimojsen eller ha kvar den?

Varbergs sjukhus

Hej finisar! För det första så är det min älskade mammas födelsedag idag, GRATTIS! Dock hinner jag inte åka hem till henne idag eftersom jag jobbar till tio ikväll, typiskt. Men vad skall man göra? Förhoppningsvis så får hon en toppendag ändå!
 
Idag innan jobbet skall jag åka ner till Varbergs sjukhus. Mer om det tänker jag inte berätta just nu då jag är riktigt nervös över hur allting kan sluta. Men det löser sig nog det med. Efter Varberg blir det direkt till jobbet och kör som sagt hela vägen till klockan tio ikväll. Så mer än så blir det inte idag! Hann ju för övrigt inte byta min telefon igår ändå. Faaaaaan. Vill ju så gärna byta den nununu. Men men, nu skall jag och Robin strax åka! Ha en fin dag ♥
 

Byta min telefon

Hej finisar! Just nu känner jag bara att någon gärna får komma och skjuta huvudet av mig. Så förbannat trött är jag för tillfället! Helt sjukt. Hade kunnat somna på studs om jag fick. Men får man det? Nope. Klockan är bara tjugo i fyra och tiden sniglar sig fram riktigt ordentligt inatt, suck! Men vad skall man göra? Har ett möte senare idag klockan två, men jag skall ringa och avboka det mötet. Kommer aldrig att orka gå upp innan klockan två idag, inte en chans!
 
Skall för övrigt försöka åka ner till kungsmässan och byta min jäkla telefon någon gång. Det blir ju aldrig av haha. Så himla störande! Dessutom så skall jag antagligen köra en stund på gymmet i eftermiddag också. Man får försöka hinna med helt enkelt! Men nu skall jag fortsätta att göra ingenting här, ha en fin morgon ♥

Glömde min bok

Hej vänner! Sitter för tillfället på jobbet. Är inne på nattpass nummer två nu. Älskar att jobba nätter, vet inte riktigt varför egentligen. Men hetsen är inte alls samma nattetid som dagtid. Det är inte överdrivet många som ringer men det är allt några stycken. Glömde för övrigt min bok hemma, DÖDAMIG. Så himla störande! Vad skall jag nu göra om det blir lugnt inatt? Suck.
 
Idag har jag för övrigt inte gjort ett piss. Sov till klockan var tre på dagen. Vaknade av världens huvudvärk och insåg ganska snabbt att jag glömt ta min medicin haha. Vid fyratiden blev det årets första grillning! SÅ HIMLA GOTT. Det blev något kött, korv och potatissallad. Blir lite irriterad när jag inser att jag missat världens värme ute idag. Men men, sov en stund efter maten med. & tur var väl det med tanke på att huvudvärken försvann hihi. Men nu måste jag fortsätta jobba, ha en fin kväll ♥
 
Large

A house of night novel

Hej vänner! Just nu pendlar det mellan ingenting och massor av samtal här på jobbet. Har imellanåt dock hunnit läsa min serie som jag hållt på med nu från och till i en evighet. A House Of Night Novel.
Jag kommer ihåg när Lotta ringde till mig och tviiiingade mig att läsa de här fruktansvärt pinsama, hemska, barnsliga och alldeles jättetöntiga böckerna. För det gick ju inte att sluta läsa! Harregud tänkte jag men gav det en chans. Den första boken som jag läste i serien, Marked, harregud. Jag höll på att avlida. Den var så fantastiskt pinsam och precis lika jobbig som systeryster påstod. Dessutom läste jag den på svenska, vilket inte gjorde det mycket bättre alls.
 
Men trots all den här pinsamheten och all töntighet så var jag fast. Nu är jag på bok nummer 8. Förstår ni eller? Jag läste precis ut bok nummer åtta (som tur är har jag nästa bok hemma) och den var så otroligt spännande. Serien är fortfarande lika jobbig och konstig men jag måste ju veta hur det slutar! Så trofan att jag inte kan sluta läsa. Det enda jag vill nu är att det skall bli film/serie utav böckerna med. Så vem skall man behöva sparka i röven för att det skall hända? Jag googlar och googlar men det enda jag kan hitta är bilder som fans har satt ihop själva. Men när kommer det på riktigt då?! Blir tokig.
 
 
Hittade precis House of night: Legacy som jag råkade klicka hem hihi.

Träningsvärk deluxe

Hej vänner! Sitter på jobbet och det ringer som fanken. Vad händer? Det är ju sista helgen innan löning, vad gör folk ute egentligen? Förstår verkligen inte hur vissa människor har råd haha. Jaja, har för övrigt väääärldens träningsvärk efter min lörunda förut idag. Hade ju redan träningsvärk sedan innan, men nu är den verkligen på topp! Woho. Känner mig som en gammal gumma när jag går, verkligen. Måste se fantastiskt fint ut, går precis som om jag har skitit ner mig med ibland när det är extra segt haha. Men vad skall man göra? Vill man vara fin får man lida pin, eller?
 
Om tio minuter hade jag tänkt gå ut till köket och käka lite kvällsmat. Måste ha någonting i mig om jag skall jobba hela natten! Det blir ju faktiskt inte frukost förrän vid halv sex imorgon bitti. Det får bli lite gröt, kesella vanilj och bär. Yummie! Hoppas ni får en fin kväll allihopa, vi hörs senare ♥
 
3fd795ffbe209b85e246dbd320ee589d_large

Trädgårdsarbete

Hej finisar! Dagen började med en 30 minuters springrunda i det otroligt tjusiga vädret som vi har idag. Det var sjukt varmt och jobbigt, men vad nöjd jag var efteråt när jag kom hem igen! Med tanke på att jag inte tränat på ganska länge så kändes det sjukt bra! Sedan blev det trädgårdsarbete tillsammans med alla här hemma, vi fällde några träd här hemma så från om med nu kan ni kalla mig Emma trädfällaren Johansson. Att jag nästan fick trädet över mig hör inte riktigt till, lite spänning i vardagen helt enkelt! Nu sitter jag i vilket fall som helst i soffan och har precis ätit lite lunch. Nu skall jag alldeles strax hoppa in i duschen och sedan sova en stund innan nattpasset börjar ikväll. Dessutom flippar jag just nu på Blogg.se eftersom det inte går att lägga upp några bilder eller någonting. Någon mer som har detta problemet för tillfället? Jag blir skitirriterad i alla fall haha ♥
 
 

Arn Tempelriddaren

Hej finisar! Vilken dag. Det började med att jag mötte upp Therese inne i stan klockan tolv! Vi gick till något café och satt där i flera timmar och bara tjatade. Tog igen en massa snack, sånt som vi missat under tiden vi varit ifrån varandra hihi. Det var supermysigt! När jag kom hem gosade jag med lilla Lucyhjärtat, hon är så himla söt. Bara sover, sover och sover i sängen. Helst skall hon ligga PÅ MIG och sova. Lilla snörpan! Sedan blev det min lövbiff med klyftpotatis hihi. Mums! Nu ligger jag i soffan och tittar på Arn Tempelriddaren. Älskar den filmen! Eller, Arn-filmerna. Speciellt efter Israelresan! Dessutom är Bella här under kvällen och natten, hon har brett ut sig ordentligt i soffan och har det hur gott som helst. Älskade hund! Men men, imorgon blir det nog lite träning på förmiddagen och sedan sova och jobba hela natten. Så vi hörs imorgon istället!
 
 

It's friday bitches

Hej vänner! Sitter i kökssoffan och stirrar på Robin när han äter lasagne till frukost. Han är en riktig pain in the ass idag! Han vaknade vid fyra-tiden i morse och kunde inte somna om, så han är rätt jobbig idag. 
Lucy har för övrigt varit jätteduktig hela natten och sovit lite halvt om halvt med oss i sängen och på golvet. Hon har dessutom använt lådan och inte mattan som toalett, vilket jag är grymt nöjd över! Hihi. Nu ligger hon inne i våran nybäddade säng och sover. Skruttan!
 
Nu skall jag alldeles strax gå till bussen för att åka in och träffa Therese i stan! Kommer bli grymt kul. Dock är inte vädret det allra bästa men what to do? Kommer ändå bli kul att ses. Men nu måste jag skynda mig, ha en fin dag ♥
 

Veterinären med Lucy

Hej finisar! Idag blev inte alls som jag hade planerat. Hade helt glömt av att Lucy skulle till veterinären idag, så när klockan var nio så lämnade vi henne där. Äntligen var det dags att sterelicera henne, ta sista vaccinationssprutan och dessutom tatuera henne i örat hihi. Så nu är hon helt och hållet min och Robins, hon är försäkrad och klar helt enkelt. Känns väldigt bra! Men på grund av all stress med lillan så hann jag aldrig åka in till stan för att träffa Therese och Eveline. Så Therese skall jag helt enkelt träffa imorgon istället! 
 
Lillan har i alla fall klarat sig galant hos veterinären och självfallet har hon charmat personalen! Haha. Jag har städat i ordning i hela sovrummet, använt monstermaskinen och dammsugit så nu har hon det gott inne i sovrummet. Dessutom har vi ställt in en låda ifall hon behöver göra någonting! Tror att detta kommer bli väldigt bra. Nu sitter vi allihopa och skall titta på Star Wars, men tro fan att det är något fel på sändningen så det bara brusar? Någon annan som har det så med? Störande i alla fall. Men nu skall jag strax sova, godnatt ♥
 

Spinning imorgon

Hej vänner. Sitter på jobbet och har fullt upp. Fattar inte hur det kan ringa så jäkla mycket på en onsdagskväll! Det är väl inget speciellt med den 17 april? Känner mig skittrött och seg men det går nog över så fort jag kommer hem och får krypa ner bredvid min älskling.
 
Imorgon börjar dagen med ett spinningpass klockan nio i Kungsbacka! Lika bra att köra all in nu när jag äntligen är igång igen hihi. Sedan skall jag in och träffa Therese i stan! Kommer bli hur mysigt som helst. Vi har inte träffats på en evighet, så det ska bli skönt att ses. Sedan vet jag inte riktigt vad jag skall hitta på. Eventuellt så hinner jag även att träffa Eveline eftersom hon skall på mässan i Götet imorgon under dagen! Så himla bra att få träffa två favoriter på en och samma dag hihi. Men nu skall jag fortsätta jobba, har rast alldeles strax ♥
 
Tumblr_luy17ealhv1r1t0kyo1_500_large

Lilleman några dagar innan

Hej finisar! Här är lite bilder som jag tog på lilleman några dagar innan han lämnade oss. Vi hade verkligen världens finaste hund hos oss. Gud vad jag saknar dig ♥
 

Tjugo minuter löpning

Hej finisar! Sitter på jobbet nu och har precis börjat. Jag och Sara var på gymmet förut, är så himla nöjd över att jag inte backade ur och stannade hemma. Vi körde 20 minuter löpning, biceps, triceps och lite rygg. Gött som fan, men nu kan jag knappt lyfta på armarna för att skriva haha! Jaja, what to do!
Börjar för övrigt att få världens huvudvärk, tror dessutom att jag precis har lyckats sträcka nackan hihi. Störande. Men det löser sig. Har inte så mycket att skriva just nu, vi hörs senare ♥
 
539742_448831088542435_275618423_n_large

Får se vad gamla kroppen orkar med

Hej finisar! Idag har jag sovit superlänge. Vaknade mitt i natten av att Robin INTE låg bredvid mig i sängen. Paniken som uppstår alltså haha. Var tvungen att gå ut och titta om bilen stod utanför vilket den gjorde. Det visade sig att han inte kunde somna så han låg inne i TV-rummet hela natten. Dumsnut!
Nu sitter jag i alla fall i soffan och chillar lite innan jag skall bege mig in emot gymmet. Tänkte köra bandet idag om Sara orkar såklart hihi. Har ju själv inte tränat på ytterst länge så vi får väl se vad gamla kroppen orkar med! Men det löser sig nog med tiden hehe. Men nu skall jag rycka upp mig lite och fixa i ordning mig innan jag måste åka, ha en fin dag ♥
 
 
En liten Zeke som knött in sig bakom Robin och lilla Siri som knött in sig hos mig! Hihi.

Befunnit mig i örebro över helgen

Hej finisar! Hemskt sorry över den dåliga uppdateringen som varit i helgen. Men som ni kanske förstått så har jag befunnit mig i Örebro hela helgen tillsammans med familjen Pålsson. Har haft det supermysigt och haft jätteskoj! Nu idag har jag jobbat hela dagen ifrån halv åtta till halv fyra. Efter jobbet drog jag mig till gymmet, vilket kändes jättebra! Har ju inte varit där på väääldigt länge nu av olika anledningar. Förhoppningsvis är jag inte helt slut imorgon utan hinner träna med Sara innan vi börjar jobba klockan tre. Kände dock att halsen blev lite konstig efter att jag tränat. Men jag är nog bara ovan för tillfället. Är ju sjuk konstant när jag inte tränar och då är det svårt att börja igen.
Efter jobbet blev det lite middag och nu sitter vi här i soffan allesammans och jag bara väntar på att min prins skall komma hem. Han är hemma hos Jocke och har demo. Men nu skall jag fortsätta kika på TV, ha en fin kväll ♥
 
Lille Bobbin förra helgen!

Uppdatering i efterhand

Hej vänner! Här kommer lite uppdateringar i efterhand. Igår var vi inte här hemma i Kungsbacka förrän vid tiotiden. Efter flera timmar i bilen, pizzaätande och godisätande så var vi äntligen hemma och jag fick äntligen pussa och krama om min älskling. Hur kan man sakna någon så mycket på bara tre dagar? Helt galet!
Inatt känns det som att jag bara lade mig i sängen och sedan ringde klockan. HATAR såna nätter haha. Vill ju hinna med att drömma och ha det mysigt. Var hur trött som helst när jag vaknade. Jobbade tillsammans med Sara hela dagen och det var superkul. Hade världens huvudvärk när jag kom hem och somnade en stund i sängen. Dock hjälpte det ingenting haha! Här kommer lite bilder ifrån Örebro ♥
 

Uppdatering i efterhand, Örebro

Hej vänner! Här kommer lite uppdateringar i efterhand. För det första så är det ju faktiskt min födelsedag idag! När jag och Elain kom hem igår vid tolv-tiden sjöng både hon och Lisette (som var med i telefonen) för mig och jag fick massa fina presenter! Min snälla extrafamilj. 
Första matchen började halv tio idag, mot Mönldal om jag minns rätt. Det var hela tiden vinna eller försvinna! Jag och Elain var förbannat nervösa hela tiden och skrek och hejade, grät nästan och var helt förtvivlade haha. Men bra gick det för killarna och det slutade med att dom kom tvåa i A-gruppen. Alltså var dom bäst av 32 lag, inte dåligt va? Jag var superstolt över Boff varenda sekund. Jag blev så glad när Christoffer var glad, gick nästan sönder när han blev ledsen och ville bara dra han i örat när han blev förbannad! Älskade pojke. 
 
 

Uppdatering i efterhand, Örebro

Hej vänner! Här kommer lite uppdateringar i efterhand. Denna dagen gick vi upp kvart i sju, varken jag eller Elain hörde att klockan ringde haha. Helt slut var vi! Första matchen började klockan åtta och även den vann killarna snorenkelt. Efter matchen åkte vi tillbaka till hotellet och jag och Elain spenderade flera timmar uppe på spa-avdelningen högst upp. Vi satte oss i bubbelpoolen en stund och hade det hur gott som helst! Det blev lite bastu för Elains del och sedan fixade vi i ordning oss och åkte till O'Learys för att käka middag tillsammans med alla föräldrar. Skitgod mat och dessutom fick man popcorn innan middagen, mums! Hihi. Alla matcher under dagen vann killarna vilket innebar att vi gick vidare!
 

Uppdatering i efterhand

Hej vänner! Här kommer lite uppdateringar i efterhand. Denna dagen åkte jag efter nattpasset hem till Pålssons. Innan jag gick och lade mig tog jag en lång varm dusch, sov i tre timmar och sedan blev det en fyra timmars bilresa ända till Örebro. Första matchen började klockan sex och självklart vann Lindomes pojklag! Christoffer är så förbannat duktig verkligen. Vi begav oss sedan till Clarion Hotel och fixade i ordning oss för att sedan bege oss till The Bishops Arms hihi. Där åt vi lite god mat, drack lite och hade det allmänt trevligt! Sedan somnade vi helt utslagna vid tolvtiden.
 

Pannkaksfrukost

Hej finisar! Sitter hemma hos pålssons och har precis ätit pannkakor hihi. Hur gott liksom? Snälla Åsa körde mig hela vägen till Lindome i morse och jäklar vad tacksam jags är för det. Tog men en behövlig dusch när jag kom fram och somnade sedan gott i elain och Marcus säng! Sov dock bara till halv elva eftersom vi alldeles snart skall bege oss emot Örebro hihi. Men har som sagt precis ätit gooooooda pannkakor och nu väntar vi alls på att pappa Pålsson skall komma hem! 
Sitter för övrigt och skriver på elains iPad och det är skitkroångligt! Haha. Men nu måsten jag kila, vi kanske hörs i helgen annars så skriver jag på söndag ♥

Sit there like a dumb fuck

Hej vänner! Nu är jag mätt och glad, kexchoklad! Vi har precis käkat massa mat ifrån donken såhär klockan fyra på morgonen hihi. Asgott! En lillameny såklart med garlicdip, mums. Dessutom så har vi lite kändissamtal här ikväll haha. Så himla spännande! Både jag, Sara och Åsa tyckte att det var skitkul och vi läste precis om det i en blogg. Så det var verkligen nattens mest spännande skvallerhändelse hehe. Men men.
 
Senare när jag slutar så tänker snälla Åsa köra mig hela vägen till Lindome, så skall jag sova en stund hos Pålssons innan vi åker till Örebro tillsammans. Kommer bli så hiiiiiimla mysigt! Bo på hotell och äta hotellfrukost hihi. Muuuuuuuuums! Kommer dock att sakna mitt hjärta där hemma. För övrigt, någon som kommer ihåg att jag fyller år på söndag? Knappt så att jag kommer ihåg det ♥
 
Birthay-lol-quotes-real-text-favim.com-274708_large

Tatueringsdags!

Hej finisar! Vilken lång dag det har varit, och natten är inte över än haha. Gick upp kvart i åtta i morse för att åka in tidigt och lämna min väska hos Pålssons eftersom vi åker till Örebro imorgon. Sedan blev det att infinna sig på Cool Cats And Hot Dogs i stan och påbörja min lille tatuering hihi. Gick inte ifrån studion förrän klockan var runt halv fem. Gjorde bara min uggla, men vi tjötade och ritade upp skissen och åt lite med. Så himla mysigt!
 
När jag var klar med tatueringen, som jag för övrigt blev SVINNÖJD med, så gick jag hem till systeryster och bebisgosade hela kvällen, klippte Christians hår och myste med My. Älskade barn! Hur kan man älska någon annans barn så mycket? Mina ögonstenar. Nu sitter jag i vilket fall som helst på jobbet tillsammans med Åsa och Sara och skall jobba hela natten. Dessutom är jag grinig som FAN, för någon idiot på jobbet har fått för sig att äta upp min Kesella som stått i kylen. Woho! Så någon mat har jag inte direkt att äta nu under natten. Men snälla Sara hjälper mig som alltid. Men nu skall jag försöka att inte somna utan ta lite samtal ♥
 

Trinny och Susanna stylar om Norge

Hej finisar! Sitter just nu i soffan och myser lite med min älskling. Vi åt en supergod kyckling-curry gryta förut till middag och jag tror att vi rensade allt haha. Nu tittar vi på Trinny och Susanna eller vad dom nu heter, stylar om Norge. Mysigt! Har även försökt att packa min väska lite, men det är helt omöjligt med tanke på att jag i princip måste packa ner allt "viktigt" imorgon innan jag åker hemifrån.
 
Imorgon blir det ju som sagt tatuering!! ÅÅÅÅÅÅH, jag är så taggad och längtar så hiiimla mycket. Äntligen skall jag bygga ut min sleeve hihi. Vill ha den klar nu på momangen! Visar nog upp lite bilder efter helgen eftersom jag åker iväg nu på fredag. Men nu skall jag sova, ha en fin kväll ♥

Vårdcentralen

Hej finisar! Igårkväll gick jag och lade mig redan strax efter nio, kände mig som en död torsk. Sov som en stock hur länge som helst tills Robin kom in och skulle börja prata med mig haha. Nu sitter jag i alla fall här och skall alldeles strax åka till vårdcentralen innan jobbet. Sedan jobbar jag ända till halv sex idag, blä. Men jag har åtminstone Sara med och Åsa kommer senare vid fyratiden om jag inte fattade det helt fel hihi. Men nu måste jag rusa för att hinna i tid, ha en fin dag ♥
 

Fina Göteborg

Hej finisar! Tog för övrigt en superfin bild på otroligt fina Göteborg i morse när jag gick ifrån pappas jobb. Det var en skitfin morgon och jag bara njöt över att få ta en promenad så tidigt på morgonen ♥
 

Sandra, nu jäklar

Hej vänner! Sitter nu äntligen hemma i soffan. Har haft en himla bra dag alltså! Idag fick jag träffa min blivande elev för första gången, Sandra. Så otroligt snäll och fin tjej! Vi har suttit hela dagen och gått igenom system, program och tagit samtal tillsammans. Vi var även och åt på I love Pizza! MUMS. Det var fanimej den godaste pizzan någonsin hihi. Det känns i vilket fall som att jag och Sandra kommer att trivas väldigt bra tillsammans de tre veckorna som vi kommer att driva runt med varandra.
 
Fastän det har varit en väldigt bra dag som sprungit iväg så känner jag mig helt slut nu! Jisses. Är verkligen helt slut i hela huvudet, tänk att det kan vara så ansträngande att lära ut! Haha. Men som sagt, dagen har gått enormt fort. Dessutom fick jag skjuts till Mölndal utav snälla Åsa, dock var tåget helt jäkla proppat så jag fick stå hela vägen till Lindome. Men vad skall man göra? På torsdag skall jag för övrigt tatuera mig, om jag har tur och får in lite cash innan dess. Är så himla taggad och längtar så det känns i hela kroppen! Åh.
Nu skall jag alldeles strax äta middag, sedan blir det till att kolla på Breaking Dawn part 2, igår tittade vi på Snow white and the huntsman så det  blev inte riktigt som planerat. Men så är livet ibland!
 

Min elev

Hej vänner, sitter i soffan nu och väntar på att min film skall bli klar. Har fixat sista Twilight-filmen så tänkte kika på den ikväll innan jag sover. Robin skall iväg på demo klockan åtta så jag är hemma ensam. Skall bli skönt att inte göra någonting! 
Imorgon börjar jag halv åtta och får förhoppningsvis skjuts in till jobbet med pappa hihi. Skall även få träffa min kommande elev för första gången, sjukt spännande. Sandra vet jag att hon heter bara, inget mer. Hon skall sitta med mig hela dagen och lyssna när jag tar samtal. Sedan börjar hon sin utbildning denna veckan om jag har fattat det rätt. Kommer bli skönt att inte behöva lägga så stor fokus på att ta massor utav samtal, utan att lära upp min elev istället! Men men, idag blir det fiskbullar till middag och det är något utav det godaste jag vet! MUMS! Ha en fin kväll ♥
 

Foton på min älskling

Hej vänner, här är lite bilder som jag och Robin knäppte i lördags. Tänkte bara visa dom eftersom vi redan här visste att lilleman skulle lämna oss. Vissa bilder kommer att framkallas och bli tavlor i framtiden ♥
 

Hemsk jävla dag

Hej vänner. Ligger just nu i soffan. Harregud vilken lång dag det var igår, helt galet. Robin åkte upp så att han var hemma hos Michelle redan vid tolv, och det var skitjobbigt att inte veta vad som skulle hända, vad som sades till varandra eller vad dom gjorde. Det gjorde mig nästan galen.
Själv satt jag ju på jobbet hela dagen och visste inte riktigt längre hur man jobbade, vilka knappar man skulle trycka på, eller vad man skulle säga. Allt jag skrev blev tillbakaskickat och jag ville bara gå hem hela dagen. Robin hämtade mig efter jobbet, och så fort vi kom hem så kom tårarna. Vi grät och grät och grät, det tog liksom aldrig slut. Jag tror att vi till slut somnade med tårarna rinnandes längs våra kinder. Det var så otroligt jobbigt, att se den tomma ytan där Chabos säng alltid har stått, alla leksaker, att förvänta sig att han skall komma springandes runt varje hörn. Allting gjorde ont helt enkelt, allt påminner om honom. 
 
Det som är positivt är att vi nu vet att lilleman kommer att få ett bra hem tillsammans med en bra kille. Han har förälskat sig i Emils lilla tösabit och dom kommer att leva ett fint liv tillsammans. Jag är så otroligt tacksam, tacksam över att Emil tagit till sig Chabo, för att det faktiskt är Emil och inte någon annan, för att Chabo har funnit en syster/kompis/kärlek i hans fina tik Iza. Jag är tacksam över att vi kommer att få veta hur det går för Chabodilen och att vi faktiskt i framtiden kan få hälsa på honom. Han kommer äntligen att få den tiden och uppmärksamheten som han behöver. Jag är så otroligt tacksam fastän det gör ont i hela mig ♥

Snälla förlåt mig

Hej vänner. Det gör så himla ont i mig att behöva skriva detta inlägget. Förra veckan var jag och Robin tvugna att ta ett utav de svåraste besluten någonsin tillsammans. Våran älskade lilla Chabo kommer idag att lämna våran familj. 
Jag och Robin har insett att vi inte har den tiden som krävs för att Chabo skall bli en så bra hund som han bara kan vi, vi har inte tiden att hinna stimulera honom på det sättet som han kräver. På grund utav detta har han börjat med ett destruktivt beteende istället genom att förstöra saker här hemma, skälla non-stop och bara vara allmänt jävlig. Men samtidigt, jag har aldrig älskat en hund så mycket som jag älskar Chabo. Det gör ont i varenda liten kroppsdel när jag tänker på att han inte kommer att vara hemma idag när jag kommer hem ifrån jobbet. Det gör så ont. Mitt mammahjärta skriker att jag lämnar ifrån mig mitt barn, skall det verkligen behöva vara så? Det känns som att jag lämnar honom, att jag är en svikare och en förrädare. Jag lämnar min älskade prins i någon annans händer, men tänk om han saknar oss för mycket? Tänk om det förstör honom till slut? Saknaden utav sina första ägare. Ja, jag har tänkt och tänkt och tänkt. Både jag och Robin har legat otaliga kvällar i rad nu och bara gråtit, hulkat och skakat i varandras armar. Chabo är ju våran. Våran älskade, våran fina fina schäfer som skulle leva med oss föralltid. Han som skulle vakta våra kommande barn, vara en del utav oss för resten utav våra liv. Hur kunde det bli så förbannat fel? Jag saknar honom redan. Jag kommer att sakna honom varje dag i resten utav mitt liv. Men i sådanna här lägen så kan man inte vara egoistisk, även om min kropp bara vill skrika EGOIST ifall det hjälper mig att få ha kvar min unge. Jag kommer gråta så många floder efter idag, bara känna mig allmänt nedstämd och ledsen. Jag kommer aldrig mer att få träffa min älskling igen. Min fina älskade Chabodil.
 
Fyfan vad jag älskar dig. & jag hoppas att du förlåter mig någon dag lilleman, att det var för ditt eget bästa. Du är mitt allt i hela världen, och jag gör det för att du skall få ett så bra liv som möjligt. Även om det inte är med oss ♥
 

Älskade familj

 
Älskade familj ♥

I got a war in my mind

Hej finisar! Vaknade klockan halv åtta idag på grund utav massa oljud i resten utav huset. Pappa, Elisabeth, Tove och hennes lille son hade precis kommit hem ifrån Tyskland. Med sig hade de två små sötnosar, Siri och Rambo. Det är två hundar som har bott på en gård i Teneriffa. Så nu är dom köpta och skall bo hos sina nya ägare. Så vi har alltså en ny liten familjemedlem här för tillfället! Hon är supersöt, dock lite mager men hon lär ju äta upp sig. Otroligt snäll och fint lynne. 
 
Om en och en halv timme beger jag mig till jobbet igen. Idag skall jag ha elev hela dagen hihi. Tur att jag redan vet vem det är, det är inte "min" elev som jag skall ha senare utan idag skall jag ha Marita för att hennes handledare är sjukis. Så det är bara en engångsgrej. Dock får jag träffa min elev nästa tisdag! Spääännande. Men nu skall jag och Robin alldeles strax gå ut och fota lite. Hoppas ni får en fin dag, vi hörs senare ♥
 

Ångesten

Hej vänner! Sitter för tillfället på jobbet och har alldeles strax rast. Känner mig så jäkla dålig nu igen, snurrig som sjutton och VARM. Det är en jäkla bastu här i operatörsrummet idag. Känns som att jag har höjt min normaltemp ifrån 36 till 40! Brukar alltid ha 36 i vanliga fall. Men men, vad skall man göra?
 
Jag är så ooooootroligt trött. Skulle lätta kunna gå och lägga mig nu på studs, men får jag det? Nepp. Imorgon hade jag tänkt att jag, Robin och Chabo skall ta lite fina kort innan jag måste åka till jobbet. På söndag är det ju sista dagen. Får så himla ont i magen när jag skriver det. Usch. Skulle kunna börja storböla på direkten, men bra när man sitter på jobbet! Fy. Vill bara hoppa över hela den här jobbiga perioden. Men nu skall jag strax gå på rast som sagt, och äta upp mina chilinötter. Omnomnom ♥
 
553057_363890667060474_1745733692_n_large

Sjutimmarspass

Hej finisar! Sitter just nu i soffan. Har sovit fantastiskt dåligt inatt, har svettats och stört mig på ljud, drömt massa konstiga drömmar, ja, känt mig allmänt knasig hela natten. Som tur är så fick jag sovit ut en stund på morgonen åtminstone! Har inte hunnit göra så mycket alls idag faktiskt. Pappa och Elisabeth skall åka iväg alldeles snart och Robin skall klippa häcken tillsammans HG. 
 
Idag kör jag ett gött sju-timmarspass på jobbet. Jag börjar klockan fyra och slutar elva hihi. Hur mycket bättre än så kan det bli liksom? Så om en liten stund skall jag hoppa in och ta mig en långdusch. Så nu skall jag helt enkelt sätta lite fart här hemma, vi hörs antagligen lite senare ♥
 

Ett år sedan Israelresan

Hej finisar! Ny telefon verkar det definitivt inte bli idag i alla fall. Robin känner sig skitdålig, han ligger faktiskt bredvid mig här i soffan nu och sover. Stackars hjärtat! Kan ju dock inte påstå att jag mår bättre. Huvudvärk ifrån hell, yrsel för den delen med och allmänt hostig och nästäppa. Jihooo! Sjuka familjen helt enkelt. Är för övrigt S U P E R hungrig för tillfället. Idag blir det torsk med potatis och äggsås, hallå liksom, hur gott?? Jag längtar så att det kurrar i hela magen. Är riktigt hungrig. Känns som att jag inte blir mätt på någonting idag, knasigt.
 
Den 12 åker jag för övrigt iväg med Elain till Örebro, vi kommer hem igen den 14 april på min födelsedag. Boff skall spela cup hela helgen så vi är där som hejarklacksledare såklart! Kommer att bli supermysigt hihi. Kan ni fatta att det på söndag är ett helt år sedan jag åkte till Israel? Helt sick! Det känns fortfarande som att jag kom hem bara igår typ. Jättekonstigt! ♥
 
 
Utanför Födelsekyrkan i Betlehem

Sovit för länge

Hej hjärtisar! Klockan är snart tolv och jag kan tänka mig att redan gå och lägga mig igen haha. Sov ifrån tio igårkväll till halv elva idag! Snacka om behövligt. Men det är antagligen därför som jag är trött nu med. Känner mig fortfarande extemt snurrig men det är antagligen på grund utav förkylningen som aldrig försvinner! Så idag skall jag bara ta det lugnt och möjligtvis åka ner och fixa mig en ny telefon äntligen! Beror på om Robin orkar köra ner mig det vill säga hihi.
 
Mer än så då? Ingenting speciellt händer. Jag jobbar heeeela helgen, igen, och det känns förjäkligt. Men vad skall man göra? Det är bara att se glad ut och göra det. Annars är ingenting planerat i helgen, förutom söndag. Det kommer bli en otroligt tung och jobbig dag, så det är nästan tur att jag jobbar. Men nu skall jag läsa lite i min bok, ha en fin dag ♥
 
Mys med Klara i solen

Pissed at men syndrome

Hej finisar! Har verkligen inte haft någon ork till att blogga idag. Jag vaknade vid ett-tiden och var helt säker på att klockan var ungefär fem på eftermiddagen. Sov skitdåligt hela morgonen och hade inte alls lust att ligga kvar i sängen. Men vad skall man göra? Det var bara att hoppa upp och äta frukost.
Efter att jag ätit åkte jag och Robin till Kungsmässan och handlade lite på Dressman eftersom han fått ett presentkort på 1000 kronor av jobbet. Så det blev en ny fin skjorta, två vita linnen och filsingar. Sedan gick vi till Phonehouse och kikade på telefoner till mig. Det blir antagligen en Iphone 5, fast inte med Telia utan med Tele2! Har alltid haft Telia innan, buhu haha. Men det blir billigare i alla fall!
 
När vi kom hem somnade jag en stund inne i sovrummet. Frös så himla mycket, låg med en filt och täcket om mig och hackade tänder. Suck! Har fortfaranfde mensvärk och har ont. Störande! Men borde få min mens när som nu, och då är det äntligen klart. Nu skall Robin hålla en demo här hemma för oss så nu måste jag sluta skriva. Ha en fin kväll så hörs vi imorgon ♥
 

Tjugofem minuter kvar

Hej vänner. Nu är jag förbannat trött. Jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter längre! Vill bara åka hem nu på direkten, men som tur är så är det bara 25 minuter kvar. Tack och lov! Jag älskar att det redan har börjat bli ljust ute hihi. Idag skall jag försöka att inte sova för länge, vilket aldrig kommer att hända. Men försöka kan man alltid göra! Sedan skall jag bara ta det lugnt och försöka klura ut vad för slags telefon jag skall ha eftersom min bindninstid går ut idag. Så jäkla gött! Vit telefon, JA!
 
Nä, men jag vill ju självfallet ha en Iphone, det säger ju sig självt nästan. Men frågan är om jag skall ta en femma eller en 4S? Det är ju betydligt billigare med en 4S än vad det kommer bli med en femma. Dessutom har jag hört att det är massa småfel på femman eftersom den är så ny. Vad säger ni? Är det någon som har en femma som kan berätta hur den är? Åsa har ju redan sagt att den är toppen, men finns det någon mer som vet? Ny telefon skall jag i alla fall ha, och vit skall den vara. Så, vi får väl se vad det blir hihi. Ha en fin dag alla ♥

Vill hem och sova

Hej hjärtan! Det ringer i princip ingenting på jobbet för tillfället, hur gött är det? Awesome! Sara sitter och tjötar med en kvinna om vad hon äter, vad för mediciner hon tar och så talar hon om gud! Haha. Stackars människor, jag blir så ledsen när jag vet att det är så många som lever helt i sin egna värld. Fy. Men men, just nu gör vi inte speciellt mycket alls. Bara tar det lugnt, tittar på TV och tjötar. Det är precis såhär nätterna skall vara!
 
Egentligen har jag inte så mycket alls att skriva om. Vill hem och krypa ner hos min älskling och bara sova! Är förbannat trött. Fastän jag sov tre timmar på eftermiddagen, men vad skall man göra? Bara att vara nöjdis helt enkelt! ♥
 
E3fd29c475b57850e96391e255f5dfa5_large

Natt med mina älsklingar

Hej finisar! Sitter på jobbet nu tillsammans med Åsa och Sara! Vi kör natten tillsammans för en gångs skull, woho! Så himla bra när vi jobbar tillsammans. Känner på mig att natten kommer att gå bra fort idag. Men så brukar det ju vara i vanliga fall med.
 
Idag fick jag inte sova längre än till nio, eftersom Chabo blir helt crazy när Robin åker hemifrån. Jag har varit ute med honom tusen gånger i hundgården och myst, busat med Bella och försökt hålla igång honom men ändå har han inte kunnat sova. Ett tag blev han dessutom alldeles för varm och låg i princip i sin vattenskål. Så jag hällde lite kallt vatten över honom och då lugnade han ner sig lite med allt flämtande. Fick lite småpanik i alla fall! Annars har dagen varit lugn. När Robin kom hem vid halv tre så gick jag och lade mig (suuuperskönt) och sov i tre timmar hihi. Sedan blev det panikspring till bussen efter att ha bråkat med Västtrafik angående att jag försökte registrera mig för att köpa sms-biljett. Det gick sådär kan jag säga.
 
Känner mig för övrigt väldigt yr idag, har gjort det nu i några dagar. Men idag är katastrofmycket. Har fortfarande "mensvärk" vilket stör mig något otroligt. Brukar alltid ha det dagen innan jag får mens, alternativt samma dag. Störande! Hoppas det går över snart. Nu skall jag fortsätta jobba, hoppas ni får en fin kväll ♥
 
Tumblr_mknbrtytpx1s5xf2ro1_400_large

Fantasterna

Hej finisar! Sitter just nu i soffan och tittar på fantasterna på TV. Jättekonstigt program haha, nördar som är experter inom ett speciellt område vilket i dagens fall är Melodifestivalen. Idag har jag och Robin tvättat bilen, varit hemma hos mamma med alla syskon och ätit våfflor! Vi gjorde egen sylt och det blev jättegott. Glömde däremot att ta med mig kameran så det blev inga bilder. 
 
Efter våffellunchen åkte vi hem till Pålssons och åt nybakade bullar med vaniljkräm i. Så himla gott! Precis vad jag behövde hihi. Jag har fortfarande sån där jobbig molnande mensvärk som inte försvinner. Vad skall jag göra? Ingenting hjälper liksom. Men men, what to do. Känner mig trött som satan så skall nog sova om en stund, ha en fin kväll ♥
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.